![]() ![]() |
2010.01. 29. - 21:15:35
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Biztos,hogy nem én voltam...most hallom először ezt a beázást Igazad van, Neo volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sorry Na valaki nyilatkozzon, akkor ez most oké, élő? Igen Niki, pont lekéstünk róla! Mentsétek el a linket, amit adtam, és akkor holnap tudjátok nézni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ááá 9-ig tartott... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de holnap 1-2 ig lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagyis 1-4 ig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Basz... na mindegy, akkor majd holnap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 21:15:50
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 29. - 21:16:28
Létrehozva:
|
|
|
Köszi a linket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 29. - 21:17:03
Létrehozva:
|
|
|
Oké ez a lényeg. Most már mindegy, hogy lekéstünk, de akkor élő és ez az. Szuper!!!
Köszi!!! Angie, szép a póló nagyon. És a jegy, hát a miénk tényleg jobban nézett ki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valamelyik éjjel kapcsolgattam és a Nóta tévén ment az IFY klip. Nagyot néztem, mondom hurrá!!! |
|
|
|
2010.01. 29. - 21:17:31
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=zEDUvf4ixGo eztet is szeressem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bár itt martinka nem olyan gyönyörűséges, mint most (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) annyira jó ez a klip! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 21:18:20
Létrehozva:
|
|
|
Ó de jó most ez a Jacko klip. Hehehe.
Úgy szeretem az ilyen "régi" klipeket. Anyukám mindig zenetévét nézett én kisebb voltam és ezeken a klipeken nőttem fel szinte. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 21:19:23
Létrehozva:
|
|
|
Niki utálom az ilyen közhelyes dalokat... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de ezt nem http://www.youtube.com/watch?v=Asi-MDdJqAI&NR=1<-- bírom mikor martin hátradől a gitárfogásnál....
|
|
|
|
2010.01. 29. - 21:21:40
Létrehozva:
|
|
|
Sori, kösz a csekkolást, de ez tényleg élő, bazi jó ez az oldal, amit találtam, csomó tv-t lehet nézni full ingyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Niki, nekem is sok videoklip maradt meg régről, Jacko klipjeit imádtam, meg azért voltak mások is, pl DM, Metallica... és mindenféle egyszámos zenekar, na meg a boy bandek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Thake that, New kids on the block, BSB, Criss-Cross (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 21:22:04
Létrehozva:
|
|
|
Ó de jó most ez a Jacko klip. Hehehe. Úgy szeretem az ilyen "régi" klipeket. Anyukám mindig zenetévét nézett én kisebb voltam és ezeken a klipeken nőttem fel szinte. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nálunk is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) anyum dmes volt, de ő nagy dave fan és nem érti miért nekem is nem dave a favoritom :S nekem mart & alan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindig ez a 2 vitájának tárgya apum kedvecei black sabbath ozzy éra, doors, beatles, illés omega, led zeppelin, |
|
|
|
2010.01. 29. - 21:22:42
Létrehozva:
|
|
|
Niki utálom az ilyen közhelyes dalokat... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de ezt nem http://www.youtube.com/watch?v=Asi-MDdJqAI&NR=1<-- bírom mikor martin hátradől a gitárfogásnál.... Na ez egy klassz klip lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 21:23:50
Létrehozva:
|
|
|
Niki utálom az ilyen közhelyes dalokat... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de ezt nem http://www.youtube.com/watch?v=Asi-MDdJqAI&NR=1<-- bírom mikor martin hátradől a gitárfogásnál.... na ez egy szexuális szám! (és ez a dal vezetett be a Depeche Mode-izmusba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
|
2010.01. 29. - 21:24:58
Létrehozva:
|
|
|
Na ez egy klassz klip lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) anton rendezése:D na ez egy szexuális szám! (és ez a dal vezetett be a Depeche Mode-izmusba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) capri csak 2005 óta vagy dm rajongó ? |
|
|
|
2010.01. 29. - 21:25:42
Létrehozva:
|
|
|
anton rendezése:D capri csak 2005 óta vagy dm rajongó ? biza XD 2005. szilveszter estéje óta, pontosítva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pont annyi idős voltam, mint most Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (de szar ezt leírni! öregszem! :'( ) |
|
|
|
2010.01. 29. - 21:26:16
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 29. - 21:26:43
Létrehozva:
|
|
|
Ezt szvsz nem Anton rendezte... De javítsatok ki ha tévedek!
Capri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 21:27:08
Létrehozva:
|
|
|
capri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és életed végéig megmaradnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 29. - 21:27:28
Létrehozva:
|
|
|
Nálunk is megvoltak és meg is vannak a kedvencek, de a nagyobb előadóktól mindig szívesen néztük a klipeket. Meg igazából mindegyiket.
Klipfüggők voltunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 21:27:53
Létrehozva:
|
|
|
én meg csak három éve (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
na megyek lányzók, van még egy kis borom, azt bepuszilom, és álmodozok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) legyetek rosszak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 21:28:26
Létrehozva:
|
|
|
szerintem anton
|
|
|
|
2010.01. 29. - 21:29:49
Létrehozva:
|
|
|
Idézet Ezt szvsz nem Anton rendezte... De javítsatok ki ha tévedek! Capri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Suffer Well-t rendezte utoljára, én is úgy tudom, h ezt nem Aanton rendezte. Ha Antont rendezi, akkor elvontabb lenne... Jut eszembe: valaki érti a Walking klipjét? XD Idézet capri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és életed végéig megmaradnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát, nagyon remélem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Idézet én meg csak három éve (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na megyek lányzók, van még egy kis borom, azt bepuszilom, és álmodozok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) legyetek rosszak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jóéjt sori a 3 év, az sem rossz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi a te történeted?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |