![]() ![]() |
2010.02. 02. - 19:56:23
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Huhhhh.. Árnyék... szegénykém... Én minden héten esek egyet a kutyával, ezt MArcsi is tanusithatja, egyszerűen elránt, elcsúszom... és nem birok olyankor felkelni, csak röhögök.. de még soha semmim nem tört el, hála az égnek. Meddig leszel még gipszben? Március 5-ig,ha minden igaz! |
|
|
|
2010.02. 02. - 19:56:34
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Egyáltalán kezdjük ott, hogy oda merünk-e menni Alanhez, mert én speciel ha meglátom, tuti hogy "összefosom" magam a látványtól. Meg már a videókon is olyan szinten nem bírok magammal amikor valamilyen közelebbi felvétel van róla, hogy ott előtte valóságosan..uh.. Szóval egyáltalán eljutok-e odáig meg oda merek-e állni elé...Ha mégis oda kerülök, kiver a víz, és a szívem olyan ütemben fog verni, hogy hallani lehet majd XD Hát Szívem! Össze ne fosd magad, mert úgy biztosan nem kellesz Neki? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cumicecilin! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez nekem új volt! Csak a nyeles kalmopyrint ismerem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 19:56:58
Létrehozva:
|
|
|
"cumicecilin" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát köszönöm a csapat megértését a mandula fájásommal kapcs.Ennyire ne sajnáljatok már.... |
|
|
|
2010.02. 02. - 19:58:27
Létrehozva:
|
|
|
Egyáltalán kezdjük ott, hogy oda merünk-e menni Alanhez, mert én speciel ha meglátom, tuti hogy "összefosom" magam a látványtól. Meg már a videókon is olyan szinten nem bírok magammal amikor valamilyen közelebbi felvétel van róla, hogy ott előtte valóságosan..uh.. Szóval egyáltalán eljutok-e odáig meg oda merek-e állni elé...Ha mégis oda kerülök, kiver a víz, és a szívem olyan ütemben fog verni, hogy hallani lehet majd XD NEm baj aaaaz... ezzel mindenki igy van, ne aggódj! KEzet foghatsz barátnémmal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lehet mindketten elájultok. Én pont azt mondtam, hogy az a baj, hogy nem állhatok DM koncerten első sorban... mert..... kijön Dave... ok... második számnál ledobja a textilt.. legalábbis a zakót.. na én már ott elájulok, és lemaradok a koncertről.. mondhatnám, kiabálhatnám.. jól vagyooook... jól vagyoooook... ne vigyetek ki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mekkora már.. kifutja az ember a belét, aztán megvan az első sor, végig áll órákat, még katétert is berakat, hogy azzal se legyen gond, és zutty... összeesik a pasi miatt.. mert eldobta a textilt... hát én tuti utána agyvérzést is kapok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval Mode.. majd én tartalak mindkettőtöket... Valicsot, és téged is.. mivel én is mindenhol ott leszek, mert nekem meg barátnői kötelességem.. úgyhogy rám számithatsz, majd én segitek midnenben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 19:58:58
Létrehozva:
|
|
|
hát köszönöm a csapat megértését a mandula fájásommal kapcs.Ennyire ne sajnáljatok már.... Én sajnáltalak asszonypajtás! Le is írtam a házipraktikáim (is). (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 20:00:06
Létrehozva:
|
|
|
Edó!Hogy van a kutyusod?..és te lelkileg? Köszönöm kérdésed... most még remekül van, kicsit ma levert lett a sok gyógyszertől, holnap kezdődik a terápia, de érzem, hogynem fogja megviselni.. én ha veletek vagyok, remekül vagyok.. de ha egyedül vele, mindig pityergek... de nem lesz baj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 20:00:38
Létrehozva:
|
|
|
Egyáltalán kezdjük ott, hogy oda merünk-e menni Alanhez, mert én speciel ha meglátom, tuti hogy "összefosom" magam a látványtól. Meg már a videókon is olyan szinten nem bírok magammal amikor valamilyen közelebbi felvétel van róla, hogy ott előtte valóságosan..uh.. Szóval egyáltalán eljutok-e odáig meg oda merek-e állni elé...Ha mégis oda kerülök, kiver a víz, és a szívem olyan ütemben fog verni, hogy hallani lehet majd XD És ha még esetleg le is fényképezkedhetek Vele..és hozzám ér..uhh majd küldünk a hulládért XD |
|
|
|
2010.02. 02. - 20:00:44
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem ismerem Valicsodat, de akkor Őt kihagyom a bunyóból. Remélem jó lesz így. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicus, hagyma, kakukkfű, méz. Kenyérre, levesbe, teába. Petrától kaptad el? Nem a Petrától.Éjszaka arra ébredtem fel,hogy fáj. köszi a tippeket de a hagymát nem igazán birja a bélésem a mézet utálom.Marad a kakukkfű... |
|
|
|
2010.02. 02. - 20:01:49
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 02. - 20:02:15
Létrehozva:
|
|
|
Hát a másik javaslatom az orvos lenne... minden esetben.. meg ha van otthon tantum verde spray, az nagyon jó erre, de recept nélkül lehet kapni a patikában, és máris hatósos... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
NEm sértődünk, nem sértődünk.. vagy nem értjük ha kicsit viccelődünk ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 20:02:18
Létrehozva:
|
|
|
Én sajnáltalak asszonypajtás! Le is írtam a házipraktikáim (is). (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszönöm.Már reagáltam is a praktikákra |
|
|
|
2010.02. 02. - 20:04:14
Létrehozva:
|
|
|
FONTOS: KI JÖN SZOMBATON TUTIRA?????? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Részleteket privben elmondom, csak közöljétek gyorsan.
|
|
|
|
2010.02. 02. - 20:04:50
Létrehozva:
|
|
|
Hát a másik javaslatom az orvos lenne... minden esetben.. meg ha van otthon tantum verde spray, az nagyon jó erre, de recept nélkül lehet kapni a patikában, és máris hatósos... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) NEm sértődünk, nem sértődünk.. vagy nem értjük ha kicsit viccelődünk ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tantum verde van itthon majd fújok egyet a torkomba. Az orvost majd meglátjuk. Nem sértődtem meg. |
|
|
|
2010.02. 02. - 20:06:30
Létrehozva:
|
|
|
FONTOS: KI JÖN SZOMBATON TUTIRA?????? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Részleteket privben elmondom, csak közöljétek gyorsan. Én.. és a sleppem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Valics, MArishka, Ágneszitó... Asszem négyen megyünk.. jujjjj. miért miért!!!!!! Gyorsan, mert mennem kell életem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tantum verde van itthon majd fújok egyet a torkomba. Az orvost majd meglátjuk. Nem sértődtem meg. Aaaajjj... Vica... majd? nincs majd.. már reggel kellett volna... mire vársz? mig a másik is begyullad?.. állj fel, és fújj be.. aztán 2 óra múlva újra Ejej |
|
|
|
2010.02. 02. - 20:06:53
Létrehozva:
|
|
|
orvos? ha begyulladt akkor vmi olyan cukorkát szopogass, ami gyulladásra jó addig is... nem tudom, nekem csak torokfájásom volt, nem gyulladtak be a manduláim. cukorkám sajnos nincs itthon nekem is csak az egyik gyulladt be(egyenlőre) ha rosszabbodik akkor orvos |
|
|
|
2010.02. 02. - 20:08:32
Létrehozva:
|
|
|
hát köszönöm a csapat megértését a mandula fájásommal kapcs.Ennyire ne sajnáljatok már.... Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! (101x (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
|
2010.02. 02. - 20:08:37
Létrehozva:
|
|
|
Na megyek Angie, majd ha visszajöttem a sétából, megtudom...
|
|
|
|
2010.02. 02. - 20:08:39
Létrehozva:
|
|
|
Én.. és a sleppem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Valics, MArishka, Ágneszitó... Asszem négyen megyünk.. jujjjj. miért miért!!!!!! Gyorsan, mert mennem kell életem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aaaajjj... Vica... majd? nincs majd.. már reggel kellett volna... mire vársz? mig a másik is begyullad?.. állj fel, és fújj be.. aztán 2 óra múlva újra Ejej oké fújom már |
|
|
|
2010.02. 02. - 20:09:32
Létrehozva:
|
|
|
NEm baj aaaaz... ezzel mindenki igy van, ne aggódj! KEzet foghatsz barátnémmal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lehet mindketten elájultok. Én pont azt mondtam, hogy az a baj, hogy nem állhatok DM koncerten első sorban... mert..... kijön Dave... ok... második számnál ledobja a textilt.. legalábbis a zakót.. na én már ott elájulok, és lemaradok a koncertről.. mondhatnám, kiabálhatnám.. jól vagyooook... jól vagyoooook... ne vigyetek ki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mekkora már.. kifutja az ember a belét, aztán megvan az első sor, végig áll órákat, még katétert is berakat, hogy azzal se legyen gond, és zutty... összeesik a pasi miatt.. mert eldobta a textilt... hát én tuti utána agyvérzést is kapok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval Mode.. majd én tartalak mindkettőtöket... Valicsot, és téged is.. mivel én is mindenhol ott leszek, mert nekem meg barátnői kötelességem.. úgyhogy rám számithatsz, majd én segitek midnenben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Huh..köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem vagyok az az ájulós fajta, de még nem is láttam egy szerelmemet sem élőben, szóval nem tudom, hogy fogok reagálni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 20:10:32
Létrehozva:
|
|
|
Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! Óóóóó, jaj szegény Vicuska! Fáj szegénynek a mandulácskája! (101x (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) hehe Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most már elhiszem,hogy sajnálsz |
|
|
|
![]() ![]() |