![]() ![]() |
2010.01. 29. - 08:40:40
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jó Reggelt! Vicus: micsoda álmod volt! Te kis túlélő, látod téged nem lehet elpusztítani! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A fókusz egy rakás kaka. Minket is feidegesített tegnap. Nem is nézem ezeket az adókat. Csak Spektrum, NGC, Discovery, Deko, meg Zone Club. Ezeken vannak értelmes műsorok. Ange: jó a pólód! De a jegyed még jobb..... Dallas yeeeeeee! Kiskoromban én is! Usi: naptár lement, köszi, a képed dettó. Capri: gyógyulgass, a csajt meg rúgd fejbe. Vagy kérd meg sorit (van tapasztalata). (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edóka a kutyusodnak nagyon szorítok! Ma sajna nem leszek a fránya ellenőrzés miatt + még kaptam egy olyan szarakodós melót, szóval nem hagynak fórumozni! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Pusszancs! Szia trixx. Ja úgy látszik túlélő típus vagyok mert már rövid idő alatt ez a második alkalom,hogy ki akartak nyírni álmomban. Ami a Fókuszt illeti igazad van és Usinak is amit tegnap írt,hogy agypusztító műsor. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) A Dallast annó én is szerettem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó munkát neked. Szia Niki.Menjél alukálni. |
|
|
|
2010.01. 29. - 08:48:04
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt mindenki!
Neo (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hát nekem akárhány postán jártam mindig megkérdezték hogy akarom-e az elsőbbséget... különben nagyon gáz a posta, hogy ha pontos érkezést akarsz, akkor fizess többet. Pl. nálunk már nem létezik Air Mail, hanem az is elsőbbség... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Tök hülyeség. Trixx, részvétem. Nálunk jövőhéten jön az Apeh, de önmagát ellenőrzi, szóval csak gardedamolni kell őket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki, így már vágom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szerintem próbálj meg aludni! Vica, elég súlyos az álmod... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 08:55:12
Létrehozva:
|
|
|
Angie mostanában valakinek útjában vagyok és meg akar szabadulni tőlem álmomban. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
A violatoros pólóról kérek szépen választ.Honnan van és mennyibe kerül? |
|
|
|
2010.01. 29. - 09:03:59
Létrehozva:
|
|
|
Angie mostanában valakinek útjában vagyok és meg akar szabadulni tőlem álmomban. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) A violatoros pólóról kérek szépen választ.Honnan van és mennyibe kerül? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Írországból van, asszem 4500 volt. Amúgy nem értem hogy ez a koncertjegy mért ilyen jellegtelen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg érkezési sorrendes az ülő... jó nagy harc lesz egy-egy helyért úgy érzem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 10:26:51
Létrehozva:
|
|
|
Angie na nem mintha január 11.-én nem ment volna a harc a helyekért.Gondolom emlékszel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mi az,hogy érkezési sorrendes az ülő? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Hát kivi leszek mit mesélsz majd.... köszi a választ póló ügyben. Szia Mode.Látom itt vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi az számítástechnika órán vagy? Megyek sütök egy kis csintalanpicsát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd még később benézek. Mint a viccben van:Mit mond a szemészorvos mikor elköszön? Viszontlátásra. Mit mond a fülészorvos mikor elköszön? Viszonthallásra. Mit mond a nőgyógyász mikor elköszön? Majd benézek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe...bocs de ezt nem tudtam kihagyni. |
|
|
|
2010.01. 29. - 10:36:27
Létrehozva:
|
|
|
Angie na nem mintha január 11.-én nem ment volna a harc a helyekért.Gondolom emlékszel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi az,hogy érkezési sorrendes az ülő? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Hát kivi leszek mit mesélsz majd.... köszi a választ póló ügyben. Szia Mode.Látom itt vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi az számítástechnika órán vagy? Megyek sütök egy kis csintalanpicsát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd még később benézek. Mint a viccben van: Mit mond a szemészorvos mikor elköszön? Viszontlátásra. Mit mond a fülészorvos mikor elköszön? Viszonthallásra. Mit mond a nőgyógyász mikor elköszön? Majd benézek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe...bocs de ezt nem tudtam kihagyni. Vica, hát nem tudom milyen lesz, az érkezési sorrend gondolom szó szerint értendő, mert se szektor, se sor, se szék nincs feltüntetve a jegyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kicsit balkáni megoldás, de ez van, ezt kell szeretni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd beszámoló mindenképpen lesz, mert már csomóan írták, hogy írjak majd. Jó palacsintasütést! De szeretem, és majd szólok Kesiknek is, hogy palacsinta készül vicáéknál. Háhá, de jó ez a vicc, nem ismertem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 10:47:39
Létrehozva:
|
|
|
Angie na nem mintha január 11.-én nem ment volna a harc a helyekért.Gondolom emlékszel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi az,hogy érkezési sorrendes az ülő? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Hát kivi leszek mit mesélsz majd.... köszi a választ póló ügyben. Szia Mode.Látom itt vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi az számítástechnika órán vagy? Megyek sütök egy kis csintalanpicsát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd még később benézek. Mint a viccben van:Mit mond a szemészorvos mikor elköszön? Viszontlátásra. Mit mond a fülészorvos mikor elköszön? Viszonthallásra. Mit mond a nőgyógyász mikor elköszön? Majd benézek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe...bocs de ezt nem tudtam kihagyni. Szia! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen itt vagyok a suliban, és szerencsére csak 5 órám van 7 helyett (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 10:52:17
Létrehozva:
|
|
|
Szia! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen itt vagyok a suliban, és szerencsére csak 5 órám van 7 helyett (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kicsináltad a tanárt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 11:00:58
Létrehozva:
|
|
|
Kicsináltad a tanárt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem, az info tanár rendes, itt netezek meg zenét hallgatok, miközben a többiek feladatot csinálnak, és nem szól semmit. Közben én is csinálgatom azért, de nem az a fő elfoglaltság (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na végeztünk is XD VÁÁÁÁ komolyan mondom már nem hiszem el. A drága jó édes vőlegényecském mikor óhajtja vajon elárulni azt az időpontot, amikor ide érkezik ?? Minden nap az az első amikor géphez ülök, hogy Freestate -> Recoil események -> hozzászólások, vagy recoil.co.uk -> latest news....És semmiiiiiiiiiii (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 11:05:28
Létrehozva:
|
|
|
Vica, hát nem tudom milyen lesz, az érkezési sorrend gondolom szó szerint értendő, mert se szektor, se sor, se szék nincs feltüntetve a jegyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kicsit balkáni megoldás, de ez van, ezt kell szeretni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd beszámoló mindenképpen lesz, mert már csomóan írták, hogy írjak majd. Jó palacsintasütést! De szeretem, és majd szólok Kesiknek is, hogy palacsinta készül vicáéknál. Háhá, de jó ez a vicc, nem ismertem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát akkor ez a székfoglalós dolog érdekes hadművelet lesz.Nálunk legalább fel volt tüntetve szektor a sor meg a székszám.Ugye? Köszi mindjárt sütöm. hehe Kesik és a palacsinta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem, az info tanár rendes, itt netezek meg zenét hallgatok, miközben a többiek feladatot csinálnak, és nem szól semmit. Közben én is csinálgatom azért, de nem az a fő elfoglaltság (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na végeztünk is XD VÁÁÁÁ komolyan mondom már nem hiszem el. A drága jó édes vőlegényecském mikor óhajtja vajon elárulni azt az időpontot, amikor ide érkezik ?? Minden nap az az első amikor géphez ülök, hogy Freestate -> Recoil események -> hozzászólások, vagy recoil.co.uk -> latest news....És semmiiiiiiiiiii (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Hehe Mode de ari vagy "drága jó édes vőlegényecském" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 11:08:01
Létrehozva:
|
|
|
Hát akkor ez a székfoglalós dolog érdekes hadművelet lesz.Nálunk legalább fel volt tüntetve szektor a sor meg a székszám.Ugye? Köszi mindjárt sütöm. hehe Kesik és a palacsinta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyszer evett nálunk palacsintát, imádja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tömte rendesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát akkor ez a székfoglalós dolog érdekes hadművelet lesz.Nálunk legalább fel volt tüntetve szektor a sor meg a székszám.Ugye? Köszi mindjárt sütöm. hehe Kesik és a palacsinta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe Mode de ari vagy "drága jó édes vőlegényecském" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát szoktam becézgetni ám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Régen Lenkének hívtam, mert az Alanke..és ebből jött a Lenke (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg neveztem már Alanbubunak, Bubumacinak, az életem szerelme az már az alap ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztááán...édesnek is szoktam hívni xD Fú, most nem is jut eszembe több. Na majd mondom ha eszembe jut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 11:14:05
Létrehozva:
|
|
|
Alanbubu...hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy lehetne esetleg még szexi baby (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Lenke...még szerencse,hogy nem ügyetlenke (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó reggelt Usi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pocidra sütött a nap? |
|
|
|
2010.01. 29. - 11:14:55
Létrehozva:
|
|
|
Alanbubu...hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy lehetne esetleg még szexi baby (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lenke...még szerencse,hogy nem ügyetlenke (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szexi baby-nek nem hívtam még (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viszont eszembe jutott, hogy a héten valamelyik nap egyik képére ránéztem, és azt mondtam, hogy "Drágaságom" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neeem nem ügyetlenke, remélem nem az (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 11:15:08
Létrehozva:
|
|
|
Mode, az infó tanárok tök laza fejek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Még én sem láttam, hogy életed szerelme mikor érkezik hozzánk, pedig ha tudná, hogy a menyasszonya mennyire tudni akarja már mikor érkezik a nagy Ő. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, tuti izgi lesz majd bevágódni a stadionba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 11:18:51
Létrehozva:
|
|
|
Mode, az infó tanárok tök laza fejek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még én sem láttam, hogy életed szerelme mikor érkezik hozzánk, pedig ha tudná, hogy a menyasszonya mennyire tudni akarja már mikor érkezik a nagy Ő. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, tuti izgi lesz majd bevágódni a stadionba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, bár volt még általánosba 4-5. osztályba olyan tanár, aki nem volt ilyen laza, de utána mindenhol azok voltak. Hát remélem igyekszik már bejelenteni, mert megőrülök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 11:20:08
Létrehozva:
|
|
|
Szexi baby-nek nem hívtam még (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viszont eszembe jutott, hogy a héten valamelyik nap egyik képére ránéztem, és azt mondtam, hogy "Drágaságom" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neeem nem ügyetlenke, remélem nem az (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dobolós Devo Alan nálam a top (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 11:22:22
Létrehozva:
|
|
|
Alan biztos sietne ha tudná,hogy egy ilyen szép és zsenge korú csaj epekedik utána. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angie azt hiszem majd ott kint még jobban kell tülekedned mint itthon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ki leszel passzirozva. Dobolós Devo Alan nálam a top (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ott tényleg ari. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 11:23:33
Létrehozva:
|
|
|
Azt az időszakát sokan szeretik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Természetesen én is. Az egyetlen, amikor nehezebben bírok ránézni, az ez az időszak:
(IMG:http://www.soundonsound.com/sos/feb07/images/classic3.l.jpg) Szeretem itt is, csak a frizurája nem tetszik. Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 11:26:45
Létrehozva:
|
|
|
Mode miért birsz itt nehezebben nézni rá?
Mellesleg ezen a képen még ő is elég zsengének látszik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 11:27:51
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt!
Edó: Drukk a kutynak!!!! Niki: jaj basszus ez a Dallas-baromkodás NADDDON jó volt!!! XDDD jókat röhögtem! XD (főleg Superman-Bobbyn! XD) Én még nagyon kicsi voltam, mikor ez ment a tévében, de pár részre emlékszem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vica: azt vágod, hogy az Absolute Mode-os kép, amin úgy tetszenek a betűk, az az Absolute Vodka címkéje alapján készült?! Hát ha a nap nem is ébresztett, a hideg igen, ugyanis kint volt a zoknis lábam a takaró alól és majd lefagytak :S Mode: biztos direkt csigázni akar téged Alan a titkolózással, hogy még nagyobb hévvel ugorj a nyakába! XDDD Angie: MILYEN HÜLYE MEGOLDÁS MÁR EZ???!!!! Mármint hogy érkezési sorrendes az ülőhely is?!?!?!?! Ez szerintem csak még nagyobb tülekedést és hisztériát eredményez. :S hát akkor hajrá csajszi! megint lesz egy futásod!! a többiek is ülőbe mennek vagy tombolda? télleg, hányan mentek? |
|
|
|
![]() ![]() |