2400 Oldal V  « < 891 892 893 894 895 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Capricornus
post 2010.01. 29. - 21:49:54
Létrehozva: #17841

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 29. - 21:47:30) *
86-ban még beszélni sem tudtam, 3 éves voltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

86-ban még perverz gondolat sem voltam XD kell még 3 év, h megszülessek XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
tatu
post 2010.01. 29. - 21:49:55
Létrehozva: #17842

Painkiller

Idézet (Angelus @ 2010.01. 29. - 21:47:30) *
Capri, na, akkor adtam egy magyarázatot a klipre! De hát ez az én értelmezésem, aztán lehet nem így van, csak én ezt látom bele. Viszont nagyon szeretem ezt a klipet, nem véletlenül használtam fel a Freestate videoklipemhez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nem valószínű (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Az, hangosan hahotázom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nézem... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Túrok valami kaját a hűtőben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

86-ban még beszélni sem tudtam, 3 éves voltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

He-he...én már akkor is lúdbőröztem pl. a Here is a House.ra
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 29. - 22:00:25
Létrehozva: #17843

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 29. - 21:49:14) *
Megvan a csőrös, cicis néni eredeti példánya!

Csőrös, cicis néni még a háziasítás és tenyésztés előtt. Ma már ritka az ilyen vadonélő példány, szinte teljesen kihalt. Mindenki csak a háziasított formát ismeri.

[attachment=992:Temptati...ony_left.jpg]

Hát ezt meg hogy szúrtad ki? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ügyi vagy! S tényleg! Na de azért az Anton-féle verzió sokkal művészibb, vizuálisabb. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 29. - 21:49:54) *
86-ban még perverz gondolat sem voltam XD kell még 3 év, h megszülessek XD

Hehe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 89-es évjárat vagy?

Idézet (tatu @ 2010.01. 29. - 21:49:55) *
He-he...én már akkor is lúdbőröztem pl. a Here is a House.ra

De komoly (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mesélhetnél egy kicsit, hogy milyen volt akkor! Ildi már sztorizott nekünk, most halljunk téged (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 29. - 22:07:02
Létrehozva: #17844

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 29. - 22:00:25) *
Hát ezt meg hogy szúrtad ki? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ügyi vagy! S tényleg! Na de azért az Anton-féle verzió sokkal művészibb, vizuálisabb. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hehe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 89-es évjárat vagy?

De komoly (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mesélhetnél egy kicsit, hogy milyen volt akkor! Ildi már sztorizott nekünk, most halljunk téged (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

igen, 89-es vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

párom is régebbi, mint én és ő is megélte ezt a korszakot középsuliban, csak ő mint külsős. mesélte, vicces volt nézni a fiúkat. mondom jaja: kockahaj, martens, bőrdzseki télen nyáron.... lányoknál is.... XD

tetűlassú a gépem. rá fog férni a hétvégi rendszerújra :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
tatu
post 2010.01. 29. - 22:12:49
Létrehozva: #17845

Painkiller

Majd sztorizok Nektek.......most lépek aludni
Cupp és tschá drágájáim....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 29. - 22:19:03
Létrehozva: #17846

devotee

Capri nekem nem sok emlékem van 90 előttről, de azért akad. Arra tisztán emlékszem, amikor a vörös csillag önkényuralmi jelkép lett, én meg azt gondoltam, hogy ez után hogy fogok csillagokat rajzolni, hiszen megtiltották (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nővérem klipszeire és színes gönceire is emlékszem meg arra, hogy este 10-re kellett hazaérnie a Discoból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj és a Popptarisznya című műsort B. Tóth Lászlóval, de szerettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 29. - 22:20:41
Létrehozva: #17847

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 29. - 22:19:03) *
Capri nekem nem sok emlékem van 90 előttről, de azért akad. Arra tisztán emlékszem, amikor a vörös csillag önkényuralmi jelkép lett, én meg azt gondoltam, hogy ez után hogy fogok csillagokat rajzolni, hiszen megtiltották (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nővérem klipszeire és színes gönceire is emlékszem meg arra, hogy este 10-re kellett hazaérnie a Discoból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj és a Popptarisznya című műsort B. Tóth Lászlóval, de szerettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

én semmire sem emlékszem 90 előttről XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 29. - 22:31:28
Létrehozva: #17848

devotee

Óóóóóóóóóóóóó ez az IDM, ez nagyon gyilkos (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Milyen kegyetlenek vagytok!!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 29. - 22:34:07
Létrehozva: #17849

devotee

Angie, hehehe milyen betegek vagyunk, hogy Martint menyasszonyként imádjuk odakinn.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 29. - 22:36:38
Létrehozva: #17850

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 29. - 22:31:28) *
Óóóóóóóóóóóóó ez az IDM, ez nagyon gyilkos (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Milyen kegyetlenek vagytok!!!!!!!!!!!!!!

csak nem elolvastad? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 29. - 22:38:46
Létrehozva: #17851

devotee

Idézet (Niki @ 2010.01. 29. - 22:34:07) *
Angie, hehehe milyen betegek vagyunk, hogy Martint menyasszonyként imádjuk odakinn.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen, de akkor is cukorborsó abban a ruhában (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 29. - 22:20:41) *
én semmire sem emlékszem 90 előttről XD

Most mondjam azt, hogy szerencsére vagy inkább ne? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 29. - 22:36:38) *
csak nem elolvastad? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Most olvastam el, hát ez kész.............. gondolom majd most jön, hogy Dave betegsége kiújul vagy valami ilyesmi. Nem véletlenül vettétek bele ezt a "kis" mellékszálat az elején. Gondolom én, laikus olvasó.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 29. - 22:40:04
Létrehozva: #17852

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 29. - 22:37:30) *
Igen, de akkor is cukorborsó abban a ruhában (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Most mondjam azt, hogy szerencsére vagy inkább ne? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

kicsit homokosabb, mint amit az én ízlésem elvisel XD

nem tudom... XD de asszem örülök, h kimaradtam belőle - ugyanakkor sajnálom, mert a DM fénykora volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (mondjuk, most éli a másodikat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) de nekem így is jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.01. 29. - 22:38:46) *
Most olvastam el, hát ez kész.............. gondolom majd most jön, hogy Dave betegsége kiújul vagy valami ilyesmi. Nem véletlenül vettétek bele ezt a "kis" mellékszálat az elején. Gondolom én, laikus olvasó.

ennyire nem vagyunk rafkósak XD és ördögöt sem festünk a falra, nem - nem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 29. - 22:45:52
Létrehozva: #17853

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 29. - 22:40:04) *
kicsit homokosabb, mint amit az én ízlésem elvisel XD

nem tudom... XD de asszem örülök, h kimaradtam belőle - ugyanakkor sajnálom, mert a DM fénykora volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (mondjuk, most éli a másodikat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) de nekem így is jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ennyire nem vagyunk rafkósak XD és ördögöt sem festünk a falra, nem - nem.

Szerintem meg vicces és édi, ahogy mosolyog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk ritka trampli menyasszony, de nem ez a lényeg! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Hát nekünk már csak ez a második fénykor jut, de szerintem is jó (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Meg hát többet jönnek errefelé, min anno (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És vége a szörnyű ruhás korszaknak, hála az istennek.

Aha, persze... mint a rossz pénz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (tatu @ 2010.01. 29. - 22:12:49) *
Majd sztorizok Nektek.......most lépek aludni
Cupp és tschá drágájáim....

Jó éjt tatu! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 29. - 22:48:44
Létrehozva: #17854

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 29. - 22:44:59) *
Szerintem meg vicces és édi, ahogy mosolyog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk ritka trampli menyasszony, de nem ez a lényeg! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Hát nekünk már csak ez a második fénykor jut, de szerintem is jó (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Meg hát többet jönnek errefelé, min anno (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És vége a szörnyű ruhás korszaknak, hála az istennek.

Aha, persze... mint a rossz pénz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

uggyan, dehogy XD

igen, Mart nagyon... nem si tudom... volt ez a női ruha ls smink mániája és nagyon nem tudta viselni őket. maradjon csak az ami, egy imádnivaló, szexuális, csendes, fura szerzett, akit nagyon meg akarok ismerni, belekotorni a lelke mélyébe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

és igen, nincs több szörnyű ruha!

nem is tudom,h Dave-nel melyik volt a rosszabb korszak: a haspóló vagy a szőkített haj? XD

ja, Mart és a szíjjak. vhogy nem ijedtem meg a szíjaktól XD nehezen hiszem el, h valóban alkalmazná őket- ugyanakkor elhiszem, h megtenné - aztán lehet, h meglepődnék, ha! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 29. - 22:50:39
Létrehozva: #17855

devotee

Martin nagyon szép nő lenne.
Még mosolyog is. Nagyon készen van az a hapsi. Totál.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 29. - 22:58:11
Létrehozva: #17856

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 29. - 22:48:44) *
uggyan, dehogy XD

igen, Mart nagyon... nem si tudom... volt ez a női ruha ls smink mániája és nagyon nem tudta viselni őket. maradjon csak az ami, egy imádnivaló, szexuális, csendes, fura szerzett, akit nagyon meg akarok ismerni, belekotorni a lelke mélyébe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

és igen, nincs több szörnyű ruha!

nem is tudom,h Dave-nel melyik volt a rosszabb korszak: a haspóló vagy a szőkített haj? XD

ja, Mart és a szíjjak. vhogy nem ijedtem meg a szíjaktól XD nehezen hiszem el, h valóban alkalmazná őket- ugyanakkor elhiszem, h megtenné - aztán lehet, h meglepődnék, ha! XD

És azok az Antonos fotók, amikor mindenki hót komoly képet vág, martin meg fekete női ruhában és kalapban ott áll a szélen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valahogy el tudom hinni, hogy mindenki feszengett, ez lejön a képről is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na hát azok a láncok, anyám... az sem volt semmi, de én el tudom hinni, hogy használatra voltak kitalálva nem csak dísznek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Bár manapság már inkább letagadná, hogy volt ilyen is az életében, deh át a fényképezőgép beszédes egy tárgy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Davenél a mélypont szerintem a bundeszligás foci volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A 80-as évekbeli focista göncök is ugyan olyan szörnyűek voltak, mint a hétköznapi ruhák. Amit nem sírok vissza onnan az a férfi rúzsozós mánia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ellenben a haspóló és a szőkített, kocka hej bejött. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kelly barátnőm meg így vélekedik erről: "I just want Dave to never ever bring back the white jeans!!!" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Niki @ 2010.01. 29. - 22:50:39) *
Martin nagyon szép nő lenne.
Még mosolyog is. Nagyon készen van az a hapsi. Totál.

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én is elteszem magam holnapra! Sweet derams honey!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 29. - 23:02:41
Létrehozva: #17857

devotee

Capri, mint a romantikus filmekben: hát már csak mi maradtunk...
És akkor közelít az egyik a másikhoz... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De én most nagyon nem közelítek, hanem lépek le én is. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 29. - 23:02:50
Létrehozva: #17858

devotee

Jóéjt neked (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is lépek, mert iszonyat lassú ez a vacak :S pápá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 30. - 01:58:11
Létrehozva: #17859

devotee

először is beidézném, amit Caprinak írtam az antwerpteni WIME-ról:

Useless-girl - "I must live with this reality..." üzenete:
*JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉZUSOM EZ A WIME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉZUSOOOOOOM!!!
Capri - "I'm yours eternally..." üzenete:
*amit linkeltem?XD
Useless-girl - "I must live with this reality..." üzenete:
*JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉZUSOM!!!!!!!!!!!!!!!!
*MEKKORA EGY KURVA EZ A DAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bosch képeit kedvelem, bár a "csőrös, cicis néni" Anton verziójában SOKKAL jobban bejön!

jantar: az A pain that I'm used to klipjét nem Anton csinálta, hanem vmi Uwe nem tom ki, egy német pasas (asszem a Preciousnek is ő csinálta)

tatu: nekem akkor már kevesebb mint egy év kellett, hogy megszülessek!! XDDD
(mekkora mázlisták egyesek!!! ez nem fair! nagyon utálom, hogy az első fénykorról lemaradtam!! no mindegy, azért nem panaszkodhatok! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
ÉS kérünk sztorizgatásokaaat!!!

Angie: hát nekem a nagyon korai tüdőgatyás képek, a nagyon szőke Dave (mikor 85-ben már kezdett erőteljesen lenőni az jól nézett ki! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ), illetve a haspólós jön be a legkevésbé! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na ez a kép meg ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.......... MOST NAGYON AHHHHHHHHHHH!!!
(sikerült megint kicsinálnom magam a mai Martinos írásadagommal)

(IMG:http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2010/029/9/2/Together_we_are_invincible_by_SaraMode.jpg)

és jelentem: nálunk csodaszépen szakad a hó...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.01. 30. - 06:44:17
Létrehozva: #17860

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 29. - 18:59:55) *
most méééért? XD bevallhatod, h égsz a vágytól, h hozzáérj Dave Gahanhez! XD

A kézfogáskor is hozzáérnék! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.01. 29. - 19:04:12) *
hát ennyi nő minden porcikáját tudná kényeztetni...még a lába ujját is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És ő cserébe mit adna ?

A személyét, a társaságát, azt hogy hozzáérhettek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 891 892 893 894 895 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
11 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (11 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: