2400 Oldal V  « < 921 922 923 924 925 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
---
post 2010.02. 01. - 22:48:12
Létrehozva: #18441

devotee

Üdv!

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 01. - 22:50:34
Létrehozva: #18442

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.02. 01. - 22:45:47) *
a számítógépeseknek mutogat hogy gyorsítsanak vmit nem ?

ilyenkor azt szokta mutogatni, hogy állítsanak a mikrofonján, mert teszem azt túl halknak hallja magát.

Angie: mikor angol szakon szóba szokott kerülni, hogy tanárnak tanulok-e, akkor mindig ISTEN MENTS!-sel reagálok! :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 01. - 22:53:12
Létrehozva: #18443

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 01. - 22:43:33) *
mit mutogatott Dave oldalra?

Nem lennék ma iskolás... én nem is tudom hogy bírnák ilyen közegbe nap mint nap bejárni. De tanár sem lennék, pedig régen az akartam lenni, ma már jó, hogy mégsem lettem az. Már biztos valami ideg szanatóriumban kezelnének.

én sem tanár vagyok csak a bölcsész végzettségemhez azt is lehetett végzeni (történész és pedagógia v. tanárszak középisklába) de azóta már levelzőn máshova járok (gazdász kar) és a munkám is más több éve szerencsére

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 01. - 22:50:34) *
ilyenkor azt szokta mutogatni, hogy állítsanak a mikrofonján, mert teszem azt túl halknak hallja magát.

Angie: mikor angol szakon szóba szokott kerülni, hogy tanárnak tanulok-e, akkor mindig ISTEN MENTS!-sel reagálok! :S

hogy hogy halkan hallja magát dave fülébe nincs is semmi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , :S csak a martinéba martin mit hall a fülébe a basszust?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 01. - 22:53:45
Létrehozva: #18444

devotee

Na, kíváncsi leszek.
Majd a csúnyáimat meg kitörlöm.
Mit is akartam mondani? Jaj.
Usi, hát azért most megnézem megint a filmet.
Dolgozok. Ha tudnátok milyen hangja van ennek a nővérhívónak. Mikor megszólal, infarktust kapok. Ilyen régifajta csengő, és iszonyat hangos. Majdnem leestem a székről.

Nem is ezt akartam írni, csak mindig megzavar ez az elszállás.
Ja igen, Jantar Martin színpadi mozgását szereted? Főleg mikor leült a Wrong alatt egyet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 01. - 22:54:00
Létrehozva: #18445

devotee

Nyahhhh..kibaszott a picsába.. mindent... és épp a wrong-ot néztem.. és elromlott minden.. most kereshetek vissza az anyjába (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 01. - 22:54:47
Létrehozva: #18446

devotee

Idézet (Niki @ 2010.02. 01. - 22:53:45) *
Na, kíváncsi leszek.
Majd a csúnyáimat meg kitörlöm.
Mit is akartam mondani? Jaj.
Usi, hát azért most megnézem megint a filmet.
Dolgozok. Ha tudnátok milyen hangja van ennek a nővérhívónak. Mikor megszólal, infarktust kapok. Ilyen régifajta csengő, és iszonyat hangos. Majdnem leestem a székről.

Nem is ezt akartam írni, csak mindig megzavar ez az elszállás.
Ja igen, Jantar Martin színpadi mozgását szereted? Főleg mikor leült a Wrong alatt egyet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

igen nagyon imádom martint (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 01. - 22:55:17
Létrehozva: #18447

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.02. 01. - 22:53:12) *
én sem tanár vagyok csak a bölcsész végzettségemhez azt is lehetett végzeni (történész és pedagógia v. tanárszak középisklába) de azóta már levelzőn máshova járok (gazdász kar) és a munkám is más több éve szerencsére

hogy hogy halkan hallja magát dave fülébe nincs is semmi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , :S csak a martinéba martin mit hall a fülébe a basszust?

Dave nem szereti azt a füldugaszt, ami Martnak szokott lenni. Dave-nek vmi hangfala van vagy legalábbis vmi ilyesmit magyaráztak odakint Faith-ék vagy akik ehhez jobban értenek még a júniusi elrontott Master and servant után.

Niki: írj Faithéknek üzit, hogy szarozik a fórumod!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 01. - 22:55:49
Létrehozva: #18448

devotee

ez is olyan faszántos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd faith kiszedi a csúnya szöveget (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 01. - 22:56:00
Létrehozva: #18449

devotee

De van Dave fülében is, csak nem zsinóros.. kontroll mikrofon, vagy hogy hivják, különben nem hallaná a zenét, amit játszanak a srácok, mert az nem a szinpad felé van állitva, hanem, a rajongók felé.. itt hallja, mit játszanak, és saját magát is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 01. - 22:57:29
Létrehozva: #18450

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=3LgXMtkqHPo ezt akartam lemaradt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.02. 01. - 22:54:00) *
Nyahhhh..kibaszott a picsába.. mindent... és épp a wrong-ot néztem.. és elromlott minden.. most kereshetek vissza az anyjába (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

edóka olyan drága vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 01. - 22:58:24
Létrehozva: #18451

devotee

Isten ments! - ez sajna igaz, ma már csak kötél idegekkel választja valaki is a tanári pályát. :S

Jó éjt csajok, és is lépek, szokásomhoz híven 6-kor kelek! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Új ébresztő hangom van: Goodnight lovers (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 01. - 22:59:36
Létrehozva: #18452

devotee

ez a dave féle fülbevaló érdekelne én soha nem látom a fülébe ...

jó sokan vagyunk jó éjt angi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lassan megyek mert holna melő zuhany és tete (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 01. - 23:00:03
Létrehozva: #18453

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 01. - 22:56:00) *
De van Dave fülében is, csak nem zsinóros.. kontroll mikrofon, vagy hogy hivják, különben nem hallaná a zenét, amit játszanak a srácok, mert az nem a szinpad felé van állitva, hanem, a rajongók felé.. itt hallja, mit játszanak, és saját magát is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szerintem is van Dave fülében is valami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Különben tényleg nem hallana semmit.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 01. - 23:01:02
Létrehozva: #18454

devotee

http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/search/2/vstIAbS9COA --> jó éjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kíánok ezzel neketek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 01. - 23:09:03
Létrehozva: #18455

devotee

ja, jantar: és mi volt wrong neked azzal a Wronggal amúgy?

ezzel kívánok jóccakát az alvóknak........ (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:http://i890.photobucket.com/albums/ac106/PoulFin/DaveGahanlittleone.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 01. - 23:16:00
Létrehozva: #18456

devotee

Na.. nesze neked jóccaka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hogy markolja a kis dög (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aaaahhh

Azért régebben sokkal többet nyúlt magához Dave.. nem? úgy látszik ő is veszit a potenciából (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 01. - 23:27:49
Létrehozva: #18457

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 01. - 23:16:00) *
Na.. nesze neked jóccaka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hogy markolja a kis dög (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aaaahhh

Azért régebben sokkal többet nyúlt magához Dave.. nem? úgy látszik ő is veszit a potenciából (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

viccelsz? egy húgyhólyagműtét után?! nem csodálom, hogy kevesebbet markolássza magát! (nyáron szinte nem is ért magához, csak most kezdte el megint a téli turnészakaszoknál)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 01. - 23:32:01
Létrehozva: #18458

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 01. - 23:27:49) *
viccelsz? egy húgyhólyagműtét után?! nem csodálom, hogy kevesebbet markolássza magát! (nyáron szinte nem is ért magához, csak most kezdte el megint a téli turnészakaszoknál)

Jaja.... akkor nincs semmi móka ezek szerint.. szegény Jen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nade majd most.. huhhh.. azért nem lennék az asszony helyében.. ennyi ideig a kis játékszere nélkül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 01. - 23:40:10
Létrehozva: #18459

devotee

Idézet
neo ez a kép főleg caprinak jön be, mert ő az exciter.korszakos mart rajongó én nekem a devotinalos és a totus mart jön be (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ott olyan ezüst angyalos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

igeeeeen, Exciter Martiiiiiiiiiin! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet
Capri, Mode, lécci ne veszekedjetek, már éreztem a végén, hogy kicsit komolyba ment a dolog. Senki ne tiltson meg senkinek, semmit, éljen a mi Fekete Sereges demokráciánk! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindenki azt tesz magáévá, akit akar, úgy ahogy akarja, és akkor, amikor akarja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Éljenek a cserfes, jókedvű Móderek!

Angie: nem veszekedtünk. nem ilyen, ha veszekszem. hidd el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode-ot bírom különben is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de a normál Mode-ot szeretem, nem a kicsit \"elszaladt velem a ló\" Mode-ot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de a ló visszahozta Mode-ot, így már normál Mode-unk van, így minden király! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) értitek????XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 01. - 23:49:02
Létrehozva: #18460

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 01. - 22:26:54) *
Nálunk a családban teljesen demokrácia van... mi amolyan igazi szókimondó család vagyunk... néha mint az olaszok, főleg, mikor anyáméknál vagyunk kint a nyaralóban, sokan vagyunk, és mindenkinek igaza van... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de ami nagyon fontos, az a tisztelet.. sosem felejtem el tisztelni a szüleim, és hogy mennyi mindent köszönhetek nekik. Egyébként meg nem vagyok veszekedős, kiabálós.. sőt, ha nagyon mérges vagyok, akkor már nem is szólok, csak nézek, a barátaim tudják, ilyenkor jobb ha el is hagyom a pályát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Volt egy kapcsolatom... hát nem volt a legjobb, valami miatt mégis akartam a pasit, minden áron. viszont annyira ki tudtam fordulni önmagamból, hogy már szinte provokativan viselkedtem vele szemben... na akkor nem voltam önmagam... de jó, hogy ezt kinőttem teljesen... volt, hogy egy kanál vizben meg tudtam volna fojtani!!!

nálunk ez nehéz kérdés volt mindig is. anyámmal sok mindenben különbözik a nézetünk és nem vagyok az a típus, aki magában tartja a véleményét.... tipikusan visszaszájalós típus vagyok, enyém az utolsó szó. mindig, annak kell lennie, mert nem viselem el, ha legyőztek. kicsit rossz tulajdonságom. úgyhogy, mivel anyám sem enged soha, én sem, voltak vitáink és ahogy elnézem a jövőt, lesznek is.

Idézet (Angelus @ 2010.02. 01. - 22:12:01) *
Akkor: Kapucíner, Anakonda, Chocito és Magnum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindet szeretem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

elnyalogatnád mindet, igaz? XD juj, mindjárt a számra is csapok! megint perverz szuka vagyok, fúj! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 921 922 923 924 925 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
19 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (19 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: