2400 Oldal V  « < 929 930 931 932 933 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Mode93
post 2010.02. 02. - 19:34:46
Létrehozva: #18601

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 02. - 19:30:44) *
Jelentem, megjöttek a recoil-ok, és Dave hourglass... dupla.. dvd-s... és macskakaparásos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindenhol csillagozós, és utalós (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Valics puszil mindenkit, most volt itt nálam a cd-k-ért..... Azt üzeni Mode-nak, hogy számitson mindenben rá is, mert megy mindenhova, ahova Alan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Veheheeee (képzeljetek el egy ördögi nevetést) XD XD Valics meg számítson rá, hogy el fogom csábítani XD Mármint Alant XDD Legalábbis megpróbálkozok vele ilyet még úgyse csináltam XD jah de..egyszer XD

Idézet (Niki @ 2010.02. 02. - 19:32:12) *

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az érdekel, milyen lesz természetesen XD Engem csak a party érdekel más nem is XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 02. - 19:36:41
Létrehozva: #18602

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 02. - 19:31:28) *
anyuja elmesélte neki, mikor Sue-val Vivát várták, h ne ijedjen meg, ha fekete lesz a kislány, nem Sue volt hűtlen.... mert ugye Mart feka gén hordozó. (szerettem a genetikát bioszból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

Ja, ja. 31 évesen megtundi, azért ez durva. Fú de csúnya: "feka gén hordozó".
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 02. - 19:37:44
Létrehozva: #18603

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 02. - 19:34:46) *
Veheheeee (képzeljetek el egy ördögi nevetést) XD XD Valics meg számítson rá, hogy el fogom csábítani XD Mármint Alant XDD Legalábbis megpróbálkozok vele ilyet még úgyse csináltam XD jah de..egyszer XD

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az érdekel, milyen lesz természetesen XD Engem csak a party érdekel más nem is XDDD

HEhehhee.. szerintem erre többen is készülnek.. mármint a csábitásra... mondtam én, hogy itt iszapbirkó lesz.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lányok! Megyünk fogadni... jaaaajjjj... de megnézném Mode-ot, meg Valicsot harcolni az áhitott férfiért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudod, hogy Valics jó erőben van? heeheeee
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 02. - 19:40:48
Létrehozva: #18604

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 02. - 19:37:44) *
HEhehhee.. szerintem erre többen is készülnek.. mármint a csábitásra... mondtam én, hogy itt iszapbirkó lesz.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lányok! Megyünk fogadni... jaaaajjjj... de megnézném Mode-ot, meg Valicsot harcolni az áhitott férfiért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudod, hogy Valics jó erőben van? heeheeee

És mi van ha Alan egyszerűen Mode-ot választja? Körbenéz, rámutat Mode-ra: "Te kellesz nekem". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 02. - 19:42:08
Létrehozva: #18605

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 02. - 19:40:48) *
És mi van ha Alan egyszerűen Mode-ot választja? Körbenéz, rámutat Mode-ra: "Te kellesz nekem". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Akkor Mode-ot megölik... ez tuti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha Valicsot választaná, akkor Valics halna meg mások keze által (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 02. - 19:43:13
Létrehozva: #18606

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 02. - 19:37:44) *

Én is jó erőben vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Főleg ha életem férfijáról van szó XD

Idézet (Trixx @ 2010.02. 02. - 19:40:48) *

aaaaaaaaaaahhhhhhhh!!!!!! Úristeeen, és most elképzeltem, mi következne utána...uramatyám....

Idézet (Alisha @ 2010.02. 02. - 19:42:08) *
Akkor Mode-ot megölik... ez tuti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha Valicsot választaná, akkor Valics halna meg mások keze által (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Majd Alan megvéd XD Meg a testőrök meg a többiek XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 02. - 19:44:00
Létrehozva: #18607

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 02. - 19:42:52) *
Én is jó erőben vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Főleg ha életem férfijáról van szó XD

aaaaaaaaaaahhhhhhhh!!!!!! Úristeeen, és most elképzeltem, mi következne utána...uramatyám....

Heehhehee... akkor lesz bunyó... jólvan, csak viccelek... nem öl meg téged Valics, jámbor, mint egy borjú.. és még aranyos is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ezt a lányok is tanusithatják!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 02. - 19:44:53
Létrehozva: #18608

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 02. - 19:43:13) *

Majd Alan megvéd XD Meg a testőrök meg a többiek XD

Látjátok! Miből lesz a cserebogár! Hogy kivágta magát Mode! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Testőrök meg minden. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is segítenék!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 02. - 19:46:01
Létrehozva: #18609

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 02. - 19:44:00) *
Heehhehee... akkor lesz bunyó... jólvan, csak viccelek... nem öl meg téged Valics, jámbor, mint egy borjú.. és még aranyos is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ezt a lányok is tanusithatják!!!!!

Hát persze hogy nem lesz bunyó, én amúgy se tudnék megütni egy olyan csajt, aki ugyanazt a dolgot szereti mint én (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd Alan előtt max. összeveszünk, hogy "menj innen, engem akar látni" XDD

Idézet (Trixx @ 2010.02. 02. - 19:44:53) *
Látjátok! Miből lesz a cserebogár! Hogy kivágta magát Mode! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Testőrök meg minden. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is segítenék!

Vííh XD röhögök ám rendesen XD Segítesz?? Jólvan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 02. - 19:47:55
Létrehozva: #18610

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 02. - 19:46:01) *
Hát persze hogy nem lesz bunyó, én amúgy se tudnék megütni egy olyan csajt, aki ugyanazt a dolgot szereti mint én (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd Alan előtt max. összeveszünk, hogy "menj innen, engem akar látni" XDD

Vííh XD röhögök ám rendesen XD Segítesz?? Jólvan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

HEhehee... nanemáááá.. majd beosszátok! hanem, akkor mégis bunyó lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) legalább ketten legyetek normálisak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.02. 02. - 19:44:53) *

HEhehheee.........Hát Trix.. akkor én meg le kell, hogy fogjalak, mivel Valicsomat nem hagyom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 02. - 19:48:41
Létrehozva: #18611

devotee

csajok olvaslak titeket és jókat mosolygok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
basszus rohadtul fáj a jobb mandulám,minden nyelés kinszenvedés (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 02. - 19:49:37
Létrehozva: #18612

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 02. - 19:47:55) *
HEhehee... nanemáááá.. majd beosszátok! hanem, akkor mégis bunyó lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) legalább ketten legyetek normálisak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

HEhehheee.........Hát Trix.. akkor én meg le kell, hogy fogjalak, mivel Valicsomat nem hagyom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Biztos, hogy normálisnak kell lenni, mert kétlem, hogy Alan díjazná az őrült tyúkokat XD

Idézet (vicuska @ 2010.02. 02. - 19:48:41) *
csajok olvaslak titeket és jókat mosolygok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
basszus rohadtul fáj a jobb mandulám,minden nyelés kinszenvedés (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Igyál jó meleg teát!! Hátha...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 02. - 19:49:48
Létrehozva: #18613

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 02. - 19:48:41) *

Cumicecilin... töményen... és majd nyelhetsz is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg majd tudsz is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
árnyék
post 2010.02. 02. - 19:50:45
Létrehozva: #18614

Violator

Sziasztok!
Csak egy rövid időre néztem be hozzátok
Hideg van ,de nagyon..bbbrr.
A kéz törés, egy elesés következménye.22-én csúsztam meg a jégen és a jobb csuklóm roppant egyet.Gondoltam,hogy nem sima zúzódás.
Nagyon jók az Andy fotók.A kifutó végén állva,volt szerencsém látni a szexi kocka hasát is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .Mivel pillanatra fellebbentette a pólóját.
Angie, Vicus! kár,hogy nem voltatok a közelemben.
Integettem neki,hogy jöjjön közelebb,de csak odébb állt.nem lehet őt nem szeretni!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 02. - 19:52:42
Létrehozva: #18615

devotee

Idézet (árnyék @ 2010.02. 02. - 19:50:45) *
Sziasztok!
Csak egy rövid időre néztem be hozzátok
Hideg van ,de nagyon..bbbrr.
A kéz törés, egy elesés következménye.22-én csúsztam meg a jégen és a jobb csuklóm roppant egyet.Gondoltam,hogy nem sima zúzódás.
Nagyon jók az Andy fotók.A kifutó végén állva,volt szerencsém látni a szexi kocka hasát is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .Mivel pillanatra fellebbentette a pólóját.
Angie, Vicus! kár,hogy nem voltatok a közelemben.
Integettem neki,hogy jöjjön közelebb,de csak odébb állt.nem lehet őt nem szeretni!

Huhhhh.. Árnyék... szegénykém... Én minden héten esek egyet a kutyával, ezt MArcsi is tanusithatja, egyszerűen elránt, elcsúszom... és nem birok olyankor felkelni, csak röhögök.. de még soha semmim nem tört el, hála az égnek. Meddig leszel még gipszben?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 02. - 19:53:01
Létrehozva: #18616

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 02. - 19:47:55) *

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem ismerem Valicsodat, de akkor Őt kihagyom a bunyóból. Remélem jó lesz így. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vicus, hagyma, kakukkfű, méz. Kenyérre, levesbe, teába. Petrától kaptad el?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.02. 02. - 19:53:21
Létrehozva: #18617

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 02. - 19:49:48) *
Cumicecilin... töményen... és majd nyelhetsz is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg majd tudsz is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

"cumicecilin"

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 02. - 19:53:40
Létrehozva: #18618

devotee

Egyáltalán kezdjük ott, hogy oda merünk-e menni Alanhez, mert én speciel ha meglátom, tuti hogy "összefosom" magam a látványtól. Meg már a videókon is olyan szinten nem bírok magammal amikor valamilyen közelebbi felvétel van róla, hogy ott előtte valóságosan..uh.. Szóval egyáltalán eljutok-e odáig meg oda merek-e állni elé...Ha mégis oda kerülök, kiver a víz, és a szívem olyan ütemben fog verni, hogy hallani lehet majd XD

És ha még esetleg le is fényképezkedhetek Vele..és hozzám ér..uhh
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
árnyék
post 2010.02. 02. - 19:54:18
Létrehozva: #18619

Violator

Edó!Hogy van a kutyusod?..és te lelkileg?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 02. - 19:55:03
Létrehozva: #18620

devotee

Mode azt teszem.Iszom a meleg teát.

Edóka attól tartok most még a cumicecilinhez sem lenne kedvem.De azért köszi.Valami más javaslat?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 929 930 931 932 933 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
26 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (26 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: