![]() ![]() |
2010.01. 29. - 17:43:50
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja és Vica! Egy ilyen szövegű I am You után?
"Szövevényes láncokkal kötözted össze a szívem Oly nagy kéjjel, hogy az szinte már fáj Olyannyira körbefon, hogy szabadulni nem tudunk immár Én te vagyok, és te én Nincs menekvés a zűrzavarból, amelyben vagyunk Oly sok kéj, hogy bűn kell, legyen már Együtt kell élnem ezzel a valósággal, hisz Örökké a tied vagyok immár Nincs visszaút Csapdában vagyunk Nem lenne értelme tagadni a tényeket... Nem, nem és nem Nincs mentség erre, hisz Velem vagy Nincs más választásunk... Nincs, nincs és nincs Sötét megszállottság a szerelem nevében A ragaszkodás, amelynek mindketten részesei vagyunk Beljebb vezet bennünket a rejtélybe Örök sóvárgásra ítélve Furcsa kényszer, melyet kontrollálni nem tudok Szívem és lelkem teljes birtoklásra jutott Együtt kell élnem ezzel a valósággal, hisz Én vagyok te, és te vagyok én Én te vagyok, és te én" Nekem senki ne mondja... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 18:08:09
Létrehozva:
|
|
|
angolul sokkal jobb XDDD
|
|
|
|
2010.01. 29. - 18:09:08
Létrehozva:
|
|
|
Capri elég beszédes dalszöveg."első áldozat"-ez jó megfogalmazás...igy van
Usi igen szóltatok,készültem is de erre nem számitottam. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Küld az orvoscsapatot. |
|
|
|
2010.01. 29. - 18:10:30
Létrehozva:
|
|
|
angolul sokkal jobb XDDD de így mindenki megérti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és igen angolul sokkal jobb! XD az írásidőnk dalhallgatási idejének 90%-át ez a dal teszi ki. végtelenítve XD Capri elég beszédes dalszöveg."első áldozat"-ez jó megfogalmazás...igy van Usi igen szóltatok,készültem is de erre nem számitottam. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Küld az orvoscsapatot. igggen beszédes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon ott toporog az Insight és a Home sarkában (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hjaj, alig várom a mai írásadagot! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 18:10:46
Létrehozva:
|
|
|
I am you, imádom azt a számot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg is hallgatom XD
|
|
|
|
2010.01. 29. - 18:13:29
Létrehozva:
|
|
|
I am you, imádom azt a számot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg is hallgatom XD én asszem 20-ra hallgatom meg, csak ma XD |
|
|
|
2010.01. 29. - 18:15:01
Létrehozva:
|
|
|
hehe Capri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ugye szavazgattok a Grammy oldalon a Mode-ra??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én csak azt csinálom semmi8 mást (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szerencsére annyiszor lehet szavazni ahányszor akarunk |
|
|
|
2010.01. 29. - 18:15:23
Létrehozva:
|
|
|
Kétségtelen tény,hogy Martin nagyon tud dalszöveget irni és énekelni is nagyon tud (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Capri ma is irtok?jaj mi lesz még ezek után? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 18:15:27
Létrehozva:
|
|
|
Hehe Neo haláli vagy... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ami a 16 perverz babát illeti van az már 19 is(szaporodik a létszám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) de ha még hozzáadjuk azt a ritkábban ráérő,hébe-korba befutó 6 csajt akkor még több. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ehhez mi szólna Dave? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo a pasik száma miért nem szaporodik igy? na jó azért akadtak ritkán befutó himek is:Faith,Kesik,Josef de csak ti ketten vagytok hűek a falka nőstényeitekhez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát mit szólhatna! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) HOL????? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 18:17:23
Létrehozva:
|
|
|
hehe Capri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ugye szavazgattok a Grammy oldalon a Mode-ra??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én csak azt csinálom semmi8 mást (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szerencsére annyiszor lehet szavazni ahányszor akarunk naná, báré n azt hittem, h csak egyszer lehet XD |
|
|
|
2010.01. 29. - 18:18:34
Létrehozva:
|
|
|
naná, báré n azt hittem, h csak egyszer lehet XD Dehogyis XD Én fél 6 fele ültem géphez azóta folyamatosan szavazok, közbe beírogatok ide (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 18:20:06
Létrehozva:
|
|
|
Kétségtelen tény,hogy Martin nagyon tud dalszöveget irni és énekelni is nagyon tud (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a kérdés az, h minek a hatására írta ezt a dalszöveget? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de, ha annak a hatására, amire gondolok (XD), akkor is zseniálisan közölte ezt felénk. ha nem annak a hatására, akkor is XD de, mint hobbiíró tudom, hogy elég nehéz érzelmek nélkül írni (nem lehetetlen, de akkor egyszerűen nem lesz jó az írott szöveg, élvezhetetlen lesz, hisz nem közlünk vele semmit) - kiváltképp egy olyan dalszöveget, mint az I am You. Szóval, mi lehetett rá ekkora hatással? Dehogyis XD Én fél 6 fele ültem géphez azóta folyamatosan szavazok, közbe beírogatok ide (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) linket adjál lécci! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) VH1-es Mode hétvégéről tudtok??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem van Vh1-ünk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) anyámnál van azt tudom XD |
|
|
|
2010.01. 29. - 18:26:38
Létrehozva:
|
|
|
Hát mit szólhatna! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) HOL????? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Neo szerinted Dave-nek ilyen kevés a szókincse,hogy csak egy hol?-t tudna kinyögni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a kérdés az, h minek a hatására írta ezt a dalszöveget? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de, ha annak a hatására, amire gondolok (XD), akkor is zseniálisan közölte ezt felénk. ha nem annak a hatására, akkor is XD de, mint hobbiíró tudom, hogy elég nehéz érzelmek nélkül írni (nem lehetetlen, de akkor egyszerűen nem lesz jó az írott szöveg, élvezhetetlen lesz, hisz nem közlünk vele semmit) - kiváltképp egy olyan dalszöveget, mint az I am You. Szóval, mi lehetett rá ekkora hatással? linket adjál lécci! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) VH1-es Mode hétvégéről tudtok??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem van Vh1-ünk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) anyámnál van azt tudom XD Capri de szépen megfogalmaztad. Mi lehett rá ekkora hatással?Inkább ki? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 18:27:56
Létrehozva:
|
|
|
Capri én tudok a VH1-es izéről, de mivel nincs olyan csatornánk, ne nagyon tudok majd nézni..:S
Itt a link : legjobb videoklip kategória: http://www.fuse.tv/ontv/shows/grammy-polldown/poll4.html és a legjobb alternatív album: http://www.fuse.tv/ontv/shows/grammy-polldown/poll11.html Tessék szavazgatni, apukám számít rátok XD |
|
|
|
2010.01. 29. - 18:42:14
Létrehozva:
|
|
|
Capri én tudok a VH1-es izéről, de mivel nincs olyan csatornánk, ne nagyon tudok majd nézni..:S Itt a link : legjobb videoklip kategória: http://www.fuse.tv/ontv/shows/grammy-polldown/poll4.html és a legjobb alternatív album: http://www.fuse.tv/ontv/shows/grammy-polldown/poll11.html Tessék szavazgatni, apukám számít rátok XD köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 18:44:53
Létrehozva:
|
|
|
Neo szerinted Dave-nek ilyen kevés a szókincse,hogy csak egy hol?-t tudna kinyögni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na hallod, ha megtudná hogy 16+6 (meg még valamennyi) baba alig várja hogy ágyba cipelhessék.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...és egy helyen... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 18:45:34
Létrehozva:
|
|
|
Mode ha mindkettőt megnyerik akkor meghivhatnák a sereget egy bulira. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 29. - 18:47:03
Létrehozva:
|
|
|
Mode ha mindkettőt megnyerik akkor meghivhatnák a sereget egy bulira. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igeeeen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De jó is lenne (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 18:47:49
Létrehozva:
|
|
|
Igeeeen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De jó is lenne (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) igeeeeeeeeeeeeeeen!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 18:49:36
Létrehozva:
|
|
|
Na hallod, ha megtudná hogy 16+6 (meg még valamennyi) baba alig várja hogy ágyba cipelhessék.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...és egy helyen... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo 19+6 baba....mit kezdene ennyi csajjal egy helyen? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és te meg tatu néznétek? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy esetleg ti is akartok valamit Dave-től? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |