2400 Oldal V  « < 920 921 922 923 924 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Mode93
post 2010.02. 01. - 22:27:03
Létrehozva: #18421

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 01. - 22:25:50) *

Hát én erre azt mondom, hogyha eddig jut el az agyuk, egészségükre...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 01. - 22:27:45
Létrehozva: #18422

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.02. 01. - 22:25:26) *
http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/60/Pge8Z5OB0xU (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

a mai fiatalok nagy többség buta utálom az olyan nőket pl. aki 14 éves és minden másnap szoliba jár, szénfekete, műkarma van és félméteres platinaszőke póthaja... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem a gyerek a hibás hanem az apja& anyja aki neveli...

Meg a mai médiaszereplők, ahol tényleg minden a szén sötét, celeb, semmihez nem értő, IQ nuku emberekkel van tele... ahol Paris Hiltonok a példaképek (de szörnyű ezt leírni) meg lesüllyedt egykori színészek, zenészek, lásd ezt a hülyévé lett Benkőt...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 01. - 22:29:44
Létrehozva: #18423

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 01. - 22:27:45) *
Meg a mai médiaszereplők, ahol tényleg minden a szén sötét, celeb, semmihez nem értő, IQ nuku emberekkel van tele... ahol Paris Hiltonok a példaképek (de szörnyű ezt leírni) meg lesüllyedt egykori színészek, zenészek, lásd ezt a hülyévé lett Benkőt...

benkő a meztelen lantművész állítólag neki is nagy csokija van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) D

bár nem nézem évek óta a t2öt és rtlt sem.. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 01. - 22:30:41
Létrehozva: #18424

devotee

Szerencsére a Boy Band kreált bandáknak leáldozott, de a feka rapperek sem jobbak... aki meg pl. Mode-ot hallgat - lásd Bettike (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - mindenáron provokálják, mert kilóg a műanyag előadók, műanyag zenéit szerető kortársai közül.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 01. - 22:30:48
Létrehozva: #18425

devotee

de azért vannak jó 10 évesek is pl. mde93 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hiába hogy kiskorú heylén van az esze a drágának (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 01. - 22:30:49
Létrehozva: #18426

devotee

Amikor én voltam ált sulis, bizony még repült a kréta, meg a kulcs csomó.. és bizony kaptak a fiúk nyakast a tanártól, és bizony kaptunk intőt.. mondjuk én jó gyerek voltam, soha nem kaptam ilyet.. és kizavartak az óráról.. és az anyánk nem azért ment be, hogy elpicsázza a tanárnőt, hanem azért, hogy megbeszéljék, hogy akkor otthon mit tud tenni a gyerekkel, hogy ezek a dolgok megváltozzanak. Most valaki kap egy egyest, és a tanárnak eltörik a jobb karját, meg kitépik a haját... na ez a nagyon gáz.. Na azt az anyát kéne jól nyakon baszarintani... szégeyn és gyalázat, hogy ilyen példát mutat a saját kölykének...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 01. - 22:31:37
Létrehozva: #18427

devotee

basszus, mindig kihagyok dolgokat a hsz-ekből!!!

na szóval:
Niki: SIlent Hillben még pár kép tetszett - a vége felé mikor az a főizé asszem lebegett vagy nem tom mit csinált és a háttér (festmény?) vmi marha jó képet mutatott - nem tom, már NAGYON ködös a dolog, ezer éve láttam.

Edó: jaaaaaaj de édes a barátnőd!!! ez igazán kedves volt tőle!!!!!!!!!!!!

Idézet
Hehehhee.. jól meg lehet cibálnai a nyaklánccal smile.gif szeretik, ha fáj.. hogy belevájjon a nyakuknál a bőrbe smile.gif

OH YEAH!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de kipróbálnám velük!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (éppen ezért képtelen lennék letépni a nyakláncukat! szerintem kurva izgató lenne, ahogy a... hmmm... lökéseik ritmusára mozog feletted... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Angie: na jó, azért általános vége felé nálunk volt, hogy az egyik tanárnőnket kikészítettük - arra azóta sem vagyok büszke, de a középsuliban is tök normális volt az osztályunk, meg komoly! (az ugratásokat meg ilyeneket leszámítva, de arra meg a tanárok is vevők voltak) - kulturáltak voltunk na! és én még "csak" 3 éve ballagtam középsuliból! de azt néztük, hogy az alsóbb évesek minden évvel egyre kisebbek és nyeszlettebbek voltak, meg bunkóbbak! hallod, mikor mi bekerültünk a Boronkayba (középsulim) nulladikba és megláttunk egy 4.-est vagy 5.-est, nem mertünk a szemükbe nézni! mikor én lettem 13-os, akkor meg olyan pofátlanul betolakodtak elénk a büfébe meg buszra, hogy csak néztünk - aztán meg arrébb löktük őket és finoman helyre raktuk őket (kedvencem az egyik oszt.társnőm megmozdulása volt: a suli előtt megálló busznál mindig tömegtumultus volt, heringparty a javából - nyugisan állunk, várjuk, hogy kinyissa az ajtót a sofőr, erre Réka elé bevág egy kisköcsög és már mászik fel a lépcsőn - Réka agyát elönti a szar és a fülénél fogva visszahúzta a SRÁCot, leugatva őt vmi olyasmival, hogy ne tolakodjon vagy ne vágjon be elé - hát a srác köpni-nyelni nem tudott, csak habogott (mi meg röhögtünk persze XD).
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 01. - 22:31:47
Létrehozva: #18428

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.02. 01. - 22:30:48) *
de azért vannak jó 10 évesek is pl. mde93 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hiába hogy kiskorú heylén van az esze a drágának (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

10 évesek? Én nem 10 vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 01. - 22:32:21
Létrehozva: #18429

devotee

így így edó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 01. - 22:32:39
Létrehozva: #18430

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.02. 01. - 22:29:44) *
benkő a meztelen lantművész állítólag neki is nagy csokija van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) D

bár nem nézem évek óta a t2öt és rtlt sem.. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , :S

Hát engem Benkő himbilimbije inkább elborzaszt, mint érdekel... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Szánalmas... komolyan!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 01. - 22:33:24
Létrehozva: #18431

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 01. - 22:31:47) *
10 évesek? Én nem 10 vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

10ent akartam írni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

anno én is tanítottam fél évet de nagyon gáz volt ...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 01. - 22:34:35
Létrehozva: #18432

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.02. 01. - 22:33:24) *
10ent akartam írni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

anno én is tanítottam fél évet de nagyon gáz volt ...

Jólvan mindegy, a lényeget tudjuk
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 01. - 22:34:44
Létrehozva: #18433

devotee

http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/48/q1AqlFWGLGc nagyon wrong volt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 01. - 22:36:49
Létrehozva: #18434

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 01. - 22:31:37) *
basszus, mindig kihagyok dolgokat a hsz-ekből!!!

na szóval:
Niki: SIlent Hillben még pár kép tetszett - a vége felé mikor az a főizé asszem lebegett vagy nem tom mit csinált és a háttér (festmény?) vmi marha jó képet mutatott - nem tom, már NAGYON ködös a dolog, ezer éve láttam.

Edó: jaaaaaaj de édes a barátnőd!!! ez igazán kedves volt tőle!!!!!!!!!!!!

OH YEAH!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de kipróbálnám velük!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (éppen ezért képtelen lennék letépni a nyakláncukat! szerintem kurva izgató lenne, ahogy a... hmmm... lökéseik ritmusára mozog feletted... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Angie: na jó, azért általános vége felé nálunk volt, hogy az egyik tanárnőnket kikészítettük - arra azóta sem vagyok büszke, de a középsuliban is tök normális volt az osztályunk, meg komoly! (az ugratásokat meg ilyeneket leszámítva, de arra meg a tanárok is vevők voltak) - kulturáltak voltunk na! és én még "csak" 3 éve ballagtam középsuliból! de azt néztük, hogy az alsóbb évesek minden évvel egyre kisebbek és nyeszlettebbek voltak, meg bunkóbbak! hallod, mikor mi bekerültünk a Boronkayba (középsulim) nulladikba és megláttunk egy 4.-est vagy 5.-est, nem mertünk a szemükbe nézni! mikor én lettem 13-os, akkor meg olyan pofátlanul betolakodtak elénk a büfébe meg buszra, hogy csak néztünk - aztán meg arrébb löktük őket és finoman helyre raktuk őket (kedvencem az egyik oszt.társnőm megmozdulása volt: a suli előtt megálló busznál mindig tömegtumultus volt, heringparty a javából - nyugisan állunk, várjuk, hogy kinyissa az ajtót a sofőr, erre Réka elé bevág egy kisköcsög és már mászik fel a lépcsőn - Réka agyát elönti a szar és a fülénél fogva visszahúzta a SRÁCot, leugatva őt vmi olyasmival, hogy ne tolakodjon vagy ne vágjon be elé - hát a srác köpni-nyelni nem tudott, csak habogott (mi meg röhögtünk persze XD).

Ugratások nálunk is voltak... de nem durvák.. pl volt egy kémia tanárnőnk, aki amikor magyarázott mindig tekergette a gombját,,, és ezt majd egy éven keresztül. És egy alkalommal... dirr.. elpattant a cérna, és elrepült a gomb.. na ezen az egész osztály annyira nevetett, és nem tudta mi bajunk van.. de komolyan... ott elszabadult a pokol (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én is emlékszem, hogy tisztelettel néztem a negyedikesekre... ugyan ezt nem éreztem mikor végzős lettem.. báááár.. nem is foglalkoztam vele, más dolgok érdekeltek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 01. - 22:39:06
Létrehozva: #18435

devotee

Edó, kréta reptetés nálunk is volt ám, meg szállt a napló is valaki irányába egyszer-kétszer. Na az jó nagyot tudott ütni, de aztán kuss is lett meg figyelem!

Usi, jó ezt a fültépős sztori (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 01. - 22:39:30
Létrehozva: #18436

devotee

Most már nincs ilyen a suliba, hogy tisztelettel nézni negyedikesekre, meg hasonlók. Most az öltözet a meghatározó. Az a kis hülye, akit ma pofon vágtam, az is a negyedikes csajokat simán letapizza. Meg másokat is. Szerencsére hozzám nem nyúl egy ujjal se, meg egyik fiú se.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 01. - 22:42:01
Létrehozva: #18437

devotee

Martin színpadi mozgását nagyon bírom.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 01. - 22:43:33
Létrehozva: #18438

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.02. 01. - 22:34:44) *

mit mutogatott Dave oldalra?

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 01. - 22:39:30) *
Most már nincs ilyen a suliba, hogy tisztelettel nézni negyedikesekre, meg hasonlók. Most az öltözet a meghatározó. Az a kis hülye, akit ma pofon vágtam, az is a negyedikes csajokat simán letapizza. Meg másokat is. Szerencsére hozzám nem nyúl egy ujjal se, meg egyik fiú se.

Nem lennék ma iskolás... én nem is tudom hogy bírnák ilyen közegbe nap mint nap bejárni. De tanár sem lennék, pedig régen az akartam lenni, ma már jó, hogy mégsem lettem az. Már biztos valami ideg szanatóriumban kezelnének.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 01. - 22:45:47
Létrehozva: #18439

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 01. - 22:43:33) *

Nem lennék ma iskolás... én nem is tudom hogy bírnák ilyen közegbe nap mint nap bejárni. De tanár sem lennék, pedig régen az akartam lenni, ma már jó, hogy mégsem lettem az. Már biztos valami ideg szanatóriumban kezelnének.

a számítógépeseknek mutogat hogy gyorsítsanak vmit nem ?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 01. - 22:47:30
Létrehozva: #18440

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 01. - 22:43:33) *

Hát én is minden nap undorral sétálok be oda. Mondjuk én sem tisztelem a negyedikeseket, meg egyiküket sem, aki felettük jár. Én nem tudok különbséget tenni emberek között. De nem is szólok be olyanoknak, akik nem a legújabb divat szerint öltözködnek. Kicsit gyerekes dolog lenne.
Na jólvan most megyek...fáradt vagyok.
Jó éjszakát!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 920 921 922 923 924 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
19 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (19 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: