![]() ![]() |
2010.02. 02. - 19:00:06
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na, Kesik azon aggódik, illetve bízik abban, hogy a kedves leendő férjem nem április 17-én óhajt Budapestre érkezni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
[/quote] Értem, akkor jól gondoltam. Semmi gond, írjál Alan-nek, hogy ne akkor jöjjön. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem úgyis végignézi a party-kat az oldalunkon, aztán látja, hogy ott nem érünk őrá. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 19:02:19
Létrehozva:
|
|
|
Halihó!
Ange, most sikerült csak megnéznem a Ghost vididet. Naaaagyon jó lett! Rázott a hideg. Jól összehoztad! Milyen kreatív banda van itt?! Mindenki ír, rajzol, blogol, képeket varázsol stb. Csak én lógok ki a sorból. De sebaj, én meg élvezem a műveiteket! He-he, akkor még én jártam a legjobban. |
|
|
|
2010.02. 02. - 19:04:35
Létrehozva:
|
|
|
na, Kesik azon aggódik, illetve bízik abban, hogy a kedves leendő férjem nem április 17-én óhajt Budapestre érkezni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Értem, akkor jól gondoltam. Semmi gond, írjál Alan-nek, hogy ne akkor jöjjön. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem úgyis végignézi a party-kat az oldalunkon, aztán látja, hogy ott nem érünk őrá. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehehee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Inkább megírom neki, hogy jöjjön mondjuk május 6-án, azon kívül meg minden nap szívesen fogadom az ágyamban ami továbbra is 2személyes és szeretettel várja Őt. XD Halihó! Ange, most sikerült csak megnéznem a Ghost vididet. Naaaagyon jó lett! Rázott a hideg. Jól összehoztad! Milyen kreatív banda van itt?! Mindenki ír, rajzol, blogol, képeket varázsol stb. Csak én lógok ki a sorból. De sebaj, én meg élvezem a műveiteket! He-he, akkor még én jártam a legjobban. Oh sebaj, én sem csinálok semmit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem vagy egyedül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 19:06:55
Létrehozva:
|
|
|
Angie: egyelőre úgy nagyon úgy néz ki, hogy fenn alszom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (és akkor ez azt jelenti, hogy az egész szombat is a miénk lesz???!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és szombat este meg PARTI?????????!!!!!!!!!) simán belefér pár film a DM-ezés mellett is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, szétrúgjuk a lakást! XD jah, meg majd mehetünk abba az éjjel-nappaliba itókáért alapozáshoz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Niki és a többiek: nem lenne rossz ez a Szombathely + tagsági + akkor ugye DM-es busszal vinnének?!?!?!?!?! (nem tom miért pörögtem rá annyira, hogy én hosszabb távon akarok DM-es buszon utazni XD Konci után nagyon megtetszett! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) - és hát Szombathely elég messze van!!! :DDDD Szóval nekem pénztől fogg függeni, mert ez akárhogy nézem még a király kedvezményekkel is kisebb vagyon lesz nekem, de igyekszem úgy spórolni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Éééééés igeeeeeeeeeeeeeen!!!! ANDY MEGINT EGY IGAZI HŐS!!!!!!!!! XDDDDDDDDDD |
|
|
|
2010.02. 02. - 19:08:17
Létrehozva:
|
|
|
Éééééés igeeeeeeeeeeeeeen!!!! ANDY MEGINT EGY IGAZI HŐS!!!!!!!!! XDDDDDDDDDD Miért is? Már megint lemaradtam. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 19:10:47
Létrehozva:
|
|
|
Éééééés igeeeeeeeeeeeeeen!!!! ANDY MEGINT EGY IGAZI HŐS!!!!!!!!! XDDDDDDDDDD mindjárt a nyakába kötöm a "please Dave touch Martin" lepedőt és akkor lesz köpenye is!!! XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, már Szombathelyre is mentek bulizni? zártkörű? XD |
|
|
|
2010.02. 02. - 19:11:27
Létrehozva:
|
|
|
Halihó! Ange, most sikerült csak megnéznem a Ghost vididet. Naaaagyon jó lett! Rázott a hideg. Jól összehoztad! Milyen kreatív banda van itt?! Mindenki ír, rajzol, blogol, képeket varázsol stb. Csak én lógok ki a sorból. De sebaj, én meg élvezem a műveiteket! He-he, akkor még én jártam a legjobban. Szia Trixx. Nyudi én sem tudok semmi kreativat csinálni. |
|
|
|
2010.02. 02. - 19:13:14
Létrehozva:
|
|
|
Szia Trixx. Nyudi én sem tudok semmi kreativat csinálni. Vica, Moed: Jó hogy nem vagyok egyedül! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ettől a betűcserétől kikészülök! Ez már a leépülés kezdete. Bocsi Mode! |
|
|
|
2010.02. 02. - 19:16:40
Létrehozva:
|
|
|
Vica, Moed: Jó hogy nem vagyok egyedül! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ettől a betűcserétől kikészülök! Ez már a leépülés kezdete. Bocsi Mode! Ugyan észre se vettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem tudtam milyen betűcseréről beszélsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 19:19:51
Létrehozva:
|
|
|
Ugyan észre se vettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem tudtam milyen betűcseréről beszélsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te is kezdesz leépülni? Nem korai ez még, csak fele annyi idős vagy mint én?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy szemeid előtt Alan meztelen teste lebeg, és már olvasni sem tusz tőle? |
|
|
|
2010.02. 02. - 19:21:49
Létrehozva:
|
|
|
mindjárt a nyakába kötöm a "please Dave touch Martin" lepedőt és akkor lesz köpenye is!!! XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, már Szombathelyre is mentek bulizni? zártkörű? XD Dehogy, nézd csak meg kinn, hogy milyen nagy buláj lesz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.freestate.hu/party/comments/par...rn-black-night/ Mode, mindjárt írok itt kinn Alan-nek, hogyha olvassa, akkor ne ezen a napon jöjjön. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 19:24:37
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te is kezdesz leépülni? Nem korai ez még, csak fele annyi idős vagy mint én?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy szemeid előtt Alan meztelen teste lebeg, és már olvasni sem tusz tőle? VEHEHEEEEE XDDD Most épp ettől a képtől vagyok elájulva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) : (IMG:http://img89.imageshack.us/img89/9208/alanek.jpg) Dehogy, nézd csak meg kinn, hogy milyen nagy buláj lesz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.freestate.hu/party/comments/par...rn-black-night/ Mode, mindjárt írok itt kinn Alan-nek, hogyha olvassa, akkor ne ezen a napon jöjjön. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) okkéééé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 19:25:53
Létrehozva:
|
|
|
És mikor Mart megtudta, h az apja feka? Az se lehetett kellemes. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Micsoda? Rájött hogy Ő miért más. Rájött a kapucíner rejtélyre! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 19:26:19
Létrehozva:
|
|
|
Dehogy, nézd csak meg kinn, hogy milyen nagy buláj lesz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.freestate.hu/party/comments/par...rn-black-night/ Mode, mindjárt írok itt kinn Alan-nek, hogyha olvassa, akkor ne ezen a napon jöjjön. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon messze van nekem, jó bulit nektek XD én megmaradok a kispályás pecsánál XD |
|
|
|
2010.02. 02. - 19:27:52
Létrehozva:
|
|
|
nagyon messze van nekem, jó bulit nektek XD én megmaradok a kispályás pecsánál XD Jaj te! Odanézzünk! Bezzeg nekem nem kutya elmenni a fővárosba. Hahh! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A kis elkényeztetett fővárosi móderek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe. |
|
|
|
2010.02. 02. - 19:28:13
Létrehozva:
|
|
|
Niki, köszi!
Mode, üzend meg a szerelmednek, hogy jöjjön bulizni hozzátok, elvisszük busszal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 19:30:02
Létrehozva:
|
|
|
Niki, köszi! Mode, üzend meg a szerelmednek, hogy jöjjön bulizni hozzátok, elvisszük busszal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rendben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (a "szerelmed" szó használatakor látni kéne a mosolygó fejemet XD) |
|
|
|
2010.02. 02. - 19:30:44
Létrehozva:
|
|
|
Jelentem, megjöttek a recoil-ok, és Dave hourglass... dupla.. dvd-s... és macskakaparásos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindenhol csillagozós, és utalós (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Valics puszil mindenkit, most volt itt nálam a cd-k-ért..... Azt üzeni Mode-nak, hogy számitson mindenben rá is, mert megy mindenhova, ahova Alan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 19:31:28
Létrehozva:
|
|
|
Micsoda? Rájött hogy Ő miért más. Rájött a kapucíner rejtélyre! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) anyuja elmesélte neki, mikor Sue-val Vivát várták, h ne ijedjen meg, ha fekete lesz a kislány, nem Sue volt hűtlen.... mert ugye Mart feka gén hordozó. (szerettem a genetikát bioszból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
|
2010.02. 02. - 19:32:12
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rendben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (a "szerelmed" szó használatakor látni kéne a mosolygó fejemet XD) http://www.freestate.hu/videos/vid-recoil-...hives/#comments (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |