2400 Oldal V  « < 899 900 901 902 903 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Capricornus
post 2010.01. 31. - 00:23:03
Létrehozva: #18001

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 31. - 00:20:30) *
a végén már mindened DM-es lesz! XD

ehhe XD egy problémája van: h sötétek a színek és ez optikailag kcsinyíti az ablakot, amitn agyon nem szeretek, szóval, lehet, h száműzöm őket XD nekem fehér alapú kell!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 31. - 00:28:29
Létrehozva: #18002

devotee

Szia Capri!
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj.. ez de jó.. ez meg mi a faki? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Usi... jó ez a kép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 31. - 00:33:24
Létrehozva: #18003

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 31. - 00:28:29) *
Szia Capri!
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj.. ez de jó.. ez meg mi a faki? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Usi... jó ez a kép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

egyedi testreszabás XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 31. - 00:42:05
Létrehozva: #18004

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=aR4lvv7yx0A

Dobjátok már körbe lányok... köszönöm szépen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Andi barátnőm csinálta.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 31. - 01:04:01
Létrehozva: #18005

devotee

Jóéjt nektek!

Puszika!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.01. 31. - 01:49:38
Létrehozva: #18006

devotee

Jó éjt Babák! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 31. - 03:39:23
Létrehozva: #18007

devotee

Na jó éjt mindenkinek innen is!

A korán kelők már olvashatják majd az IDM 16. fejezetét! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2010/030/a/c/I_am_you____by_Reka93.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Doronicum
post 2010.01. 31. - 03:51:20
Létrehozva: #18008

Painkiller

Né megint egyedül vagyok itt... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

Elindultam IDM 12-t olvasni, erre kiderült, hogy már 15-nél tartotok. Faltam a sorokat és...
az utolsó résszel kivégeztetek. Nőcik! Újraélesztést nekem is...
Az én lelkem tükre is szilánkokra hullott és törtem-zúztam Dave-vel...
Mit fogtok még művelni velük, jesszusom...

Beájulok az ágyba, csókjaim!

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 31. - 03:39:23) *
Na jó éjt mindenkinek innen is!

A korán kelők már olvashatják majd az IDM 16. fejezetét! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2010/030/a/c/I_am_you____by_Reka93.jpg)

Miiii??? Akkor mégsem alszom még!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Doronicum
post 2010.01. 31. - 04:17:55
Létrehozva: #18009

Painkiller

Szívemet facsar-facsar, levegő beszorul, történet tekerül-csavarul.

NE CSIGÁZZATOK MÁR ENNYIRE! Idegösszeomlásom van. (Körmötlerág-körmötlerág).
Az illusztráció is gyönyörű. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jó éjt végre!
Doro
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 31. - 08:05:08
Létrehozva: #18010

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 30. - 22:32:19) *
Sziasztok kislányok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kérdésem lenne.. ez a retro? mert úgy, hogy retropolisos buli, úgy nem találtam! Mert mos a lányokkal meg vagyunk lőve, hogy nem is lesz ott buli?
Lányok pusszantanak mindenkit, itt tobzódunk nálam, összegyűltünk, mint a genny (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na akkor rakom be a linket!

http://www.freestate.hu/party/article/par-...06-blasphemous/

Egyébként remélem mindenki jól van, én is kezdek magamhoz térni, csak szerintem, kicsit kibotultam idegileg, és mindig aludni akarok... de szombaton kibasszuk a rezsót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Elnézést.. itt vannak a kanok is! TAtu, és Neo! Puszi Nektek is!

Jó reggelt!

Terés körút 55 a Meki mellett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ez elég egyértelmű szerintem, bár a Cool clubot én sem értem, de márik disco nem nagyon van ott. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Jobbulást a kutyusodnak, remélem jól fogja bírni a kezeléseket.

Usi, köszi, igyekszem hozzátok felérni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 5-én este alhatsz nálunk ha fel tudsz lógni és akkor másnap együtt megyünk bulizni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Capri, bazi jó ez a firefoxos skin!!!! Engem nem zavar, ha sötét, mert az nem buzerálja a szemem nézés közben, a nagyon éles színek viszont igen.

IDM 16? óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó szaladok is olvasni...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 31. - 08:11:27
Létrehozva: #18011

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 30. - 20:42:39) *
Első színes munkám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie nagyon jó.Ügyi vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mindenkinek jó reggelt.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 31. - 08:28:26
Létrehozva: #18012

devotee

reggelt, reggelt!

(hú de korán itt vagyok, mi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) utcsó nap itthon mindig igyekszem korán felkelni, hogy legyen időm mindenre)

Doro: Az illusztrációt Réka csinálta (akit tegnap is említettem, hogy DA (=DeviantArt) ismerjük. Nekem is nagyon tetszik!!!
Hehe, örülök, hogy sikerült ilyen hatást gyakorolni rád az új fejezetekkel! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie: wow, ez az 5-ei ott alvós dolog nem is rossz ötlet!!!! (6-án meg vinném a cuccaimat a partiba, hogy hajnalban csak a vonatra kelljen felülnöm!) Közben eszembe jutott vmi: az afteron a helyünkkel szemben lévő pultnál a csajszi magyarázott nekem vmit egy klubról a nyugati mellett, ahol szoktak DM bulik lenni - és szerintem ez lesz a Cool club. A hírnél hozzászóltam megint: http://www.freestate.hu/party/comments/par...emous/#comments
Ja és Angie, jó olvasást! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Én is mindjárt újra elolvasom a 16-ost egybe, mert tegnap csak a második felét olvastam javítás közben.

vica: készítsd te is a lelked! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:http://fc09.deviantart.net/fs50/f/2009/274/8/4/Dave_icon_5_by_UnapologeticApathy03.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 31. - 08:37:42
Létrehozva: #18013

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 31. - 08:28:26) *

Szia Usi.

A lelkem....óh...cafatokban a szívem pedig összefacsarodva az iménti fejezet olvasás után.Te jó ég....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 31. - 08:43:51
Létrehozva: #18014

devotee

Usi, Vica jó reggelt!

Vica, köszike (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát én elsírtam magam IDM 16-on, már az én lelkem sem bírta a hullámokat és ez most betett, keresztbe átszakadt a gát és hát bőgtem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De jól esett, már régen nem sírtam... gombóc a torkomban, ajajj....

Hugi, ahogy gondolod, lakás 5-én este üres, apuék mennek majd haza délután. Na mit szólsz? Lehet, hogy arról a klubról van szó, amit mondott a pincérlány, könnyen elképzelhető! A kommented is mindjárt elolvasom.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 31. - 08:47:32
Létrehozva: #18015

devotee

Jó Reggelt Drágák!
Csak beköszönök, mert nagyon szarul vagyok. Két napja fáj a fejem, pusz meg is jött.

Visszaolvastam, és olyan jól esett a Martinos somebody-s szösszenet. Egy kis gyógyír. Meg a Martyr. Meg is hallgattam 3-szor.

Szegény kis drága, hogy elfáradt, leült a kis cica. Pedig a Wrong nagyon az elején van. Kicsit meg is ilyedtem, nehogy rosszul legyen.

Ange, nagyon jó lett a színes munkád.

Edó, a kutyusod..., nagyon sírtam. Szorítok nektek!

Mode imádom ahogy rajongsz Alanért és védelmezed Apádat! Cupp neked!

Jantar, pussz Neked is. Mindig örülök a Martinos csatolmányaidnak! Köszi érte!

