2400 Oldal V  « < 927 928 929 930 931 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.02. 02. - 17:57:32
Létrehozva: #18561

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 02. - 17:34:25) *
az enyém, mikor kéthetente elvitt hétvégére - megjegyzem, nem nagyon beszélgettünk - akaratom ellenér elvitt a nőjéhez, akivel megcsalta az anyámat, mikor velem volt terhes és a nő előttem mondta el minden kurvának az anyámat. voltam... 4 - 6 éves. fater nem csinált semmit. ezek után az évek alatt végigasszisztáltam a barátnőit, a gyerekeseknél szembesülnöm kellett azzal, h más gyerekeit az apám jobban szereti, mint engem. nos, ezért ábrándultam ki belőle egy életre. ezért és még sok másért is.

nade vidámabb téma:

éljenek a tutorialok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

mai PS-ezésem első felének eredménye:

[attachment=1011:dm.png]

Még nem tökéletes, de alakul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát Capri akkor te sem vagy szerencsésebb nálam apa ügyben.Tehát megállapithatjuk,hogy egyikünk sem járna jól a cserével.Pont téma lezárva.

Én nem tudom pontosan mi ez amit csináltál de kiri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 02. - 18:10:38
Létrehozva: #18562

devotee

ki kéne aludnom magam végre, de a héten nem hiszem, hogy nagyon összejön. (De legalább a ma esti órám elmarad - mondjuk az meg érdekelne mert ez a "The Vampire in Literature and Film 2: Contemporary representations" (A vámpírok az irodalomban és a filmen 2: Kortárs ábrázolások) című kurzus érdekelni fog!)

Egyébként ma kb. 3 orgazmusom volt "Presentation Techniques" (Előadási technikák - igazából dumálni kell angolul sokat az órán meg szókincsbővítés és egy 10-15 perces előadást kell tartani) órámon, amit a legkedvencebb tanárom tart, named: Thomas Williams - amcsi pasas és ANNYIRA husi és olyan édesen neveeeet!!! Ahhh, olvadok! És nála is a DM-ből fogok prezentálni - király hogy így átfedésben vannak a témák és hasznosíthatom amit szeretek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 02. - 18:20:53
Létrehozva: #18563

devotee

Jesszus Usi.. te mindent amgolul tanulsz? jesszusisten! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én meg vámpir make-up-ot vadászok a neten, step by step. Mert hogy 2 hét múlva mi olyan farsangra megyünk, ami a vámpirok bálja lesz, tehát tele lesz vérszivóval.. hát nekünk bizony a legtutibb, legkurvásabb legmocskosabb vámpir szukáknak kell lennünk... Na most még tudjátok mi kéne? vámpir fogak.. honnan a fakiból keritsek minimum négy szájba valót? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 02. - 18:29:47
Létrehozva: #18564

devotee

Edó: hát a fogakat nem tom - anno asszem Mau keresett ilyet magának meg a gyerkőceinek - nem tom végül talált-e. Kosztümkölcsönző? (van ilyen még egyáltalán kis hazánkban?)
Egyébként nem mindent angolul tanulok, csak az angolos tárgyaimat XDDD A Művelődéstudományosakat magyarul. XDDDD
De angolnál is sok tanár beszél/magyaráz magyarul, ha vmi nem világos. (kivéve persze a native speakereket, azaz az anyanyelvi tanárokat)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 02. - 18:34:20
Létrehozva: #18565

devotee

Edó pont az előbb láttam b.nőm egyik fényképén ilyen fogat, azt mondta 150 ft-ért lehet venni, csak azt nem tudom, hogy hol. A kiscsaj Vácon van most, gondolom ott. De biztos lehet más városban is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Most hülye vagyok, hogy megkérdezem, mert akkor már én is tudnék róla szerintem, de azt nem tudja valaki, hogy Alan drágámról lesz-e valami új fotósorozat az új lemezhez???
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 02. - 18:35:54
Létrehozva: #18566

devotee

Usi, hát igen, ezek isteni jelek!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a képed, Capri lepedője, a koronák, tv interjúk, és most a klipem is, hát... a Sereg egyre inkább ismertebb lesz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze ez nem zavar, nagyon örültem neki, hogy így alakult, mármint hogy a klipem ott lesz a szombati buliban!!! Így pluszban nagyon várom, hogy ott legyek és lássam az emberek reakcióit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondtam a kolegáknak is és kérték, hogy küldjem el a videos linkjeimet, mert megnéznék a munkáimat!

Akkor pénteken nálam alszol!!! Juhééééééééééééééééééééééé (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd mozizhatunk, pl. titkok kertjét (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Capri, nagyon ügyes vagy, tetszik ez a banner (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mit alakítasz még rajta?

Niki, a DM klubba mi is megyünk, ezt a flyert is én csináltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 02. - 18:39:11
Létrehozva: #18567

devotee

Angie jössz te is a buliba??? Mi ott letarolunk mindent arra számítsatok XD Nem valami hatalmas az a hely (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 02. - 18:40:02
Létrehozva: #18568

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 02. - 18:35:54) *
Capri, nagyon ügyes vagy, tetszik ez a banner (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mit alakítasz még rajta?

semmit, próba volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.02. 02. - 18:40:38
Létrehozva: #18569

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 02. - 17:53:45) *
legalább is már volt két megjegyzés a SOTU-t illetően.De ha tudom,hogy igy felmérgesedsz akkor inkább nem szólok semmit.
Bocsi Neo nem akartalak felidegesiteni.

látod nem tudnak

Usi mindjárt nézem kint a hsz.-odat.

Jajj, Vicuska, nem Te idegesítettél fel! Nehogy megharagudj már! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(elmentem lenyugodni, már minden oké)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 02. - 18:42:17
Létrehozva: #18570

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 02. - 18:39:11) *
Angie jössz te is a buliba??? Mi ott letarolunk mindent arra számítsatok XD Nem valami hatalmas az a hely (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen, megyek, Kesik meghívott és várja az egész Sereget nagy szeretettel! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 02. - 18:40:02) *
semmit, próba volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ja, értem, így is tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 02. - 18:44:16
Létrehozva: #18571

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 02. - 18:40:51) *
Igen, megyek, Kesik meghívott és várja az egész Sereget nagy szeretettel! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Juhhhééééj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na hát kíváncsi vagyok, mi lesz, meg hogy lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tudom, mondta-e neked Kesik, de azon aggódik, hogy ne azon a napon jöjjön Alan, mert akkor gáz van. De május4-8 között, valami ilyesmire tippel. Hát remélem, holnap kiderül, mikor jön már, holnap 2 hete hogy tudjuk a dolgot. Szóval már ideje lenne kitűzni az időpontot kedves uram XDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 02. - 18:46:05
Létrehozva: #18572

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.02. 02. - 18:40:38) *
Jajj, Vicuska, nem Te idegesítettél fel! Nehogy megharagudj már! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(elmentem lenyugodni, már minden oké)

Dehogy is egyáltalán nem haragudtam meg.Azt hittem,hogy te rám haragudtál meg.
De akkor nem.
Jól van akkor ha már minden oké. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.02. 02. - 18:48:31
Létrehozva: #18573

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 02. - 18:46:05) *
Dehogy is egyáltalán nem haragudtam meg.Azt hittem,hogy te rám haragudtál meg.
De akkor nem.
Jól van akkor ha már minden oké. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én Rád megharagudni? Soha! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 02. - 18:48:32
Létrehozva: #18574

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 02. - 18:34:20) *
Edó pont az előbb láttam b.nőm egyik fényképén ilyen fogat, azt mondta 150 ft-ért lehet venni, csak azt nem tudom, hogy hol. A kiscsaj Vácon van most, gondolom ott. De biztos lehet más városban is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Most hülye vagyok, hogy megkérdezem, mert akkor már én is tudnék róla szerintem, de azt nem tudja valaki, hogy Alan drágámról lesz-e valami új fotósorozat az új lemezhez???

Mode az új albumhoz új képek is dukálnak nem?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 02. - 18:49:24
Létrehozva: #18575

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 02. - 18:35:54) *
Usi, hát igen, ezek isteni jelek!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a képed, Capri lepedője, a koronák, tv interjúk, és most a klipem is, hát... a Sereg egyre inkább ismertebb lesz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze ez nem zavar, nagyon örültem neki, hogy így alakult, mármint hogy a klipem ott lesz a szombati buliban!!! Így pluszban nagyon várom, hogy ott legyek és lássam az emberek reakcióit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondtam a kolegáknak is és kérték, hogy küldjem el a videos linkjeimet, mert megnéznék a munkáimat!

Akkor pénteken nálam alszol!!! Juhééééééééééééééééééééééé (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd mozizhatunk, pl. titkok kertjét (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Niki, a DM klubba mi is megyünk, ezt a flyert is én csináltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hurrá, ügyi vagy!

Már alig várom, és tényleg annyira jó, hogy dm buli ilyen közel van hozzám. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Máskor nem igazán tudtam kivel elmenni, de nagyon jó, hogy Szombathely közel van.
Mindig annyit kesergek, hogy minden a fővárosban van, és sok mindent nem tudok ezért elérni...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 02. - 18:50:07
Létrehozva: #18576

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.02. 02. - 18:48:31) *
Én Rád megharagudni? Soha! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 02. - 18:50:56
Létrehozva: #18577

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 02. - 18:44:16) *
Juhhhééééj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na hát kíváncsi vagyok, mi lesz, meg hogy lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tudom, mondta-e neked Kesik, de azon aggódik, hogy ne azon a napon jöjjön Alan, mert akkor gáz van. De május4-8 között, valami ilyesmire tippel. Hát remélem, holnap kiderül, mikor jön már, holnap 2 hete hogy tudjuk a dolgot. Szóval már ideje lenne kitűzni az időpontot kedves uram XDDDD

Na mi?!
Tájékoztassatok! Milyen napon? Az április 17? Hogy ne akkor legyen? Azt beszélitek?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 02. - 18:53:02
Létrehozva: #18578

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 02. - 18:48:32) *
Mode az új albumhoz új képek is dukálnak nem?

Hát remélem, mert már nagyon vágyom valami újra és nyálcsorgatóra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Fúú, remélem kapok valami külön csomagot Alan Wilder aktképekből XDDDD

Idézet (Niki @ 2010.02. 02. - 18:50:56) *
Na mi?!
Tájékoztassatok! Milyen napon? Az április 17? Hogy ne akkor legyen? Azt beszélitek?

na, Kesik azon aggódik, illetve bízik abban, hogy a kedves leendő férjem nem április 17-én óhajt Budapestre érkezni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 02. - 18:55:50
Létrehozva: #18579

devotee

Mode személyesen Alantől szeretnéd megkapni az aktképeket? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 02. - 18:59:47
Létrehozva: #18580

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 02. - 18:55:50) *
Mode személyesen Alantől szeretnéd megkapni az aktképeket? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hmmm (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Háát, jobban örülnék ha inkább valóságosan és nem csak képen hozná (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez most értelmes volt...XD Na szóval hogy ne csak fényképen legyen XD Alantől személyesen mást szeretnék megkapni nem csak az aktképeit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Anyám meg a mamám rosszul lennének, ha egy meztelen férfit látnának az asztalomon egy képkeretben xD Elég, ha e-mail-be küldi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 927 928 929 930 931 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
21 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (21 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: