2400 Oldal V  « < 926 927 928 929 930 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Neo71
post 2010.02. 02. - 16:32:16
Létrehozva: #18541

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 02. - 11:29:57) *
Már nem dolgozik ott...

HELYES!!!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 02. - 16:38:18
Létrehozva: #18542

devotee

Mode hol vagy? És persze a többieknek is mutatom: http://www.freestate.hu/party/article/par-...rn-black-night/ Megyek! Milyen jó, hogy végre közel van nekem egy dM-buli.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 02. - 16:38:53
Létrehozva: #18543

devotee

Még egyszer köszi Neo és a konvertálást is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szépen összeszedted a klippeket Jó türelmed volt hozzá és nem kevés idő lehetett.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 02. - 16:42:18
Létrehozva: #18544

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 02. - 14:39:02) *
jajj nem szeretem a Beatlest (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) fogalmam sincs miért, de annyira nem szimpi egyik sem....meg lehet, hogy csúnyát mondok, de szerintem abszolút tehetségtelenek...
Elvis tudott...de a Beatles szerintem...
Bocs ha valakit megbántottam

Engem nem bántasz meg, nem vagyok nagy rajongójuk, de kedvelem őket.
Yesterday c. daluk is szólt az esküvőnkön. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 02. - 16:56:23
Létrehozva: #18545

devotee

Érdekes ez a Grammy dolog, hogy akkor most van, vagy nincs.
Mert én is pár helyen olvastam, hogy van. Ugyanakkor meg nem találom. Hehehe, rejtély. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nem is értek egyet kinn Aspasia-val, de mindegy hülyeség ezen vitázni.
Akkor sem tartok sokra, ilyen nyávogós csilli-villi magamutogatós kornyikákat, mégha tehetséges, akkor is.
Semmi bajom Beyonce hangjával mert az gyönyörű stb. De én teljesen máshogyan használnám ezt, és más stílusban. Azért nem kedvelem, mert rájátszik a szép hangjára, vinnyog, nyávog rá, meg össze-vissza dobálja a lobáncáját, kidobja magát. Ez minek?
Persze igaz, hogy mindegy a hangja, mert nem vagyok vevő rá.
Meg nem bulvár-arc. Na azért ez a kijelentés is túlzás. Hehehe. Most megint lebuktam, de hát a hosszú éjszakáim során jut idő a pletykamagazinokra is, és bizony állandó szereplője.
Na jó igyekszem leakadni a témáról. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.02. 02. - 16:57:53
Létrehozva: #18546

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 02. - 16:38:53) *
Még egyszer köszi Neo és a konvertálást is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szépen összeszedted a klippeket Jó türelmed volt hozzá és nem kevés idő lehetett.

Nagyon szívesen!
A 2009-es klippek kivételével mind rajta volt a Best all clips dvd-ken, csak át kellett konvertálni őket! Egyébként mind megvan mobiltelefonra tölthető verzióban is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Munkahelyen szoktam is nézegetni őket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 02. - 17:09:22
Létrehozva: #18547

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.02. 02. - 16:57:53) *
Nagyon szívesen!
A 2009-es klippek kivételével mind rajta volt a Best all clips dvd-ken, csak át kellett konvertálni őket! Egyébként mind megvan mobiltelefonra tölthető verzióban is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Munkahelyen szoktam is nézegetni őket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe Neo milyen melóhelyed van neled,hogy ráérsz klippeket nézegetni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Niki @ 2010.02. 02. - 16:56:23) *
Érdekes ez a Grammy dolog, hogy akkor most van, vagy nincs.
Mert én is pár helyen olvastam, hogy van. Ugyanakkor meg nem találom. Hehehe, rejtély. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nem is értek egyet kinn Aspasia-val, de mindegy hülyeség ezen vitázni.
Akkor sem tartok sokra, ilyen nyávogós csilli-villi magamutogatós kornyikákat, mégha tehetséges, akkor is.
Semmi bajom Beyonce hangjával mert az gyönyörű stb. De én teljesen máshogyan használnám ezt, és más stílusban. Azért nem kedvelem, mert rájátszik a szép hangjára, vinnyog, nyávog rá, meg össze-vissza dobálja a lobáncáját, kidobja magát. Ez minek?
Persze igaz, hogy mindegy a hangja, mert nem vagyok vevő rá.
Meg nem bulvár-arc. Na azért ez a kijelentés is túlzás. Hehehe. Most megint lebuktam, de hát a hosszú éjszakáim során jut idő a pletykamagazinokra is, és bizony állandó szereplője.
Na jó igyekszem leakadni a témáról. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

"nyávogós csilli-villi magamutogatós kornyika" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.02. 02. - 17:12:51
Létrehozva: #18548

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 02. - 17:09:22) *
hehe Neo milyen melóhelyed van neled,hogy ráérsz klippeket nézegetni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Csak éjszakás héten, amikor nincsenek a nagyfőnökök, és épp minden gép csinálja a dolgát! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 02. - 17:15:26
Létrehozva: #18549

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.02. 02. - 17:12:51) *
Csak éjszakás héten, amikor nincsenek a nagyfőnökök, és épp minden gép csinálja a dolgát! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ahá értem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
tényleg te mit szólsz,hogy a DM nem kapott Grammy-t?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.02. 02. - 17:19:24
Létrehozva: #18550

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 02. - 17:15:26) *
ahá értem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
tényleg te mit szólsz,hogy a DM nem kapott Grammy-t?

Ezt inkább nem fejtem itt ki, láttam téma volt ez is, és eléggé megoszlottak a vélemények. Csak annyit mondok hogy fel vagyok háborodva, hisz a netes szavazáson sehol nem voltak azok akik nyertek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 02. - 17:24:37
Létrehozva: #18551

devotee

Idézet (Niki @ 2010.02. 02. - 16:38:18) *
Mode hol vagy? És persze a többieknek is mutatom: http://www.freestate.hu/party/article/par-...rn-black-night/ Megyek! Milyen jó, hogy végre közel van nekem egy dM-buli.

Itt vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Te is jössz Niki?????? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jajj dejóóóó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 02. - 17:25:44
Létrehozva: #18552

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.02. 02. - 17:19:24) *
Ezt inkább nem fejtem itt ki, láttam téma volt ez is, és eléggé megoszlottak a vélemények. Csak annyit mondok hogy fel vagyok háborodva, hisz a netes szavazáson sehol nem voltak azok akik nyertek!

nyugodtan fejtsd csak ki.De nem muszály ha nem akarod.

Kint a nem nyert a DM topicban már kezdik megint szapulni a SOTU-t.Ez egy újabb alkalom,hogy nem nyertek arra,hogy megint visszatérjenek ehhez a témához. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 02. - 17:29:18
Létrehozva: #18553

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 02. - 17:25:44) *

Kint a nem nyert a DM topicban már kezdik megint szapulni a SOTU-t.Ez egy újabb alkalom,hogy nem nyertek arra,hogy megint visszatérjenek ehhez a témához. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

jajj istenem, sose bírnak már leszállni erről a SOTU témáról??? A DM rajongók megtettek mindent, hogy nyerhessen a lemez....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.02. 02. - 17:29:33
Létrehozva: #18554

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 02. - 17:25:44) *

.................................................. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Na látod, ez viszont gusztustalan! Az ilyen hogy meri azt mondani magáról hogy rajongó? Egyáltalán minek lép be ide? EGYÁLTALÁN MINEK ÉL AZ ILYEN????????? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 02. - 17:33:32
Létrehozva: #18555

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 02. - 08:19:22) *
Most kaptam a hírt, hogy a szombati buli már látható lesz a videóm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó reggelt Trixx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jobban vagy?

WÁÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!
Először az egyik hátteremet használják fel flyernek, pár hónappal később benne vagytok a tévében, Capri lepedője híres lesz, a te videódat a adják a bulikban! Halljátok, lassan az egész Sereget felkapják ilyen-olyan megközelítés felől és a végén még híresek leszünk! MUHAHAHAHAHAHAHAHAAA!!!

Angie: amúgy grat nagyon!!! akkor szombaton tombolunk egyet a vididre JEEEEEEEEEE!!!
szerintem azért ezt választották, mert egyértelműbb a kapcsolat a szöveggel/címmel, mint a Ghostnál a Let the right one in-nel. (vagy ahogy vica mondta: jobban tetszett a kiválogatós emberkének (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
Ja és majd pénteken jól megölelgethetsz engem is, csak nem virtuálisan!!! XD

jujj durvák a képek az elázott műszaki cikkekről!!! Az ex-biztonsági őr meg örülhet, ha nem akasztanak egy pert a nyakába!

Mode: huh, durva, hogy nem ismered apudat! drukkolok, hogy klappoljanak a dolgok!
Amúgy én sem vagyok oda a Beatlesért (max. 1-2 számukat kedvelem, de nem tudnám megnevezni őket, csak a Let it be-t, mert annyira sosem érdekeltek a számaik, hogy megjegyezzem a címüket) - amúgy Elvis se fogott meg (elismerem persze azért az érdemeit), akkor inkább már Frank Sinatra...

Edó: drukk Shadownak!!!!!

Trixx: örülök, hogy jobban vagy! ja, nekem is szoktak ilyen ok nélkül sírós napjaim lenni, nem gáz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (mondjuk inkább másnaposan ill. Mode koncert után vagyok különösen érzékeny (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Idézet

Neo: kérlek szépen a netes vagy akármilyen szavazás itt már szerintem nem igazán számít. Élek azzal a gyanúperrel, hogy elég jelentős összegek cseréltek gazdát a háttérben. Bár ezt csak általánosságban véve mondom, mert nem ismerem a mai populáris zenéket/előadókat, csak nagyon keveset, illetve nem is néztem a Grammyt. Szóval ez csak az én véleményem.

jajjjj, ne mondjátok hogy MÁR MEGINT kezdik a SOTU fikázást!!!!!! már annyira U-N-A-L-M-A-S!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(gondolkodom rajta egyébként, hogy ki fogom kapcsolni a hsz-ekről az értesítést, mert már unom, hogy mindig ugyanazokon kezdenek lovagolni odakint. :S)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 02. - 17:34:25
Létrehozva: #18556

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 02. - 16:15:49) *
Nos sosem tudott velem igazán mit kezdeni.Amikor kéthetente vasárnap délutánonként látott akkor sem volt semmilyen olyan megnyilvánulása felém ami a normális szülőknek szokott.Pl.puszi,ölelés ilyesmi.
Hát ezért nem járnál vele jól ha cserélnénk.

az enyém, mikor kéthetente elvitt hétvégére - megjegyzem, nem nagyon beszélgettünk - akaratom ellenér elvitt a nőjéhez, akivel megcsalta az anyámat, mikor velem volt terhes és a nő előttem mondta el minden kurvának az anyámat. voltam... 4 - 6 éves. fater nem csinált semmit. ezek után az évek alatt végigasszisztáltam a barátnőit, a gyerekeseknél szembesülnöm kellett azzal, h más gyerekeit az apám jobban szereti, mint engem. nos, ezért ábrándultam ki belőle egy életre. ezért és még sok másért is.

nade vidámabb téma:

éljenek a tutorialok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

mai PS-ezésem első felének eredménye:

Mellékelt állomány:  dm.png ( 855.88K ) Letöltések száma: 9

Még nem tökéletes, de alakul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 02. - 17:43:29
Létrehozva: #18557

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 02. - 17:09:22) *

"nyávogós csilli-villi magamutogatós kornyika" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe ez tényleg jó ez a kornyikás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Egyébként én nem szeretem Beyonce-t...Egyrészt amit Niki leírt, hogy magamutogató, meg stb. Másrészt meg nem tetszik a zenéje, nem az én világom.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 02. - 17:49:16
Létrehozva: #18558

devotee

Ha már mindenki Beyonce-t emlegeti, nekem két darab száma tetszik főként a szövegei és a hangulata miatt: 1. Halo, 2. Beautiful nightmare
Szerintem szép hangja van, de egyetértek Nikivel (asszem ő írta), hogy rányikorog, és néha a kevesebb lenne a több. No mindegy, téma lezárva a részemről, most hogy már odakint is kifejtettem a véleményem.

Capri: COOOOOOOOOOOOOOL nagyon a kép!!!!!!!!! kapok linket a tutorialhoz? átfutnám. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 02. - 17:53:45
Létrehozva: #18559

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.02. 02. - 17:29:33) *
.................................................. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Na látod, ez viszont gusztustalan! Az ilyen hogy meri azt mondani magáról hogy rajongó? Egyáltalán minek lép be ide? EGYÁLTALÁN MINEK ÉL AZ ILYEN????????? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

legalább is már volt két megjegyzés a SOTU-t illetően.De ha tudom,hogy igy felmérgesedsz akkor inkább nem szólok semmit.
Bocsi Neo nem akartalak felidegesiteni.

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 02. - 17:29:18) *
jajj istenem, sose bírnak már leszállni erről a SOTU témáról??? A DM rajongók megtettek mindent, hogy nyerhessen a lemez....

látod nem tudnak

Usi mindjárt nézem kint a hsz.-odat.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 02. - 17:54:53
Létrehozva: #18560

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 02. - 17:49:16) *
Capri: COOOOOOOOOOOOOOL nagyon a kép!!!!!!!!! kapok linket a tutorialhoz? átfutnám. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

örülök, h bejön, nekem is bejön XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 926 927 928 929 930 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
21 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (21 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: