![]() ![]() |
2010.02. 01. - 17:34:41
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
épp ellenkezőleg te ....te csajszi pont azt mondtam,hogy csinosabb vagy nálam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ezt én nem mondtam.még akkor sem lennél az ha az egyik nap a pároddal a másik nap Martinnal kamatyolnál.XD jújistenem, az mekkora jó lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bevehetnénk még Dave-et na, légyszi, légyszi!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát, köszönöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi, egyébként Zsó meg velem szexszel állandóba, nah ehhez szóljatok hozzá! XD csak férfiaknak adjuk ki magunkat és ez még betegebb!!!!! XD |
|
|
|
2010.02. 01. - 17:36:12
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://2.bp.blogspot.com/_WG2mIDJbUK0/R9hIrWSG91I/AAAAAAAAAiY/yXcMkHCCVho/s320/R-31630-1105364909.jpg)
Igaz, hogy ez Alan háta??? Csak mert én azt hittem egész eddig, meg mondták mások is... |
|
|
|
2010.02. 01. - 17:36:15
Létrehozva:
|
|
|
Helyes (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) xDDD Hogy én miket röhögök XDD Mode rajtad már nincs mit nevelni.Meg különben is neveljen apád az ő dolga. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 01. - 17:38:13
Létrehozva:
|
|
|
Mode rajtad már nincs mit nevelni.Meg különben is neveljen apád az ő dolga. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, a drága jó Dave parancsol nekem, nevel, azt csinál amit akar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 01. - 17:40:44
Létrehozva:
|
|
|
jújistenem, az mekkora jó lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bevehetnénk még Dave-et na, légyszi, légyszi!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát, köszönöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi, egyébként Zsó meg velem szexszel állandóba, nah ehhez szóljatok hozzá! XD csak férfiaknak adjuk ki magunkat és ez még betegebb!!!!! XD hát vegyétek be Dave-et..biztos nem fog ellenkezni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt akartam mondani még,hogy lehet a te súlyod egy-két kilóval esetleg több de az alakod sokkal arányosabb és szebb mint az enyém ami fúj Zsóval szexelsz állandóan?hehe és nem unjátok egymást? |
|
|
|
2010.02. 01. - 17:41:51
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 01. - 17:46:04
Létrehozva:
|
|
|
Igen, a drága jó Dave parancsol nekem, nevel, azt csinál amit akar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nana azért csak ne parancsoljon akkor se ha az apád.Attól rosszabb nincs ha egy szülő parancsol.megkeseriti vele a gyereke életét.Csak neveljen de azt is normálisan. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) neeeeem, de a legjobb az, h olvassátok XD jaaj most esett le mire gondoltál az előbb.De hülye vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te akkor Dave vagy ugyebár? |
|
|
|
2010.02. 01. - 17:46:10
Létrehozva:
|
|
|
nana azért csak ne parancsoljon akkor se ha az apád.Attól rosszabb nincs ha egy szülő parancsol.megkeseriti vele a gyereke életét.Csak neveljen de azt is normálisan. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Akkor nem úgy fogalmazok, hogy parancsolhat, hanem úgy, hogy mondhat bármit, megteszem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jó, azért a kútba nem biztos, hogy beleugrok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Följebb kérdeztem valamit Capri!! XD vagy aki tudja XD |
|
|
|
2010.02. 01. - 17:48:39
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://2.bp.blogspot.com/_WG2mIDJbUK0/R9hIrWSG91I/AAAAAAAAAiY/yXcMkHCCVho/s320/R-31630-1105364909.jpg) Igaz, hogy ez Alan háta??? Csak mert én azt hittem egész eddig, meg mondták mások is... nem ismered meg a pasid hátát?Ejnye... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azokat a véres csikokat is te csináltad vad hancúrozás közepette (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 01. - 17:50:52
Létrehozva:
|
|
|
jaaj most esett le mire gondoltál az előbb.De hülye vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te akkor Dave vagy ugyebár? jahm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Följebb kérdeztem valamit Capri!! XD vagy aki tudja XD nem vagyok otthon Alanben XD |
|
|
|
2010.02. 01. - 17:55:18
Létrehozva:
|
|
|
nem ismered meg a pasid hátát?Ejnye... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azokat a véres csikokat is te csináltad vad hancúrozás közepette (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dehogynem, szerintem az övé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak nehogy félretudjam XD Hááát az úgy vooolt...hooogy XD Egyébként gerjedek a szép férfi hátakra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hahajj szerencéd drágám hogy nem vagy otthon Alanben XDDDDDDDDDDD szerencéd xDD Szóval szerencséd XD |
|
|
|
2010.02. 01. - 17:58:04
Létrehozva:
|
|
|
Dehogynem, szerintem az övé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak nehogy félretudjam XD Hááát az úgy vooolt...hooogy XD Egyébként gerjedek a szép férfi hátakra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hahajj szerencéd drágám hogy nem vagy otthon Alanben XDDDDDDDDDDD szerencéd xDD Szóval szerencséd XD Dave és Mart hátát előbb felismerem, ez tény XD Viszont van a DM-nek egy tagja, akinek a hátát tuti egyikünk sem ismerné fel és ez nem más mint: ANDY!!!!! XD |
|
|
|
2010.02. 01. - 18:00:49
Létrehozva:
|
|
|
Dave és Mart hátát előbb felismerem, ez tény XD Viszont van a DM-nek egy tagja, akinek a hátát tuti egyikünk sem ismerné fel és ez nem más mint: ANDY!!!!! XD hehheeheee XD Szegény Andy ne bánstd!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként igaz, mert Andy még csak elölről volt fényképezve XD Dave hátát én is felismerném XD Neki még az orrát is felismerném 101 közül is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) basszuuus ma nem tudok írni XD *bántsd XD |
|
|
|
2010.02. 01. - 18:04:25
Létrehozva:
|
|
|
szexelek én orrba - szájba ezek szerint XD ej, mekkora egy kurva vagyok!! XD Nem vagy ép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt fulladozok az órán .D |
|
|
|
2010.02. 01. - 18:06:04
Létrehozva:
|
|
|
Nem vagy ép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt fulladozok az órán .D micsoda, órán forumolsz??? XD tessék figyelni a tanci bácsira - főleg, ha jó a segge! XD - mert nem fogod tudni az anyagot! a teringettét mán neki ennek a kölyöknek, na! XD |
|
|
|
2010.02. 01. - 18:07:09
Létrehozva:
|
|
|
Dave és Mart hátát előbb felismerem, ez tény XD Viszont van a DM-nek egy tagja, akinek a hátát tuti egyikünk sem ismerné fel és ez nem más mint: ANDY!!!!! XD Ne bántsd már Andyt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) micsoda, órán forumolsz??? XD tessék figyelni a tanci bácsira - főleg, ha jó a segge! XD - mert nem fogod tudni az anyagot! a teringettét mán neki ennek a kölyöknek, na! XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Értettem!!!!! |
|
|
|
2010.02. 01. - 18:08:23
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 01. - 18:09:51
Létrehozva:
|
|
|
Ne bántsd már Andyt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Értettem!!!!! nem bántom! XD jó a segge..na Capri XDD hjaj, töri tanáromnak volt jó feneke középsuliban... szerettük az óráit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dave... lennél a töri tanárom? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de hogy hű legyek fickünkhöz is: Martin.... ugye szereted a franciát? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lemaradásaim vannak.... |
|
|
|
2010.02. 01. - 18:18:16
Létrehozva:
|
|
|
VÁÁÁÁ nem tűröm hogy egy nő fogdozza az apámat (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) (IMG:http://mediaportal.ru/uploads/posts/2007-10/1192368623_depeche_mode_policy_of_truth.0-00-12.779.jpg) apád itt még tacskó volt XD még nem is férfi XD |
|
|
|
![]() ![]() |