![]() ![]() |
2010.01. 30. - 16:32:09
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Látom megy a romantikázás, na én meg asszem alkotok valamit PS-el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ezúttal színesben! Remélem összejön.
|
|
|
|
2010.01. 30. - 16:36:38
Létrehozva:
|
|
|
Látom megy a romantikázás, na én meg asszem alkotok valamit PS-el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ezúttal színesben! Remélem összejön. akármi is legyen az a PS sok sikert hozzá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és milyen romantikázásról beszélsz hm? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) miért kék az aláírásom, amikor beállítottam hogy fekete legyen... hm? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.01. 30. - 16:41:29
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
Ó,hogy b@szná meg egy taliga kan majom ezt a havazást. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Mikor lesz már tavasz? Látom mérgelődtetek,hogy nem találjátok a VH1-et.Ne törődjetek vele,ennél nagyobb bajotok sose legyen mint,hogy nem találtok meg egy csatornát. |
|
|
|
2010.01. 30. - 16:50:59
Létrehozva:
|
|
|
és mint aki jól végezte dolgát, fogom magam és elhúzok filmet nézni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
majd jövök később (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cuppantás mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) neked is kis nőcsábász (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 30. - 16:51:25
Létrehozva:
|
|
|
miért kék az aláírásom, amikor beállítottam hogy fekete legyen... hm? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nekem a képemet hetek óta nem cseréli le ez a rohadt rendszer (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.01. 30. - 16:52:04
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok. Ó,hogy b@szná meg egy taliga kan majom ezt a havazást. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Mikor lesz már tavasz? Látom mérgelődtetek,hogy nem találjátok a VH1-et.Ne törődjetek vele,ennél nagyobb bajotok sose legyen mint,hogy nem találtok meg egy csatornát. Ne mérgelődj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mikor havazzon ha nem télen? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ugyan.. képzeld el ha nyár közepén állnak neki havazni.. na ugye (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondjuk én spec bírnám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 30. - 16:52:18
Létrehozva:
|
|
|
és mint aki jól végezte dolgát, fogom magam és elhúzok filmet nézni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd jövök később (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cuppantás mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) neked is kis nőcsábász (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) KIS????? (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
2010.01. 30. - 16:58:28
Létrehozva:
|
|
|
Ne mérgelődj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mikor havazzon ha nem télen? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ugyan.. képzeld el ha nyár közepén állnak neki havazni.. na ugye (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondjuk én spec bírnám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát ez igaz,inkább akkor most essen mint amikor már tényleg tavasznak kellene lennie. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) KIS????? (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Megsértették a férfiúi önérzeted? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 30. - 16:59:54
Létrehozva:
|
|
|
PS = Photoshop (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Képzeljétek, a Facebookon találtam Andy rajongói oldalt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azonnal csatlakoztam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 30. - 17:00:53
Létrehozva:
|
|
|
Hát ez igaz,inkább akkor most essen mint amikor már tényleg tavasznak kellene lennie. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Megsértették a férfiúi önérzeted? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) |
|
|
|
2010.01. 30. - 17:03:00
Létrehozva:
|
|
|
Vica, nézz Gmailt! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Nekem a képemet hetek óta nem cseréli le ez a rohadt rendszer (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Mert rossza helyre töltötted fel az új képedet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nem az Avatarhoz hanem a saját fotóhoz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 30. - 17:05:25
Létrehozva:
|
|
|
Hát sziasztoook XD
Gyerekek halljátok! Minek VH1 a DM hétvégéhez??? Én az előbb Devotional-t néztem, most meg 101-et XDDD És meg fogok őrülni annyira jó XD |
|
|
|
2010.01. 30. - 17:06:28
Létrehozva:
|
|
|
Hát sziasztoook XD Gyerekek halljátok! Minek VH1 a DM hétvégéhez??? Én az előbb Devotional-t néztem, most meg 101-et XDDD És meg fogok őrülni annyira jó XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 30. - 17:08:25
Létrehozva:
|
|
|
Angie Andy rajongói oldal?Milyen? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Oké nézem a gmailt. szia Mode. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neo most megsértődtél? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.01. 30. - 17:10:52
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát neeem???? Mi minden nap tudunk DM hétvégét csinálni XD Szia Vica! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként az előbb amikor Dave itt rázta a seggét, elkezdtem nevetni mert ti jutottatok eszembe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Anyám meg megszólalt : " De jó segge van" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 30. - 17:14:56
Létrehozva:
|
|
|
Angie: Neo szép lassan körbeudvarolja az összes Babát itt a fórumon! XDDD Rafkós a szentem! Ha az egyik nincs itt, akkor bebiztosítja magát a másikkal! XDDD
Jó PS-ezést! Én este fogok. Asszem egy új ikont is össze fogok dobni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Neo: az aláírásodat se váltotta át, nem? (pár hete mintha ilyet emlegettél volna.) Na egy órája kb. végre elállt a hó. Engem csak az aggaszt, hogy holnap hogy fognak járni a vonatok. Két órával így is hamarabb indulok inkább a megszokott időpontomtól, nehogy nekem vmi legyen :S Az oké, hogy a Nyugati-Szob vonalon rendesen járnak a vonatok, szóval Pestre bejutok, csak a Pest-Szeged táv a rizikós az alföldön a hóátfúvásokkal, váltóbefagyásokkal és hasonló nyalánkságokkal... :S :S :S Na közben a Wrong kislemezeimet hallgatom épp a hifiben (asszem pont az a mix megy, ami Anton kiállításmegnyitóján is volt! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) és közben elmerülök a parasztság problémáiban - interjúanyagokat gépelek főnöknőmnek)... Izgi, mi? |
|
|
|
2010.01. 30. - 17:17:57
Létrehozva:
|
|
|
Neo most megsértődtél? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Dehogy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ahhoz sokkalsokkalsokkal több kell! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: Neo szép lassan körbeudvarolja az összes Babát itt a fórumon! XDDD Rafkós a szentem! Ha az egyik nincs itt, akkor bebiztosítja magát a másikkal! XDDD Neo: az aláírásodat se váltotta át, nem? (pár hete mintha ilyet emlegettél volna.) Magyar ember ésszel él! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, jól emlékszel, és azóta se váltotta át! Írtam egy idézetet, és nem jelenik meg! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.01. 30. - 17:28:12
Létrehozva:
|
|
|
Tudna nekem valaki a mostani Meet & Greet-es képről, vagy valamelyikről olyan képet csinálni, amin láthatóan Dave keze van kesztyűben???? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 30. - 17:30:56
Létrehozva:
|
|
|
Na végre, sikerült egycsapásra mindent átállítani! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 30. - 17:32:55
Létrehozva:
|
|
|
Vica, remélem megkaptad a meghívót! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tessék regelni a Facebookra (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Az Andy rajongói oldalon van Ludwig Múzeumos kép Andyről, olyan aranyos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Usi, ez így van, Neo már jó dolgában azt sem tudja, hogy melyik csajnak csapja a szelet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha nem tudsz lemenni Szegedre, akkor alhatsz nálunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De remélem azért nem lesz gond, mert jelentem, hogy itt ma nem esett a hó, csak egy kis ónos eső, lehet korcsolyázni a bejárón... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi, még nem tom mit fogok alkotni, de majd megmutatom a végeredményt itt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha nagyon gázul sikerül, akkor persze nem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na végre, sikerült egycsapásra mindent átállítani! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hurrá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Exciter Martinon Capri el fog alélni. Neo, az új idézetedről nekem ez ugrott be: Az élet olyan, mint egy szaros szendvics, mindenki kap belőle egy harit. |
|
|
|
![]() ![]() |