Most megyek, visszafekszem. Pussz!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 31. - 08:53:21
Létrehozva: #18016

devotee

Trixx: jobbulást!!!

vica: ugye nem haragszol rám, ha azt mondom, hogy ennek örülök? XD

Angie: hjajjjj az első (bevallottan) síró IDM-olvasónk!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
(tök fura, hogy ezen a sztorin még nem sírtam, csak egyszer bekönnyeztem! ÉN! Nem sírtam még! Nagyon fura és szokatlan!!! Miééééért nem?! Lehet, hogy túlságosan az foglal le, hogy jól sikerüljön a sztori)
Okkkés, 5-ét akkor még meglássuk, de nekem nagyon szimpatikusan hangzik. Fél 2-ig van órám, 17.20 körül érnék be leghamarabb a Nyugatiba.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 31. - 09:03:17
Létrehozva: #18017

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 31. - 08:53:21) *
Trixx: jobbulást!!!

vica: ugye nem haragszol rám, ha azt mondom, hogy ennek örülök? XD

Angie: hjajjjj az első (bevallottan) síró IDM-olvasónk!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
(tök fura, hogy ezen a sztorin még nem sírtam, csak egyszer bekönnyeztem! ÉN! Nem sírtam még! Nagyon fura és szokatlan!!! Miééééért nem?! Lehet, hogy túlságosan az foglal le, hogy jól sikerüljön a sztori)
Okkkés, 5-ét akkor még meglássuk, de nekem nagyon szimpatikusan hangzik. Fél 2-ig van órám, 17.20 körül érnék be leghamarabb a Nyugatiba.

Trix, jobbulást neked!!!! IDM-et most ne olvass keresztbetenne a szar közérzetednek!!!!!!!!!!!

Hát van ez így, én sok filmen tudok meghatódni, de bőgni csak nagyon kevesen... könyvön meg szinte soha, most nem tom mi történt, olyan kis érzékeny lettem ezekben a témákban, mint fájdalmas szerelmi szenvedés. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) De nem vagyok terhes! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nekem a 17:20 pont jó, mivel 5-ig dolgozom, szóval tudunk talizni a Nyugatiban, csak kiugrok a metróból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj, most meg itt kezdett el havazni... B@ssza szellő!!! Megyek és veszek egy real Columbia kabátot, mert holnap már nem akarom, hogy befagyjon a hátsóm a mínusz 17-ben. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 31. - 09:15:51
Létrehozva: #18018

devotee

milyen mínusz 17???? (jó kabátvadászatot!)
nagyon esik Pesten? (itt nem tom, még nem húztam fel a redőnyöket)
ohhh hát én nagyon könnyen tudok sírni a megható vagy fájdalmas dolgokon (film vagy könyv egyre megy - sőt még a saját sztorijainkon is szoktam) épp ezért fura, hogy ennél nem, pedig ez a szívem csücske!!! (jobban szeretem, mint a DID-et!)
Remek, akkor az érkezési időpont jó lenne, csak jussunk el odáig! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:http://fc07.deviantart.net/fs48/i/2009/215/b/3/mr__feathers_by_morgain_ized.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 31. - 09:20:13
Létrehozva: #18019

devotee

Igen Usi, mínusz 17-et meg mínusz 15 fokokat mondanak egész jövő hétre. Úgyhogy eszkimósítani kell magam, különben meg fogok fagyni, vagy beteg leszek, amit nem akarok, mert ugye 14.-e mindjárt itt van. Betegen meg nem olyan jó buli a buszozás meg a koncert sem.

Pesten káosz van kérlek, tegnap néztem a híradót és mutatták a Dózsa György utat, ahol a BKV buszok küzdöttek az életben maradásért.

DID-et nem olvastam még (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De nekem vannak olyan filmjeim, amit ezerszer láttam és mindig sírok rajta na ilyen a HAIR vége, amiko a katonák mennek be a repülőbe... vagy az Élet nélkülem... mert hát az elég szívfacsaró múvi.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 31. - 09:40:02
Létrehozva: #18020

devotee

Hairból még mindig csak részleteket láttam.
Huh télleg, ha megyek hozzád, addigra kiírod nekem a filmeket, amiket ígértél? (És megmondod, hogy mennyibe kerülnek majd összesen a DVD-k?)
Beszéltük az Alkonyatot (extrákkal), Angyalok és démonok (szintén extrákkal), meg... huh mi is volt még azon a polcodon? Nem emlékszel mit mondtam még onnan? Ja és plusz a remasterelt dvdk! *könyörgő kiskutyaszemek*
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 899 900 901 902 903 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
25 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (25 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: