2400 Oldal V  « < 893 894 895 896 897 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
sori
post 2010.01. 30. - 14:54:09
Létrehozva: #17881

devotee

sziasztok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

nyugi, én totál felhúztam magam mindenki helyett, és kapja be az összes szolgáltató aki nem adja le...

na, hólapátolás megvolt, de még mindig full pipa vagyok...

nálatok mizujság van?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 30. - 14:57:51
Létrehozva: #17882

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 30. - 14:54:09) *

nyugi, én totál felhúztam magam mindenki helyett, és kapja be az összes szolgáltató aki nem adja le...

nálatok mizujság van?

Azon kívül, hogy bosszankodom nincs semmi helyzet! Le a TV szolgáltatókkal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Networkon Zsu legalább folyamatosan írja, hogy mik mennek, meg amihez éppen van video anyag az oldalon azt belinkeli infósávba... de azért ez mégsem ugyan az, mintha az ember a tv-ben vagy online adásban nézné. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.01. 30. - 15:09:23
Létrehozva: #17883

Painkiller

Idézet (Niki @ 2010.01. 30. - 14:28:45) *
Igen Usi, végülis én is ezt mondtam, hogy miről maradunk le? Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Csak olyan idegesítő, hogy találtam még az mellett amit Angie küldött egy csomó online adót de pont ezt az egyet nem. Valahogy nem hiszem el, hogy pont ez nincs. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Marishka: nem igazán tudok rá mit mondani, szerintem hülyeség.
Persze azért még az ember kíváncsi és több szemszögből jó is megnézni a dolgokat.

Az mondjuk igaz, hogy az embernek kellene észnél lennie annyiban, hogy pl. én is tudom mindenre gyógyszert írnak fel.
Már egy általános iskolás sem tud megküzdeni azzal, ha bukásra áll pl. illetve azért ebben mondjuk jó részt a szülő felelős, de nem értek egyet, hogy már ilyen fiataloknak nyugtató kell.

Nekem is voltak és néha vannak olyan dolgaim, amire már mondták azt, hogy menjek pszichiáterhez, vagy szedjek nyugtatót, higgyem el jó lesz.

Én értem, jó is a beszélgetés meg minden, de úgy érzem képes voltam vele megbirkózni saját magam is, mert nem fújtam fel, mint a pszichiáterek, hogy hú ezt kezelni kell.
És így is van, sikerült magamnak... úgyis fogom tudni, amikor már kell a segítségük.
De ne adja Isten persze!!! (csak sosem lehet tudni)

A saját tapasztalatom itt Tbányán az hogy a problémás ember egyre több.Sajnos túl sok a drogos v. bármiben függő akiket szintén a lelki betegekkel együtt látnak el.Tény hogy mindenkinek gyógyszert írnak fel , de ebben a felgyorsult világban azt hiszem sokan nem bírják elviselni a terheket ,a pénztelenséget stb.Szerintem ez a "halálipar" videó megint csak egy nagy kamu , hiszen olvastam is a kisérletekről a gyógyszerekkel kapcsolatosan .
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.01. 30. - 15:14:43
Létrehozva: #17884

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 30. - 12:47:46) *
Mert itt dicsekszel, hogy te akkor már DM-re roptad, te (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De azért szeretlek! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Itt ónos eső hull az égből... de láttam mi van Pest környékén, már hómunkásokat keres a Közterület Felügyelet, mert nem bírják a takarítást. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Remélem sikerül visszamenned Szegedre!

Nem dicsekvésnek szántam, de ha már mindenki elmondta hogy mit mikor hogyan, gondoltam én se maraggyak mán ki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Itt szakad a hó, bazi nagy pelyhekben! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Idézet (sori @ 2010.01. 30. - 14:54:09) *

nálatok mizujság van?

Full pipa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rádgyújthatok? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 30. - 15:18:26
Létrehozva: #17885

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.01. 30. - 15:14:43) *
Nem dicsekvésnek szántam, de ha már mindenki elmondta hogy mit mikor hogyan, gondoltam én se maraggyak mán ki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Itt szakad a hó, bazi nagy pelyhekben! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Full pipa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rádgyújthatok? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Itt már nem esik (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) leesett vagy 25 cm...

rám akarsz gyútani? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) gyere! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
úgy se mersz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 30. - 15:22:01
Létrehozva: #17886

devotee

Angie: az tuti! ház + bolt előtt, első udvarban, plusz hátrafelé is elmentem, hogy kiszabadítsam a másik kukát a fás kamrában. jó kis mozgás volt. honlapra megint beáll a hátam meg a derekam, de jól esett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jól leizzadtam, megyek is zuhi + hajmos!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 30. - 15:24:04
Létrehozva: #17887

devotee

Neo, értem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Sori, most gyorsan végignyargaltam a csatornáinkat, de nincs meg a VH1 (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Usi még a végén izomlázad lesz, te kis kukaszabadító! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 30. - 15:24:48
Létrehozva: #17888

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 30. - 15:22:01) *
Angie: az tuti! ház + bolt előtt, első udvarban, plusz hátrafelé is elmentem, hogy kiszabadítsam a másik kukát a fás kamrában. jó kis mozgás volt. honlapra megint beáll a hátam meg a derekam, de jól esett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jól leizzadtam, megyek is zuhi + hajmos!

Jó pancsit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.01. 30. - 15:24:04) *
Neo, értem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Sori, most gyorsan végignyargaltam a csatornáinkat, de nincs meg a VH1 (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Usi még a végén izomlázad lesz, te kis kukaszabadító! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

kukaszabadító.. ez nagyon jó! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nekünk se nincs.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 30. - 15:31:46
Létrehozva: #17889

devotee

hát nem tudom a Facebookon a barátodnak hogy lehet VH1 a csatornái között, mert a T-home-nál egyetlen egy csomagban sincs benne ez a zenecsatorna!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 30. - 15:32:41
Létrehozva: #17890

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 30. - 15:31:46) *
hát nem tudom a Facebookon a barátodnak hogy lehet VH1 a csatornái között, mert a T-home-nál egyetlen egy csomagban sincs benne ez a zenecsatorna!

hát én se tudom... de írta, hogy most nincs is otthon, úgyhogy az is lehet , hogy rosszul tudja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
majd kiderül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.01. 30. - 15:35:19
Létrehozva: #17891

Painkiller

Nagyon köszönöm a youtube-os vidiket mindenkinek!

Capri:Dave imádja a kamerát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg azt imádom ,hogy imádja a kamerát és pózol ,a mi örömünkre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi :Mint állatbarát megnéztem a Simson cat-et nagyon tetszett!Köszi!

Látom téma volt a Fókusz mint népbutító ! Szerintem is de még hozzá tenném, hogy a hírműsorok meg depresszió fokozók !Na ezért nem nézek ilyen műsorokat.

Az utóbbi három estémet az Edónál töltöttem és úgy néz ki, hogy a mait is ott fogom.Azért leírom, hogy mi volt a tegnapi progink (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megnéztük a 101 koncertvideót és nagyon élveztük.Ja,és azon elmélkedtünk ,hogy ennyi idősen, ezt soha nem gondoltuk volna , hogy három szingli csajsziként,(Edó,Valics,én) egy péntek estét így fogunk eltölteni, a kanapé elött ülve ,olvadozva a tv elött .Nos, ez egy kíváloan megfogalmazott mondat de így hagyom ! Elötte frankón megvacsiztunk, mert az Edó isteni husos,zöldséges,spenótos tésztát csinált és aztán jöhettet a "lélekemelés " (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Imádom az ilyen estéket, jó helyen , jó emberekkel , pont így , és pont akkor.Szóval tökéletes este volt.

További szép napot nektek!
Sziasztok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 30. - 15:45:27
Létrehozva: #17892

devotee

Marishka ez jól hangzik, és egyben vicces is, de a DM-el csakis jól telhet az este (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.01. 30. - 15:51:12
Létrehozva: #17893

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 30. - 15:18:26) *
Itt már nem esik (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) leesett vagy 25 cm...

rám akarsz gyútani? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) gyere! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
úgy se mersz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Már miért ne mernék? Csak ne lennél olyan messze! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 30. - 15:53:10
Létrehozva: #17894

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.01. 30. - 15:51:12) *
Már miért ne mernék? Csak ne lennél olyan messze! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nyuszi... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mihez képest messze.. és nem én vagyok messze, hanem te (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.01. 30. - 16:13:07
Létrehozva: #17895

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 30. - 15:53:10) *
nyuszi... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mihez képest messze.. és nem én vagyok messze, hanem te (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Nem nem! Én itt vagyok, Te vagy messze! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mihez képest? Mondjuk 5 óra busszal, de innen csak naponta kétszer indul busz Pestre, és már mindkettő elment!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 30. - 16:17:25
Létrehozva: #17896

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.01. 30. - 16:13:07) *
Nem nem! Én itt vagyok, Te vagy messze! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mihez képest? Mondjuk 5 óra busszal, de innen csak naponta kétszer indul busz Pestre, és már mindkettő elment!

5 óra busszal Pest? és onnan még másfél óra, az ahol én lakok... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szóval még mindig te vagy messze és nem én. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de ezt ragozhatnánk estik is akár... Hol is vagy te? Merre fele?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.01. 30. - 16:19:36
Létrehozva: #17897

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 30. - 16:17:25) *
5 óra busszal Pest? és onnan még másfél óra, az ahol én lakok... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szóval még mindig te vagy messze és nem én. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de ezt ragozhatnánk estik is akár... Hol is vagy te? Merre fele?

Nagyatádon vagyok, a freestate térképen megtalálsz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mellesleg nem ismersz egy Balogh Helén nevű csajszit? Ott lakott ahol Te!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 30. - 16:23:58
Létrehozva: #17898

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.01. 30. - 16:19:36) *
Nagyatádon vagyok, a freestate térképen megtalálsz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mellesleg nem ismersz egy Balogh Helén nevű csajszit? Ott lakott ahol Te!

jaaaj lusta vagyok én azt megnézni... meg ahhoz agy is kéne ám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Az tényleg elég messze van...
Nem, nem ismerem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Elég kevés embert ismerek itt, lévén hogy majdnem az összes szabad időmet Pesten töltöm....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.01. 30. - 16:30:04
Létrehozva: #17899

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 30. - 16:23:58) *
jaaaj lusta vagyok én azt megnézni... meg ahhoz agy is kéne ám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Az tényleg elég messze van...
Nem, nem ismerem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Elég kevés embert ismerek itt, lévén hogy majdnem az összes szabad időmet Pesten töltöm....

Még 8. végén (1986) amikor a csokigyárban dolgoztam a nyári szünetben akkor ismertem, ő is abban az utcában lakott erre tutira emlékszek, mert írtam neki pár levélkét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 30. - 16:31:12
Létrehozva: #17900

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.01. 30. - 16:30:04) *
Még 8. végén (1986) amikor a csokigyárban dolgoztam a nyári szünetben akkor ismertem, ő is abban az utcában lakott erre tutira emlékszek, mert írtam neki pár levélkét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nőcsábász! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 893 894 895 896 897 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
7 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (7 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: