2400 Oldal V  « < 910 911 912 913 914 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Mode93
post 2010.02. 01. - 14:14:12
Létrehozva: #18221

devotee

Sziasztok!
Először is...Mi az, hogy nem a DM nyerte a díjakat??????? Hogy rohadna meg az összes ember, aki nem a Mode-ta szavazott (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) De nem számít, akkor is a Mode marad a legjobb örökre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na hát a mai napom szuper volt! A 3. órám előtt pofon vágtam a hülye kis pattogó törpe gyerek osztálytársamat, mert már 2 héttel ezelőtt is állandóan azt hajtogatta, hogy így a DM meg úgy a DM...ma megint elkezdte, én meg adtam neki egy szép nagyot...meg volt lepődve, de mondtam neki, hogy legközelebb az öklömből kapja és nem a tenyeremből...
Meg a hülye kis libának is beszóltam, aki annyira szeretett volna a koncertre jönni XD Az is csak nézett...hát istenem...majd legközelebb meggondolja, kikről is pofázik a hátam mögött. Rohadna meg mind a kettő.

Az előbb meg törit tanultam...gondoltam megnézem, mik lesznek majd a következő leckék. erre mit látok?? :
"Hunyadi Mátyás a rendek élén"
nevettem egy jót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Még 2-t lapoztam... egy alcím : "A Fekete Sereg"
Na mondom ez egyre jobb lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Írtak rólunk valamit...mindjárt begépelem és át is költöm egy kicsit mert így nem egészen igaz a történet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 01. - 14:18:40
Létrehozva: #18222

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 01. - 14:14:12) *
Sziasztok!
Először is...Mi az, hogy nem a DM nyerte a díjakat??????? Hogy rohadna meg az összes ember, aki nem a Mode-ta szavazott (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) De nem számít, akkor is a Mode marad a legjobb örökre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na hát a mai napom szuper volt! A 3. órám előtt pofon vágtam a hülye kis pattogó törpe gyerek osztálytársamat, mert már 2 héttel ezelőtt is állandóan azt hajtogatta, hogy így a DM meg úgy a DM...ma megint elkezdte, én meg adtam neki egy szép nagyot...meg volt lepődve, de mondtam neki, hogy legközelebb az öklömből kapja és nem a tenyeremből...
Meg a hülye kis libának is beszóltam, aki annyira szeretett volna a koncertre jönni XD Az is csak nézett...hát istenem...majd legközelebb meggondolja, kikről is pofázik a hátam mögött. Rohadna meg mind a kettő.

Az előbb meg törit tanultam...gondoltam megnézem, mik lesznek majd a következő leckék. erre mit látok?? :
"Hunyadi Mátyás a rendek élén"
nevettem egy jót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Még 2-t lapoztam... egy alcím : "A Fekete Sereg"
Na mondom ez egyre jobb lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Írtak rólunk valamit...mindjárt begépelem és át is költöm egy kicsit mert így nem egészen igaz a történet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Szia Mode.

hej te kis pofozkodós (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) még jó,hogy a kiscsajnak nem adtál egyet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

benne vagyunk a történelemben hehe
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 01. - 14:20:18
Létrehozva: #18223

devotee

Mode, megnéztem volna azt a sallert (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 01. - 14:26:42
Létrehozva: #18224

devotee

Mode én is megnéztem volna.Legközelebb majd a csajt tépászod meg.Aztán majd viheted az ellenőrződben az osztályfőnöki figyelmeztetést aláiratni apáddal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem fog megdicsérni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 01. - 14:27:21
Létrehozva: #18225

devotee

Vica : Azon gondolkodtam, hogy a csajnak is behúzok egyet, de túl sokan voltunk ott egy helyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neki inkább csak megmondom a magamét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Utána a csajok egyébként jöttek gratulálni XD

Na begépeltem amit írtak rólunk. itt van ni, de mindjárt átköltöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :

A Fekete Sereg

…a katonaság nálunk 3 rendre oszlik: Ezek közül az első rendet a nehéz lovasok képezik; ezek minden negyedévre 15 aranyat kívánnak, minden ló után és másképp nem jönnek ide. A másik rend a könnyű lovasság, kiket huszároknak nevezünk; ezek negyedévenként 10 forintot akarnak minden ló után és másképp nem jönnek ide. A harmadik rendet a gyalogság képezi, és pedig különféle osztályokban megkülönböztetve : Ezek közül ugyanis némelyek könnyű gyalogosok, mások nehéz fegyverzetűek és ismét mások nehéz pajzsosok. A könnyű gyalogság évnegyedenként egy személyre 8 aranyat kíván, a nehéz fegyverzetűek és pajzsosok, mivel apródok és szolgák nélkül a fegyvereket és pajzsokat nem hordozhatják és mivel e gyermekeket használati szükségből meg kell tartaniuk, a fegyverekhez és pajzsokhoz mindegyik két személy zsoldjával akarja (megtartani őket). Vannak ezeken kívül puskások, kik tudnak a fegyverekkel és pisztolyokkal bánni, de se nem oly serények, se nem oly használhatóak a lövöldözésre, mint a gyalogság, hanem azért a pajzsosok után az összecsapás elején(…), nem különben a várak ostromára és védelmére legjobbak.

Idézet (vicuska @ 2010.02. 01. - 14:26:42) *
Mode én is megnéztem volna.Legközelebb majd a csajt tépászod meg.Aztán majd viheted az ellenőrződben az osztályfőnöki figyelmeztetést aláiratni apáddal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem fog megdicsérni.

hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megmondanám apunak, hogy a jó ügy érdekében tettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 01. - 14:32:57
Létrehozva: #18226

devotee

Mode hát tekintve,hogy Dave is egy jómadár volt gyerekkorában szerintem azért kapnál egy kis fejmosást miközben aláirna a figyelmeztetésedet aztán azt várná,hogy kimenj a helységből,hogy ne lásd amikor elröhögi magát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mondom egyszer a kiscsaj is sorra kerül ha megrázod a pofonfát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 01. - 14:38:56
Létrehozva: #18227

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 01. - 14:32:57) *
Mode hát tekintve,hogy Dave is egy jómadár volt gyerekkorában szerintem azért kapnál egy kis fejmosást miközben aláirna a figyelmeztetésedet aztán azt várná,hogy kimenj a helységből,hogy ne lásd amikor elröhögi magát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mondom egyszer a kiscsaj is sorra kerül ha megrázod a pofonfát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Büszke lenne a lányára XD

na itt a Fekete Sereg átköltött verziója. Nem egészen ilyennek képzeltem el, de szerintem ez se lett rosz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

..a katonaság nálunk 3 rendre oszlik : Ezek közül az első rendet az Andy rajongók képezik, ezek minden negyedévre 15 koncertet követelnek, minden 4. nap után és másképp nem maradnak nyugton. A másik rend a Martin rajongók képezik, akiket kapucíneristáknak nevezünk ; ezek negyedévenként 20 koncertet akarnak minden 6. nap után, és másképp nem tudnak élni. A harmadik rendet a Dave rajongók képezik, és pedig különféle osztályokban megkülönböztetve: Ezek közül ugyanis némelyek szerelmesek belé, mások példaképként tekintenek rá, és ismét mások talán mindkettőt egyszerre. A szerelmesek évnegyedenként 50 koncertet követelnek, a példaképesek 60-at, mivel nem bírják ki, hogy ne lássák Dave-et, és mivel e koncerteken látott dolgokat használati szükségből meg kell tartaniuk, a látott dolgokat több személlyel is meg kell osztaniuk. Vannak ezen kívül az Alan rajongók, akik alig tudnak az Recoil lemezekkel bánni, de se nem olyan őrültek, se nem szeretik annyira ezeket a lemezeket, mint a Depeche Mode-ot. Nem különben a koncerteket és az új DM lemezeket kedvelik a legjobban.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 01. - 14:39:51
Létrehozva: #18228

devotee

örülne milyen temperamentumos kislánya van de hát a szemedbe nem mondhatná,hogy "de jól tetted édes kislányom."Csak muszály lenne egy kicsit szigorúnak mutatnia magát és mondjuk büntiből kapnál egy kis szobafogságot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 01. - 14:42:56
Létrehozva: #18229

devotee

Jajj na azt akartam írni, hogy "Alan rajongók, akiknek többsége tud bánni a Recoil lemezekkel, de se nem olyan..."

Idézet (vicuska @ 2010.02. 01. - 14:39:51) *
örülne milyen temperamentumos kislánya van de hát a szemedbe nem mondhatná,hogy "de jól tetted édes kislányom."Csak muszály lenne egy kicsit szigorúnak mutatnia magát és mondjuk büntiből kapnál egy kis szobafogságot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Örülnék a szobafogságnak, de csak ha Alan is fogságban van velem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jajj tegnap XDDDD Valahol szóba hozták az esküvőket..mondom anyámnak:
"Mi is készülünk az esküvőre"
Anyám : "Miért, férjhez mész? Mikor?"
Én: "Igen, de nem tudom mikor, mert a kedves vejed még nem óhajtotta elárulni, mikor érkezik hogy elvegyen feleségül"
Anyám: "kedves vejem?"
Én : "Hát a lányod férje a vejed nem? XD"

Aztán röhögtem utána (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 01. - 14:43:10
Létrehozva: #18230

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 01. - 14:38:56) *
na itt a Fekete Sereg átköltött verziója. Nem egészen ilyennek képzeltem el, de szerintem ez se lett rosz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

..a katonaság nálunk 3 rendre oszlik : Ezek közül az első rendet az Andy rajongók képezik, ezek minden negyedévre 15 koncertet követelnek, minden 4. nap után és másképp nem maradnak nyugton. A másik rend a Martin rajongók képezik, akiket kapucíneristáknak nevezünk ; ezek negyedévenként 20 koncertet akarnak minden 6. nap után, és másképp nem tudnak élni. A harmadik rendet a Dave rajongók képezik, és pedig különféle osztályokban megkülönböztetve: Ezek közül ugyanis némelyek szerelmesek belé, mások példaképként tekintenek rá, és ismét mások talán mindkettőt egyszerre. A szerelmesek évnegyedenként 50 koncertet követelnek, a példaképesek 60-at, mivel nem bírják ki, hogy ne lássák Dave-et, és mivel e koncerteken látott dolgokat használati szükségből meg kell tartaniuk, a látott dolgokat több személlyel is meg kell osztaniuk. Vannak ezen kívül az Alan rajongók, akik alig tudnak az Recoil lemezekkel bánni, de se nem olyan őrültek, se nem szeretik annyira ezeket a lemezeket, mint a Depeche Mode-ot. Nem különben a koncerteket és az új DM lemezeket kedvelik a legjobban.

állat lett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe röhögök
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 01. - 14:46:01
Létrehozva: #18231

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 01. - 14:32:57) *

Vica, ez nagyon jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valahogy nem tudom elképzelni, hogy Dave megdorgálná a gyerekét egy ilyen hülyeség miatt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A tanárok mindent felfújnak, pedig néha egy pofon igenis hasznos!

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 01. - 14:42:56) *
Jajj na azt akartam írni, hogy "Alan rajongók, akiknek többsége tud bánni a Recoil lemezekkel, de se nem olyan..."

Örülnék a szobafogságnak, de csak ha Alan is fogságban van velem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én: "Igen, de nem tudom mikor, mert a kedves vejed még nem óhajtotta elárulni, mikor érkezik hogy elvegyen feleségül"

Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 01. - 14:47:34
Létrehozva: #18232

devotee

Ugye hogy mindent felfújnak Angie??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én azt soha nem fogom megérteni, mi baj száramzik pl. abból, ha valaki rágót eszik órán, vagy cukrot szopogat...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 01. - 14:48:06
Létrehozva: #18233

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 01. - 14:42:56) *

szerinted apád bolond?majd pont Alan-el zárna össze mi?és mi lenne az erkölcseiddel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
különben is ő is mint minden lányos apa úgy gondolkodik,hogy az ő kicsi lányához senki nem elég jó...kiváltképp a haverja aki ezer éve ismer (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe jó eszmecsere volt anyukáddal
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 01. - 14:51:12
Létrehozva: #18234

devotee

száramzik XDDD
Nem tudok írni...szóval származik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.02. 01. - 14:48:06) *
szerinted apád bolond?majd pont Alan-el zárna össze mi?és mi lenne az erkölcseiddel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
különben is ő is mint minden lányos apa úgy gondolkodik,hogy az ő kicsi lányához senki nem elég jó...kiváltképp a haverja aki ezer éve ismer (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe jó eszmecsere volt anyukáddal

Anyám mindig mosolyog amikor megemlítem neki a kedves vejét XD

Igeeeen, zárjon össze Alannel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Senki nem elég jó...deee Alan elég jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 01. - 14:56:44
Létrehozva: #18235

devotee

Mode, az a gond, hogy a tanároknak manapság már nem jár tisztelet sajnos... és minden apróságot úgy vesznek, mintha főben járó bűn lenne. Nem pártolom a verekedést, de némely gyerek nagyon is tisztában van azzal, hogy neki mindent szabad, szájalni, visszabeszélni, mert a tanár nem tehet semmit. Ellenben a diák a másik diákkal megteheti. Nem arra gondolok, amiről hetente van egy hír, hogy XY halálra verte X-et, de azért a nagy arcoknak néha nem ártana egy nevelő szándékú saller, hogy képben legyenek. A tanároktól minden lehetőséget elvettek, a diáknak több joga van, ezért nem tisztel senkit, pedig a seggén ott a tojáshéj! Anyuka, apuka meg mindent a valaga alá tesz, így könnyű nagyképűnek és fellengzősnek lenni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 01. - 15:11:35
Létrehozva: #18236

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 01. - 14:46:01) *
Vica, ez nagyon jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valahogy nem tudom elképzelni, hogy Dave megdorgálná a gyerekét egy ilyen hülyeség miatt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A tanárok mindent felfújnak, pedig néha egy pofon igenis hasznos!

Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie azért lehet,hogy finoman megdorgálná Dave a Bettike nevű kislányát,hogy "igy nem viselkedünk" vagy ilyesmi már csak azért is,hogy az apai tekintélye megmaradjon.Azért csak nem dicsérheti meg szemtől szemben pofozkodásért.az más dolog,hogy magában meg vigyorogna. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.02. 01. - 14:56:44) *
Mode, az a gond, hogy a tanároknak manapság már nem jár tisztelet sajnos... és minden apróságot úgy vesznek, mintha főben járó bűn lenne. Nem pártolom a verekedést, de némely gyerek nagyon is tisztában van azzal, hogy neki mindent szabad, szájalni, visszabeszélni, mert a tanár nem tehet semmit. Ellenben a diák a másik diákkal megteheti. Nem arra gondolok, amiről hetente van egy hír, hogy XY halálra verte X-et, de azért a nagy arcoknak néha nem ártana egy nevelő szándékú saller, hogy képben legyenek. A tanároktól minden lehetőséget elvettek, a diáknak több joga van, ezért nem tisztel senkit, pedig a seggén ott a tojáshéj! Anyuka, apuka meg mindent a valaga alá tesz, így könnyű nagyképűnek és fellengzősnek lenni.

Sajnos igy van ahogy irod. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

na elmentem majd jövök
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 01. - 15:13:03
Létrehozva: #18237

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 01. - 14:56:44) *

Igen, ezekkel egyetértek, csak azt is meg kéne érteni a tanároknak, hogy attól, hogy itt meg ott ez meg az folyik, meg az osztályba van egy-két böszme állat, attól még nem minden tini gyerek ilyen böszme állat. Én is majdnem le lettem szidva, amikor az ofő mondta, hogy rontottam. pedig nem rontottam, egyáltalán nem rontottam, csak egy tantárgyból most jobbat kaptam a másikból meg rosszabbat. A mostani átlagom jobb, mint a tavalyi, akkor hogy a francba rontottam volna. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Oké, hogy az az elvárás, hogy jól tanuljunk, de azért azt hadd döntsem már el én, hogy miből milyen jegyet szeretnék... És ha fizikából 2-est kapok azért, mert szart se értek hozzá, akkor ne harapja le a tanár a fejemet. Jó ofőnk van, semmi bajom vele, de azért mégis... Amiből lehet, meg tudok abból úgyis tanulok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 01. - 15:15:35
Létrehozva: #18238

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 01. - 14:38:56) *
hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Büszke lenne a lányára XD

Hé, kérek a Gorette-knek is alkategóriát és minimum 50 koncertet. Dave-el együtt! XD ÉS mi van a slash - kategóriával??? XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 01. - 15:18:55
Létrehozva: #18239

devotee

Mode, manapság már teljesítmény kényszer van, amit elkezdenek az óvodában... azt plántálják beléd, hogy ha nem vagy kitűnő, akkor egy senki vagy. Pedig ez nem igaz! Mindenkiben vannak tartalékok, mindenki máshoz ért, mást szeret, és lehet hogy van, aki fizikából tök hülye, de úgy fest, rajzol, énekel stb. hogy azzal kenterbe ver bárki mást. Nagyon utálom ezt a hozzáállást, és már a szülők is ezt csinálják, és akkor csodálkoznak, hogy 12-13 éves gyerekek lesznek öngyilkosok. Az meg sem fordul a fejükben, hogy talán ők az okai ennek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 01. - 15:19:22
Létrehozva: #18240

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 01. - 15:15:35) *
Hé, kérek a Gorette-knek is alkategóriát és minimum 50 koncertet. Dave-el együtt! XD ÉS mi van a slash - kategóriával??? XD

jesszusom Capri, feleségül ne vegyelek?? XDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 910 911 912 913 914 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
7 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (7 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: