![]() ![]() |
2010.01. 29. - 13:34:42
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tatu: szijja!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angie: ÁRNYÉKNAK SOK GYÓGYPUSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Capri: hát igen, húzós éjszaka volt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jó főzőcskét! addig javítgatok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hogy tud figyelni.... ahhhhhhhh.... (IMG:http://i162.photobucket.com/albums/t267/Useless-girl_photos/006_b.jpg) |
|
|
|
2010.01. 29. - 13:41:40
Létrehozva:
|
|
|
Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jajj Dave drága tényleg milyen aranyos ahogy figyel (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Zabáljuk már meg XD Tegnap meg találtam egy olyan képet Alanről ami nem is volt meg. Csodálkoztam, hogy ilyen még előfordul XD |
|
|
|
2010.01. 29. - 13:44:47
Létrehozva:
|
|
|
Átadom neki az üziket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dave milyen kis koncentrálós fejet vág, mintha rettenetesen érdekelné az, amit a lány mond neki. Mit mondhatott? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 13:45:41
Létrehozva:
|
|
|
Mode: mutika azt a képeeet!
A nagggyon nagy gyengém.......... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://i162.photobucket.com/albums/t267/Useless-girl_photos/DVD14.jpg) |
|
|
|
2010.01. 29. - 13:56:29
Létrehozva:
|
|
|
Barrel Dave (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Daaaave!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Máris mutatom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hheheee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj istenem, az It's called a heart slow mixét mióta keresem..és most meglett. Kíváncsi voltam rá, hogy tényleg olyan rossz-e, mert Alan utállja de nagyon. És igaza volt...szörnyűűű XD
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.01. 29. - 13:57:12
Létrehozva:
|
|
|
Ultra Dave (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Ez a kép nagyon ari Alanről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 14:02:16
Létrehozva:
|
|
|
Angie te mondtad, hogy aDevo Alan a favorit ugye? Hát tessék:
hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ultra Dave (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ez a kép nagyon ari Alanről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan kis gyerek feje van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
alan28ll.jpg ( 15.25K )
Letöltések száma: 8
348301732cn.png ( 308.99K )
Letöltések száma: 6
914658007xc.png ( 415.52K )
Letöltések száma: 5 |
|
|
|
2010.01. 29. - 14:02:35
Létrehozva:
|
|
|
Angie te mondtad, hogy aDevo Alan a favorit ugye? Hát tessék: hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan kis gyerek feje van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jújj, köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 14:06:08
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd rakok még be, ha találok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van nekem egy halom, dehát az 5 féle cd-re van kiírva (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
na jólvan, most megint elmegyek egy picit, csak fél órára jöttem fel megtekinteni, hogy mi a helyzet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Majd gyüvök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 14:16:28
Létrehozva:
|
|
|
vica: szívesen! Angie: én se szeretem a vodkát! XD de asszem ezt beszéltük is nálad, vagy nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri: most kezdem javítani............................. (vki hozzon egy újraélesztőgépet, fájdalomcsillapítót és egy egész orvosi teamet!!! XDDD) ez a tipikus: "What the fuck?!" (Mi a fasz van?!) kép! XDDD (IMG:http://img514.imageshack.us/img514/8979/omgandy.jpg) Usi ezen a képhozzászólásodon felröhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jesszus mi vár ránk az új fejezetben. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ha már az irónőnek is fájdalomcsillapitó kell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tatu: szijja!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: ÁRNYÉKNAK SOK GYÓGYPUSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Capri: hát igen, húzós éjszaka volt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jó főzőcskét! addig javítgatok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hogy tud figyelni.... ahhhhhhhh.... (IMG:http://i162.photobucket.com/albums/t267/Useless-girl_photos/006_b.jpg) jó ez a kép...valami nagyon izgit mondhat a csaj,hogy Dave igy figyel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) árnyéknak én is jobbulást kivánok és gyógypuszi |
|
|
|
2010.01. 29. - 14:19:00
Létrehozva:
|
|
|
Mode: WOW!!! ez a kép nekem se volt meg Alanről!! vagy legalábbis nem rémlik! köci!!
Na hát én is mondtam, hogy Devo-Alan KICSINÁL!!!!!!!! Az első dobos képen rájöttem, hogy kire emlékeztet: Trent Reznorra, a Nine Inch Nails énekesére! (egy kicsit) vica: hehe, de hát olyan a kép! XD hát... hát inkább nem mondok semmit a kövi KÉT fejezetről (mert szerintem ketté szedem, csak meg kell várnom míg Capri délután rá fog érni, hogy összerakjuk azt a fránya 14-es részt - addig a 15-öst javítom). meg dolgozok is kicsit közben. OH YEAH, BABY!!! VAAADÁLLLAT DAVE! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (Gyere, mássz csak ki a képernyőből, gyere, gyereee.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) (IMG:http://i162.photobucket.com/albums/t267/Useless-girl_photos/026_b.jpg) |
|
|
|
2010.01. 29. - 14:25:18
Létrehozva:
|
|
|
Hú, vazzeg, elúsztattuk az egri Electro World-öt, meg alatta egy bankot és az alatt egy ruházati üzletet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hajnai 2-től reggel 6-ig ömlött a víz a mennyezetből... Anyám...
|
|
|
|
2010.01. 29. - 14:28:53
Létrehozva:
|
|
|
Angie: mi van????
|
|
|
|
2010.01. 29. - 14:30:38
Létrehozva:
|
|
|
Angie: mi van???? A cég, ahol dolgozom, mi csináltuk az Electro World-öt Egerben, és valamit rosszul kötöttek be a fiúk a mennyezetben, és éjjel eltört a cső és a szellőzőkből ömlött be a víz a boltba. Állítólag úgy néz ki az egész, mint egy hatalmas uszoda. |
|
|
|
2010.01. 29. - 14:33:01
Létrehozva:
|
|
|
Hú, vazzeg, elúsztattuk az egri Electro World-öt, meg alatta egy bankot és az alatt egy ruházati üzletet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hajnai 2-től reggel 6-ig ömlött a víz a mennyezetből... Anyám... jesszus.... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Usi az a gyanúm mielőtt majd elolvasom a két új fejezetet fel kell készülnöm testileg-lelkileg arra ami rám vár (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 14:42:47
Létrehozva:
|
|
|
Vica, hát igen, ez nagy Jesszus! Még azt sem tudjuk mennyi a kár, de elég sok, lévén hogy 1 plazma tv kerülhet akár 1 millába is... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
|
|
|
|
2010.01. 29. - 14:47:50
Létrehozva:
|
|
|
Vica, hát igen, ez nagy Jesszus! Még azt sem tudjuk mennyi a kár, de elég sok, lévén hogy 1 plazma tv kerülhet akár 1 millába is... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) a betyárját (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) szerintem a valamit rosszul bekötős fiúk baromira nem lesznek megdicsérve. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 14:58:23
Létrehozva:
|
|
|
a betyárját (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) szerintem a valamit rosszul bekötős fiúk baromira nem lesznek megdicsérve. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Hát nem... |
|
|
|
2010.01. 29. - 15:01:04
Létrehozva:
|
|
|
Angie és ilyen esetben mi a pálya?Kit fognak felelősségre vonni és mivel szankcionálják? (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
|
2010.01. 29. - 15:18:02
Létrehozva:
|
|
|
A cég, ahol dolgozom, mi csináltuk az Electro World-öt Egerben, és valamit rosszul kötöttek be a fiúk a mennyezetben, és éjjel eltört a cső és a szellőzőkből ömlött be a víz a boltba. Állítólag úgy néz ki az egész, mint egy hatalmas uszoda. uh, ez nagyon durva... |
|
|
|
![]() ![]() |