![]() ![]() |
2010.02. 01. - 21:47:41
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neo ez a kép főleg caprinak jön be, mert ő az exciter.korszakos mart rajongó én nekem a devotinalos és a totus mart jön be (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ott olyan ezüst angyalos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 01. - 21:47:42
Létrehozva:
|
|
|
ha jól emlékszem, ő már volt itt fórumon egyszer! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) na kerítek neked Alanes képeket is, ha találok... ezeket te is ismered, nem? (IMG:http://img19.imageshack.us/img19/9277/alanmassessm.jpg) (IMG:http://img223.imageshack.us/img223/841/wvsexyal.jpg) a kis sunyi ciciperverz... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://img156.imageshack.us/img156/8356/47119669.jpg) ugyan itt nem félmeztelen, de naaaddoon szeretem ezt a képet! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://img98.imageshack.us/img98/6749/75176889.jpg) itt TISZTA Kevin Costneres!! (IMG:http://img118.imageshack.us/img118/1899/alan901.jpg) hmmmm... friss husi!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://img386.imageshack.us/img386/1208/alan1985.jpg) Lábak.................. (IMG:http://img149.imageshack.us/img149/2923/alan14.jpg) (IMG:http://img80.imageshack.us/img80/7585/alansteps.jpg) hmm..jó annak a csajnak ott azon a képen, ahol ott..hát nem tudom mire készül (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Ezeket ismerem igen, de Kevin Costner..az ki? ismerem, csak azt nem tudom most így, hogy hogyan néz ki. |
|
|
|
2010.02. 01. - 21:51:43
Létrehozva:
|
|
|
szió edóka látom ideértél remélem, hogy a kutyuskád jól van majd nézd meg azt a vidit, ahol dave martin fenekét veri... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mode93 fellőtték kiskorúaknak a pizsomát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) alan szerintem is egy no1 pasi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/47/6wSQBKUnrVs --> aki ilyen dalokat ír az csak jó ember lehet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 01. - 21:52:31
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szépjóestét!
Váltottam farsangi avatarra. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Állat ez a párducos szerelés... Hű mennyi videót linkeltetek... Egész jók gdmfan felvételei, szerintem állványra rakta a kamerát, ezért élesek a képek. Jó, hogy a többi zenészt is filmezi, s látni Andyt, meg Christiant is hogyan munkálkodnak a színpadon. Szoktátok olvasni a Tour blogot? Valahogy úgy érzem, a Budapestin kívül minden város közönségét fantasztikusnak találták, de rólunk nem írtak ilyen szuperlativuszokban. Vagy ez csak a bloggerek véleménye? Szerintem itt igenis különlegesen jó hangulat volt! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.02. 01. - 21:54:48
Létrehozva:
|
|
|
angi eldöntöttétek már mi lesz andy é nek a neve martiné capuciner, davé anakonda andyé?? mi lett
|
|
|
|
2010.02. 01. - 21:56:23
Létrehozva:
|
|
|
szió edóka látom ideértél remélem, hogy a kutyuskád jól van majd nézd meg azt a vidit, ahol dave martin fenekét veri... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mode93 fellőtték kiskorúaknak a pizsomát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) alan szerintem is egy no1 pasi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/47/6wSQBKUnrVs --> aki ilyen dalokat ír az csak jó ember lehet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát...irigylem azokat a nőket, akik valaha megfordultak a fejében. gratulálok nekik.. |
|
|
|
2010.02. 01. - 21:56:25
Létrehozva:
|
|
|
most ahogy így nézem a totus videókat ha martin vagy dave nője lennék soha nem lógna nyaklánc a nyakukba mert mikor együtt lennék velük kitépném a nyakukból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 01. - 21:58:26
Létrehozva:
|
|
|
Doro: szerintem is nagyon király showt nyomtak le! sokkal több volt az interakció a közönséggel és látszott, hogy a srácok is baromi jól érezték magukat (jobban még a nyárinál is!) - a blogíró egy pöcs XD (szerintem az agyára ment már a sok koncert! XDD - HŰŰŰŰ, de szar neki és de lennék a helyében! XD)
Szerintem a vidis emberkének simán jó volt a fényképezője vagy telója vagy izéje, amivel a vidiket csinálta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo: attól függ, hogy melyik címét adta meg neked Angie - lehet, hogy csak most kapta kézhez otthonról vagy passz. Vagy az én agyam hagy ki, de nekem úgy rémlik, hogy tegnap írta be. mindegy is, a lényeg hogy megérkezett! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) angi eldöntöttétek már mi lesz andy é nek a neve martiné capuciner, davé anakonda andyé?? mi lett nem akarok beleszólni (de mégis megteszem! XD) de Niki pár napja nem vmi chocitónak vagy minek nevezte el Andyét? nekem így rémlik, de javítsatok ki, ha tévednék... Niki??? |
|
|
|
2010.02. 01. - 22:01:25
Létrehozva:
|
|
|
oke akkor legyen az és az alanének mi lesz a neve? alan-nak elég nagy orra van -- > (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
feb. 6án jön vki pecsába? |
|
|
|
2010.02. 01. - 22:01:44
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
oke akkor legyen az és az alanének mi lesz a neve? alan-nak elég nagy orra van -- > (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Alané a Magnum lett! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.02. 01. - 22:02:02
Létrehozva:
|
|
|
Usi, nekem se jött be különösen a Silent Hill, mondom ez az egy momentuma, hogy megy a Ring of Fire. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ja az igen, Chokito. Hehehe. Jantar, miért tépnéd ki a nyakláncot a nyakukból? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért jól megfogtam a lényeget a 101-ből, Dave alsónadrágja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 01. - 22:02:44
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Szasz Jantar.. jajjj.. ez a Dave gyerek... pajkos, mint a szomszéd srác, mikor még mászókáztunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak odanyúl, csak megérinti.. ugye-ugye? Jantar, köszi a Stardust... erről nem tudok leszedni.. mi? Usi neked meg köszi a make-up-os vidit.. imádtam, azt le is szedem a tubusról, mig el nem tünteti valaki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jantar.. kutyus jól van, holnap kezdődik a szteroidos kezelés, amitől állandóan pisilnie kell majd, aztán szerdán a nagy kezelés, és nyárra már minden rendben lesz.. képzeljétek.. ma egy kutyás barátnőm beállitott egy zacskó organikus táplálékkiegészitővel, ami mind mind nyirokmirigy daganatra van.. bevásárolt a kutyámnak, pedig az tudjátok, hogy nem két fillér, a jelen pillanatban én meg sem tudtam volna venni őket, max egy hét múlva.. bevásárolt neki, és még csak nem is engedi, hogy kifizessem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) annyira aranyos... olyan jó érzés volt, hogy barátnőm, és ennyire fontos neki, hogy a kutyám jobban legyen, és hogy engem mosolyogni lásson !!!! Nem is tudom mivel fogom neki meghálálni a dolgot!!! |
|
|
|
2010.02. 01. - 22:03:21
Létrehozva:
|
|
|
Hazaértem, megfürödtem, ettem, büfiztem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Capri, Mode, lécci ne veszekedjetek, már éreztem a végén, hogy kicsit komolyba ment a dolog. Senki ne tiltson meg senkinek, semmit, éljen a mi Fekete Sereges demokráciánk! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindenki azt tesz magáévá, akit akar, úgy ahogy akarja, és akkor, amikor akarja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Éljenek a cserfes, jókedvű Móderek! NEO megkaptam a DVD-t ma délelőtt jött meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De még nem néztem bele, köszi nagyon, millió pusszantás! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, szóval a mai fiatalság, főleg általános/középsuli javarész nagyon gáz. Úgy beszélnek egyesek, hogy a szájukat egy jó adag szappannal kellene kimosni. A mai napig nem szájalok vissza a szüleimnek, asszem kapnák is érte. Úgyhogy nem ellenzem a nevelési szándékú sallert, néha sajnos muszáj lenne! Kösz mindenkinek a gratulációt a videós sikeremhez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 01. - 22:03:25
Létrehozva:
|
|
|
Usi, nekem se jött be különösen a Silent Hill, mondom ez az egy momentuma, hogy megy a Ring of Fire. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja az igen, Chokito. Hehehe. Jantar, miért tépnéd ki a nyakláncot a nyakukból? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért jól megfogtam a lényeget a 101-ből, Dave alsónadrágja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mert idegesítenének a nyakláncok ha hozzámérnének miközben rám hajolnak a gazdái |
|
|
|
2010.02. 01. - 22:04:48
Létrehozva:
|
|
|
Alané a Magnum lett! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Tényleg!!!!!!!!!!!!!! oke akkor legyen az és az alanének mi lesz a neve? alan-nak elég nagy orra van -- > (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) feb. 6án jön vki pecsába? Club Coolba megyünk 6-án. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De pecsa nem 19-én lesz? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
2010.02. 01. - 22:05:33
Létrehozva:
|
|
|
bocsi lehet én néztem akkor el (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.02. 01. - 22:06:09
Létrehozva:
|
|
|
angi eldöntöttétek már mi lesz andy é nek a neve martiné capuciner, davé anakonda andyé?? mi lett Egyelőre Andy duri (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.02. 01. - 22:06:29
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 01. - 22:06:45
Létrehozva:
|
|
|
Jantar, mi a club cool-ba megyünk.. vagy mi a szösz... a szösz? az valami szálló bigyó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szóval mi úgy terveztük, hogy a retro melletti club cool a nyugatinál.. nem jössz oda? |
|
|
|
2010.02. 01. - 22:07:25
Létrehozva:
|
|
|
Hazaértem, megfürödtem, ettem, büfiztem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri, Mode, lécci ne veszekedjetek, már éreztem a végén, hogy kicsit komolyba ment a dolog. Senki ne tiltson meg senkinek, semmit, éljen a mi Fekete Sereges demokráciánk! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindenki azt tesz magáévá, akit akar, úgy ahogy akarja, és akkor, amikor akarja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Éljenek a cserfes, jókedvű Móderek! NEO megkaptam a DVD-t ma délelőtt jött meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De még nem néztem bele, köszi nagyon, millió pusszantás! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, szóval a mai fiatalság, főleg általános/középsuli javarész nagyon gáz. Úgy beszélnek egyesek, hogy a szájukat egy jó adag szappannal kellene kimosni. A mai napig nem szájalok vissza a szüleimnek, asszem kapnák is érte. Úgyhogy nem ellenzem a nevelési szándékú sallert, néha sajnos muszáj lenne! Kösz mindenkinek a gratulációt a videós sikeremhez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én nem veszekszem, nem haragszom senkire. Pláne egy Mode rajongóra hogy tudnék haragudni..ugyanazt szereti mint én.. |
|
|
|
![]() ![]() |