![]() ![]() |
2010.02. 01. - 00:29:53
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jaj! Nem hiszem el, hogy Erdőhegyi már hazasétált a Grammy-vel, mi meg még mindig nem láttuk, hogy nyertek-e. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 01. - 00:34:39
Létrehozva:
|
|
|
Állatira letojom az R&B kategóriát XD
|
|
|
|
2010.02. 01. - 00:36:10
Létrehozva:
|
|
|
Állatira letojom az R&B kategóriát XD Na ez az, én is. Most akkor mi fázis késésben vagyunk, azt mondod? Írjatok be ti is üzit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy dm.com-ot is figyelem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 01. - 00:37:37
Létrehozva:
|
|
|
Na ez az, én is. Most akkor mi fázis késésben vagyunk, azt mondod? Írjatok be ti is üzit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy dm.com-ot is figyelem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én írtam XD nem, ez online, no fáziskésés, csak nem értem XD sosem értettem az amerikaiak díjkiosztó logikáját, számorma az oscar is káosz... |
|
|
|
2010.02. 01. - 00:40:02
Létrehozva:
|
|
|
én írtam XD nem, ez online, no fáziskésés, csak nem értem XD sosem értettem az amerikaiak díjkiosztó logikáját, számorma az oscar is káosz... Az Oscarból annyi a tapasztalatom, hogy a legérdekesebbek díjakat mindig a legvégén osztják. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én bolond fennmaradtam, hogy megnézzem nyer-e Reese, nyert is de ez fél 5-kor volt meg. Ha tudtam volna alszok, és felkelek hajnalban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 01. - 00:42:05
Létrehozva:
|
|
|
mennyire esélyes, h a fiúk a grammy-n legyenek, miközben másnap Finnországban lépnek fel? XD
na a legtutibb, h mé g a külföldiek sem tudják, h melyik adás real time a grammy-ről XD de sztem a miénk az XD |
|
|
|
2010.02. 01. - 00:43:48
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 01. - 00:47:28
Létrehozva:
|
|
|
a Wrong nem nyert.
ezek az amerikaiak nem tudják, h mi az IGAZI zene XD a SOTU még esélyes.... de hát ezeknek.... európai verziót is rendezni kéne!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 01. - 00:50:11
Létrehozva:
|
|
|
Azt a mindenit, itt annyi kategória van, még akár minket is jelölhetnének.
Legfanatikusabb rajongótábor: Fekete Sereg. Legtöbb dM hanghordozót megvevő, stb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Wrong klipje volt jelölve. Hehehe, Sotu is kiesett. Mehetek aludni? |
|
|
|
2010.02. 01. - 00:50:39
Létrehozva:
|
|
|
Azt a mindenit, itt annyi kategória van, itt még akár minket is jelölhetnének. Legfanatikusabb rajongótábor: Fekete Sereg. Legtöbb dM hanghordozót megvevő, stb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Wrong klipje volt jelölve. jaja a klipje. sztem állat volt a klip XD hehe, fekete sereget simán jelöltetném XD fickekből kéne még ilyen díjkiosztást csinálni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jelöltetném a DID-et és az IDM-et XD SOTU sem nyert. asszem nekünk innentől már nincsen érdekeltségünk, igaz?XD |
|
|
|
2010.02. 01. - 00:55:56
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt!
A seregnek megszavazok egy Grammy-t. Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 01. - 00:56:54
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt! A seregnek megszavazok egy Grammy-t. Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mire fel? a Sereg elénekli a Wrongot? Vagy az ETS-t? XD |
|
|
|
2010.02. 01. - 00:59:12
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ügyesek vagytok, hogy így kiderítettetek mindent, nálam még mindig egy beharangozó klip fut...
Ti hol a répába találtátok meg az online-t? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
2010.02. 01. - 01:01:39
Létrehozva:
|
|
|
Angie: GRATULA A VIDI KIVÁLASZTÁSHOZ!!!! (Cool klubban esetleg nem fog lemenni? XD)
Doro: Hjaj NAGGGGYONNN örülök én is, hogy ennyire tetszik neked és a többieknek is a sztori! Ez azért nagyon jól esik!!!!! MINDENKINEK HATALMAS ÖLELÉS!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Capri: BASSSSSSSSSSZZZZ az az Enjoyos vidi a seggrázással, a gitárimitálással, a meghajlással, a pusziküldéssel és az odahajolással............... FÁÁÁÁÁÁKKKKKKKKK!!! (de ezt msn-en jobban kirészleteztem már neked! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Oké, szóval mi nyertük a Grammy-t? NÁCCERŰ! XD Amúgy meg én ilyeneken nem idegesítem magam. Ha a srácok szarnak bele, akkor engem se izgat fel különösebben. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na én is csicsi! Holnap NAGYON hosszú napom lesz! Remélem még nem tartanak meg sok órát! :S |
|
|
|
2010.02. 01. - 01:02:10
Létrehozva:
|
|
|
Ügyesek vagytok, hogy így kiderítettetek mindent, nálam még mindig egy beharangozó klip fut... Ti hol a répába találtátok meg az online-t? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Mode linkelte asszem 2 oldallal korábban XD |
|
|
|
2010.02. 01. - 01:07:23
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 01. - 01:10:17
Létrehozva:
|
|
|
Én is lépek, megyek ezekre az izgalmakra olvasok egy kis NTP-t XD jóéjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 01. - 01:10:43
Létrehozva:
|
|
|
Jesszusom, ennyi rémesen előnytelenül öltözött hírességet!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
|
|
|
|
2010.02. 01. - 06:23:14
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Látom jól jött, hogy beírtam magyar idő szerint mikor kezd a Grammy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem egy nagy ördöngősség, mindig a több hátralevő óra a miénk (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Vagy keresni kell egy időzóna felosztást és számolgatni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Capri, kösz az online közvetítést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki, kösz a Grammyt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd egyszer valami nagy fan poénból csináltathatna egy különálló Grammy szobrot a fiúknak, aminek a talpára az összes lemez címét rávésetné. Mekkora poén lenne már (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi, köszi............... hát remélem 6-án már viszont látjuk a klipemet a buliban! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És jó, hogy sikerült leérned Szegedre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hogy elfáradt Martin, azt hittem összezuhan: http://www.youtube.com/watch?v=2735aQpSKIs |
|
|
|
2010.02. 01. - 07:06:55
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon korán reggelt!
Ehh még a kávé és a zuhi is csak félig ébresztett fel! Jesszumpepi és 8-től fél 4-ig, utána meg 6-fél 8-ig órán leszek??!!! WÁÁÁ!!! El vagyok én ettől szokva! No mindegy, kibírjuk! Szép napot Sereg! |
|
|
|
![]() ![]() |