![]() ![]() |
2010.01. 31. - 17:51:49
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na szép vagy,vigyorogsz a kisebben és fick rám gyakorolt hatásán. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ilyet.... csak a hatáson (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) örülök neki, mert akkor hatásosak voltak a jelenetek, mondatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 31. - 17:56:00
Létrehozva:
|
|
|
csak a hatáson (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) örülök neki, mert akkor hatásosak voltak a jelenetek, mondatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) finoman szólva hatásosak voltak a jelenetek és mondatok (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 31. - 17:58:44
Létrehozva:
|
|
|
finoman szólva hatásosak voltak a jelenetek és mondatok (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) eh, akkor jó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és éljen Andy, aki 3 év után komolyabb szerephez jutott, mint egy mondat! XD |
|
|
|
2010.01. 31. - 18:04:29
Létrehozva:
|
|
|
jaj igen a kis drága Andy,most ő közvetitő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bár a szitu amiben közvetit csöppet sem vicces
|
|
|
|
2010.01. 31. - 18:06:25
Létrehozva:
|
|
|
jaj igen a kis drága Andy,most ő közvetitő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bár a szitu amiben közvetit csöppet sem vicces ez az ő pillanata XD |
|
|
|
2010.01. 31. - 18:11:17
Létrehozva:
|
|
|
ez az ő pillanata XD igen végre előléphet a homályból egyem is meg azt az aranyos pofiját (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri úgy látom ketten szórakoztatjuk itt egymást. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hol vannak a többiek? |
|
|
|
2010.01. 31. - 18:18:33
Létrehozva:
|
|
|
igen végre előléphet a homályból egyem is meg azt az aranyos pofiját (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri úgy látom ketten szórakoztatjuk itt egymást. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hol vannak a többiek? nem tudom, de most nekem is mennem kell. én éjféltől leszek valamennyit gép előtt tartósan. addig is pápá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 31. - 18:25:50
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Igen, sori kislány (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (Köszi Neo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), bár egyesek szerint ... nem is írom le mi vagyok, mert belepirulok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lolácsaka írt fészbukon: "add át csókjaimat a fórumnak, mondd meg nekik, hogy készül az első két fickem... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) " és most megyek elolvasom a 16-os részt is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem nagyon leszek, egy csomó dolgom van, de nagy pussszantás mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) holnap jövök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 31. - 18:27:27
Létrehozva:
|
|
|
nem tudom, de most nekem is mennem kell. én éjféltől leszek valamennyit gép előtt tartósan. addig is pápá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pá.Én meg éjféltől nem leszek gép előtt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha nem találkoznánk akkor jó irást vagy pihit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szia és egyben pá sori. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lolának üzi vissza,hogy hiányzik és pusszantás neki.Kiváncsian várjuk a fickjeit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 31. - 18:29:34
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztoook (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 31. - 18:31:24
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztoook (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Mode drága. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi a pálya? ja és reklamálok mert tegnap nem válaszoltál a kérdésemre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 31. - 18:36:20
Létrehozva:
|
|
|
EZT HONNAN SZEDTED?!?!?!?!? Kérem az oldal címét plíííííííííz!!!!!!!!! Ezt Google-ba találtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Mode drága. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi a pálya? ja és reklamálok mert tegnap nem válaszoltál a kérdésemre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Háát semmi különös, csak a szokásos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma is DM -et néztem egész délután. Van egy ilyen videós dvd-m. Netről letöltött videókat írtam ki. Aztán a vége felé lépkedtem, hogy melyik videót nézzem még meg, és van egy Strangelove felvétel..aztán megláttam, megszólaltam : "húú, ezt nézzük meg, ebbe mutatják az Alan seggét" hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 31. - 18:40:34
Létrehozva:
|
|
|
Ezt Google-ba találtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Háát semmi különös, csak a szokásos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma is DM -et néztem egész délután. Van egy ilyen videós dvd-m. Netről letöltött videókat írtam ki. Aztán a vége felé lépkedtem, hogy melyik videót nézzem még meg, és van egy Strangelove felvétel..aztán megláttam, megszólaltam : "húú, ezt nézzük meg, ebbe mutatják az Alan seggét" hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe te mindig Alan seggét stirölöd? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja a videós dvd-ket mi is nagyon szeressük a Petrával.Ma reggel is rám szólt,hogy"kérek Dávit" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 31. - 18:44:10
Létrehozva:
|
|
|
hehe te mindig Alan seggét stirölöd? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja a videós dvd-ket mi is nagyon szeressük a Petrával.Ma reggel is rám szólt,hogy"kérek Dávit" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neeem, nem mindig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj ezt a kislányt megzabálom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de gondolom neked meg nem kell 2-szer mondania (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 31. - 18:44:39
Létrehozva:
|
|
|
Hehe Mode ....a Policy videójában meg mindegyikőjük smárol...nem szoktál féltékeny lenni a csajra aki Alan-el csókolózik? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nekem mindig az jut az eszembe amikor nézem,hogy csaj otthagyja Dave-et,hogy ha én lennék a nőci helyébe dehogy mennék én sehova Dave hat lóval sem tudna elvontatni maga mellől (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja a legnagyobb örömmel teljesitem a kérést (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mármint a Petráét |
|
|
|
2010.01. 31. - 18:49:26
Létrehozva:
|
|
|
Hát amikor én először láttam a Policy klipjét, olyan szinten fel voltam háborodva..XD Elkezdtem ordítozni, hogy ezt a nő hogy képzeli, meg egyáltalán Alan hogy képzeli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Most már nem kezdek ordítozni, de eléggé felmegy a vérnyomásom szerintem ha látom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát azt elhiszem, hogy nem tudnál apámtól elszakadni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk azok a nők se normálisak az biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 31. - 18:57:56
Létrehozva:
|
|
|
Hát amikor én először láttam a Policy klipjét, olyan szinten fel voltam háborodva..XD Elkezdtem ordítozni, hogy ezt a nő hogy képzeli, meg egyáltalán Alan hogy képzeli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most már nem kezdek ordítozni, de eléggé felmegy a vérnyomásom szerintem ha látom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát azt elhiszem, hogy nem tudnál apámtól elszakadni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk azok a nők se normálisak az biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaj ha ilyen kaliberű pasi csókolózna velem mint apád hát tuti egész nap rá lennék tapadva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azok a csajok meg csak úgy otthagyják őket...eh... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én akkor szoktam morgolódni mint a bolhás kutya amikor a Behind the wheel klippjét nézem és a végén Dave táncol a csajjal és magához öleli.Mindig mondom hangosan, "ó,hogy engem ölelgetnél".Meg amikor a motoron ülnek és apád átfogja a csaj derekát na akkor is ezt mondom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 31. - 19:00:14
Létrehozva:
|
|
|
jaj ha ilyen kaliberű pasi csókolózna velem mint apád hát tuti egész nap rá lennék tapadva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azok a csajok meg csak úgy otthagyják őket...eh... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én akkor szoktam morgolódni magamban mint a bolhás kutya amikor a Behind the wheel klippjét nézem és a végén Dave táncol a csajjal és magához öleli.Mindig mondom hangosan, "ó,hogy engem ölelgetnél".Meg amikor a motoron ülnek és apád átfogja a csaj derekát na akkor is ezt mondom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én mondjuk örülök, hogy az a nő ott hagyta Alant..hát mit képzel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD Dave-et se rossz, hogy ott hagyta mert ha ennyire hülye, hogy nem tudja, mit hagy ki, akkor egészségére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Behind The Wheel klipjét is néztem ma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát mit ne mondjak, én sem utasítanám vissza, ha Dave meg akarna ölelni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 31. - 19:05:25
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://i.ytimg.com/vi/Xcj3FlpkOTw/0.jpg)
Miből van neki a csuklóján az az izé?? Valami gatyaövből?? XD |
|
|
|
2010.01. 31. - 19:06:58
Létrehozva:
|
|
|
Csááááááááááá, szél hozott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A vonat nem késett, ellenben fűtés nem volt, így télikabátban ültem végig, máv... na de a lényeg, hogy időben ideértem, bár kicsit átfagyva. Aztán elszaladtam és vettem egy frankó síkabátot, mert hogy téli kabát már nincs... azt mondták a sportboltokban, amikben jártam, hogy december végén mindet kiárusították, most meg mindenki téli kabit akar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondom az eladónak, hogy talán azért mert még kurvára tél van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lényeg, lett egy szép, barackszínű sídzsekim, ami mínusz 30-ig van kalibrálva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Képzeljétek!! A My secret garden videóm kiválasztotta DJ. Józan Géza és a pesti DM bulikban ez fog menni majd háttérvetítésnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát nem zsír? Pedig asszem 30 perc alatt alkottam meg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi, igen, ez az a klub, de jó lesz szvsz a buli!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Capri nem is nézel ki szörnyen, miért utálod a képeket, amik rólad készülnek? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |