![]() ![]() |
2010.02. 02. - 20:11:24
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usi, igen, miénk a kéró, de csak disztingváltan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szombaton meg el kellene menni vásárolni, muszáj sajnos, de majd megoldjuk! Kesik is majd bevágódik valamikor egy fürdésre, aztán hármasban megyünk majd bulizni.
Capri, nem zártkörű, te is jöhetsz Szombathelyre ha akarsz! És igen MODER BUSSZAL MEGYÜNK!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, jobbulást neked drága, gyógypuszika (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na megyek Angie, majd ha visszajöttem a sétából, megtudom... Írtam PM-et |
|
|
|
2010.02. 02. - 20:13:00
Létrehozva:
|
|
|
köszönöm Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.02. 02. - 20:14:49
Létrehozva:
|
|
|
hehe Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most már elhiszem,hogy sajnálsz Na azé! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 20:19:00
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Csak egy rövid időre néztem be hozzátok Hideg van ,de nagyon..bbbrr. A kéz törés, egy elesés következménye.22-én csúsztam meg a jégen és a jobb csuklóm roppant egyet.Gondoltam,hogy nem sima zúzódás. Nagyon jók az Andy fotók.A kifutó végén állva,volt szerencsém látni a szexi kocka hasát is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .Mivel pillanatra fellebbentette a pólóját. Angie, Vicus! kár,hogy nem voltatok a közelemben. Integettem neki,hogy jöjjön közelebb,de csak odébb állt.nem lehet őt nem szeretni! hehe árnyék ez aranyos tőled (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 20:21:22
Létrehozva:
|
|
|
köszönöm Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát igazán nincs mit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sziasztok! Csak egy rövid időre néztem be hozzátok Hideg van ,de nagyon..bbbrr. A kéz törés, egy elesés következménye.22-én csúsztam meg a jégen és a jobb csuklóm roppant egyet.Gondoltam,hogy nem sima zúzódás. Nagyon jók az Andy fotók.A kifutó végén állva,volt szerencsém látni a szexi kocka hasát is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .Mivel pillanatra fellebbentette a pólóját. Angie, Vicus! kár,hogy nem voltatok a közelemben. Integettem neki,hogy jöjjön közelebb,de csak odébb állt.nem lehet őt nem szeretni! Szia Árnyák drágaság! Na igen, erre a jég dologra tippeltem magam is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Akkor most nem fogsz velünk pörögni szombaton? Kár (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig jó lett volna szexi, kék gipsszel táncizni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Andy milyen cuki!!! Kár, hogy nem láttuk vicával!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 20:25:08
Létrehozva:
|
|
|
Hát igazán nincs mit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Árnyák drágaság! Na igen, erre a jég dologra tippeltem magam is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Akkor most nem fogsz velünk pörögni szombaton? Kár (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig jó lett volna szexi, kék gipsszel táncizni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Andy milyen cuki!!! Kár, hogy nem láttuk vicával!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát kár. Andy a hármónk kis szivének csücske. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na én mára elköszönök.Jó éccakát mindenkinek és szép álmokat.Pá a reggeli viszlát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 20:25:55
Létrehozva:
|
|
|
Capri: nekem is messze van Szombathely, de belegondolva 2000 ft-ért busz+buli (csak a piára meg némi kajára kéne költeni) egyáltalán nem sok érte, főleg hogy remek társaság is lesz!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én nagyon erősen gondolkodom rajta! (sőt neked még olcsóbb, mert Pestről indulna busz, úgyhogy neked nem kell pluszban fizetni azért, hogy bejuss Pestre is! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
Edó: jó Hourglass-ezést és Recoil-ozást! Valicsnak meg pussz back! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: ÉN JÖVÖK SZOMBATON!!! (vagyis megyek veled! XD) |
|
|
|
2010.02. 02. - 20:29:18
Létrehozva:
|
|
|
Vica, igen, imádjuk Andy drágát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chocito!
Usi, szerintem nem drága, én tuti megyek, mert hát "kötelezővé lett téve" de mivel kiváltom a tagságit az egész ingyen lesz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Capri, lécci gyere te is!!!!!!!!!!!!!! Igen, tudom, hogy Te jössz Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , meg a Lola és én meg a Kesik és Edóék négyen, de ki jön még? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsus, Léna drága? |
|
|
|
2010.02. 02. - 20:29:36
Létrehozva:
|
|
|
Angie: NA MONDD MÁR MI VAN!!! Juhhéééé, Kesik is jön tőled? Szuper!!! Végre tudok vele személyesen is beszélni, mert a buszon nem sok kommunikációra volt lehetőség az éneklésen és az ordításokon kívül! XD
Lola mikor is tér vissza (basszus de hiányzik innen!!!)?? Ő jön szombaton??? UGYE IGEN?!?!?!?! |
|
|
|
2010.02. 02. - 20:30:33
Létrehozva:
|
|
|
Hát kár. Andy a hármónk kis szivének csücske. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na én mára elköszönök.Jó éccakát mindenkinek és szép álmokat.Pá a reggeli viszlát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt fájó mandulájú Vicuska! (jaj, Te szegény) |
|
|
|
2010.02. 02. - 20:31:18
Létrehozva:
|
|
|
Halihó! Ange, most sikerült csak megnéznem a Ghost vididet. Naaaagyon jó lett! Rázott a hideg. Jól összehoztad! Milyen kreatív banda van itt?! Mindenki ír, rajzol, blogol, képeket varázsol stb. Csak én lógok ki a sorból. De sebaj, én meg élvezem a műveiteket! He-he, akkor még én jártam a legjobban. Köszi Trixx, örülök, hogy tetszett!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 20:33:30
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica, gyógyuljon meg a mandulád! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.02. 02. - 20:33:56
Létrehozva:
|
|
|
Angie: NA MONDD MÁR MI VAN!!! Juhhéééé, Kesik is jön tőled? Szuper!!! Végre tudok vele személyesen is beszélni, mert a buszon nem sok kommunikációra volt lehetőség az éneklésen és az ordításokon kívül! XD Lola mikor is tér vissza (basszus de hiányzik innen!!!)?? Ő jön szombaton??? UGYE IGEN?!?!?!?! Na az van, hogy kaptam levelet a szervezőktől - mármint a szombati buli szervezőitől - hogy oda megyünk-e a Józan Géza bulijába a Club Coolba, mert ha igen, akkor írja meg hányan megyünk, gondolom kapunk ingyen belépőt vagy ilyesmi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na, mindenkinek spórolás, ha jól tippelek. Igen, Kesik besírta magát szombatra egy fürdésre, mert hogy ő egy másik buliból jön fel Pestre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola szombaton tér vissza, jön ő is természetesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 20:37:00
Létrehozva:
|
|
|
Na asszem én is elhúzok aludni! Jó éjt Babák! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 02. - 20:38:40
Létrehozva:
|
|
|
Angie: ez FANTÖRPIKUS lenne, illetve LESZ!!!!!!!!!!! Hallod, rendesen épülnek itt a kapcsolatok! XDDDD
jóccakát az alvóknak! (ma már nem írom ezt le még egyszer, osszátok be! XD) |
|
|
|
2010.02. 02. - 20:39:01
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
[quote name='vicuska' date='2010.02. 02. - 20:19:00' post='21518']
hehe árnyék ez aranyos tőled (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) [/quo Jobbulást a torkodnak! |
|
|
|
2010.02. 02. - 20:42:43
Létrehozva:
|
|
|
Angie: ez FANTÖRPIKUS lenne, illetve LESZ!!!!!!!!!!! Hallod, rendesen épülnek itt a kapcsolatok! XDDDD jóccakát az alvóknak! (ma már nem írom ezt le még egyszer, osszátok be! XD) Csak tipp, hogy ezért kérdezték (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na de mi másért? Idehozzák nekünk a Mode-ot? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na az mekkorát ütne... HÁHÁ, igen, épülnek, épülgetnek, most valami fénysebességgel. Ikszdé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Értettem, beosszuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 02. - 20:43:24
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Én is elmegyek alfába!Jó éjt mindenkinek!
|
|
|
|
2010.02. 02. - 20:47:01
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
pusszancs mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neked külön Neo! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) írtam levélt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hogy vagytok? picit eltűntem... sorry érte.. |
|
|
|
2010.02. 02. - 20:54:21
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Árnyék!
szia Sori!! Írtam csomó megjegyzést a Facebookra, fura volt, hogy nem válaszoltál. Mi történt? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |