![]() ![]() |
2010.01. 29. - 11:27:58
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na megyek mert mindjárt csengetnek...már megint (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És most jön egy keserves német óra aztán mehetek haza addig legyetek jó kislányok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vigyázzatok a szerelmemre helyettem is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 11:28:36
Létrehozva:
|
|
|
ja igen: még mindig dobolós Alan a nyertő nálam!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
(picsbe, hogy lenn hagytam a Devotional dvdket Szegeden! :S) |
|
|
|
2010.01. 29. - 11:31:26
Létrehozva:
|
|
|
Usi nem vágom ezt a vodkás dolgot de a betűk tényleg tetszenek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pá Mode jó német órát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 11:46:21
Létrehozva:
|
|
|
Usi, a megoldás no az balkáni, ezért megyünk korán, mert sokaknak ülő jegyük van... Nem tudom hogy lesz ez az egész, majd nyomulunk ezerrel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Két nagy busszal megyünk, olyan 100-an (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Alan biztos sietne ha tudná,hogy egy ilyen szép és zsenge korú csaj epekedik utána. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie azt hiszem majd ott kint még jobban kell tülekedned mint itthon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ki leszel passzirozva. Ott tényleg ari. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, dobolós Devo Alan a király! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 11:50:42
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt csajok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Huh, tegnap este nem semmi volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 29. - 11:55:33
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt csajok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Huh, tegnap este nem semmi volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi volt az a nem semmi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 11:55:37
Létrehozva:
|
|
|
Angie: WOW!!!! 100 DM-es?!?!?!?! Picsába, hogy megint kimaradok a jóból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Capri: hát az tuti, hogy megint jól szétcsaptuk magunkat!!!! ma olvasható is lesz, hogy mitől hisztériáztunk! XDDDD "I AM YOU" FOREVER!!!! - kész! örökre beégette magát a szívembe az a szám!!! vica: ez az Absolut vodka kinézete - ennek a címkéjét szerkesztették át DM-esre: http://www.pressfiles.net/absolut/taxfree/...iter_mrk_hi.jpg |
|
|
|
2010.01. 29. - 12:02:09
Létrehozva:
|
|
|
Jújj, nagyon várom már a kövi fejezetet! Mire hazamegyek remélem már publikáljátok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó a vodkás üveg, de a vodkát nem szeretem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Capri, mi volt tegnap? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Talán az IDM készített ki? Hát igen, 100 móder két buszon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem lesz semmi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 12:20:02
Létrehozva:
|
|
|
Usi értem már a vodkás dolgot.Köszi a képet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie azt hiszem lesz hangulat a buszon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az IDM új fejezetét már én is várom. |
|
|
|
2010.01. 29. - 12:28:16
Létrehozva:
|
|
|
Angie: WOW!!!! 100 DM-es?!?!?!?! Picsába, hogy megint kimaradok a jóból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Capri: hát az tuti, hogy megint jól szétcsaptuk magunkat!!!! ma olvasható is lesz, hogy mitől hisztériáztunk! XDDDD "I AM YOU" FOREVER!!!! - kész! örökre beégette magát a szívembe az a szám!!! vica: ez az Absolut vodka kinézete - ennek a címkéjét szerkesztették át DM-esre: (IMG:http://www.pressfiles.net/absolut/taxfree/ABSOLUT_VODKA_1liter_mrk_hi.jpg) IGEEEN I AM YOU!!!! Home és Insight után Rögtön ott tolong! És iggggen, nagyon durván szétcsaptuk magunkat XD Megitn sikerül hajnali 3-ig fent lenni XD Jújj, nagyon várom már a kövi fejezetet! Mire hazamegyek remélem már publikáljátok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó a vodkás üveg, de a vodkát nem szeretem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Capri, mi volt tegnap? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Talán az IDM készített ki? Hát igen, 100 móder két buszon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem lesz semmi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) IDM, Igggeeeen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 12:45:11
Létrehozva:
|
|
|
vica: szívesen!
Angie: én se szeretem a vodkát! XD de asszem ezt beszéltük is nálad, vagy nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri: most kezdem javítani............................. (vki hozzon egy újraélesztőgépet, fájdalomcsillapítót és egy egész orvosi teamet!!! XDDD) ez a tipikus: "What the fuck?!" (Mi a fasz van?!) kép! XDDD (IMG:http://img514.imageshack.us/img514/8979/omgandy.jpg) |
|
|
|
2010.01. 29. - 12:56:15
Létrehozva:
|
|
|
vica: szívesen! Angie: én se szeretem a vodkát! XD de asszem ezt beszéltük is nálad, vagy nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri: most kezdem javítani............................. (vki hozzon egy újraélesztőgépet, fájdalomcsillapítót és egy egész orvosi teamet!!! XDDD) ez a tipikus: "What the fuck?!" (Mi a fasz van?!) kép! XDDD (IMG:http://img514.imageshack.us/img514/8979/omgandy.jpg) iggen, ez a kép is tetszett nagyon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "Örökké" az még mindig a favorit! |
|
|
|
2010.01. 29. - 12:57:48
Létrehozva:
|
|
|
CAPRI GYERE MSN-RE MOST!!!!!!!!!!!!!!!!!! FONTOS!!!
|
|
|
|
2010.01. 29. - 13:06:32
Létrehozva:
|
|
|
huh, ha így írom, hogy DAVE GYERE MSN-RE MOST!!!!!!!!! FONTOS!!!!!!!!! akkor ő is ilyen gyorsan megjelenik?????!!! XDDDDDDDDDD
(IMG:http://i162.photobucket.com/albums/t267/Useless-girl_photos/Dave42.jpg) |
|
|
|
2010.01. 29. - 13:24:14
Létrehozva:
|
|
|
Árnyék pusszant mindenkit!
Szegény eltörte a jobb kezét és most csak olny read üzemmódban van a csaj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De azért néha szokott minket olvasgatni, és kapott kör gipszet szóval hamarosan jelentkezik! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 13:26:05
Létrehozva:
|
|
|
huh, ha így írom, hogy DAVE GYERE MSN-RE MOST!!!!!!!!! FONTOS!!!!!!!!! akkor ő is ilyen gyorsan megjelenik?????!!! XDDDDDDDDDD (IMG:http://i162.photobucket.com/albums/t267/Useless-girl_photos/Dave42.jpg) végül is, velem együtt Dave-et is megkaptad, csak most pihizik XD hosszú votl az éjszakája, hiszen tudod XD Árnyék pusszant mindenkit! Szegény eltörte a jobb kezét és most csak olny read üzemmódban van a csaj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De azért néha szokott minket olvasgatni, és kapott kör gipszet szóval hamarosan jelentkezik! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) hogy az istenbe sikerült ezt véghez vinnie? jobbulást neki, remélem nem fáj nagyon! |
|
|
|
2010.01. 29. - 13:29:35
Létrehozva:
|
|
|
Mode miért birsz itt nehezebben nézni rá? Mellesleg ezen a képen még ő is elég zsengének látszik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is az, hogy nehezebben bírok ránézni, csak nem tetszik a frizurája (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan nincs is szerintem, hogy Alan képére nehezebben tudnék ránézni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 13:30:19
Létrehozva:
|
|
|
na megyek alkotok fini ebédet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pápá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 29. - 13:31:24
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt! Edó: Drukk a kutynak!!!! Niki: jaj basszus ez a Dallas-baromkodás NADDDON jó volt!!! XDDD jókat röhögtem! XD (főleg Superman-Bobbyn! XD) Én még nagyon kicsi voltam, mikor ez ment a tévében, de pár részre emlékszem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vica: azt vágod, hogy az Absolute Mode-os kép, amin úgy tetszenek a betűk, az az Absolute Vodka címkéje alapján készült?! Hát ha a nap nem is ébresztett, a hideg igen, ugyanis kint volt a zoknis lábam a takaró alól és majd lefagytak :S Mode: biztos direkt csigázni akar téged Alan a titkolózással, hogy még nagyobb hévvel ugorj a nyakába! XDDD Angie: MILYEN HÜLYE MEGOLDÁS MÁR EZ???!!!! Mármint hogy érkezési sorrendes az ülőhely is?!?!?!?! Ez szerintem csak még nagyobb tülekedést és hisztériát eredményez. :S hát akkor hajrá csajszi! megint lesz egy futásod!! a többiek is ülőbe mennek vagy tombolda? télleg, hányan mentek? hááát, bárcsak így lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bárcsak miattam csinálna valamit Alan Wilder XD na megyek alkotok fini ebédet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pápá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mit főzzzőőőőő????? XD |
|
|
|
2010.01. 29. - 13:34:21
Létrehozva:
|
|
|
Lövésem sincsen Árnyék mit csinált, biztos rosszalkodott a jégen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy valami mást csinált... szép kék gipsze van, küldött róla képet!
Jó főzést Capri drága! Mit alkotsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode, neked tök mind1 milyen képet mutogatunk Alanről, te elolvadsz, mint a hóember a napon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |