2400 Oldal V  « < 922 923 924 925 926 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2010.02. 01. - 23:51:41
Létrehozva: #18461

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 01. - 23:45:20) *
nálunk ez nehéz kérdés volt mindig is. anyámmal sok mindenben különbözik a nézetünk és nem vagyok az a típus, aki magában tartja a véleményét.... tipikusan visszaszájalós típus vagyok, enyém az utolsó szó. mindig, annak kell lennie, mert nem viselem el, ha legyőztek. kicsit rossz tulajdonságom. úgyhogy, mivel anyám sem enged soha, én sem, voltak vitáink és ahogy elnézem a jövőt, lesznek is.

Igen, én is ilyen vagyok, mármint, hogy nem hagyom magam.. nade ez nem jelenti azt, hogy alpárian viselkedem velük szemben.. ő sem enged, én sem engedek, ez nálunk is igy van mindig.. de azért nem vagyok pofátlan. Viták mindenhol vannak, és lesznek is.. nálunk is. Egyébként én megtanultam kezelni anyut. nagyon egyszerű volt tulajdonképp... egy nagyon pici pályát kellett neki hagynom mindenben, hogy csak egy egészen aprót beleszólhasson, és ha ügyes voltam, oda szólt bele, ahol nem számitott nekem annyira.. és akkor szent volt a béke (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudjátok hol tudunk a legnagyobbat vitázni? a takaritásnál, meg a konyhában.. az valami rettenet.. mert én pörgős vagyok, és pakolós, ő meg olyan mint az állóviz, lassú, és szétpakolós.. majd majd majd.. én meg nem birom... és máris kész nálunk a parasztlázadás.. szegény apám.. nem is tudom hogy bir minket elviselni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ő meg nagyon jó fej.. sokkal érzékenyebb, mint anyukám, kenéyrre lehet kenni, és szegénykém... egy kis durcival mindenre rá lehet venni.. egyébként vele mindig sokkal jobb volt a viszonyom, neki sokkal több mindent elmondtam mindig. De gondolom ez a jellemzőbb egy lánynál, hogy inkább apás!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 01. - 23:55:46
Létrehozva: #18462

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 01. - 23:51:41) *
Igen, én is ilyen vagyok, mármint, hogy nem hagyom magam.. nade ez nem jelenti azt, hogy alpárian viselkedem velük szemben.. ő sem enged, én sem engedek, ez nálunk is igy van mindig.. de azért nem vagyok pofátlan. Viták mindenhol vannak, és lesznek is.. nálunk is. Egyébként én megtanultam kezelni anyut. nagyon egyszerű volt tulajdonképp... egy nagyon pici pályát kellett neki hagynom mindenben, hogy csak egy egészen aprót beleszólhasson, és ha ügyes voltam, oda szólt bele, ahol nem számitott nekem annyira.. és akkor szent volt a béke (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudjátok hol tudunk a legnagyobbat vitázni? a takaritásnál, meg a konyhában.. az valami rettenet.. mert én pörgős vagyok, és pakolós, ő meg olyan mint az állóviz, lassú, és szétpakolós.. majd majd majd.. én meg nem birom... és máris kész nálunk a parasztlázadás.. szegény apám.. nem is tudom hogy bir minket elviselni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ő meg nagyon jó fej.. sokkal érzékenyebb, mint anyukám, kenéyrre lehet kenni, és szegénykém... egy kis durcival mindenre rá lehet venni.. egyébként vele mindig sokkal jobb volt a viszonyom, neki sokkal több mindent elmondtam mindig. De gondolom ez a jellemzőbb egy lánynál, hogy inkább apás!

sosem küldtem el az anyámat melegebb éghajlatra! XD csak nem hagyom magam. senkivel sem szemben.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 01. - 23:57:27
Létrehozva: #18463

devotee

Jaja.. nincs is ezzel semmi gond

lányok, jóccakát mindenkinek.. lefekszem, kemény lesz a holnapunk!

Puszika!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 02. - 00:07:38
Létrehozva: #18464

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 01. - 23:57:27) *
Jaja.. nincs is ezzel semmi gond

lányok, jóccakát mindenkinek.. lefekszem, kemény lesz a holnapunk!

Puszika!

jóéjt

olyan fáradt vagyok, h jelenleg bárkinek a karjaiba be tudnék bújni és egy kis simogatásért cserébe dorombolva elaludni XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 02. - 00:11:25
Létrehozva: #18465

devotee

Edó: nem hiszem, hogy azóta ne lenne aktív Dave az ágyban - szerintem azóta rendesen tekereg az az Anaconda és az asszonynak sem lehet panasza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Valszeg a fáradtság is belejátszhat a dologba - vagy csak simán megunta XD (NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!! XD)

Hát én meg egyedüli kölökként mindig is anyásabb voltam, noha apuval mostanában sokkal inkább a lényegre vonatkozóan tudok beszélni, rendezni a dolgainkat, klappol az agyunk most, anyu kissé szétszórt meg mindent elfelejt mostanság és ezzel az agyamra megy, de hát attól még szeretem nagyon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (mi az a tipikusan még most is egymáshoz bújós család vagyunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) - néztek is a barátaim régebben, hogy mit bújok még mindig anyumhoz meg mit puszilgatom - mi mindig ilyenek voltunk és ilyenek is maradunk szerintem. szomorú, hogy ezen megdöbbentek a többiek, hisz ennek kéne lennie a természetesnek, nem? vagy én látom rosszul?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 02. - 00:19:25
Létrehozva: #18466

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 02. - 00:11:25) *
Edó: nem hiszem, hogy azóta ne lenne aktív Dave az ágyban - szerintem azóta rendesen tekereg az az Anaconda és az asszonynak sem lehet panasza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Valszeg a fáradtság is belejátszhat a dologba - vagy csak simán megunta XD (NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!! XD)

Hát én meg egyedüli kölökként mindig is anyásabb voltam, noha apuval mostanában sokkal inkább a lényegre vonatkozóan tudok beszélni, rendezni a dolgainkat, klappol az agyunk most, anyu kissé szétszórt meg mindent elfelejt mostanság és ezzel az agyamra megy, de hát attól még szeretem nagyon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (mi az a tipikusan még most is egymáshoz bújós család vagyunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) - néztek is a barátaim régebben, hogy mit bújok még mindig anyumhoz meg mit puszilgatom - mi mindig ilyenek voltunk és ilyenek is maradunk szerintem. szomorú, hogy ezen megdöbbentek a többiek, hisz ennek kéne lennie a természetesnek, nem? vagy én látom rosszul?

passz, nekem nem volt normál családom XD az élet kemény acéllá edzett XD komoly, mi? XD eh Capri nagyon hülye, így estére, de nem tudom, én nem nagyon bújtam, mert nem volt kihez. nem arról van szó, szeretek bújni, de egyedül is megvagyok, persze, bújni jobb. purrrrrrrrrrr..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Isteneeeeeeeeeem!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=v7jVXJM2Z4E...feature=related
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 02. - 00:22:40
Létrehozva: #18467

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 02. - 00:07:38) *
jóéjt

olyan fáradt vagyok, h jelenleg bárkinek a karjaiba be tudnék bújni és egy kis simogatásért cserébe dorombolva elaludni XD

nem vagy egyedül!
és a holnapi vagyis már mai napom is ugyanilyen húzós lesz csak még több rohangálással a városban egyik épülettől a másikig... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 02. - 00:27:08
Létrehozva: #18468

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 02. - 00:19:25) *
passz, nekem nem volt normál családom XD az élet kemény acéllá edzett XD komoly, mi? XD eh Capri nagyon hülye, így estére, de nem tudom, én nem nagyon bújtam, mert nem volt kihez. nem arról van szó, szeretek bújni, de egyedül is megvagyok, persze, bújni jobb. purrrrrrrrrrr..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Isteneeeeeeeeeem!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=v7jVXJM2Z4E...feature=related

Nem szabad ilyennek lenni drága Capri. Ha nem is úgy volt, attól még evidens, hogy az a jó, ha a család kifejezi egymás iránt a szeretetét, ahogy Usiéknál.
Épp ezért van az sajnos, hogyha gyerekként valamit kaptál, pl. rosszat, azt mondják te is olyan leszel.
Pedig épp ez az, meg kell mutatni, hogy én csak azért is jobban csinálom, és a rosszból tanulni. Mármint na, érted.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 02. - 00:29:57
Létrehozva: #18469

devotee

Idézet (Niki @ 2010.02. 02. - 00:27:08) *
Nem szabad ilyennek lenni drága Capri. Ha nem is úgy volt, attól még evidens, hogy az a jó, ha a család kifejezi egymás iránt a szeretét, ahogy Usiéknál.
Épp ezért van az sajnos, hogyha gyerekként valamit kaptál, pl. rosszat, azt mondják te is olyan leszel.
Pedig épp ez az, meg kell mutatni, hogy én csak azért is jobban csinálom, és a rosszból tanulni. Mármint na, érted.

szeretem a családom - a magam sajátos módján,. a nevelőapámat szeretem, de ő nem azaz érzelgős fajta XD anyámat meg vmi érdekes úton - módon. petyának és a patiknak megy a szeretetkifejezés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 02. - 00:34:12
Létrehozva: #18470

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 02. - 00:29:57) *
szeretem a családom - a magam sajátos módján,. a nevelőapámat szeretem, de ő nem azaz érzelgős fajta XD anyámat meg vmi érdekes úton - módon. petyának és a patiknak megy a szeretetkifejezés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Egyébként azért sem hiszek néha az ilyen hülye statisztikáknak, mert mindig megvizsgálják, hogy a rossz viselkedés azért van, mert rossz volt a családban, válás volt vagy egyéb nehézségek.

De azokat sosem nézik, akik esetleg jól jöttek ki belőle. Úgy értem, példásan élnek, azért is normálisan nevelik fel a gyereküket és stb. Azokat nem nézik meg!

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 02. - 00:35:51
Létrehozva: #18471

devotee

Idézet (Niki @ 2010.02. 02. - 00:34:12) *
Egyébként azért sem hiszek néha az ilyen hülye statisztikáknak, mert mindig megvizsgálják, hogy a rossz viselkedés azért van, mert rossz volt a családban, válás volt vagy egyéb nehézségek.

De azokat sosem nézik, akik esetleg jól jöttek ki belőle. Úgy értem, példásan élnek, azért is normálisan nevelik fel a gyereküket és stb. Azokat nem nézik meg!

az nem negatív - ergo nem érdekes.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 02. - 00:42:57
Létrehozva: #18472

devotee

Van egy betegem, most 18 éves. Éjféltől. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szegényke!
Most sütöm neki a tortát a nővérszobában. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe, nem ám. De tényleg szülinapos.

Na jó éjt, azt hiszem lépek mert nagyon idegesít, hogy mindig kiléptet és elszáll mint egy drogos.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 02. - 00:48:37
Létrehozva: #18473

devotee

én is lemosom magam, fáradt vagyok, annyira, h zsó 10 perce szopat és csak most esett le. beteges az a nőszemély, én mondom, beteges XD

jóéjt XD

ezt még kell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

a linkelt videó készítője valószínesíthetően nem nő volt, neeeeeeeeeeeeem XD

http://www.youtube.com/watch?v=gAr4coevkaQ&NR=1
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 02. - 01:31:24
Létrehozva: #18474

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 02. - 00:48:37) *
én is lemosom magam, fáradt vagyok, annyira, h zsó 10 perce szopat és csak most esett le. beteges az a nőszemély, én mondom, beteges XD

jóéjt XD

ezt még kell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

a linkelt videó készítője valószínesíthetően nem nő volt, neeeeeeeeeeeeem XD

http://www.youtube.com/watch?v=gAr4coevkaQ&NR=1

Na megint megszólalt Miss Normalitás XD

Capri... nézd meg a felhasználó nevét és képét a tubus oldalon és mindjárt leesik hogy fix, hogy nőci... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

'cakát!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 02. - 03:28:22
Létrehozva: #18475

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 01. - 22:31:37) *
basszus, mindig kihagyok dolgokat a hsz-ekből!!!

na szóval:
Niki: SIlent Hillben még pár kép tetszett - a vége felé mikor az a főizé asszem lebegett vagy nem tom mit csinált és a háttér (festmény?) vmi marha jó képet mutatott - nem tom, már NAGYON ködös a dolog, ezer éve láttam.

Edó: jaaaaaaj de édes a barátnőd!!! ez igazán kedves volt tőle!!!!!!!!!!!!

OH YEAH!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de kipróbálnám velük!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (éppen ezért képtelen lennék letépni a nyakláncukat! szerintem kurva izgató lenne, ahogy a... hmmm... lökéseik ritmusára mozog feletted... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Angie: na jó, azért általános vége felé nálunk volt, hogy az egyik tanárnőnket kikészítettük - arra azóta sem vagyok büszke, de a középsuliban is tök normális volt az osztályunk, meg komoly! (az ugratásokat meg ilyeneket leszámítva, de arra meg a tanárok is vevők voltak) - kulturáltak voltunk na! és én még "csak" 3 éve ballagtam középsuliból! de azt néztük, hogy az alsóbb évesek minden évvel egyre kisebbek és nyeszlettebbek voltak, meg bunkóbbak! hallod, mikor mi bekerültünk a Boronkayba (középsulim) nulladikba és megláttunk egy 4.-est vagy 5.-est, nem mertünk a szemükbe nézni! mikor én lettem 13-os, akkor meg olyan pofátlanul betolakodtak elénk a büfébe meg buszra, hogy csak néztünk - aztán meg arrébb löktük őket és finoman helyre raktuk őket (kedvencem az egyik oszt.társnőm megmozdulása volt: a suli előtt megálló busznál mindig tömegtumultus volt, heringparty a javából - nyugisan állunk, várjuk, hogy kinyissa az ajtót a sofőr, erre Réka elé bevág egy kisköcsög és már mászik fel a lépcsőn - Réka agyát elönti a szar és a fülénél fogva visszahúzta a SRÁCot, leugatva őt vmi olyasmival, hogy ne tolakodjon vagy ne vágjon be elé - hát a srác köpni-nyelni nem tudott, csak habogott (mi meg röhögtünk persze XD).

Usi, hogy te milyen lüke vagy, most olvasom: "mikor az a főizé lebegett, vagy nem tudom mit csinált"

Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Itt betyárkodom árván. Most aztán én vagyok az úr.
Szétverem a fórumot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Érdekes, most bezzeg elküldi amiket írok.

Usi, most fog lebegni az a főizé, épp azt figyelem, bár túlzás, hogy néztem a filmet...
Tényleg jó képek ezek, fincsik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaj.

Persze Johnny Ring of Fire alájátszásáról lemaradtam. Ejnye.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 02. - 03:48:05
Létrehozva: #18476

devotee

Idézet (Niki @ 2010.02. 01. - 21:20:25) *
Persze-persze dM a legnagyobb, de nekem is bejön Costner meg a Kilmer is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Costnert tudjátok melyik filmben szeretem? A címe nem jut eszembe, parti őrség vízimentőjét játsza. Nagyon bírom azt. Csípem az ilyen kemény szakmákat, és elkalandoztam azon a filmen.

Hát ne csigázz Jantar...
Igen, elképzeltük. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Gyerekek, visszaolvastam és itt visítok ezen a hozzászólásomon, mondom: Persze-persze a dM a legnagyobb, de nekem bejön Costner, meg a Kilmer is. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Na jól vagyok ám, de mit vártok tőlem kínzás fennmaradni egész éjjel.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 02. - 06:20:57
Létrehozva: #18477

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 01. - 23:40:10) *
igeeeeen, Exciter Martiiiiiiiiiin! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie: nem veszekedtünk. nem ilyen, ha veszekszem. hidd el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode-ot bírom különben is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de a normál Mode-ot szeretem, nem a kicsit \"elszaladt velem a ló\" Mode-ot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de a ló visszahozta Mode-ot, így már normál Mode-unk van, így minden király! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) értitek????XD

Jó reggelt!

Igen Capri, értem, bár kicsit sok benne a Mode, de azért sikerült felfognom így korán reggel. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó vagyok, mi?

Család téma: Nekem jó családom van, de néha anyám és a nagyanyám az agyamra mennek, de ettől még szeretem őket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És most jó, hogy Pesten vagyok, nyáron már kezdtem bekattanni tőlük egy kicsit, amikor otthon voltam és munkanélküliként tengettem a napjaimat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindig apásabb voltam, talán azért, mert ritkán láttam, Németországban dolgozott, amikor kicsi voltam. Azért ennek is megvolt az előnye, hónapokat töltöttem kinn, egész nyarakat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 02. - 08:19:22
Létrehozva: #18478

devotee

Most kaptam a hírt, hogy a szombati buli már látható lesz a videóm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó reggelt Trixx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jobban vagy?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 02. - 08:24:20
Létrehozva: #18479

devotee

Szia! Jó Reggelt!
Igen, már kutya bajom, csak az első két nap a nyűgös... Köszi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Tegnap este lefekvés előtt ismét megnéztem a tourbook-ot, és megsimogattam benne Martinka arcát,
és olyan jót aludtam. Végig a mosolyát láttam ahhhhhhh
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 02. - 08:32:06
Létrehozva: #18480

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 02. - 08:24:20) *
Szia! Jó Reggelt!
Igen, már kutya bajom, csak az első két nap a nyűgös... Köszi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Tegnap este lefekvés előtt ismét megnéztem a torubook-ot, és megsimogattam benne Martinka arcát,
és olyan jót aludtam. Végig a mosolyát láttam ahhhhhhh

Akkor jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát nekem gyomorfájás szokott lenni, az sem jobb...
Háhá, Tour book nekem is az ágyam mellett honol, amióta megvan. Sokszor nézegetem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Látom Martin álomba ringatott, helyes. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 922 923 924 925 926 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
17 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (17 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: