![]() ![]() |
2010.01. 29. - 02:09:40
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ez most egyszerűen... különösképpen... üt! ez.. ez... ez.... egyszerűen... wáááá! Gigawááá! WÁÁÁÁÁ!!!
(IMG:http://img518.imageshack.us/img518/7646/pta17ps.jpg) |
|
|
|
2010.01. 29. - 02:12:24
Létrehozva:
|
|
|
IGGGGGGGGGGGGGGGGEEEEEEEEEEEEEN!!!
ezt én is be akartam már pakolni ide és most WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! IDM! (és még kb. 20 milliószor!!!) |
|
|
|
2010.01. 29. - 02:15:20
Létrehozva:
|
|
|
Jaj, meghalok... itt helyben meghalok... itt és most...csak előbb befejezzük ezt a fejezetet! XD
|
|
|
|
2010.01. 29. - 02:50:51
Létrehozva:
|
|
|
Előbb az egész sztorit fejezzük be és írjuk meg a kiegészítést!!!!!!!!!!!!!!!
NEKEM MOST EZ A KÉT KÉP KELL MEGINT!!! (IMG:http://i889.photobucket.com/albums/ac91/lostindustrial/dm%20general/martdavehug.jpg) (IMG:http://img268.imageshack.us/img268/9619/trueloveweb.jpg) MEGHALOOOOOOOK!!! |
|
|
|
2010.01. 29. - 02:53:38
Létrehozva:
|
|
|
Előbb az egész sztorit fejezzük be és írjuk meg a kiegészítést!!!!!!!!!!!!!!! NEKEM MOST EZ A KÉT KÉP KELL MEGINT!!! (IMG:http://i889.photobucket.com/albums/ac91/lostindustrial/dm%20general/martdavehug.jpg) (IMG:http://img268.imageshack.us/img268/9619/trueloveweb.jpg) MEGHALOOOOOOOK!!! GYILKOS!!! GYILKOOOOOSSS!!! Most néztem meg youtube-on a Goodnight Lovers-t erre fogad a kis monológod, most meg a képek!!! CAPRI'S DEAD!!! KIEG, KIEG!!!!!!! Ezt még hozzácsapom, ez bejön! XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) " Capri - "I can't leave you. Because I am you and you are me." - és elképzelem, ahogy ezt mondja neki! Ahh.... üzenete: *(megvan a végzetshipperség XD) Useless-girl - "... we're in this trap..." / I'm dead! üzenete: *(a mi? XD) Capri - "I can't leave you. Because I am you and you are me." - és elképzelem, ahogy ezt mondja neki! Ahh.... üzenete: *(hát a végzetshipperség!!!XD)" |
|
|
|
2010.01. 29. - 03:16:36
Létrehozva:
|
|
|
Ne higgyetek ám a lányoknak, azért vannak még mindig fenn, mert - nekem elárulták - a story tv-n nézték a Dallas ismétlést. Most lett vége... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 29. - 03:18:10
Létrehozva:
|
|
|
Ne higgyetek ám a lányoknak, azért vannak még mindig fenn, mert - nekem elárulták - a story tv-n nézték a Dallas ismétlést. Most lett vége... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) MIIII?! bent melózol és azt nézed!!! XD ne kenjed ránk, a te hobbidat, jóóóóó? XD |
|
|
|
2010.01. 29. - 03:20:29
Létrehozva:
|
|
|
MIIII?! bent melózol és azt nézed!!! XD ne kenjed ránk, a te hobbidat, jóóóóó? XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt nincs is olyan adó! Pedig néztem volna én is, hogy utána meg tudjam veletek beszélni msn-en, de sajna nem tudtam hozzászólni ehhez a témához. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 03:24:01
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt nincs is olyan adó! Pedig néztem volna én is, hogy utána meg tudjam veletek beszélni msn-en, de sajna nem tudtam hozzászólni ehhez a témához. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) amennyiben a Dallasban szerepel Mart és Dave és mindezt írják, akkor télleg Dallasoltunk XD |
|
|
|
2010.01. 29. - 03:27:38
Létrehozva:
|
|
|
MIIII?! bent melózol és azt nézed!!! XD ne kenjed ránk, a te hobbidat, jóóóóó? XD Inkább meséld el mi volt benne. Ja már látom, azt írod reggel elmondod oké. Eddig fennmaradsz, hogy nézd azt a lüke texasi ürgét? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 03:28:17
Létrehozva:
|
|
|
Inkább meséld el mi volt benne. Ja már látom, azt írod reggel elmondod oké. Eddig fennmaradsz, hogy nézd azt a lüke texasi ürgét? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) naná, hiszen szexuális!! XD na, ugrás ágyikóba jóéjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 03:29:41
Létrehozva:
|
|
|
Köszi, inkább nem ugrok be Jóska Pista mellé a 4/2-esbe, ha nem gond. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 06:15:29
Létrehozva:
|
|
|
Szép reggelt!
Ténymegállapítás: Kurva hideg van, bár most "csak" mínusz 7, de a tököm akar kimenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig hát muszáj! Niki, a Dallas retro, ne bántsuk, jóóóóóóóóóóóóóóóóó? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kiskoromban imádtam, úgyhogy minden részét láttam. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Capri, Usi... ezek a képek... ez a Goodnight lovers... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neo, bocsesz erre nem válaszoltam este: Szóval még én sem kaptam meg a dvd-t, de hiába ajánlott, ha nincs hozzá elsőbbségi, akkor akár 2 hét is lehet a szállítás. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Természetesen sikoltok, amikor megjön, úgy, mint tegnap a frankó minőségű videók nézegetése közben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 06:31:18
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt mindenkinek!
NEm voltam tegnap, úgyhogy egy jelentést kérek majd, hogy mi történt, mert nagyon sokat irtatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most elmegyek kutyussal kivizsgálásra, kérem a sok drukkolást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pusza |
|
|
|
2010.01. 29. - 06:50:58
Létrehozva:
|
|
|
Edó, nagyon szurkolunk, gondolom a többiek nevében is mondhatom ezt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.01. 29. - 07:06:15
Létrehozva:
|
|
|
Szép reggelt! Neo, bocsesz erre nem válaszoltam este: Szóval még én sem kaptam meg a dvd-t, de hiába ajánlott, ha nincs hozzá elsőbbségi, akkor akár 2 hét is lehet a szállítás. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Természetesen sikoltok, amikor megjön, úgy, mint tegnap a frankó minőségű videók nézegetése közben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó reggelt! Akkor hiába várom én hogy jelezzetek vissza már! De ilyen szar ez a posta, nem tájékoztatják az ügyfeleket hogy ilyen szolgáltatás is van! Azért csak odaér hamarosan! Edó, nagyon szurkolunk, gondolom a többiek nevében is mondhatom ezt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az enyémben igen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 07:40:50
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudom Angie, épp azt mondtam, hogy mivel mindenki aludt ezért oda akartam kapcsolni a Dallasra, mert más úgysem volt a tévében. De sajnos nem volt ilyen adó a kórházban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az ment éjjel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe. |
|
|
|
2010.01. 29. - 07:57:48
Létrehozva:
|
|
|
Na, akkor Violator póló és koncertjegyek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó reggelt. Uh tök rosszat álmodtam.Meg akart ölni egy csaj. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Először az ereimet akarta felvágni de valamit nem jól csinált és nem haltam meg aztán meg beadott valamit(gondolom narkót) de attól sem pusztultam meg csak kóvályogtam mint egy chemotosz-os légy.Te jó ég de jó volt felébredni. Angie tetszik a Violator-os pólód.Honnan lehet ilyenhez hozzájutni és mennyibe kerül? Ó a koncertjegy....szerintem is szebb volt a miénk de nem is ez a lényeg hanem amilyen eseményre szól. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) basszuuuuuuuuuus...! írt a csaj, aki elaltatta volna a patijait, h most akkor felhozza nekünk - két tagunk elindult lefelé, de karamboloztak útközben - a csaj ilyen hidegben, ketrecben vonatoztatja őket!!! ÁÁÁÁÁÁ!!!! mikor Kyra mondta neki, h azt talán nem kéne, mert elpusztulnak, besértődött, h jaj, ő a ruháikat is melléjük rakja, de nincs szállítója. egyébként tudja, h megfáznak d,e ő akkor is így hozza őket....... Capri ennek a nőnek akiről írsz pár jó nagy pofon kéne...baromi szeretheti az állatait (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Hál isten,hogy akik karamboloztak jól vannak. Pólóra: (IMG:http://i64.photobucket.com/albums/h184/great_pig/DM/t2-1.jpg) (IMG:http://i64.photobucket.com/albums/h184/great_pig/DM/am.jpg) Tetszenek ezek a póló feliratok főleg a második.Nagyon bejön amikor ilyen szépen formázzák a betűket. Jó reggelt mindenkinek! NEm voltam tegnap, úgyhogy egy jelentést kérek majd, hogy mi történt, mert nagyon sokat irtatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most elmegyek kutyussal kivizsgálásra, kérem a sok drukkolást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pusza Edóka szurk a kutyusnak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 08:12:46
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt!
Vicus: micsoda álmod volt! Te kis túlélő, látod téged nem lehet elpusztítani! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A fókusz egy rakás kaka. Minket is feidegesített tegnap. Nem is nézem ezeket az adókat. Csak Spektrum, NGC, Discovery, Deko, meg Zone Club. Ezeken vannak értelmes műsorok. Ange: jó a pólód! De a jegyed még jobb..... Dallas yeeeeeee! Kiskoromban én is! Usi: naptár lement, köszi, a képed dettó. Capri: gyógyulgass, a csajt meg rúgd fejbe. Vagy kérd meg sorit (van tapasztalata). (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edóka a kutyusodnak nagyon szorítok! Ma sajna nem leszek a fránya ellenőrzés miatt + még kaptam egy olyan szarakodós melót, szóval nem hagynak fórumozni! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Pusszancs! |
|
|
|
2010.01. 29. - 08:28:06
Létrehozva:
|
|
|
Trixx, Zone Club-on éjféltől Jerry Springer show. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nagyon kész! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kabaré. Da Vinci adó az is jó. Fashion tv-t szoktam még nézni. Arra szoktam elaludni is. Zenetévét, ha lenne de nincs normális. VH1 pl. jó lenne itt nem lehet fogni. Amúgy meg nem vagyok nagy tévés. Egyáltalán. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Nekem le kellene már feküdnöm, de nem is vagyok álmos, hogy lehet ez? Hmm. Ilyen se volt még, hogy ennyire friss voltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dallas: nagyon (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) http://www.youtube.com/watch?v=HSOo_JPS7po Na mivel ma úgyis péntek van, és anno ilyenkor volt. Nagyon kész a videó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 0:57 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |