2400 Oldal V  « < 884 885 886 887 888 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Neo71
post 2010.01. 29. - 15:25:05
Létrehozva: #17701

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 29. - 14:16:28) *
jó ez a kép...valami nagyon izgit mondhat a csaj,hogy Dave igy figyel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na vajon mit mondhat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

"Hallottál már a Fekete Seregről? 16 perverz baba meg 2 perverz faszi! Nagyon odáig vannak értetek! Vigyázzatok velük, mert ha a kezeik közé kaparintanak akkor szétszednének darabokra!"

És Dave mit gondolhat erről? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

"16 perverz baba? HOL????? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "

Idézet (Angelus @ 2010.01. 29. - 14:30:38) *
A cég, ahol dolgozom, mi csináltuk az Electro World-öt Egerben, és valamit rosszul kötöttek be a fiúk a mennyezetben, és éjjel eltört a cső és a szellőzőkből ömlött be a víz a boltba. Állítólag úgy néz ki az egész, mint egy hatalmas uszoda.

Ez királyság... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 29. - 16:13:30
Létrehozva: #17702

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.01. 29. - 15:25:05) *
Na vajon mit mondhat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

"Hallottál már a Fekete Seregről? 16 perverz baba meg 2 perverz faszi! Nagyon odáig vannak értetek! Vigyázzatok velük, mert ha a kezeik közé kaparintanak akkor szétszednének darabokra!"

És Dave mit gondolhat erről? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

"16 perverz baba? HOL????? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "

Hehe Neo haláli vagy... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De ami a 16 perverz babát illeti van az már 19 is(szaporodik a létszám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) de ha még hozzáadjuk azt a ritkábban ráérő,hébe-korba befutó 6 csajt akkor még több. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na ehhez mi szólna Dave? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Neo a pasik száma miért nem szaporodik igy?
na jó azért akadtak ritkán befutó himek is:Faith,Kesik,Josef
de csak ti ketten vagytok hűek a falka nőstényeitekhez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 29. - 16:21:20
Létrehozva: #17703

devotee

Angie: huh, hát ez télleg durva!!!!

közben beugrott kicsit Anim és Harry Potter meg Gyűrűk Ura paródiákon röhögtük könnyesre magunkat! Ez a HP-s első része JEREMY IRONS-szal Piton szerepében!!!! HATALMAS!!! XD
(angol!)

http://www.youtube.com/watch?v=9onI92OxBHY
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 29. - 16:27:29
Létrehozva: #17704

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 29. - 16:21:20) *
Angie: huh, hát ez télleg durva!!!!

közben beugrott kicsit Anim és Harry Potter meg Gyűrűk Ura paródiákon röhögtük könnyesre magunkat! Ez a HP-s első része JEREMY IRONS-szal Piton szerepében!!!! HATALMAS!!! XD
(angol!)

http://www.youtube.com/watch?v=9onI92OxBHY

biztos vicces
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 29. - 16:28:24
Létrehozva: #17705

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 29. - 16:27:29) *
biztos vicces

angol humor. én nem csípem, nekem száraz XD Ház könyvét se tudtam emiatt elolvasni, nem bejövős XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 29. - 16:34:30
Létrehozva: #17706

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 29. - 16:28:24) *
angol humor. én nem csípem, nekem száraz XD Ház könyvét se tudtam emiatt elolvasni, nem bejövős XD

tehát nem nagyon szereted az angol humort (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 29. - 16:38:30
Létrehozva: #17707

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 29. - 16:34:30) *
tehát nem nagyon szereted az angol humort (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

nem XD de a jelek szerint a srácok ezt kinőtték Amerikában XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 29. - 16:41:31
Létrehozva: #17708

devotee

nem azért írtam oda, hogy angol mert az angol humorra gondoltam, hanem hogy angolul van.

Na vica és a többi Kedves Olvasónk, lehet felkészülni!
IDM 14-15-ös fejezet fenn van!!!!

(IMG:http://i609.photobucket.com/albums/tt174/Usi_photos/dave_mart_bed.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 29. - 16:50:45
Létrehozva: #17709

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 29. - 16:41:31) *
nem azért írtam oda, hogy angol mert az angol humorra gondoltam, hanem hogy angolul van.

jah mondjuk igaz XD kicsit el vagyok varázsolva XD

IGEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!! :PPPPP (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 29. - 16:57:50
Létrehozva: #17710

devotee

Sziasztok lányok!

Huhhh.. mennyit írtatok, most volt időm egy kicsit melóban, elolvastalak titeket ! Este vacsit csinálok, jönnek át hozzám Valics, meg Marcsi, úgyhogy fent a banya tuti ki lesz tőlünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sajnos a kutyámnak lymphoma-ja van, úgyhogy chemo-zni kell a lelkem, de megvan a vér eredménye, mármint a szervi, a szervei még rendben vannak, és fiatal, úgyhogy remélem jól reaglá majd. Nagyon elkeseredtem. Az orvosnál tartottam, magam, ittam minden szavát, részeltesen elmagyarázta az egész chemo-terápiás protokoll-t, ami sajnos fél évig fog tartani... nem is vot időm összeszakadni, annyi mindenről beszélt egyszerre. Aztán hazafelé, mikor felhívtam Valicsot, akkor eltört a mécses... nem láttam az utat, annyira el voltam keseredve, hiszen külsőleg semmi baja a kutyámnak, belsőleg meg megtámadta ez a kór. És akkor lesz majd neki nagyon rossz, ha elkezdődik a kúra. Ha nem kezdjük el, 6-8 hete van hátra.. még szerencse, hogy rögtön az elején észre vettem. Hát ennyi történ velem ma. Köszön midnenkinek, aki szorított az ebemért ... Shad puszil mindenkit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 29. - 17:08:45
Létrehozva: #17711

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 29. - 16:57:50) *
Sziasztok lányok!

Huhhh.. mennyit írtatok, most volt időm egy kicsit melóban, elolvastalak titeket ! Este vacsit csinálok, jönnek át hozzám Valics, meg Marcsi, úgyhogy fent a banya tuti ki lesz tőlünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sajnos a kutyámnak lymphoma-ja van, úgyhogy chemo-zni kell a lelkem, de megvan a vér eredménye, mármint a szervi, a szervei még rendben vannak, és fiatal, úgyhogy remélem jól reaglá majd. Nagyon elkeseredtem. Az orvosnál tartottam, magam, ittam minden szavát, részeltesen elmagyarázta az egész chemo-terápiás protokoll-t, ami sajnos fél évig fog tartani... nem is vot időm összeszakadni, annyi mindenről beszélt egyszerre. Aztán hazafelé, mikor felhívtam Valicsot, akkor eltört a mécses... nem láttam az utat, annyira el voltam keseredve, hiszen külsőleg semmi baja a kutyámnak, belsőleg meg megtámadta ez a kór. És akkor lesz majd neki nagyon rossz, ha elkezdődik a kúra. Ha nem kezdjük el, 6-8 hete van hátra.. még szerencse, hogy rögtön az elején észre vettem. Hát ennyi történ velem ma. Köszön midnenkinek, aki szorított az ebemért ... Shad puszil mindenkit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jajistenem Edó! nagyon sajnálom! de időben észrevetted! mit mondtak, mennyi az esélye a gyógyulásra?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 29. - 17:15:31
Létrehozva: #17712

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 29. - 17:08:45) *
jajistenem Edó! nagyon sajnálom! de időben észrevetted! mit mondtak, mennyi az esélye a gyógyulásra?

Hát ezt nem tudták megmondani. az első három kezelés után majd okosabbak leszünk A legagresszívabb kezelést fogja kapni, amitől rosszul lesz nagyon, de ezt csak így lehet.. máshogy nem is érdemes, még elkezdeni sem. De én bizakodó vagyok, fiatal kutyus, a szerveit már tudom hogy jó állapotban vannak. Erős kezelés, én oda teszem magam teljesen, és a családom is, és persze a barátok is segítenek majd. Valcsi sokat fogja levinni helyettem, mert ha én se, és apuka sem érünk rá, mert ugye dolgozni kell, Valcsi megígérte, hogy leviszi mikor hazaér. És van még egy tényező... a kutya... hogy ő mennyire akarja majd. Okosabb leszek 2 hét múlva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meglátjuk, én pozitívan állok hozzá!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 29. - 17:16:08
Létrehozva: #17713

devotee

oh jézus, szegény Edókám és Shadow!!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
jaj istenkém, remélem jól fog reagálni a kezelésre!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 29. - 17:24:11
Létrehozva: #17714

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 29. - 17:15:31) *
Hát ezt nem tudták megmondani. az első három kezelés után majd okosabbak leszünk A legagresszívabb kezelést fogja kapni, amitől rosszul lesz nagyon, de ezt csak így lehet.. máshogy nem is érdemes, még elkezdeni sem. De én bizakodó vagyok, fiatal kutyus, a szerveit már tudom hogy jó állapotban vannak. Erős kezelés, én oda teszem magam teljesen, és a családom is, és persze a barátok is segítenek majd. Valcsi sokat fogja levinni helyettem, mert ha én se, és apuka sem érünk rá, mert ugye dolgozni kell, Valcsi megígérte, hogy leviszi mikor hazaér. És van még egy tényező... a kutya... hogy ő mennyire akarja majd. Okosabb leszek 2 hét múlva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meglátjuk, én pozitívan állok hozzá!

ha fitala még, akkor legyőzheti! csodákra képesek ezek az állatok. jajszegénykém, nagyon rosszul lesz :S szőre megmarad, nem tudod? gyógyszereket is ennie kell?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 29. - 17:28:37
Létrehozva: #17715

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 29. - 16:41:31) *

Kedves Usi és Capri.
Az IDM 14.-15.fejezet kiütéssel győzőtt felettem.Időt kérek,hogy észhez tudjak térni.Ha lenne itt sirós smile azt tenném ide.
Úristen lányok....az érzelmeim....kész

Edóka jaj istenem szegény kutyus. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Gyógyulást kivánok neki.Reméljük a legjobbakat.

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 29. - 17:31:39
Létrehozva: #17716

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 29. - 17:24:11) *
ha fitala még, akkor legyőzheti! csodákra képesek ezek az állatok. jajszegénykém, nagyon rosszul lesz :S szőre megmarad, nem tudod? gyógyszereket is ennie kell?

Aha.. rengeteg gyógyszert kell szednie majd. Az első héten napi 19 tabletta, csak a prednisolon. De az gyorsan csökken majd. Nem tudom, hogy a szőrével mi lesz, remélem nem hullik ki, mint az embereknél a haj. De szed majd májvédőt, gyomor védőt, erős vitaminokat... flavinokat. Ha beválik, akkor még akár 7 évet is élhet. legrosszabb esetben még 3 évet. nyárra már túl leszünk rajta... csak pozitívan.. most ez egy nehéz időszak lesz.. úgyhogy jövő héten kibaszom a rezsót a retro-ban... utána indul a kezelés
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 29. - 17:32:50
Létrehozva: #17717

devotee

Sziasztok meggyüttem XD
Edó nagyon sajnálom a kutyusodat..szegénykém... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 29. - 17:33:47
Létrehozva: #17718

devotee

Köszi Vica, köszi Usi... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd mindig írom mi van vele, ha nem fárasztalak titeket. Annyira nem vagyok szerencsére jártas ezekben a daganatos dolgokban. szerencsére senkim nem volt ilyen!

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 29. - 17:32:50) *
Sziasztok meggyüttem XD
Edó nagyon sajnálom a kutyusodat..szegénykém... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

köszi Mode !
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 29. - 17:37:17
Létrehozva: #17719

devotee

Edó: persze, majd tájékoztass! minket is érdekel, hogy mi van a kis drágáddal!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
pozitív energia, pozitív hozzáállás! ez az!!!

vica: mi megmondtuk, nem igaz?!?!?!? (átküldjem az orvosi csapatomat? párszor sikeresen újraélesztettek...)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 29. - 17:37:46
Létrehozva: #17720

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 29. - 17:31:39) *
Aha.. rengeteg gyógyszert kell szednie majd. Az első héten napi 19 tabletta, csak a prednisolon. De az gyorsan csökken majd. Nem tudom, hogy a szőrével mi lesz, remélem nem hullik ki, mint az embereknél a haj. De szed majd májvédőt, gyomor védőt, erős vitaminokat... flavinokat. Ha beválik, akkor még akár 7 évet is élhet. legrosszabb esetben még 3 évet. nyárra már túl leszünk rajta... csak pozitívan.. most ez egy nehéz időszak lesz.. úgyhogy jövő héten kibaszom a rezsót a retro-ban... utána indul a kezelés

ezek nem rossz arányok! igen, nyárra túl lesztek rajta, kitartást! és híreket!

Idézet (vicuska @ 2010.01. 29. - 17:28:37) *
Kedves Usi és Capri.
Az IDM 14.-15.fejezet kiütéssel győzőtt felettem.Időt kérek,hogy észhez tudjak térni.Ha lenne itt sirós smile azt tenném ide.
Úristen lányok....az érzelmeim....kész

Edóka jaj istenem szegény kutyus. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Gyógyulást kivánok neki.Reméljük a legjobbakat.

megvan az első áldozat! XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 884 885 886 887 888 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
9 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (9 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: