2400 Oldal V  « < 919 920 921 922 923 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
jantar1
post 2010.02. 01. - 22:08:06
Létrehozva: #18401

devotee

ha megyek írok előtt mindenképpen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 01. - 22:08:07
Létrehozva: #18402

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.02. 01. - 22:05:33) *
bocsi lehet én néztem akkor el (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

szerintem igen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 01. - 22:09:11
Létrehozva: #18403

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.02. 01. - 22:03:25) *
mert idegesítenének a nyakláncok ha hozzámérnének miközben rám hajolnak a gazdái

Hehehhee.. jól meg lehet cibálnai a nyaklánccal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szeretik, ha fáj.. hogy belevájjon a nyakuknál a bőrbe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 01. - 22:09:14
Létrehozva: #18404

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 01. - 22:07:25) *
Én nem veszekszem, nem haragszom senkire. Pláne egy Mode rajongóra hogy tudnék haragudni..ugyanazt szereti mint én..

Így van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Písz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azért szeretlek csaj (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 01. - 22:09:28
Létrehozva: #18405

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.02. 01. - 22:03:25) *
mert idegesítenének a nyakláncok ha hozzámérnének miközben rám hajolnak a gazdái

Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Megmondod Martinnak, hogy hé blöki vedd a szádba azt a láncot, mert hideg a nyaklánc a mellemre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 01. - 22:10:55
Létrehozva: #18406

devotee

Idézet (Niki @ 2010.02. 01. - 22:09:28) *
Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Megmondod Martinnak, hogy hé blöki vedd a szádba azt a láncot, mert hideg a nyaklánc a mellemre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 01. - 22:12:01
Létrehozva: #18407

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 01. - 21:58:26) *
Doro: szerintem is nagyon király showt nyomtak le! sokkal több volt az interakció a közönséggel és látszott, hogy a srácok is baromi jól érezték magukat (jobban még a nyárinál is!) - a blogíró egy pöcs XD (szerintem az agyára ment már a sok koncert! XDD - HŰŰŰŰ, de szar neki és de lennék a helyében! XD)
Szerintem a vidis emberkének simán jó volt a fényképezője vagy telója vagy izéje, amivel a vidiket csinálta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Neo: attól függ, hogy melyik címét adta meg neked Angie - lehet, hogy csak most kapta kézhez otthonról vagy passz. Vagy az én agyam hagy ki, de nekem úgy rémlik, hogy tegnap írta be. mindegy is, a lényeg hogy megérkezett! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nem akarok beleszólni (de mégis megteszem! XD) de Niki pár napja nem vmi chocitónak vagy minek nevezte el Andyét?
nekem így rémlik, de javítsatok ki, ha tévednék... Niki???

Hm... igaz, Chocito (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Akkor: Kapucíner, Anakonda, Chocito és Magnum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindet szeretem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 01. - 22:13:15
Létrehozva: #18408

devotee

http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/78/LxBKglhAe4k

én a magnumot és a capucinert választanám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 01. - 22:13:16
Létrehozva: #18409

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 01. - 22:09:14) *

Jólvan. Amúgy sem gondoltam komolyan.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 01. - 22:14:37
Létrehozva: #18410

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 01. - 22:13:16) *
Jólvan. Amúgy sem gondoltam komolyan.

Elhiszem, elhiszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lendüljünk túl!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 01. - 22:14:41
Létrehozva: #18411

devotee

http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/94/9fDKUNNdtqU örök kedvenc
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 01. - 22:16:45
Létrehozva: #18412

devotee

jaja, jantar, pecsa 19-én lesz! 6-án a nyugatinál lesz buli a Cool Clubban.
pecsa: http://www.depeche-mode.hu/hdmfc/hdmfchirek/hdmfchirek.html

Angie: hát én se szájalok vissza anyáméknak! nem is mernék! apámnak van tekintélye azért még mindig! XD fú ne is mondd a mai általános/középsulisokat! borzalmasan közönségesek! és ami a legszomorúbb hogy a lányok is olyan rondán beszélnek egymással alapjáraton, hogy elkerekedik az ember szeme! (pl. mikor még apum nem ment nyugdíjba a vízi rendőrségtől, és szolgálatban volt, állt az őrs udvarán a Duna parton, hallgatta, ahogy a részeg 14-16 éves kiscsajok hogyan ecsetelték elhaladtukban, hogy hány pasit és hogyan cumiztak le (mindezt BÜSZKÉN!!!), nem csodálom, hogy apám gyomra is felfordult! borzalmasan SZAR "példát" mutat ez a rohadt média a fiataloknak!!! az a sok szemét nem véletlen van a tévében - céljuk a totális elbutítás! ezeken mindig felbaszarintom az agyamat! :S

Neo: boccs, akkor rosszul emlékeztem, ma írta be Angie! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 01. - 22:22:11
Létrehozva: #18413

devotee

én természetre olyan vagyok mint apum nagypofájú sokszor összevitatkozok vele és anyummal is anyum mindig rámhagyja, mert ő nem az a vitatkozós fajta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) apummal szoktam inkább jókat vitázni ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 01. - 22:22:14
Létrehozva: #18414

devotee

ÁÁÁÁÁÁÁ.. lesz a randiguru.. jajjj.. azon a filmen majdnem bepisiltem a moziban.. de szivesen nézem meg újra!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 01. - 22:22:26
Létrehozva: #18415

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 01. - 22:16:45) *

Angie: hát én se szájalok vissza anyáméknak! nem is mernék! apámnak van tekintélye azért még mindig! XD fú ne is mondd a mai általános/középsulisokat! borzalmasan közönségesek! és ami a legszomorúbb hogy a lányok is olyan rondán beszélnek egymással alapjáraton, hogy elkerekedik az ember szeme! (pl. mikor még apum nem ment nyugdíjba a vízi rendőrségtől, és szolgálatban volt, állt az őrs udvarán a Duna parton, hallgatta, ahogy a részeg 14-16 éves kiscsajok hogyan ecsetelték elhaladtukban, hogy hány pasit és hogyan cumiztak le (mindezt BÜSZKÉN!!!), nem csodálom, hogy apám gyomra is felfordult! borzalmasan SZAR "példát" mutat ez a rohadt média a fiataloknak!!! az a sok szemét nem véletlen van a tévében - céljuk a totális elbutítás! ezeken mindig felbaszarintom az agyamat! :S

fúúúúj (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 01. - 22:22:27
Létrehozva: #18416

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 01. - 22:16:45) *

Nem tudom mi lesz így, néha én is elkapok metrón ilyen beszélgetés foszlányokat, mivel majdnem végig megyek a vonalon... néha még azon is csodálkozom, hogy ezek írnak és olvasnak. Pedig szerintem mi sem olyan régen fejeztük be az általános/középiskolát, de arra emlékszem, hogy mi sem közép-, sem általános iskolában nem szájaltunk vissza a tanárnak, asszem kaptunk volna egy-két fülest a tanártól, a többit meg a szüleinktől.

Igen, ma kaptam meg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 01. - 22:25:26
Létrehozva: #18417

devotee

http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/60/Pge8Z5OB0xU (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

a mai fiatalok nagy többség buta utálom az olyan nőket pl. aki 14 éves és minden másnap szoliba jár, szénfekete, műkarma van és félméteres platinaszőke póthaja... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem a gyerek a hibás hanem az apja& anyja aki neveli...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 01. - 22:25:50
Létrehozva: #18418

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 01. - 22:22:26) *

Egyetértek (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 01. - 22:26:23
Létrehozva: #18419

devotee

ha nekem ilyen gyerekem lenne párszor biztos nyakon kenném (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 01. - 22:26:54
Létrehozva: #18420

devotee

Nálunk a családban teljesen demokrácia van... mi amolyan igazi szókimondó család vagyunk... néha mint az olaszok, főleg, mikor anyáméknál vagyunk kint a nyaralóban, sokan vagyunk, és mindenkinek igaza van... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de ami nagyon fontos, az a tisztelet.. sosem felejtem el tisztelni a szüleim, és hogy mennyi mindent köszönhetek nekik. Egyébként meg nem vagyok veszekedős, kiabálós.. sőt, ha nagyon mérges vagyok, akkor már nem is szólok, csak nézek, a barátaim tudják, ilyenkor jobb ha el is hagyom a pályát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Volt egy kapcsolatom... hát nem volt a legjobb, valami miatt mégis akartam a pasit, minden áron. viszont annyira ki tudtam fordulni önmagamból, hogy már szinte provokativan viselkedtem vele szemben... na akkor nem voltam önmagam... de jó, hogy ezt kinőttem teljesen... volt, hogy egy kanál vizben meg tudtam volna fojtani!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 919 920 921 922 923 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
9 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (9 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: