![]() ![]() |
2010.01. 29. - 18:50:02
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sajna nekünk nincs már VH1 - a Comedy Centralt rakták be helyette!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Pedig az volt az egyetlen normális zenetévé! A többi fostalicska lett. Jaja, jól beszélt Capri az írásról. Hát... én is szívesen meghallgatnám (lehetőleg élőben) őket arról, hogy miről is szól az I am you... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 18:52:41
Létrehozva:
|
|
|
ÓÓÓHHH anyáám...ez a pasi engem meg fog ölni....
Tök jó, minden képről eszembe jut valami, hogy mit művelnék vele ha ott lennék a képen XDDDDDD Neo 19+6 baba....mit kezdene ennyi csajjal egy helyen? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és te meg tatu néznétek? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy esetleg ti is akartok valamit Dave-től? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miiii férfiakat nem engedek apu közelébe XDDD
Csatolt állományok
photo219.jpg ( 40.04K )
Letöltések száma: 2
palan2or.jpg ( 24.74K )
10mb5qm6.jpg ( 53.51K )
Letöltések száma: 4
al101_7.jpg ( 29.86K )
f5638dcb.jpg ( 28.35K )
Letöltések száma: 3
alansiting.jpg ( 11.3K )
Letöltések száma: 3 |
|
|
|
2010.01. 29. - 18:55:53
Létrehozva:
|
|
|
Mode meséld csak el mit művelnél Alan-el? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
apád nem hiszem,hogy a kislányától kérne engedélyt,hogy kivel mit csináljon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 18:57:12
Létrehozva:
|
|
|
Neo 19+6 baba....mit kezdene ennyi csajjal egy helyen? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és te meg tatu néznétek? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy esetleg ti is akartok valamit Dave-től? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mit kezdene? Hát hagyná hogy széllyel kényeztessétek! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Én személy szerint egy autogrammot a STRIPPED-e, meg valami személyes ereklyét, mondjuk a bőrmellénykéjét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A többi a tietek lehet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 18:58:26
Létrehozva:
|
|
|
ÓÓÓHHH anyáám...ez a pasi engem meg fog ölni.... Tök jó, minden képről eszembe jut valami, hogy mit művelnék vele ha ott lennék a képen XDDDDDD Miiii férfiakat nem engedek apu közelébe XDDD kivéve Martint, mi?XD Sajna nekünk nincs már VH1 - a Comedy Centralt rakták be helyette!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig az volt az egyetlen normális zenetévé! A többi fostalicska lett. Jaja, jól beszélt Capri az írásról. Hát... én is szívesen meghallgatnám (lehetőleg élőben) őket arról, hogy miről is szól az I am you... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nahát azt én is.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) sztorizgatással (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 18:58:50
Létrehozva:
|
|
|
ÓÓÓHHH anyáám...ez a pasi engem meg fog ölni.... Tök jó, minden képről eszembe jut valami, hogy mit művelnék vele ha ott lennék a képen XDDDDDD Miiii férfiakat nem engedek apu közelébe XDDD Nyugi, kézfogásnál többre nem vágyom! Csak ennyi testi kontaktus, semmi más! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 18:59:55
Létrehozva:
|
|
|
Nyugi, kézfogásnál többre nem vágyom! Csak ennyi testi kontaktus, semmi más! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most méééért? XD bevallhatod, h égsz a vágytól, h hozzáérj Dave Gahanhez! XD |
|
|
|
2010.01. 29. - 19:02:51
Létrehozva:
|
|
|
Mode meséld csak el mit művelnél Alan-el? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jesszus XD Hát...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pl. azon, amelyiken úgy oldalán fekszik..ott végigpuszilgatnám azt a kigombolt részt ott egészen a nyakicájáig (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) juj bele is borzongtam XD Aztán a PJ-s képen..hát azt hiszem egyértelmű..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A nyakát ott sem hagynám ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A mosolygós képeken agyon csókolgatnám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Policy of truth-nál..azt hiszem ott is egyértelmű (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De azt hiszem abbahagyom mert már "rosszul" vagyok XD kivéve Martint, mi?XD nahát azt én is.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) sztorizgatással (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát Martint se biztos:D De apukámat én védelmezem, csak az én engedélyemmel mehettek a közelébe XD |
|
|
|
2010.01. 29. - 19:04:12
Létrehozva:
|
|
|
Mit kezdene? Hát hagyná hogy széllyel kényeztessétek! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Én személy szerint egy autogrammot a STRIPPED-e, meg valami személyes ereklyét, mondjuk a bőrmellénykéjét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A többi a tietek lehet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát ennyi nő minden porcikáját tudná kényeztetni...még a lába ujját is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És ő cserébe mit adna ? |
|
|
|
2010.01. 29. - 19:04:26
Létrehozva:
|
|
|
jah Vica nem kell engedélyt kérnie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én szabom meg XD Ez parancs lesz nem kérés XD
|
|
|
|
2010.01. 29. - 19:16:16
Létrehozva:
|
|
|
Jesszus XD Hát...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pl. azon, amelyiken úgy oldalán fekszik..ott végigpuszilgatnám azt a kigombolt részt ott egészen a nyakicájáig (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) juj bele is borzongtam XD Aztán a PJ-s képen..hát azt hiszem egyértelmű..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A nyakát ott sem hagynám ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A mosolygós képeken agyon csókolgatnám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Policy of truth-nál..azt hiszem ott is egyértelmű (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De azt hiszem abbahagyom mert már "rosszul" vagyok XD Hát Martint se biztos:D De apukámat én védelmezem, csak az én engedélyemmel mehettek a közelébe XD Mode inkább a gatyájába lévőt puszilgatnád te legszivesebben Alan-en (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave lánya vagy vagy a testőre? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 19:22:46
Létrehozva:
|
|
|
Mode inkább a gatyájába lévőt puszilgatnád te legszivesebben Alan-en (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave lánya vagy vagy a testőre? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát azt is jó lenne persze, de most valahogy a nyakát kóstolnám meg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én mindkettő vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 19:50:27
Létrehozva:
|
|
|
jah Vica nem kell engedélyt kérnie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én szabom meg XD Ez parancs lesz nem kérés XD erre meg azt mondom neked Mode,hogy szerintem Dave nem az a fajta aki eltűri,hogy parancsoljanak neki,különösen lányától nem tűrné el. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát azt is jó lenne persze, de most valahogy a nyakát kóstolnám meg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én mindkettő vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) rácuppantál Alan nyakára? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 19:55:06
Létrehozva:
|
|
|
erre meg azt mondom neked Mode,hogy szerintem Dave nem az a fajta aki eltűri,hogy parancsoljanak neki,különösen lányától nem tűrné el. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) rácuppantál Alan nyakára? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem lesz választási lehetősége (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az van amit én mondok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De amúgy szerintem nem menne bele abba, hogy férfival csinálja egy ágyban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fúú, azt nem nézném ki belőle (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rá bizony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Biztos finom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mint a piócák (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 19:56:55
Létrehozva:
|
|
|
Látom nagy a csend mindenki eltünt.
Akkor én elköszönök.Jó éjszakát mindenkinek az iró kisasszonyoknak pedig jó irást .Pá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 19:57:24
Létrehozva:
|
|
|
Mármint nem a piócák finomak XDD
Szia Vica! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én még maraok azért pár percet, aztán én is eltávozom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 20:01:16
Létrehozva:
|
|
|
Ezt úgy mindenki azonnal nézze meg!
http://www.youtube.com/watch?v=k9PidUHN1OE...feature=channel Én lazán meghaltam volna a helyszínen.... |
|
|
|
2010.01. 29. - 20:03:22
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neo 19+6 baba....mit kezdene ennyi csajjal egy helyen? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és te meg tatu néznétek? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy esetleg ti is akartok valamit Dave-től? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogyne akarnák valamit Tőle...aláírás...közös fotó.. Aztán majd utána hálából tartom a gyertyát... Amúgy meg cupp drágájáim:-))) |
|
|
|
2010.01. 29. - 20:07:10
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
10 oldal lemaradásom van... hát ti sose pihentek? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bort valaki? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sziasztok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 10 oldal lemaradásom van... hát ti sose pihentek? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bort valaki? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és a csatolmány is...
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.01. 29. - 20:08:42
Létrehozva:
|
|
|
Ezt úgy mindenki azonnal nézze meg! http://www.youtube.com/watch?v=k9PidUHN1OE...feature=channel Én lazán meghaltam volna a helyszínen.... Aztaaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát lehet, hogy én is XD |
|
|
|
![]() ![]() |