![]() ![]() |
2010.01. 31. - 00:23:03
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.01. 31. - 00:28:29
Létrehozva:
|
|
|
Szia Capri!
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj.. ez de jó.. ez meg mi a faki? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi... jó ez a kép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 31. - 00:33:24
Létrehozva:
|
|
|
Szia Capri! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj.. ez de jó.. ez meg mi a faki? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi... jó ez a kép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egyedi testreszabás XD |
|
|
|
2010.01. 31. - 00:42:05
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=aR4lvv7yx0A
Dobjátok már körbe lányok... köszönöm szépen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Andi barátnőm csinálta. |
|
|
|
2010.01. 31. - 01:04:01
Létrehozva:
|
|
|
Jóéjt nektek!
Puszika! |
|
|
|
2010.01. 31. - 01:49:38
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Babák! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 31. - 03:39:23
Létrehozva:
|
|
|
Na jó éjt mindenkinek innen is!
A korán kelők már olvashatják majd az IDM 16. fejezetét! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2010/030/a/c/I_am_you____by_Reka93.jpg) |
|
|
|
2010.01. 31. - 03:51:20
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Né megint egyedül vagyok itt... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
Elindultam IDM 12-t olvasni, erre kiderült, hogy már 15-nél tartotok. Faltam a sorokat és... az utolsó résszel kivégeztetek. Nőcik! Újraélesztést nekem is... Az én lelkem tükre is szilánkokra hullott és törtem-zúztam Dave-vel... Mit fogtok még művelni velük, jesszusom... Beájulok az ágyba, csókjaim! Na jó éjt mindenkinek innen is! A korán kelők már olvashatják majd az IDM 16. fejezetét! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2010/030/a/c/I_am_you____by_Reka93.jpg) Miiii??? Akkor mégsem alszom még! |
|
|
|
2010.01. 31. - 04:17:55
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szívemet facsar-facsar, levegő beszorul, történet tekerül-csavarul.
NE CSIGÁZZATOK MÁR ENNYIRE! Idegösszeomlásom van. (Körmötlerág-körmötlerág). Az illusztráció is gyönyörű. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó éjt végre! Doro |
|
|
|
2010.01. 31. - 08:05:08
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok kislányok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kérdésem lenne.. ez a retro? mert úgy, hogy retropolisos buli, úgy nem találtam! Mert mos a lányokkal meg vagyunk lőve, hogy nem is lesz ott buli? Lányok pusszantanak mindenkit, itt tobzódunk nálam, összegyűltünk, mint a genny (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na akkor rakom be a linket! http://www.freestate.hu/party/article/par-...06-blasphemous/ Egyébként remélem mindenki jól van, én is kezdek magamhoz térni, csak szerintem, kicsit kibotultam idegileg, és mindig aludni akarok... de szombaton kibasszuk a rezsót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elnézést.. itt vannak a kanok is! TAtu, és Neo! Puszi Nektek is! Jó reggelt! Terés körút 55 a Meki mellett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ez elég egyértelmű szerintem, bár a Cool clubot én sem értem, de márik disco nem nagyon van ott. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Jobbulást a kutyusodnak, remélem jól fogja bírni a kezeléseket. Usi, köszi, igyekszem hozzátok felérni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 5-én este alhatsz nálunk ha fel tudsz lógni és akkor másnap együtt megyünk bulizni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Capri, bazi jó ez a firefoxos skin!!!! Engem nem zavar, ha sötét, mert az nem buzerálja a szemem nézés közben, a nagyon éles színek viszont igen. IDM 16? óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó szaladok is olvasni... |
|
|
|
2010.01. 31. - 08:11:27
Létrehozva:
|
|
|
Első színes munkám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie nagyon jó.Ügyi vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindenkinek jó reggelt. |
|
|
|
2010.01. 31. - 08:28:26
Létrehozva:
|
|
|
reggelt, reggelt!
(hú de korán itt vagyok, mi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) utcsó nap itthon mindig igyekszem korán felkelni, hogy legyen időm mindenre) Doro: Az illusztrációt Réka csinálta (akit tegnap is említettem, hogy DA (=DeviantArt) ismerjük. Nekem is nagyon tetszik!!! Hehe, örülök, hogy sikerült ilyen hatást gyakorolni rád az új fejezetekkel! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Angie: wow, ez az 5-ei ott alvós dolog nem is rossz ötlet!!!! (6-án meg vinném a cuccaimat a partiba, hogy hajnalban csak a vonatra kelljen felülnöm!) Közben eszembe jutott vmi: az afteron a helyünkkel szemben lévő pultnál a csajszi magyarázott nekem vmit egy klubról a nyugati mellett, ahol szoktak DM bulik lenni - és szerintem ez lesz a Cool club. A hírnél hozzászóltam megint: http://www.freestate.hu/party/comments/par...emous/#comments Ja és Angie, jó olvasást! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Én is mindjárt újra elolvasom a 16-ost egybe, mert tegnap csak a második felét olvastam javítás közben. vica: készítsd te is a lelked! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://fc09.deviantart.net/fs50/f/2009/274/8/4/Dave_icon_5_by_UnapologeticApathy03.jpg) |
|
|
|
2010.01. 31. - 08:37:42
Létrehozva:
|
|
|
reggelt, reggelt! vica: készítsd te is a lelked! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://fc09.deviantart.net/fs50/f/2009/274/8/4/Dave_icon_5_by_UnapologeticApathy03.jpg) Szia Usi. A lelkem....óh...cafatokban a szívem pedig összefacsarodva az iménti fejezet olvasás után.Te jó ég.... |
|
|
|
2010.01. 31. - 08:43:51
Létrehozva:
|
|
|
Usi, Vica jó reggelt!
Vica, köszike (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát én elsírtam magam IDM 16-on, már az én lelkem sem bírta a hullámokat és ez most betett, keresztbe átszakadt a gát és hát bőgtem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De jól esett, már régen nem sírtam... gombóc a torkomban, ajajj.... Hugi, ahogy gondolod, lakás 5-én este üres, apuék mennek majd haza délután. Na mit szólsz? Lehet, hogy arról a klubról van szó, amit mondott a pincérlány, könnyen elképzelhető! A kommented is mindjárt elolvasom. |
|
|
|
2010.01. 31. - 08:47:32
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt Drágák!
Csak beköszönök, mert nagyon szarul vagyok. Két napja fáj a fejem, pusz meg is jött. Visszaolvastam, és olyan jól esett a Martinos somebody-s szösszenet. Egy kis gyógyír. Meg a Martyr. Meg is hallgattam 3-szor. Szegény kis drága, hogy elfáradt, leült a kis cica. Pedig a Wrong nagyon az elején van. Kicsit meg is ilyedtem, nehogy rosszul legyen. Ange, nagyon jó lett a színes munkád. Edó, a kutyusod..., nagyon sírtam. Szorítok nektek! Mode imádom ahogy rajongsz Alanért és védelmezed Apádat! Cupp neked! Jantar, pussz Neked is. Mindig örülök a Martinos csatolmányaidnak! Köszi érte! Most megyek, visszafekszem. Pussz! |
|
|
|
2010.01. 31. - 08:53:21
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: jobbulást!!!
vica: ugye nem haragszol rám, ha azt mondom, hogy ennek örülök? XD Angie: hjajjjj az első (bevallottan) síró IDM-olvasónk!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (tök fura, hogy ezen a sztorin még nem sírtam, csak egyszer bekönnyeztem! ÉN! Nem sírtam még! Nagyon fura és szokatlan!!! Miééééért nem?! Lehet, hogy túlságosan az foglal le, hogy jól sikerüljön a sztori) Okkkés, 5-ét akkor még meglássuk, de nekem nagyon szimpatikusan hangzik. Fél 2-ig van órám, 17.20 körül érnék be leghamarabb a Nyugatiba. |
|
|
|
2010.01. 31. - 09:03:17
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: jobbulást!!! vica: ugye nem haragszol rám, ha azt mondom, hogy ennek örülök? XD Angie: hjajjjj az első (bevallottan) síró IDM-olvasónk!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (tök fura, hogy ezen a sztorin még nem sírtam, csak egyszer bekönnyeztem! ÉN! Nem sírtam még! Nagyon fura és szokatlan!!! Miééééért nem?! Lehet, hogy túlságosan az foglal le, hogy jól sikerüljön a sztori) Okkkés, 5-ét akkor még meglássuk, de nekem nagyon szimpatikusan hangzik. Fél 2-ig van órám, 17.20 körül érnék be leghamarabb a Nyugatiba. Trix, jobbulást neked!!!! IDM-et most ne olvass keresztbetenne a szar közérzetednek!!!!!!!!!!! Hát van ez így, én sok filmen tudok meghatódni, de bőgni csak nagyon kevesen... könyvön meg szinte soha, most nem tom mi történt, olyan kis érzékeny lettem ezekben a témákban, mint fájdalmas szerelmi szenvedés. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) De nem vagyok terhes! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem a 17:20 pont jó, mivel 5-ig dolgozom, szóval tudunk talizni a Nyugatiban, csak kiugrok a metróból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, most meg itt kezdett el havazni... B@ssza szellő!!! Megyek és veszek egy real Columbia kabátot, mert holnap már nem akarom, hogy befagyjon a hátsóm a mínusz 17-ben. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.01. 31. - 09:15:51
Létrehozva:
|
|
|
milyen mínusz 17???? (jó kabátvadászatot!)
nagyon esik Pesten? (itt nem tom, még nem húztam fel a redőnyöket) ohhh hát én nagyon könnyen tudok sírni a megható vagy fájdalmas dolgokon (film vagy könyv egyre megy - sőt még a saját sztorijainkon is szoktam) épp ezért fura, hogy ennél nem, pedig ez a szívem csücske!!! (jobban szeretem, mint a DID-et!) Remek, akkor az érkezési időpont jó lenne, csak jussunk el odáig! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://fc07.deviantart.net/fs48/i/2009/215/b/3/mr__feathers_by_morgain_ized.jpg) |
|
|
|
2010.01. 31. - 09:20:13
Létrehozva:
|
|
|
Igen Usi, mínusz 17-et meg mínusz 15 fokokat mondanak egész jövő hétre. Úgyhogy eszkimósítani kell magam, különben meg fogok fagyni, vagy beteg leszek, amit nem akarok, mert ugye 14.-e mindjárt itt van. Betegen meg nem olyan jó buli a buszozás meg a koncert sem.
Pesten káosz van kérlek, tegnap néztem a híradót és mutatták a Dózsa György utat, ahol a BKV buszok küzdöttek az életben maradásért. DID-et nem olvastam még (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De nekem vannak olyan filmjeim, amit ezerszer láttam és mindig sírok rajta na ilyen a HAIR vége, amiko a katonák mennek be a repülőbe... vagy az Élet nélkülem... mert hát az elég szívfacsaró múvi. |
|
|
|
2010.01. 31. - 09:40:02
Létrehozva:
|
|
|
Hairból még mindig csak részleteket láttam.
Huh télleg, ha megyek hozzád, addigra kiírod nekem a filmeket, amiket ígértél? (És megmondod, hogy mennyibe kerülnek majd összesen a DVD-k?) Beszéltük az Alkonyatot (extrákkal), Angyalok és démonok (szintén extrákkal), meg... huh mi is volt még azon a polcodon? Nem emlékszel mit mondtam még onnan? Ja és plusz a remasterelt dvdk! *könyörgő kiskutyaszemek* |
|
|
|
![]() ![]() |