2400 Oldal V  « < 909 910 911 912 913 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.02. 01. - 12:17:00
Létrehozva: #18201

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 01. - 12:03:23) *
Már van neve, Andy rudi (Macsus ötlete volt, vagy Nikié?) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Az Andy rudi sem rossz de valami speckó név kéne mint a másik kettőnél. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Most akkor olyan képeket kéne felnyomni ide ahol azt stirölhetjük,hogy Andy gatyája mennyire domborodik elől. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha már ő van a porondon most.
Bár Dave-nél könnyű a dolog mert róla se szeri se száma az olyan képeknek ahol a tökeit fogdossa meg úgy áll,hogy könnyen ki lehet venni mekkora van neki.A félpucér képekről már nem is beszélve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De Andyről szerintem még meztelenfelsőtestű képet sem találunk nem,hogy pöcsmutogatósat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szégyenlős a szentem.

Idézet (Alisha @ 2010.02. 01. - 12:12:49) *
Hát annyira nem gondoltam bele, hogy erről mesélni tudnék, de tuti nagyon tud szeretni. Jóóóóó.. nem egy macsó, nade nem csak azok tudnak, ha karnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nekem is úgy tűnik biztos nagyon tud szeretni sőt még hűséges is.Tekintve,hogy hány éve él házasságban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 01. - 12:17:29
Létrehozva: #18202

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 01. - 12:13:49) *
Az Andy rudi sem rossz de valami speckó név kéne mint a másik kettőnél. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Most akkor olyan képeket kéne felnyomni ide ahol azt stirölhetjük,hogy Andy gatyája mennyire domborodik elől. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha már ő van a porondon most.
Bár Dave-nél könnyű a dolog mert róla se szeri se száma az olyan képeknek ahol a tökeit fogdossa meg úgy áll,hogy könnyen ki lehet venni mekkora van neki.A félpucér képekről már nem is beszélve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De Andyről szerintem még meztelenfelsőtestű képet sem találunk nem,hogy pöcsmutogatósat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szégyenlős a szentem.

Hehheheee....
Mi vagyunk a farok fan-ok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 01. - 12:26:41
Létrehozva: #18203

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 01. - 12:12:49) *
Hát annyira nem gondoltam bele, hogy erről mesélni tudnék, de tuti nagyon tud szeretni. Jóóóóó.. nem egy macsó, nade nem csak azok tudnak, ha karnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ez így igaz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.02. 01. - 12:17:00) *

Nekem is úgy tűnik biztos nagyon tud szeretni sőt még hűséges is.Tekintve,hogy hány éve él házasságban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vica, meghaltam a röhögéstől (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ezzel csak az a gond, hogy Andyről nem nagyon van ilyen kép, hiszen a szinti mögött áll (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 01. - 12:48:41
Létrehozva: #18204

devotee

sziasztok csak benéztem sajnos nem nyertek bár ők sokkal jobban megérdemelték volna, mint a beyonce...akinek minden le volt zsírozva.. na megyek tovább melózni aztán este majd jövök szia edóka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 01. - 12:52:34
Létrehozva: #18205

devotee

Szia Jantar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Bébi
Egyszer te tettél be egy vidit, ahol Martin simnkeli magát.. és valamelyik saját dalát énekli, miközben Peter szintizik
Te voltál?

Na már el is tűntél... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 01. - 13:01:40
Létrehozva: #18206

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 01. - 12:17:29) *
Hehheheee....
Mi vagyunk a farok fan-ok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hehe perverz farok fanok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.02. 01. - 12:26:41) *
Ez így igaz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vica, meghaltam a röhögéstől (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ezzel csak az a gond, hogy Andyről nem nagyon van ilyen kép, hiszen a szinti mögött áll (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hát ez az.Angie mire gondoltál konkrétan?Andynak a szint mögött áll little on-ja de takarásban van ezért nem látjuk vagy Andy áll a szinti mögött? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja tegnap ugye a videóklippekről beszéltünk.Most jutott eszembe,hogy én a Halo klippjén szoktam jókat röhögni.Konkrétan azon a részen amikor Dave mutogatja a karizmait és dülleszti a mellkasát közben meg kivannak a bordái,hogy zongorázni lehetne rajtuk.Szóval a karizmos résznél az szokott eszembe jutni,hogy vannak itt karok csak az izmok sz@rok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jaj remélem senki nem sértődik meg ezen.Nem bántásból mondom.Kül Dave tök helyes ott is mint mindig.Szívesen megcsókolásznám a a meztelen felsőtestét.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 01. - 13:05:25
Létrehozva: #18207

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 01. - 13:01:40) *
hehe perverz farok fanok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hát ez az.Angie mire gondoltál konkrétan?Andynak a szint mögött áll little on-ja de takarásban van ezért nem látjuk vagy Andy áll a szinti mögött? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mindkettő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagyis ahogy értelmezni szeretnéd a mondatomat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 01. - 13:10:30
Létrehozva: #18208

devotee

Hol van Trixx? Még mindig szarul van? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 01. - 13:12:30
Létrehozva: #18209

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 01. - 13:05:25) *
Mindkettő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagyis ahogy értelmezni szeretnéd a mondatomat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.02. 01. - 13:10:30) *
Hol van Trixx? Még mindig szarul van? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Nem tudom.Reméljük már jobban van és csak a sok munka miatt nem jelentkezett ma. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 01. - 13:14:43
Létrehozva: #18210

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 01. - 13:12:30) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem tudom.Reméljük már jobban van és csak a sok munka miatt nem jelentkezett ma. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Mi már nem vagyunk százasok, és hol van még az este? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 01. - 13:21:14
Létrehozva: #18211

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 01. - 13:14:43) *
Mi már nem vagyunk százasok, és hol van még az este? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja kezdünk bepörögni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Olvastad amit a Halo klippjéről mondtam? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a szintis takarós rész után írtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 01. - 13:25:58
Létrehozva: #18212

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 01. - 13:21:14) *
Ja kezdünk bepörögni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Olvastad amit a Halo klippjéről mondtam? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a szintis takarós rész után írtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Te tiszta idióta vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most olvastam el. Hát nem semmi, jó kis paródia az egész klip, de már azt hittem, hogy Andy potenciája látszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 01. - 13:28:02
Létrehozva: #18213

devotee

Angie még szerencse,hogy nem rohantál kutatni a neten mert azt hitted a Halo-ban látod Andy farkát dudorodni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 01. - 13:29:26
Létrehozva: #18214

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 01. - 13:28:02) *
Angie még szerencse,hogy nem rohantál kutatni a neten mert azt hitted a Halo-ban látod Andy farkát dudorodni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem rohantam, fenn van a video galériámban.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 01. - 13:36:41
Létrehozva: #18215

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 01. - 13:29:26) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem rohantam, fenn van a video galériámban.

Mi.... Andy farka, ahogy dudorodik ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 01. - 13:41:13
Létrehozva: #18216

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 01. - 13:36:41) *

Nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Halo klipje Te nő!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 01. - 13:52:30
Létrehozva: #18217

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 01. - 13:36:41) *

hehe Edóka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 01. - 13:55:32
Létrehozva: #18218

devotee

Megyek lányok, puszi mindenkinek!

Jaaa.. nem is mondtam.. úgy néz ki, szerdán kezdődik Shad chemo-ja... úgyhogy nagyon örülök neki, hogy mihamarabb elkezdődik, és jó gyorsan túl is leszünk rajta.... jajj.. legyen már nyár.. jajj. .legyen mááááááár!!! addigra olyan lesz, mint a makk!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 01. - 14:03:30
Létrehozva: #18219

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 01. - 13:55:32) *
Megyek lányok, puszi mindenkinek!

Jaaa.. nem is mondtam.. úgy néz ki, szerdán kezdődik Shad chemo-ja... úgyhogy nagyon örülök neki, hogy mihamarabb elkezdődik, és jó gyorsan túl is leszünk rajta.... jajj.. legyen már nyár.. jajj. .legyen mááááááár!!! addigra olyan lesz, mint a makk!!!

Pá Edóka.

Úgy lesz a nyáron már minden oké lesz a kutyussal.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 01. - 14:07:08
Létrehozva: #18220

devotee

De cuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.mommo.hu/media/Apuci_kelepceben...egcukibb_vidije

Edó, szurkolok a kutyusodnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 909 910 911 912 913 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
10 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (10 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: