2400 Oldal V  « < 928 929 930 931 932 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
---
post 2010.02. 02. - 19:00:06
Létrehozva: #18581

devotee

na, Kesik azon aggódik, illetve bízik abban, hogy a kedves leendő férjem nem április 17-én óhajt Budapestre érkezni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
[/quote]

Értem, akkor jól gondoltam.

Semmi gond, írjál Alan-nek, hogy ne akkor jöjjön. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szerintem úgyis végignézi a party-kat az oldalunkon, aztán látja, hogy ott nem érünk őrá. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 02. - 19:02:19
Létrehozva: #18582

devotee

Halihó!
Ange, most sikerült csak megnéznem a Ghost vididet. Naaaagyon jó lett! Rázott a hideg. Jól összehoztad!

Milyen kreatív banda van itt?! Mindenki ír, rajzol, blogol, képeket varázsol stb.
Csak én lógok ki a sorból. De sebaj, én meg élvezem a műveiteket! He-he, akkor még én jártam a legjobban.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 02. - 19:04:35
Létrehozva: #18583

devotee

Idézet (Niki @ 2010.02. 02. - 19:00:06) *
na, Kesik azon aggódik, illetve bízik abban, hogy a kedves leendő férjem nem április 17-én óhajt Budapestre érkezni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Értem, akkor jól gondoltam.

Semmi gond, írjál Alan-nek, hogy ne akkor jöjjön. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szerintem úgyis végignézi a party-kat az oldalunkon, aztán látja, hogy ott nem érünk őrá. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehehehee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Inkább megírom neki, hogy jöjjön mondjuk május 6-án, azon kívül meg minden nap szívesen fogadom az ágyamban ami továbbra is 2személyes és szeretettel várja Őt. XD

Idézet (Trixx @ 2010.02. 02. - 19:02:19) *
Halihó!
Ange, most sikerült csak megnéznem a Ghost vididet. Naaaagyon jó lett! Rázott a hideg. Jól összehoztad!

Milyen kreatív banda van itt?! Mindenki ír, rajzol, blogol, képeket varázsol stb.
Csak én lógok ki a sorból. De sebaj, én meg élvezem a műveiteket! He-he, akkor még én jártam a legjobban.

Oh sebaj, én sem csinálok semmit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem vagy egyedül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 02. - 19:06:55
Létrehozva: #18584

devotee

Angie: egyelőre úgy nagyon úgy néz ki, hogy fenn alszom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (és akkor ez azt jelenti, hogy az egész szombat is a miénk lesz???!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és szombat este meg PARTI?????????!!!!!!!!!) simán belefér pár film a DM-ezés mellett is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, szétrúgjuk a lakást! XD jah, meg majd mehetünk abba az éjjel-nappaliba itókáért alapozáshoz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Niki és a többiek: nem lenne rossz ez a Szombathely + tagsági + akkor ugye DM-es busszal vinnének?!?!?!?!?! (nem tom miért pörögtem rá annyira, hogy én hosszabb távon akarok DM-es buszon utazni XD Konci után nagyon megtetszett! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) - és hát Szombathely elég messze van!!! :DDDD Szóval nekem pénztől fogg függeni, mert ez akárhogy nézem még a király kedvezményekkel is kisebb vagyon lesz nekem, de igyekszem úgy spórolni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Éééééés igeeeeeeeeeeeeeen!!!! ANDY MEGINT EGY IGAZI HŐS!!!!!!!!! XDDDDDDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 02. - 19:08:17
Létrehozva: #18585

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 02. - 19:06:55) *

Miért is? Már megint lemaradtam. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 02. - 19:10:47
Létrehozva: #18586

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 02. - 19:06:55) *

mindjárt a nyakába kötöm a "please Dave touch Martin" lepedőt és akkor lesz köpenye is!!! XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na, már Szombathelyre is mentek bulizni? zártkörű? XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 02. - 19:11:27
Létrehozva: #18587

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 02. - 19:02:19) *
Halihó!

Szia Trixx.

Nyudi én sem tudok semmi kreativat csinálni.

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 02. - 19:13:14
Létrehozva: #18588

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 02. - 19:11:27) *
Szia Trixx.

Nyudi én sem tudok semmi kreativat csinálni.

Vica, Moed: Jó hogy nem vagyok egyedül! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Ettől a betűcserétől kikészülök! Ez már a leépülés kezdete. Bocsi Mode!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 02. - 19:16:40
Létrehozva: #18589

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 02. - 19:13:14) *
Vica, Moed: Jó hogy nem vagyok egyedül! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Ettől a betűcserétől kikészülök! Ez már a leépülés kezdete. Bocsi Mode!

Ugyan észre se vettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem tudtam milyen betűcseréről beszélsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 02. - 19:19:51
Létrehozva: #18590

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 02. - 19:16:40) *
Ugyan észre se vettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem tudtam milyen betűcseréről beszélsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te is kezdesz leépülni? Nem korai ez még, csak fele annyi idős vagy mint én?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vagy szemeid előtt Alan meztelen teste lebeg, és már olvasni sem tusz tőle?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 02. - 19:21:49
Létrehozva: #18591

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 02. - 19:10:47) *
mindjárt a nyakába kötöm a "please Dave touch Martin" lepedőt és akkor lesz köpenye is!!! XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na, már Szombathelyre is mentek bulizni? zártkörű? XD

Dehogy, nézd csak meg kinn, hogy milyen nagy buláj lesz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://www.freestate.hu/party/comments/par...rn-black-night/

Mode, mindjárt írok itt kinn Alan-nek, hogyha olvassa, akkor ne ezen a napon jöjjön. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 02. - 19:24:37
Létrehozva: #18592

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 02. - 19:19:51) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te is kezdesz leépülni? Nem korai ez még, csak fele annyi idős vagy mint én?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vagy szemeid előtt Alan meztelen teste lebeg, és már olvasni sem tusz tőle?

VEHEHEEEEE XDDD Most épp ettől a képtől vagyok elájulva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :
(IMG:http://img89.imageshack.us/img89/9208/alanek.jpg)

Idézet (Niki @ 2010.02. 02. - 19:21:49) *
Dehogy, nézd csak meg kinn, hogy milyen nagy buláj lesz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode, mindjárt írok itt kinn Alan-nek, hogyha olvassa, akkor ne ezen a napon jöjjön. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

okkéééé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 02. - 19:25:53
Létrehozva: #18593

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 02. - 14:54:15) *
És mikor Mart megtudta, h az apja feka? Az se lehetett kellemes. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Micsoda? Rájött hogy Ő miért más. Rájött a kapucíner rejtélyre! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 02. - 19:26:19
Létrehozva: #18594

devotee

Idézet (Niki @ 2010.02. 02. - 19:21:49) *

nagyon messze van nekem, jó bulit nektek XD én megmaradok a kispályás pecsánál XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 02. - 19:27:52
Létrehozva: #18595

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 02. - 19:26:19) *
nagyon messze van nekem, jó bulit nektek XD én megmaradok a kispályás pecsánál XD

Jaj te!

Odanézzünk!

Bezzeg nekem nem kutya elmenni a fővárosba. Hahh! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A kis elkényeztetett fővárosi móderek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 02. - 19:28:13
Létrehozva: #18596

devotee

Niki, köszi!

Mode, üzend meg a szerelmednek, hogy jöjjön bulizni hozzátok, elvisszük busszal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 02. - 19:30:02
Létrehozva: #18597

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 02. - 19:28:13) *
Niki, köszi!

Mode, üzend meg a szerelmednek, hogy jöjjön bulizni hozzátok, elvisszük busszal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rendben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(a "szerelmed" szó használatakor látni kéne a mosolygó fejemet XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 02. - 19:30:44
Létrehozva: #18598

devotee

Jelentem, megjöttek a recoil-ok, és Dave hourglass... dupla.. dvd-s... és macskakaparásos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindenhol csillagozós, és utalós (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Valics puszil mindenkit, most volt itt nálam a cd-k-ért..... Azt üzeni Mode-nak, hogy számitson mindenben rá is, mert megy mindenhova, ahova Alan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 02. - 19:31:28
Létrehozva: #18599

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 02. - 19:25:53) *
Micsoda? Rájött hogy Ő miért más. Rájött a kapucíner rejtélyre! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

anyuja elmesélte neki, mikor Sue-val Vivát várták, h ne ijedjen meg, ha fekete lesz a kislány, nem Sue volt hűtlen.... mert ugye Mart feka gén hordozó. (szerettem a genetikát bioszból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 02. - 19:32:12
Létrehozva: #18600

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 02. - 19:30:02) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rendben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(a "szerelmed" szó használatakor látni kéne a mosolygó fejemet XD)

http://www.freestate.hu/videos/vid-recoil-...hives/#comments (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 928 929 930 931 932 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
21 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (21 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: