![]() ![]() |
2010.01. 29. - 21:32:34
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Suffer Well-t rendezte utoljára, én is úgy tudom, h ezt nem Aanton rendezte. Ha Antont rendezi, akkor elvontabb lenne... Jut eszembe: valaki érti a Walking klipjét? XD hát, nagyon remélem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jóéjt sori a 3 év, az sem rossz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi a te történeted?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) engem is érdekelne hogy értelmezitek a walking klippját de faithék minden klipphez írtak tájékoztatót/leírást a freestaten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 21:32:47
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Suffer Well-t rendezte utoljára, én is úgy tudom, h ezt nem Aanton rendezte. Ha Antont rendezi, akkor elvontabb lenne XD Jut eszembe: valaki érti a Walking klipjét? XD hát, nagyon remélem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jóéjt sori (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a 3 év, az sem rossz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hogyan folytál bele?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem igazán.......viszont a klipnek van valami valóságalapja. Ha jól tudom,akkor a klipben szereplő furcsa fazonokat egy festményről vették le. Valami elborult,agybeteg....dilis festő vetette vászonra a látomásait...asszem |
|
|
|
2010.01. 29. - 21:34:07
Létrehozva:
|
|
|
Nem igazán.......viszont a klipnek van valami valóságalapja. Ha jól tudom,akkor a klipben szereplő furcsa fazonokat egy festményről vették le. Valami elborult,agybeteg....dilis festő vetette vászonra a látomásait...asszem igen, minden festményről van, a madár, stb. nagyon jó klip volt, de tartalmat nem találtam benne. |
|
|
|
2010.01. 29. - 21:34:29
Létrehozva:
|
|
|
Jantarr, ez nem Anton, ő nem rukkolt volna elő ilyen szimpla klippel szerintem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Caprival értek egyet ebben a témában.
Jézus, én 2001 óta vagyok Móde rajongó, bár eddig nem voltam hardcore, az úgy az utóbbi 2 évben lettem csak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Walking klipje szerintem éppen arról szól, amiről a dal, vagyis csupa furcsa embert látsz, akiket megbámulnának normál esetben, itt viszont ők a normálisak és a világ - azaz a DM fiúk - az abnormálisak. Ezért is vannak benne azok az üvegtáblás jelenetek, amikor ők is eltorzulnak... szerintem. A csőrös, cicis nénit ne kérdezzétek, azt én sem értem, de nagyon cool design (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 21:34:54
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 29. - 21:35:28
Létrehozva:
|
|
|
Valami van bennem de valahogy nem tudom megfogalmazni, hogy hogyan kapcsolom össze a szöveggel...
De lehet csak ilyen "beképzelések" na majd próbálom leírni... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 21:36:01
Létrehozva:
|
|
|
Nem igazán.......viszont a klipnek van valami valóságalapja. Ha jól tudom,akkor a klipben szereplő furcsa fazonokat egy festményről vették le. Valami elborult,agybeteg....dilis festő vetette vászonra a látomásait...asszem Ez egy festmény? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Mik vannak, sosem hallottam erről... na majd mikor Lola készít interjút Antonnal a szakdogájához majd mondom neki, hogy ezt kérdezze meg tőle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 21:36:08
Létrehozva:
|
|
|
Jantarr, ez nem Anton, ő nem rukkolt volna elő ilyen szimpla klippel szerintem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Caprival értek egyet ebben a témában. Jézus, én 2001 óta vagyok Móde rajongó, bár eddig nem voltam hardcore, az úgy az utóbbi 2 évben lettem csak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Walking klipje szerintem éppen arról szól, amiről a dal, vagyis csupa furcsa embert látsz, akiket megbámulnának normál esetben, itt viszont ők a normálisak és a világ - azaz a DM fiúk - az abnormálisak. Ezért is vannak benne azok az üvegtáblás jelenetek, amikor ők is eltorzulnak... szerintem. A csőrös, cicis nénit ne kérdezzétek, azt én sem értem, de nagyon cool design (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) "csőrös, cicis néni" - na ezen hangosan felröhögtem!!!! XD milyen igazad van! a legegyszerűbb magyarázat el se jutott a tudatomig XD |
|
|
|
2010.01. 29. - 21:36:57
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 29. - 21:36:58
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jantarr, ez nem Anton, ő nem rukkolt volna elő ilyen szimpla klippel szerintem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Caprival értek egyet ebben a témában. Jézus, én 2001 óta vagyok Móde rajongó, bár eddig nem voltam hardcore, az úgy az utóbbi 2 évben lettem csak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Walking klipje szerintem éppen arról szól, amiről a dal, vagyis csupa furcsa embert látsz, akiket megbámulnának normál esetben, itt viszont ők a normálisak és a világ - azaz a DM fiúk - az abnormálisak. Ezért is vannak benne azok az üvegtáblás jelenetek, amikor ők is eltorzulnak... szerintem. A csőrös, cicis nénit ne kérdezzétek, azt én sem értem, de nagyon cool design (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát csajok...nagyon fiatalok vagytok. Le sem merem írni:1986 Bezony...14 éves korom óta vagyok DM fan |
|
|
|
2010.01. 29. - 21:38:19
Létrehozva:
|
|
|
Dave feketében végignyúlik az ágyon, mire Capri: "Igeeeeeeen! Nyúlj ki, párduc!!!" |
|
|
|
2010.01. 29. - 21:38:55
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 29. - 21:39:17
Létrehozva:
|
|
|
Ez egy festmény? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Mik vannak, sosem hallottam erről... na majd mikor Lola készít interjút Antonnal a szakdogájához majd mondom neki, hogy ezt kérdezze meg tőle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én rajzot szeretnék Antontól XD ja tudtam, h vmi mosogatógép márka lesz az! |
|
|
|
2010.01. 29. - 21:40:56
Létrehozva:
|
|
|
Nya, már meg is van ez a festő!
http://hu.wikipedia.org/wiki/Hieronymus_Bosch Anton Corbijn holland fotóművész az 1990-es évek elején Bosch figuráit felhasználva teremtette meg a Depeche Mode Songs of Faith and Devotion című albumának lenyűgöző képi világát. "csőrös, cicis néni" - na ezen hangosan felröhögtem!!!! XD milyen igazad van! a legegyszerűbb magyarázat el se jutott a tudatomig XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez spontán volt, de legalább röhögtél egy jót! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én rajzot szeretnék Antontól XD ja tudtam, h vmi mosogatógép márka lesz az! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mosógép márka? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na én meg ezen röhögtem! |
|
|
|
2010.01. 29. - 21:42:21
Létrehozva:
|
|
|
a csőrös, cicis néniről semmi infó....
sztetek ha beírom a Google-be, h "Hieronymus Bosch, csőrös, cicis néni" akkor kidob vmit a képtalálatok között? XD |
|
|
|
2010.01. 29. - 21:42:45
Létrehozva:
|
|
|
Angie írtam neked a másikhoz is választ kint. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 29. - 21:42:59
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mosógép márka? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na én meg ezen röhögtem! megnevettetjük egymást, tök jó! XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 21:47:30
Létrehozva:
|
|
|
a csőrös, cicis néniről semmi infó.... sztetek ha beírom a Google-be, h "Hieronymus Bosch, csőrös, cicis néni" akkor kidob vmit a képtalálatok között? XD Capri, na, akkor adtam egy magyarázatot a klipre! De hát ez az én értelmezésem, aztán lehet nem így van, csak én ezt látom bele. Viszont nagyon szeretem ezt a klipet, nem véletlenül használtam fel a Freestate videoklipemhez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem valószínű (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megnevettetjük egymást, tök jó! XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az, hangosan hahotázom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie írtam neked a másikhoz is választ kint. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nézem... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Túrok valami kaját a hűtőben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát csajok...nagyon fiatalok vagytok. Le sem merem írni:1986 Bezony...14 éves korom óta vagyok DM fan 86-ban még beszélni sem tudtam, 3 éves voltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 29. - 21:49:14
Létrehozva:
|
|
|
Megvan a csőrös, cicis néni eredeti példánya!
Csőrös, cicis néni még a háziasítás és tenyésztés előtt. Ma már ritka az ilyen vadonélő példány, szinte teljesen kihalt. Mindenki csak a háziasított formát ismeri.
TemptationStAnthony_left.jpg ( 196.38K )
Letöltések száma: 15 |
|
|
|
2010.01. 29. - 21:49:38
Létrehozva:
|
|
|
http://www.freestate.hu/videos/vid_1986_it...boy_tfi_france/
Én ezt mondtam Angie. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |