![]() ![]() |
2010.02. 02. - 09:03:41
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
De gondolom ez a jellemzőbb egy lánynál, hogy inkább apás! Én nem vagyok apás.Soha nem is voltam és nem is leszek. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Nem szeretem őt mert nemes egyszerűséggel nincs rajta mit szeretni. Nem hagyományos családban nőttem fel mert elváltak a szüleim.De erről már beszéltem és nem akarlak untatni titeket újra a részletekkel. Anyámat tisztelem mert felnevelt egyedül de most már felnőtt fejjel azért van egy-két dolog amivel nem értek egyet ahogy csinálta.Főleg a féltése irányomban ami átment korlátozásba néha kicsit sok volt nekem.Elhiszem,hogy egyszem gyerekeként féltett de időnként túlzásba vitte.Na mindegy elmúlt és kész. Ami a visszaszájjalást illeti hát azt hiszem anyám úgy vágott volna szájon ,hogy csak na. Amúgy jó reggelt mindenkinek. Trixx örülök,hogy jobban vagy. Meg annak is,hogy helyreállt itt a rend és újra béke van. Neo megérkezett a klippes lemez.Köszönöm és pusszillak érte. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Most kaptam a hírt, hogy a szombati buli már látható lesz a videóm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ez tök jó.Gratula. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 09:10:30
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fura lesz a munkámra bulizni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 09:16:20
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fura lesz a munkámra bulizni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia. Hát azt gondolom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 09:21:37
Létrehozva:
|
|
|
Szia. Hát azt gondolom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak azt nem tom miért pont ezt választották ki, szerintem a Ghost jobb lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 09:24:04
Létrehozva:
|
|
|
Csak azt nem tom miért pont ezt választották ki, szerintem a Ghost jobb lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja-ja Ange! Gratula! Nagyon ügyi vagy! |
|
|
|
2010.02. 02. - 09:24:32
Létrehozva:
|
|
|
Csak azt nem tom miért pont ezt választották ki, szerintem a Ghost jobb lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de lehet,hogy amit kiválasztott az neki jobban tetszett. Na megyek a dolgomra,később benézek. |
|
|
|
2010.02. 02. - 09:25:43
Létrehozva:
|
|
|
Ja-ja Ange! Gratula! Nagyon ügyi vagy! Kérek Ghost linket! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát ezt nem így akartam! Szóval link Ange... Ja, tegnap nagyon sok meló volt, nem tudtam fórumozni. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 09:34:37
Létrehozva:
|
|
|
Vica, hát ők tudják azért én örülök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Trixx, micsoda dolog, nem hagynak fórumozni a munkahelyeden! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szégyen-gyalázat! Na várjál, Ghost link, tessék: http://www.youtube.com/watch?v=x-2wPAMUq3k |
|
|
|
2010.02. 02. - 09:50:26
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Ange, majd ebédszünetben ha egyedül leszek megsasolom! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.02. 02. - 10:01:41
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Ange, majd ebédszünetben ha egyedül leszek megsasolom! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szívesen (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Remélem fog tetszeni! Nálatok mizu melóban? Csand és hullaszag? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 10:07:21
Létrehozva:
|
|
|
Szívesen (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Remélem fog tetszeni! Nálatok mizu melóban? Csand és hullaszag? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A tegnapi pörgés után most egy kis keresgélés: a munkaügyi ellenőerzésre az összes sofőr 3 havi menetlevelét ki kell gyűjtenem. Nem az én dolgom lenne, csak felajánlottam a munkaügyes kolléganőmnek hogy segítek Neki. Meg amúgy sem bánom, mert így tudok írni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nálatok? Pangás? Nem semmi sztori volt nálatok a beázás. Anyám! |
|
|
|
2010.02. 02. - 10:16:27
Létrehozva:
|
|
|
Köszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Direkt ez az ágybavadító tekintetet raktam ide Nektek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neokám! Már én is napokkal ezelőtt megdicsértem a képed (mikor még csak a személyes fotódnál jelent meg) de rám se bagóztál! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 10:24:50
Létrehozva:
|
|
|
Itt most nagyon uncsi napunk van... de legalább lehet fórumozni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apeh jön jövő héten, addig ráérünk bőven (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most meg nagyon nincs semmi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Neo, én is megdicsértem a képed még múlt héten, mondtam is, hogy Capri odáig lesz Exciter Martintól. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj vannak frankó képeim az uszodává változott Elektro World-ről, elég szürreális látvány (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 10:31:11
Létrehozva:
|
|
|
Lássuk! Lássuk! Biztosan nagyon durva.
|
|
|
|
2010.02. 02. - 10:46:36
Létrehozva:
|
|
|
Íme:
Csatolt állományok
Eger_Agria_park_141.JPG ( 1.13Mbyte )
Letöltések száma: 9
DSCN1803.JPG ( 1004.97K )
Letöltések száma: 6
DSCN1804.JPG ( 979.82K )
Letöltések száma: 7
Eger_Agria_park_005.jpg ( 1.19Mbyte )
Letöltések száma: 7
Eger_Agria_park_007.jpg ( 1.19Mbyte )
Letöltések száma: 5
Eger_Agria_park_016.jpg ( 584.8K )
Letöltések száma: 5
Eger_Agria_park_101.jpg ( 964.76K )
Letöltések száma: 6 |
|
|
|
2010.02. 02. - 10:52:10
Létrehozva:
|
|
|
Fú, de durva Ange. A sok jó cucc!
Úgy látom az egész bolt elázott. El tudom képzelni, mikor felfedezték hijjjjjjjjj |
|
|
|
2010.02. 02. - 11:13:49
Létrehozva:
|
|
|
Fú, de durva Ange. A sok jó cucc! Úgy látom az egész bolt elázott. El tudom képzelni, mikor felfedezték hijjjjjjjjj A legdurvább az volt, hogy a biztonsági őrnek jelzett a fűtésrendszer, hogy csökken a nyomás, erre az fogta és elfordította a monitort mert zavarta a villogás!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 11:27:00
Létrehozva:
|
|
|
A legdurvább az volt, hogy a biztonsági őrnek jelzett a fűtésrendszer, hogy csökken a nyomás, erre az fogta és elfordította a monitort mert zavarta a villogás!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Basszus! A kiváló dolgozó! Gondolom nem dicsérték meg. |
|
|
|
2010.02. 02. - 11:29:57
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 02. - 11:41:46
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok lányok.
ANgie... akkor majd sikitunk ha lesz a My secret garden (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hallod... az a vizesés.. és ilyenkor mi van? Ki fizeti a kárt? mert gondolom nem kicsi... a biztositó.. ugye? jesszusisten! A családhoz, és a bújáshoz annyit, hogy nálunk nagyon jó a légkör, és mindig jó volt a viszony, de én soha nem voltam bújós.... hugi annál inkább. De én nem csak a szüleimmel voltam vagyok ilyen, hanem az életben is. Nem voltam bújós a pasikhoz sem... csak bizonyos szituációkban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kiskutya levert.... sajnálom nagyon... csak fekszik, nem érdekli semmi sem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |