2400 Oldal V  « < 892 893 894 895 896 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Neo71
post 2010.01. 30. - 06:54:38
Létrehozva: #17861

devotee

Idézet (tatu @ 2010.01. 29. - 20:36:01) *
Szia "ALFA" hím:-)

Csövi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bocsika hogy úgy eltűntem az este szó nélkül, de nálam nem jelzett mást rajtam kívül itt! Ezért elrohantam szó nélkül dogzani! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (sori @ 2010.01. 29. - 20:40:41) *

Szió! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.01. 30. - 07:05:19
Létrehozva: #17862

devotee

Idézet (tatu @ 2010.01. 29. - 21:36:58) *
Hát csajok...nagyon fiatalok vagytok.
Le sem merem írni:1986
Bezony...14 éves korom óta vagyok DM fan

Én 1988-ban ismertem meg az igazi ZENÉT. Addig csak ugráltam a stílusok között, de egyik se jött be igazán. Amikor bekerültem egy Depeche Mode rajongói körbe, rögtön tudtam, hogy ez az amit kerestem! Személy szerint Molnár Zoltán (focista) volt az, aki elkezdte nekem másolni az akkor még csekély számú albumokat, és vele kezdtem eljárogatni Budapesten a Rákoscsabai helyi DM klubba.
17 éves korom óta vagyok DM fan... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 30. - 07:39:35
Létrehozva: #17863

devotee

Jó reggelt.

Gyorsan elolvastam a tegnapi termést mielőtt elmegyek haza.

Angie:"csőrős,cicis néni"hehehe....felröhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Majd du. jövök pá.

Idézet (Neo71 @ 2010.01. 30. - 06:44:17) *
A személyét, a társaságát, azt hogy hozzáérhettek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ettől többet akarné Dave-től Neo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 30. - 08:50:32
Létrehozva: #17864

devotee

Jó reggelt!

Hogy mindenki kellően felpörögjön itt egy kis Angel tour - Photographic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Photographic

Usi, csak nem Uwe Boll???? Agyam eldobom tőle ha ő rendezte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A legszarabb filmrendező Ed Wood után (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Látom ezzel a "csőrös, cicis néni"-vel szállóigét gyártottam, de örülök, hogy ennyire tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Neo, menny a sunyiba (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.01. 30. - 11:33:51
Létrehozva: #17865

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 30. - 08:50:32) *
Jó reggelt!

Hogy mindenki kellően felpörögjön itt egy kis Angel tour - Photographic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Photographic

Usi, csak nem Uwe Boll???? Agyam eldobom tőle ha ő rendezte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A legszarabb filmrendező Ed Wood után (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Látom ezzel a "csőrös, cicis néni"-vel szállóigét gyártottam, de örülök, hogy ennyire tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Neo, menny a sunyiba (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Na de most miért? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 30. - 12:28:13
Létrehozva: #17866

devotee

Sziasztok!

Angie: Uwe Flade készítette mind az APTIUT, mind a Precious klipjét, rákerestem.

gyerekek, hatalmas itt a hó!!! nem tom holnap hogy megyek vissza Szegedre!!!

Neo: én is hasonlóképp éreztem magam, mikor megismertettek a DM-mel!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 30. - 12:37:59
Létrehozva: #17867

devotee

Mindjárt DM hétvége a VH1-on!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Köszi az infót Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 30. - 12:47:46
Létrehozva: #17868

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.01. 30. - 11:33:51) *

Mert itt dicsekszel, hogy te akkor már DM-re roptad, te (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De azért szeretlek! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 30. - 12:28:13) *
Sziasztok!

Angie: Uwe Flade készítette mind az APTIUT, mind a Precious klipjét, rákerestem.

gyerekek, hatalmas itt a hó!!! nem tom holnap hogy megyek vissza Szegedre!!!

Neo: én is hasonlóképp éreztem magam, mikor megismertettek a DM-mel!!!

Itt ónos eső hull az égből... de láttam mi van Pest környékén, már hómunkásokat keres a Közterület Felügyelet, mert nem bírják a takarítást. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Remélem sikerül visszamenned Szegedre!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 30. - 13:07:19
Létrehozva: #17869

devotee

Akkor mi a tökömért Shakira zenél??? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) HOL a MODE?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 30. - 13:09:04
Létrehozva: #17870

devotee

online VH1? én lemaradtam tegnap.
most meg megyek kicsit havat túrni. :S
nagyon durván nagy a hó! (éjjel 2 óta folyamatosan esik - most kb. 32-35 cm-nél tart!)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 30. - 13:11:46
Létrehozva: #17871

devotee

Vki rögzíti a DM - hétvégét? XD Merthogy kurvára az amerikai VH1 van online és nekünk az európai kéne.... amit nem találunk....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 30. - 13:29:44
Létrehozva: #17872

devotee

Capri, feladtam a keresést online nincs európai VH1
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 30. - 14:03:45
Létrehozva: #17873

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 30. - 13:29:44) *
Capri, feladtam a keresést online nincs európai VH1

jaja gondoltam. semmi baj! összejövünk, hozzuk a klipeket és megnézzük őket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 30. - 14:17:32
Létrehozva: #17874

devotee

Angie hol van?!

Láttam beírtál vh1-re. Akkor ezek szerint regisztrálva sem megy live?

Nem jó ugye? Mert akkor én sem keresgélem tovább. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.01. 30. - 14:19:29
Létrehozva: #17875

Painkiller

Idézet (Niki @ 2010.01. 29. - 20:59:27) *
Én sem találok sori online adást. Pedig annyit próbáltam. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Jók a videók amiket küldtök!

Kicsit más, bocsi!!! Tegnap benn volt a munkám az újságban, http://zalaihirlap.hu/fooldal-nap_temai/20...i_meg_#comments (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és alul valaki belinkelt egy videót is. Hát, érdekes. Hehehe.
Ha valakit érdekelnek ilyen pszichiátriai dolgok, nézze meg. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=NvNCAY0giok...feature=related

Sziasztok Sereg!

Itt megálltam a visszaolvasás során mert szeretném megkérdezni azt, hogy neked mi a véleményed , nem túlzás egy kicsit?Halálipar? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Ja ,és köszi a DAllast , felvidított a bohóckodásuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 30. - 14:19:52
Létrehozva: #17876

devotee

Látom itt se találja senki azt a rohadt csatornát...dejó...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 30. - 14:20:34
Létrehozva: #17877

devotee

Niki: on-line csak az amcsi VH1 van, nem a európai, ami nektek kell.
Amúgy meg tök hülyeség, hogy ezen parázunk, ismerjük az összes anyagot, amit leadhatnak, nem? :DDD

juhh most lapátoltam egy tengernyi havat arrébb. tényleg jó kérdés lesz ,hogy hogy jutok le holnap az egyetemre :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 30. - 14:22:09
Létrehozva: #17878

devotee

na jólvan azt hiszem nem keresem tovább, itthon 24 órás DM weekend is tud lenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ismerjük az összeset, Usinak igaza van..
Megyek porszívózni XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 30. - 14:28:45
Létrehozva: #17879

devotee

Igen Usi, végülis én is ezt mondtam, hogy miről maradunk le? Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Csak olyan idegesítő, hogy találtam még az mellett amit Angie küldött egy csomó online adót de pont ezt az egyet nem. Valahogy nem hiszem el, hogy pont ez nincs. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Marishka: nem igazán tudok rá mit mondani, szerintem hülyeség.
Persze azért még az ember kíváncsi és több szemszögből jó is megnézni a dolgokat.

Az mondjuk igaz, hogy az embernek kellene észnél lennie annyiban, hogy pl. én is tudom mindenre gyógyszert írnak fel.
Már egy általános iskolás sem tud megküzdeni azzal, ha bukásra áll pl. illetve azért ebben mondjuk jó részt a szülő felelős, de nem értek egyet, hogy már ilyen fiataloknak nyugtató kell.

Nekem is voltak és néha vannak olyan dolgaim, amire már mondták azt, hogy menjek pszichiáterhez, vagy szedjek nyugtatót, higgyem el jó lesz.

Én értem, jó is a beszélgetés meg minden, de úgy érzem képes voltam vele megbirkózni saját magam is, mert nem fújtam fel, mint a pszichiáterek, hogy hú ezt kezelni kell.
És így is van, sikerült magamnak... úgyis fogom tudni, amikor már kell a segítségük.
De ne adja Isten persze!!! (csak sosem lehet tudni)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 30. - 14:38:10
Létrehozva: #17880

devotee

Igen, igazatok van, tök felesleges lenne ezen felhúzni magam, de akkor ids idegesít, hogy nincs online adása a VH1 Europe-nak, amikor már minden van az interneten, vagyis azt hinné az ember, hogy van... Francba, olyan rossz kedvem lett (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Különben itt nem havazik, kisütött egy kicsit a nap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látom Usi mára meglesz a testmozgás adagod a hólapátolással (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 892 893 894 895 896 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
7 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (7 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: