2400 Oldal V  « < 924 925 926 927 928 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.02. 02. - 11:48:47
Létrehozva: #18501

devotee

Szia Edó!

Oké, majd ordítunk és visítunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) THX!

Hát fizet a biztosító, a gyors előzetes becslés alapján 50 millió a kár az Elektro Wordben, a bankban és a ruházati boltban még nem tudjuk. De most úgy tűnik, hogy azt a bekötést, ami szétnyílt egy alvállalkozó szerelte, úgyhogy ebből minőségbiztosítási per lesz asszem.

Szegény kutty, biztos szarul van, nővérem is megviselte a kemó. Nem egy leányálom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 02. - 11:52:12
Létrehozva: #18502

devotee

Kemo csak holnaptól. Ma 19 db kortikoszteroid, meg 3 májvédő, meg quamatel, meg még valami... kicsit elnyomja... holnap reggel 8-ra viszem kemóra, este hozom haza.. na akkor lesz igazán szarul.. majd meglátjuk, tuti éjjel nem lesz alvás, itt leszek veletek !!!! nem is tudom mi lenne, ha csak ülnék éjjel a szobában, jó hogy vagytok nekem!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 02. - 12:00:02
Létrehozva: #18503

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 02. - 11:52:12) *
Kemo csak holnaptól. Ma 19 db kortikoszteroid, meg 3 májvédő, meg quamatel, meg még valami... kicsit elnyomja... holnap reggel 8-ra viszem kemóra, este hozom haza.. na akkor lesz igazán szarul.. majd meglátjuk, tuti éjjel nem lesz alvás, itt leszek veletek !!!! nem is tudom mi lenne, ha csak ülnék éjjel a szobában, jó hogy vagytok nekem!!!!!!!

Szegény kutyi! Mindig rámjön a sírhatnék, ha írsz Róla. Annyira sajnálom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 02. - 12:04:48
Létrehozva: #18504

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 02. - 12:00:02) *
Szegény kutyi! Mindig rámjön a sírhatnék, ha írsz Róla. Annyira sajnálom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

NEm sirunk... mosolygunk, gyógyulunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 02. - 12:08:07
Létrehozva: #18505

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 02. - 11:48:47) *
Szia Edó!

Oké, majd ordítunk és visítunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) THX!

Hát fizet a biztosító, a gyors előzetes becslés alapján 50 millió a kár az Elektro Wordben, a bankban és a ruházati boltban még nem tudjuk. De most úgy tűnik, hogy azt a bekötést, ami szétnyílt egy alvállalkozó szerelte, úgyhogy ebből minőségbiztosítási per lesz asszem.

Szegény kutty, biztos szarul van, nővérem is megviselte a kemó. Nem egy leányálom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Nem semmi összeg. Plusz még a bevétel kiesés, mert ugye az üzletet be kellett zárni, szóval jó nagy szívás. Meg gondolom egy ilyen per nem két percig tart, szóval jó sokára jutnak a pénzükhöz.
Basszus nem is gondolnák bele, mekkora felelőssége van egy vízvezeték szerelőnek. Hát most itt a jó példa.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 02. - 12:13:00
Létrehozva: #18506

devotee

Edó, küldjük a pozitívat a kuttyidnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx, hát ez nem olyan tipikus fűtésrendszer, amit vízvezeték szerelő szerel, mert ez hűtő-fűtő klíma, tehát légtechnikások szerelték be, csak rosszul... bár nyomáspróbázni kellett volna, így elég fura, hogy van róla jegyzőkönyv, hogy a próbaüzemben megnyomatták X bárral, de a valóságban meg nem bírta. Úgyhogy még anyag hiba is lehet nem csak mulasztás.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 02. - 12:33:27
Létrehozva: #18507

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 02. - 01:31:24) *
Na megint megszólalt Miss Normalitás XD

Capri... nézd meg a felhasználó nevét és képét a tubus oldalon és mindjárt leesik hogy fix, hogy nőci... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

'cakát!

a videóból is gondoltam, h nőről van szó XD

Idézet (Alisha @ 2010.02. 02. - 11:52:12) *

jaj edó, nagyon szurk a kutyinak!!

sziasztok, reggelt, most megyek is elfelé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 02. - 12:40:04
Létrehozva: #18508

devotee

Angie nagyon durva az elázott boltról a képek. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Jó ég a nővérednek volt olyan betegsége,hogy kemót kapott? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Bocs ha indiszkrét a kérdés.

Edóka szegény kutyus.Viszont nagyon szimpi nekem a pozitív hozzáállásod.Szurk a kutyulinak,hogy meggyógyuljon.

Szia Capri,pá Capri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Basszus nekem meg úgy fáj a jobb mandulám mint a fene.Alig bírok nyelni. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 02. - 13:03:13
Létrehozva: #18509

devotee

Nem indiszkrét a kérdés, vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, a nővéremnek kétszer volt csontvelő-átültetése, és csomószor kapott kemót, de most jól van már szerencsére.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 02. - 13:08:25
Létrehozva: #18510

devotee

Na sziasztok!
Fúú, hát ehhez a család témához annyit tudok hozzászólni, hogy apámat nem ismerem, anyámat kezdem egyre jobban nem szeretni bizonyos dolgai miatt, amit legújabban művel, amióta nevelőapám elment...Nevelőapámat se szerettem soha. Nem volt különösebb bajom vele de nekem szeretet kéne meg egy igazi apa, nem egy olyan aki a seggem alá rak mindent. Ami az biológiai apámat illeti, fél éve szóltam anyámnak, hogy mutasson be neki, azóta semmi, és most mamámmal elvileg valamikor bemegyünk a Praktikerbe hozzá, mivel ott ilyen nagyfőnök. Anyám szerint csalódni fogok, dehát mit tud ő arról, hogy milyen igazi apa nélkül felnőni..
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 02. - 13:18:28
Létrehozva: #18511

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 02. - 12:04:48) *
NEm sirunk... mosolygunk, gyógyulunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Oké, nem sírunk. Bizakodunk! Küldjük a pozitív enegiát! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 02. - 13:08:25) *
Na sziasztok!
Fúú, hát ehhez a család témához annyit tudok hozzászólni, hogy apámat nem ismerem, anyámat kezdem egyre jobban nem szeretni bizonyos dolgai miatt, amit legújabban művel, amióta nevelőapám elment...Nevelőapámat se szerettem soha. Nem volt különösebb bajom vele de nekem szeretet kéne meg egy igazi apa, nem egy olyan aki a seggem alá rak mindent. Ami az biológiai apámat illeti, fél éve szóltam anyámnak, hogy mutasson be neki, azóta semmi, és most mamámmal elvileg valamikor bemegyünk a Praktikerbe hozzá, mivel ott ilyen nagyfőnök. Anyám szerint csalódni fogok, dehát mit tud ő arról, hogy milyen igazi apa nélkül felnőni..

Na már ezen is majdnem sírok. Mi van ma velem?!
Kívánom hogy ne csalódjál! Ha ilyen helyzetben lennék, én is biztosan meg szeretném ismerni az apámat.
Addig meg ott van Neked Dave!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 02. - 13:20:14
Létrehozva: #18512

devotee

Na sziasztok!

hát Mode én azt mondom ,h néha jobb apa nélkül felnőni, mint egy olyan apával, akiről tudod, h leszar. hidd el. de reméljük, h neked szerencséd lesz, bár, ezidáig ő sem törte magát, h téged lásson.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 02. - 13:30:52
Létrehozva: #18513

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 02. - 13:20:14) *
hát Mode én azt mondom ,h néha jobb apa nélkül felnőni, mint egy olyan apával, akiről tudod, h leszar. hidd el. de reméljük, h neked szerencséd lesz, bár, ezidáig ő sem törte magát, h téged lásson.

Az apám úgy tudja, hogy anyám nem engedi, hogy lásson, ezért nem keresgélt. 7 éves koromba nem mehettem el hozzá karácsonykor, mert anyám bebeszélte nekem, hogy őneki az rosszul esne. Nagyon szerettem volna elmenni apámmal, de mégis kénytelen voltam azt mondani neki a kaputelefonba, amikor jött értem, hogy nem akarok elmenni. Még meg is kérdezte tőlem, hogy anyám mondta, vagy tényleg nem akarok elmenni. És azt hazudtam neki, hogy nem akarok elmenni. 7 évesen még nem mondhattam anyámnak, hogy de igen is, elmegyek. Ez az utolsó emlékem róla...Viszont 2009 nyarán meg megemlített nem tudom már kinek, amikor kérdezték tőle, hogy van-e gyereke (ezt úgy hallottam anyámtól meg mamámtól..pontosabban hallgatóztam XD)
Viszont ha csalódok akkor csalódok, ez van. Itt van nekem a DM (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 02. - 13:43:14
Létrehozva: #18514

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 02. - 13:03:13) *
Nem indiszkrét a kérdés, vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, a nővéremnek kétszer volt csontvelő-átültetése, és csomószor kapott kemót, de most jól van már szerencsére.

Jesszus Angie akkor a nővérednek nagyon kijutott.Örülök,hogy már jól van.

Na sziasztok!

Szia Mode.

Sajnálom ezt apa dolgot. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Úgy látszik a Mode rajongókra jellemző ez az apátlanság. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.02. 02. - 13:18:28) *
Oké, nem sírunk. Bizakodunk! Küldjük a pozitív enegiát! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na már ezen is majdnem sírok. Mi van ma velem?!
Kívánom hogy ne csalódjál! Ha ilyen helyzetben lennék, én is biztosan meg szeretném ismerni az apámat.
Addig meg ott van Neked Dave!

Mi van veled?Csak érzékeny női lélekkel rendelkezel.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 02. - 13:45:31
Létrehozva: #18515

devotee

Mode, ez tök szomorú. Anyukád is biztos picit depressziósabb, hogy a nevelő apád is elment tőletek, nem? És hát ezért viselkedik úgy, ahogy most. Te pedig kamaszodsz, lázadozol, mégha nem is látszik nagyon. Szerintem is helyes, hogy látni akarod apukádat, ismerd csak meg, ehhez jogod van, és eldöntötted, hogy látni akarod, akkor úgy is lesz. Ebbe még anyukád sem szólhat bele, hiszen nem tagadhatja meg ezt. Egy nagy kalappal! Remélem nem lesz csalódás. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát igen Vica, nővéremnek kijutott... de most jól van szerencsére, úgyhogy lekopogom.

Trixx, hát ez egy ilyen nap, sírj nyugodtan ha akarsz, jobb, mint elfojtani.

Edó, nagyon eggyütérzünk veled, várom én is majd a híreket a kutyusodról holnap éjjel. Szerintem nem leszel egyedül, a baglyok majd huhognak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 02. - 13:49:20
Létrehozva: #18516

devotee

Igen ez egy ilyen nap.Ahogy reggel olvastam,hogy a családi témáról beszéltetek és reagáltam utána elgondolkoztam az egészen kissé elszállt a jókedvem.Egy-két keserű emlék ugrott és pár ronda história. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
illetve van egy konkrétan ami ha eszembe jut kinyílik a bicska a zsebemben.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 02. - 13:51:36
Létrehozva: #18517

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 02. - 13:45:31) *
Mode, ez tök szomorú. Anyukád is biztos picit depressziósabb, hogy a nevelő apád is elment tőletek, nem? És hát ezért viselkedik úgy, ahogy most. Te pedig kamaszodsz, lázadozol, mégha nem is látszik nagyon. Szerintem is helyes, hogy látni akarod apukádat, ismerd csak meg, ehhez jogod van, és eldöntötted, hogy látni akarod, akkor úgy is lesz. Ebbe még anyukád sem szólhat bele, hiszen nem tagadhatja meg ezt. Egy nagy kalappal! Remélem nem lesz csalódás. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát igen Vica, nővéremnek kijutott... de most jól van szerencsére, úgyhogy lekopogom.

Trixx, hát ez egy ilyen nap, sírj nyugodtan ha akarsz, jobb, mint elfojtani.

Edó, nagyon eggyütérzünk veled, várom én is majd a híreket a kutyusodról holnap éjjel. Szerintem nem leszel egyedül, a baglyok majd huhognak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát lehet, sőt biztos depressziósabb. Csak az idegesítő amikor feljönnek ide hozzánk pasik, és akkor én vágjak jópofit mindenkinek...
Mindegy, majd lesz valami
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 02. - 13:53:36
Létrehozva: #18518

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 02. - 13:49:20) *
Igen ez egy ilyen nap.Ahogy reggel olvastam,hogy a családi témáról beszéltetek és reagáltam utána elgondolkoztam az egészen kissé elszállt a jókedvem.Egy-két keserű emlék ugrott és pár ronda história. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hát igen, ilyenkor eluralkodik a kedvetlenség, de ez ellen tudok valami gyógyírt (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

http://www.indavideo.hu/video/Depeche_Mode...meaning_of_love

Ez annyira rossz, hogy szint már jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 02. - 13:51:36) *
Hát lehet, sőt biztos depressziósabb. Csak az idegesítő amikor feljönnek ide hozzánk pasik, és akkor én vágjak jópofit mindenkinek...
Mindegy, majd lesz valami

Ez biztos szar lehet, idegeneknek jópofizni és mindenkinek úgy tenni, mintha szimpi lenne. Küldök neked egy nagy ölelést csajszi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 02. - 13:56:26
Létrehozva: #18519

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 02. - 13:53:36) *
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hát igen, ilyenkor eluralkodik a kedvetlenség, de ez ellen tudok valami gyógyírt (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

http://www.indavideo.hu/video/Depeche_Mode...meaning_of_love

Ez annyira rossz, hogy szint már jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ez biztos szar lehet, idegeneknek jópofizni és mindenkinek úgy tenni, mintha szimpi lenne. Küldök neked egy nagy ölelést csajszi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Jajj köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 02. - 13:58:07
Létrehozva: #18520

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 02. - 13:56:26) *

Szívesen mindent! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát hullára röhögtem magam ezen a klipen, komolyan, mert olyan szerencsétlen és béna benne mindenki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viszont Andy és Alan csúcs, ahogy kinéznek, tök helyesek. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 924 925 926 927 928 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
20 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (20 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: