![]() ![]() |
2010.02. 02. - 17:57:32
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
az enyém, mikor kéthetente elvitt hétvégére - megjegyzem, nem nagyon beszélgettünk - akaratom ellenér elvitt a nőjéhez, akivel megcsalta az anyámat, mikor velem volt terhes és a nő előttem mondta el minden kurvának az anyámat. voltam... 4 - 6 éves. fater nem csinált semmit. ezek után az évek alatt végigasszisztáltam a barátnőit, a gyerekeseknél szembesülnöm kellett azzal, h más gyerekeit az apám jobban szereti, mint engem. nos, ezért ábrándultam ki belőle egy életre. ezért és még sok másért is. nade vidámabb téma: éljenek a tutorialok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mai PS-ezésem első felének eredménye: [attachment=1011:dm.png] Még nem tökéletes, de alakul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát Capri akkor te sem vagy szerencsésebb nálam apa ügyben.Tehát megállapithatjuk,hogy egyikünk sem járna jól a cserével.Pont téma lezárva. Én nem tudom pontosan mi ez amit csináltál de kiri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 18:10:38
Létrehozva:
|
|
|
ki kéne aludnom magam végre, de a héten nem hiszem, hogy nagyon összejön. (De legalább a ma esti órám elmarad - mondjuk az meg érdekelne mert ez a "The Vampire in Literature and Film 2: Contemporary representations" (A vámpírok az irodalomban és a filmen 2: Kortárs ábrázolások) című kurzus érdekelni fog!)
Egyébként ma kb. 3 orgazmusom volt "Presentation Techniques" (Előadási technikák - igazából dumálni kell angolul sokat az órán meg szókincsbővítés és egy 10-15 perces előadást kell tartani) órámon, amit a legkedvencebb tanárom tart, named: Thomas Williams - amcsi pasas és ANNYIRA husi és olyan édesen neveeeet!!! Ahhh, olvadok! És nála is a DM-ből fogok prezentálni - király hogy így átfedésben vannak a témák és hasznosíthatom amit szeretek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 18:20:53
Létrehozva:
|
|
|
Jesszus Usi.. te mindent amgolul tanulsz? jesszusisten! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én meg vámpir make-up-ot vadászok a neten, step by step. Mert hogy 2 hét múlva mi olyan farsangra megyünk, ami a vámpirok bálja lesz, tehát tele lesz vérszivóval.. hát nekünk bizony a legtutibb, legkurvásabb legmocskosabb vámpir szukáknak kell lennünk... Na most még tudjátok mi kéne? vámpir fogak.. honnan a fakiból keritsek minimum négy szájba valót? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.02. 02. - 18:29:47
Létrehozva:
|
|
|
Edó: hát a fogakat nem tom - anno asszem Mau keresett ilyet magának meg a gyerkőceinek - nem tom végül talált-e. Kosztümkölcsönző? (van ilyen még egyáltalán kis hazánkban?)
Egyébként nem mindent angolul tanulok, csak az angolos tárgyaimat XDDD A Művelődéstudományosakat magyarul. XDDDD De angolnál is sok tanár beszél/magyaráz magyarul, ha vmi nem világos. (kivéve persze a native speakereket, azaz az anyanyelvi tanárokat) |
|
|
|
2010.02. 02. - 18:34:20
Létrehozva:
|
|
|
Edó pont az előbb láttam b.nőm egyik fényképén ilyen fogat, azt mondta 150 ft-ért lehet venni, csak azt nem tudom, hogy hol. A kiscsaj Vácon van most, gondolom ott. De biztos lehet más városban is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Most hülye vagyok, hogy megkérdezem, mert akkor már én is tudnék róla szerintem, de azt nem tudja valaki, hogy Alan drágámról lesz-e valami új fotósorozat az új lemezhez??? |
|
|
|
2010.02. 02. - 18:35:54
Létrehozva:
|
|
|
Usi, hát igen, ezek isteni jelek!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a képed, Capri lepedője, a koronák, tv interjúk, és most a klipem is, hát... a Sereg egyre inkább ismertebb lesz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze ez nem zavar, nagyon örültem neki, hogy így alakult, mármint hogy a klipem ott lesz a szombati buliban!!! Így pluszban nagyon várom, hogy ott legyek és lássam az emberek reakcióit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondtam a kolegáknak is és kérték, hogy küldjem el a videos linkjeimet, mert megnéznék a munkáimat!
Akkor pénteken nálam alszol!!! Juhééééééééééééééééééééééé (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd mozizhatunk, pl. titkok kertjét (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Capri, nagyon ügyes vagy, tetszik ez a banner (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mit alakítasz még rajta? Niki, a DM klubba mi is megyünk, ezt a flyert is én csináltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 18:39:11
Létrehozva:
|
|
|
Angie jössz te is a buliba??? Mi ott letarolunk mindent arra számítsatok XD Nem valami hatalmas az a hely (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 02. - 18:40:02
Létrehozva:
|
|
|
Capri, nagyon ügyes vagy, tetszik ez a banner (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mit alakítasz még rajta? semmit, próba volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 18:40:38
Létrehozva:
|
|
|
legalább is már volt két megjegyzés a SOTU-t illetően.De ha tudom,hogy igy felmérgesedsz akkor inkább nem szólok semmit. Bocsi Neo nem akartalak felidegesiteni. látod nem tudnak Usi mindjárt nézem kint a hsz.-odat. Jajj, Vicuska, nem Te idegesítettél fel! Nehogy megharagudj már! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (elmentem lenyugodni, már minden oké) |
|
|
|
2010.02. 02. - 18:42:17
Létrehozva:
|
|
|
Angie jössz te is a buliba??? Mi ott letarolunk mindent arra számítsatok XD Nem valami hatalmas az a hely (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, megyek, Kesik meghívott és várja az egész Sereget nagy szeretettel! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) semmit, próba volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja, értem, így is tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 18:44:16
Létrehozva:
|
|
|
Igen, megyek, Kesik meghívott és várja az egész Sereget nagy szeretettel! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Juhhhééééj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na hát kíváncsi vagyok, mi lesz, meg hogy lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tudom, mondta-e neked Kesik, de azon aggódik, hogy ne azon a napon jöjjön Alan, mert akkor gáz van. De május4-8 között, valami ilyesmire tippel. Hát remélem, holnap kiderül, mikor jön már, holnap 2 hete hogy tudjuk a dolgot. Szóval már ideje lenne kitűzni az időpontot kedves uram XDDDD |
|
|
|
2010.02. 02. - 18:46:05
Létrehozva:
|
|
|
Jajj, Vicuska, nem Te idegesítettél fel! Nehogy megharagudj már! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (elmentem lenyugodni, már minden oké) Dehogy is egyáltalán nem haragudtam meg.Azt hittem,hogy te rám haragudtál meg. De akkor nem. Jól van akkor ha már minden oké. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 18:48:31
Létrehozva:
|
|
|
Dehogy is egyáltalán nem haragudtam meg.Azt hittem,hogy te rám haragudtál meg. De akkor nem. Jól van akkor ha már minden oké. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én Rád megharagudni? Soha! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 18:48:32
Létrehozva:
|
|
|
Edó pont az előbb láttam b.nőm egyik fényképén ilyen fogat, azt mondta 150 ft-ért lehet venni, csak azt nem tudom, hogy hol. A kiscsaj Vácon van most, gondolom ott. De biztos lehet más városban is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most hülye vagyok, hogy megkérdezem, mert akkor már én is tudnék róla szerintem, de azt nem tudja valaki, hogy Alan drágámról lesz-e valami új fotósorozat az új lemezhez??? Mode az új albumhoz új képek is dukálnak nem? |
|
|
|
2010.02. 02. - 18:49:24
Létrehozva:
|
|
|
Usi, hát igen, ezek isteni jelek!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a képed, Capri lepedője, a koronák, tv interjúk, és most a klipem is, hát... a Sereg egyre inkább ismertebb lesz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze ez nem zavar, nagyon örültem neki, hogy így alakult, mármint hogy a klipem ott lesz a szombati buliban!!! Így pluszban nagyon várom, hogy ott legyek és lássam az emberek reakcióit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondtam a kolegáknak is és kérték, hogy küldjem el a videos linkjeimet, mert megnéznék a munkáimat! Akkor pénteken nálam alszol!!! Juhééééééééééééééééééééééé (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd mozizhatunk, pl. titkok kertjét (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Capri, nagyon ügyes vagy, tetszik ez a banner (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mit alakítasz még rajta? Niki, a DM klubba mi is megyünk, ezt a flyert is én csináltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hurrá, ügyi vagy! Már alig várom, és tényleg annyira jó, hogy dm buli ilyen közel van hozzám. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Máskor nem igazán tudtam kivel elmenni, de nagyon jó, hogy Szombathely közel van. Mindig annyit kesergek, hogy minden a fővárosban van, és sok mindent nem tudok ezért elérni... |
|
|
|
2010.02. 02. - 18:50:07
Létrehozva:
|
|
|
Én Rád megharagudni? Soha! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 18:50:56
Létrehozva:
|
|
|
Juhhhééééj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na hát kíváncsi vagyok, mi lesz, meg hogy lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tudom, mondta-e neked Kesik, de azon aggódik, hogy ne azon a napon jöjjön Alan, mert akkor gáz van. De május4-8 között, valami ilyesmire tippel. Hát remélem, holnap kiderül, mikor jön már, holnap 2 hete hogy tudjuk a dolgot. Szóval már ideje lenne kitűzni az időpontot kedves uram XDDDD Na mi?! Tájékoztassatok! Milyen napon? Az április 17? Hogy ne akkor legyen? Azt beszélitek? |
|
|
|
2010.02. 02. - 18:53:02
Létrehozva:
|
|
|
Mode az új albumhoz új képek is dukálnak nem? Hát remélem, mert már nagyon vágyom valami újra és nyálcsorgatóra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Fúú, remélem kapok valami külön csomagot Alan Wilder aktképekből XDDDD Na mi?! Tájékoztassatok! Milyen napon? Az április 17? Hogy ne akkor legyen? Azt beszélitek? na, Kesik azon aggódik, illetve bízik abban, hogy a kedves leendő férjem nem április 17-én óhajt Budapestre érkezni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 18:55:50
Létrehozva:
|
|
|
Mode személyesen Alantől szeretnéd megkapni az aktképeket? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 02. - 18:59:47
Létrehozva:
|
|
|
Mode személyesen Alantől szeretnéd megkapni az aktképeket? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hmmm (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Háát, jobban örülnék ha inkább valóságosan és nem csak képen hozná (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez most értelmes volt...XD Na szóval hogy ne csak fényképen legyen XD Alantől személyesen mást szeretnék megkapni nem csak az aktképeit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Anyám meg a mamám rosszul lennének, ha egy meztelen férfit látnának az asztalomon egy képkeretben xD Elég, ha e-mail-be küldi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |