2400 Oldal V  « < 905 906 907 908 909 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Doronicum
post 2010.01. 31. - 23:01:00
Létrehozva: #18121

Painkiller

nektek is szakadozik, mint állat Grammy közvetítése? Mármint, jelenleg a zene XD
[/quote]

Azt egy idő után abbahagyja majd, mármint a zenét és csak üres képernyő látszik.
Mondjátok már el, hogy hánykor lesz, nem értem ezeket az időpont felírásokat, vagyis zóna kódokat... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 31. - 23:04:30
Létrehozva: #18122

devotee

Idézet (Doronicum @ 2010.01. 31. - 23:01:00) *
nektek is szakadozik, mint állat Grammy közvetítése? Mármint, jelenleg a zene XD

Azt egy idő után abbahagyja majd, mármint a zenét és csak üres képernyő látszik.
Mondjátok már el, hogy hánykor lesz, nem értem ezeket az időpont felírásokat, vagyis zóna kódokat... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

úgy olvastam itt, h éjféltől.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 31. - 23:16:35
Létrehozva: #18123

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 31. - 22:59:53) *
Edó, ennek meg méginkább örülök!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D:D Elvégre nektek lett írva (mármint, aki elolvassa XD és jó, h tetszik nektek, akik elolvastátok XD)

http://www.youtube.com/watch?v=camcc8kPMBE...feature=related

2:45 - néél!!! AAAAAAAAHHHHH!!!! nem gyenge Slahs momentum!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) még 5:26-ot írta bnőm ,de ott még nem tartok XD

Jaaajj.. ezt ismertem Capri, és akkor is mondtam mikor elöször láttam, hogy azta... csak szembe kellene, hogy forduljon Mart-al (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ejjj... mekkora lenne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én olvastam azt is, hogy csak kettőtől,,, már én sem értem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 31. - 23:21:29
Létrehozva: #18124

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=HgSpQGG5rhA

http://www.youtube.com/watch?v=Rrt7tkx6hmg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 31. - 23:38:55
Létrehozva: #18125

devotee

Na megnéztétek a videókat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Majd még keresek. A nagy keresésben sok mindent találtam. Gyerekeim, nagyon nagy. Mikor nyert a Zete a Manchester ellen, ott voltam Pesten én is, Zete-sállal, iszonyat nagy volt!!!
Tele a Puskás, ahol a koncert is volt, és tele volt a főváros, minden... a metróban, az utcán mosolyogtak rám idegenek és mondták, hogy gratulálnak. Nekem! Kész... És kérdezték, te tényleg zalaegerszegi vagy? Kb. úgy, mintha épp a mennyből jönnék, vagy mi... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
És még helyet is szorítottak nekünk. Á, iszonyat nagy emlék ez is, ami örök és ezt is el tudom mesélni majd az unokáimnak remélem. A belevaló mami a focimeccsen, hehehe!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 31. - 23:50:23
Létrehozva: #18126

devotee

Kész ez a Mart! XD (Most néztem meg a leülős Wrongot XD) Dave arcára lettem volna még kíváncsi XD (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 31. - 23:53:24
Létrehozva: #18127

devotee

Megnéztem Niki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Gyerekek, én asszem nem birom megvárni a grammy-t... elájulok! Valaki nézni fogja? Mondjuk Faith-ék úgyis kirakják majd.
Jóccakát babák! Szép álmokat!

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 31. - 23:50:23) *
Kész ez a Mart! XD (Most néztem meg a leülős Wrongot XD) Dave arcára lettem volna még kíváncsi XD (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Capri bébi, rakd már ide nekem azt a linket
mert én nem találtam sajna (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 31. - 23:54:29
Létrehozva: #18128

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 31. - 23:52:46) *
Megnéztem Niki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Gyerekek, én asszem nem birom megvárni a grammy-t... elájulok! Valaki nézni fogja? Mondjuk Faith-ék úgyis kirakják majd.
Jóccakát babák! Szép álmokat!

én egy darabig tuti, úgyis éjszakai állatfaj vagyok XD

Idézet (Alisha @ 2010.01. 31. - 23:53:24) *
Capri bébi, rakd már ide nekem azt a linket
mert én nem találtam sajna (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=Hv9iF-5kfQs tessék drága (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 31. - 23:55:04
Létrehozva: #18129

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 31. - 23:54:02) *

Azt tudom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még annyira vagyok ma beállitva, hogy megnézzem a vidit, aztán szpatty (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... gyenge vagyok na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 31. - 23:55:20
Létrehozva: #18130

devotee

Úgyis ott lesz kinn az oldalon. Amúgy jó ez, amit Mode belinkelt? Biztos az? Elég akadozós is, meg stb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mostanában nem jön össze a seregnek az online adás. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 31. - 23:55:24
Létrehozva: #18131

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 31. - 23:54:29) *

http://www.youtube.com/watch?v=Hv9iF-5kfQs tessék drága (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

THX (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) puszika!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 01. - 00:00:23
Létrehozva: #18132

devotee

Ja Capri, nagyon állat volt, amikor Dave puszit küldött, meg meresztgette a szemeit a kifutón le valakinek. Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én voltam ám ott.

http://www.youtube.com/watch?v=kPHed93qJgg Kész ez. Hehehe. Van egy hapsi, csíkos felsőben amikor jobbra fordul a kamera lehet látni, össze-vissza lenget a végén meg már abba is hagyja. Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 01. - 00:00:33
Létrehozva: #18133

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 31. - 23:54:29) *

HEheheheee.. hát ez érdekes.. nem hiszem, hogy elfáradt volna, hisz ez a konci elején van .. meg hát van neki kondija rendesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez boloooooond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ehhh
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 01. - 00:01:35
Létrehozva: #18134

devotee

Ja!!! Már látom, hehehe. A jobb kezében sör van, és csak a ballal integet. Hihihi.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 01. - 00:04:30
Létrehozva: #18135

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 01. - 00:00:33) *
HEheheheee.. hát ez érdekes.. nem hiszem, hogy elfáradt volna, hisz ez a konci elején van .. meg hát van neki kondija rendesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez boloooooond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ehhh

husi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amit az előbb linkeltem vidit néztem végig, azon kívül ,h Dave rázza a fenekét Martnak, imitálja a gitározását is és a bemutatása után puszit dob neki (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vajon megint Andy-t küldték a Grammy-re?? XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 01. - 00:08:37
Létrehozva: #18136

devotee

Hehehe! Hehehe! Hehehe!
Martin bácsi, megfáradt aztán leült egyet ikszdé!!!

Ejj Martin, ezt a betegek szokták csinálni, mikor sétálnak a folyosón, aztán leülnek egyet a székre, már alig várják, hogy odaérjenek. Az idős bácsikák. Hihihi.

Nagyon kész!!!
Imádom, kész!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A nyugdíjas zenész!

Hehehe!

Én még akkor is csípem, mikor hátat fordít a közönségnek. Nagyon kész, hehehe.
Hova játszik, kinek? Az öltözőjükbe? Ikszdé!!!

Nagyon nagy arc!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imádom!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 01. - 00:15:55
Létrehozva: #18137

devotee

Hehehe Capri, hát kötve hiszem, hogy ott vannak. Hmm, szerintem az Erdőhegyit küldték el maguk helyett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 01. - 00:20:09
Létrehozva: #18138

devotee

Idézet (Niki @ 2010.02. 01. - 00:15:55) *
Hehehe Capri, hát kötve hiszem, hogy ott vannak. Hmm, szerintem az Erdőhegyit küldték el maguk helyett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

beteg vagy! XD

épp fekák dalolnak, kurvajó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) AZ OTT KÉREM ELŐADÁS! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 01. - 00:21:54
Létrehozva: #18139

devotee

És mégis mikor lehet valami nekünk érdekelt részt látni? Meddig kell itt ásítoznom? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 01. - 00:27:19
Létrehozva: #18140

devotee

Idézet (Niki @ 2010.02. 01. - 00:21:54) *
És mégis mikor lehet valami nekünk érdekelt részt látni? Meddig kell itt ásítoznom? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

az hagyján, de mindenki a vörös szőnyeget keresi, ki online(?????) ki linket akar belőle, szóval, nem értem. megy a grammy és közben még vörös szőnyeg is van? mivan????XD meg, mintha már menne egy ideje, mert olyanokat olvasok, h pl lady gaga már nyert 2 kategóriában a, most nyert csávó is azt mondta, h a mai estén már ez a 2. grammy-je. de msot a rap kategóriáknál járunk.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 905 906 907 908 909 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
6 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (6 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: