![]() ![]() |
2010.01. 31. - 20:07:14
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ha szombat lenne megnézném de holnap meló (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) amúgy tavaly is ilyen volt a das erste mikor awrongot adták azt hittem soha nem adják le... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 31. - 20:07:58
Létrehozva:
|
|
|
Na én elhúzom a csikot.Mindenkinek nyugodalmas éccakát és szép álmokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pá drágaságok. |
|
|
|
2010.01. 31. - 20:11:08
Létrehozva:
|
|
|
Vica, én is csak akkor nézem ha felébredek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha nem, akkor nem. A fiúk úgysem lesznek ott, ma koncerteznek este! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bírom, ahogy beleszarnak a díjátadókba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sosem lehet tudni azokat a mínuszokat, láttam én már karón varjút (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mode, nagy vagy ott a Facebook Grammy falán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jah azt én is bírom hogy nem mennek el ilyenekre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave : "kapunk egy Grammy-t? jólvan.." XD hehe Jó éjszakát Vica! Holnap este ünnepelünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát a Mode-ért mindent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imádok szurkolni különösen ha a kedvenceimről van szó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ki az az AR Rahman? XD |
|
|
|
2010.01. 31. - 20:11:43
Létrehozva:
|
|
|
Szurkolok Vica a Grammy oldalon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hadd legyen rám büszke apu XD értem. Ja lazán faszán veszik ezeket a dijátadókat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ne kiabáljuk le,de úgy legyen,hogy ünneplünk. Viszlát. |
|
|
|
2010.01. 31. - 20:11:59
Létrehozva:
|
|
|
Szurkolok Vica a Grammy oldalon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hadd legyen rám büszke apu XD Hajrá Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apád meg a szerelmed is biztos boldog, hogy szurkolsz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 31. - 20:13:12
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://i.ytimg.com/vi/Xcj3FlpkOTw/0.jpg) Miből van neki a csuklóján az az izé?? Valami gatyaövből?? XD Ne nevesd ki apádat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként az egy óra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 31. - 20:15:41
Létrehozva:
|
|
|
Neo : óra?? Komolyan?? Minek az neki ide XD Kinevetni?? Soha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bárcsak tudnák (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.01. 31. - 20:16:25
Létrehozva:
|
|
|
értem. Ja lazán faszán veszik ezeket a dijátadókat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ne kiabáljuk le,de úgy legyen,hogy ünneplünk. Viszlát. Vica, jó8! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 31. - 20:18:09
Létrehozva:
|
|
|
értem. Ja lazán faszán veszik ezeket a dijátadókat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ne kiabáljuk le,de úgy legyen,hogy ünneplünk. Viszlát. Én bízom benne, Ők vezettek még amikor utoljára szavaztam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán lezárták gondolom. |
|
|
|
2010.01. 31. - 20:24:19
Létrehozva:
|
|
|
Neo : óra?? Komolyan?? Minek az neki ide XD Kinevetni?? Soha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bárcsak tudnák (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Ha jól tudom valami emlék, azért van rajta. Majd keresek képet amin látszik jobban, de hogy melyik dvd-n van az rejtély. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó8 Babák, nekem is korán kelés van holnap, indul a délelőttös műszak! (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
2010.01. 31. - 20:27:06
Létrehozva:
|
|
|
na jólvan most megyek, még hajat is kell mosnom!
XD Hajrá DM!!!!!!!!! Jó éjszakát! |
|
|
|
2010.01. 31. - 20:31:59
Létrehozva:
|
|
|
Mindenki lelép? Na szépek vagytok, akkor dolgozom egy kicsi a Nyugat Magyarországi DM körnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
pusza |
|
|
|
2010.01. 31. - 21:29:49
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hello Mindenki, úgy látom valahol máshol társalogtok.
Na akkor egy kis IDM: Elolvastam még egyszer a 11-16. részeket és azóta csak vonyítok egyfolytában... De látom a telihold benneteket is kellően felborzolt és kifordított, s előcsalogatta a gyilkolásra kiéhezett vérfarkast, mi? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Oúúúúú! Oúúúúú! Szegény Jen, kicsit már sajnálom, annyira hálátlan a szerepe... Legalább megköpültettétek volna a 11-ben, hogy neki is jusson má' valami... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) A 13-as gyönyörűséges lett. A 14-15-16 viszont kíméletlenül kicsontozott... Defibrillátor, infúzió, vastüdő utána... Állat! Oúúúú! Lányok, a rajongótok vagyok. Adtok autogramot? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 31. - 21:41:30
Létrehozva:
|
|
|
Elég csendes az este (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
IDM-el egyetértek, és bevallottam, hogy sírtam... teljesen meghatódtak a csajok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 31. - 21:58:28
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Elég csendes az este (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) IDM-el egyetértek, és bevallottam, hogy sírtam... teljesen meghatódtak a csajok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen olvastam! Mindannyian kikészülünk itt szép lassan... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mindenki kicsit máshogy reagál, de teljesen függők lettünk, úgy látom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) IDM! IDM! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 31. - 22:11:35
Létrehozva:
|
|
|
Igen olvastam! Mindannyian kikészülünk itt szép lassan... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mindenki kicsit máshogy reagál, de teljesen függők lettünk, úgy látom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) IDM! IDM! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaja, olyan, mint a drog... nem lehet abbahagyni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Próbálkoztam kitalálni mi jöhet ez után, de a csajok azt mondták, hogy Dave betegségét nem hozzák vissza, mert nem akarják az ördögöt a falra festeni. Úgyhogy innentől nem tudom mi lesz. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Never let me... http://www.indavideo.hu/video/Depeche_Mode...szlo_Sportarena |
|
|
|
2010.01. 31. - 22:32:59
Létrehozva:
|
|
|
Goodnight lovers (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
|
|
|
|
2010.01. 31. - 22:45:28
Létrehozva:
|
|
|
Oscarnal még több szokott lenni! Ott hajnali 2-kor kezdik csak, itt az éjfél elég baráti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) éjfélkor kezdődik az Grammy? huh sztem lesem kicsit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hello Mindenki, úgy látom valahol máshol társalogtok. Na akkor egy kis IDM: Elolvastam még egyszer a 11-16. részeket és azóta csak vonyítok egyfolytában... De látom a telihold benneteket is kellően felborzolt és kifordított, s előcsalogatta a gyilkolásra kiéhezett vérfarkast, mi? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Oúúúúú! Oúúúúú! Szegény Jen, kicsit már sajnálom, annyira hálátlan a szerepe... Legalább megköpültettétek volna a 11-ben, hogy neki is jusson má' valami... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) A 13-as gyönyörűséges lett. A 14-15-16 viszont kíméletlenül kicsontozott... Defibrillátor, infúzió, vastüdő utána... Állat! Oúúúú! Lányok, a rajongótok vagyok. Adtok autogramot? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) rondán írok XD Nagyon jó hallani, hogy ennyire bejön nektek ez a fick (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 31. - 22:47:37
Létrehozva:
|
|
|
Jóestét! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Én is nézem, köszi Mode, hogy beraktad a linket, kint is be kéne, bár már lehet valaki berakta... nem néztem még (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) JAjjj.. izgi nagyon !!! Capri.. nem csak ez jön be.. mind bejön... legalábbis nekem eddig mind bejött, mind olyan volt,hogy nem tudtam lerakni!!! |
|
|
|
2010.01. 31. - 22:59:53
Létrehozva:
|
|
|
Jóestét! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is nézem, köszi Mode, hogy beraktad a linket, kint is be kéne, bár már lehet valaki berakta... nem néztem még (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) JAjjj.. izgi nagyon !!! Capri.. nem csak ez jön be.. mind bejön... legalábbis nekem eddig mind bejött, mind olyan volt,hogy nem tudtam lerakni!!! Edó, ennek meg méginkább örülök!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D:D Elvégre nektek lett írva (mármint, aki elolvassa XD és jó, h tetszik nektek, akik elolvastátok XD) nektek is szakadozik, mint állat Grammy közvetítése? Mármint, jelenleg a zene XD http://www.youtube.com/watch?v=camcc8kPMBE...feature=related 2:45 - néél!!! AAAAAAAAHHHHH!!!! nem gyenge Slahs momentum!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) még 5:26-ot írta bnőm ,de ott még nem tartok XD |
|
|
|
![]() ![]() |