2400 Oldal V  « < 931 932 933 934 935 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.02. 02. - 20:11:24
Létrehozva: #18641

devotee

Usi, igen, miénk a kéró, de csak disztingváltan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szombaton meg el kellene menni vásárolni, muszáj sajnos, de majd megoldjuk! Kesik is majd bevágódik valamikor egy fürdésre, aztán hármasban megyünk majd bulizni.

Capri, nem zártkörű, te is jöhetsz Szombathelyre ha akarsz!

És igen MODER BUSSZAL MEGYÜNK!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vica, jobbulást neked drága, gyógypuszika (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.02. 02. - 20:08:37) *
Na megyek Angie, majd ha visszajöttem a sétából, megtudom...

Írtam PM-et
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 02. - 20:13:00
Létrehozva: #18642

devotee

köszönöm Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.02. 02. - 20:14:49
Létrehozva: #18643

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 02. - 20:10:32) *
hehe Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most már elhiszem,hogy sajnálsz

Na azé! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 02. - 20:19:00
Létrehozva: #18644

devotee

Idézet (árnyék @ 2010.02. 02. - 19:50:45) *
Sziasztok!
Csak egy rövid időre néztem be hozzátok
Hideg van ,de nagyon..bbbrr.
A kéz törés, egy elesés következménye.22-én csúsztam meg a jégen és a jobb csuklóm roppant egyet.Gondoltam,hogy nem sima zúzódás.
Nagyon jók az Andy fotók.A kifutó végén állva,volt szerencsém látni a szexi kocka hasát is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .Mivel pillanatra fellebbentette a pólóját.
Angie, Vicus! kár,hogy nem voltatok a közelemben.
Integettem neki,hogy jöjjön közelebb,de csak odébb állt.nem lehet őt nem szeretni!

hehe árnyék ez aranyos tőled (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 02. - 20:21:22
Létrehozva: #18645

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 02. - 20:13:00) *
köszönöm Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát igazán nincs mit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (árnyék @ 2010.02. 02. - 19:50:45) *
Sziasztok!
Csak egy rövid időre néztem be hozzátok
Hideg van ,de nagyon..bbbrr.
A kéz törés, egy elesés következménye.22-én csúsztam meg a jégen és a jobb csuklóm roppant egyet.Gondoltam,hogy nem sima zúzódás.
Nagyon jók az Andy fotók.A kifutó végén állva,volt szerencsém látni a szexi kocka hasát is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .Mivel pillanatra fellebbentette a pólóját.
Angie, Vicus! kár,hogy nem voltatok a közelemben.
Integettem neki,hogy jöjjön közelebb,de csak odébb állt.nem lehet őt nem szeretni!

Szia Árnyák drágaság!

Na igen, erre a jég dologra tippeltem magam is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Akkor most nem fogsz velünk pörögni szombaton? Kár (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig jó lett volna szexi, kék gipsszel táncizni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Andy milyen cuki!!! Kár, hogy nem láttuk vicával!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 02. - 20:25:08
Létrehozva: #18646

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 02. - 20:21:22) *
Hát igazán nincs mit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Árnyák drágaság!

Na igen, erre a jég dologra tippeltem magam is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Akkor most nem fogsz velünk pörögni szombaton? Kár (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig jó lett volna szexi, kék gipsszel táncizni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Andy milyen cuki!!! Kár, hogy nem láttuk vicával!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát kár.
Andy a hármónk kis szivének csücske. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na én mára elköszönök.Jó éccakát mindenkinek és szép álmokat.Pá a reggeli viszlát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 02. - 20:25:55
Létrehozva: #18647

devotee

Capri: nekem is messze van Szombathely, de belegondolva 2000 ft-ért busz+buli (csak a piára meg némi kajára kéne költeni) egyáltalán nem sok érte, főleg hogy remek társaság is lesz!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én nagyon erősen gondolkodom rajta! (sőt neked még olcsóbb, mert Pestről indulna busz, úgyhogy neked nem kell pluszban fizetni azért, hogy bejuss Pestre is! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Edó: jó Hourglass-ezést és Recoil-ozást! Valicsnak meg pussz back! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie: ÉN JÖVÖK SZOMBATON!!! (vagyis megyek veled! XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 02. - 20:29:18
Létrehozva: #18648

devotee

Vica, igen, imádjuk Andy drágát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chocito!

Usi, szerintem nem drága, én tuti megyek, mert hát "kötelezővé lett téve" de mivel kiváltom a tagságit az egész ingyen lesz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Capri, lécci gyere te is!!!!!!!!!!!!!!

Igen, tudom, hogy Te jössz Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , meg a Lola és én meg a Kesik és Edóék négyen, de ki jön még? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsus, Léna drága?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 02. - 20:29:36
Létrehozva: #18649

devotee

Angie: NA MONDD MÁR MI VAN!!! Juhhéééé, Kesik is jön tőled? Szuper!!! Végre tudok vele személyesen is beszélni, mert a buszon nem sok kommunikációra volt lehetőség az éneklésen és az ordításokon kívül! XD
Lola mikor is tér vissza (basszus de hiányzik innen!!!)?? Ő jön szombaton??? UGYE IGEN?!?!?!?!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.02. 02. - 20:30:33
Létrehozva: #18650

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 02. - 20:25:08) *
Hát kár.
Andy a hármónk kis szivének csücske. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na én mára elköszönök.Jó éccakát mindenkinek és szép álmokat.Pá a reggeli viszlát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó éjt fájó mandulájú Vicuska! (jaj, Te szegény)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 02. - 20:31:18
Létrehozva: #18651

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 02. - 19:02:19) *
Halihó!
Ange, most sikerült csak megnéznem a Ghost vididet. Naaaagyon jó lett! Rázott a hideg. Jól összehoztad!

Milyen kreatív banda van itt?! Mindenki ír, rajzol, blogol, képeket varázsol stb.
Csak én lógok ki a sorból. De sebaj, én meg élvezem a műveiteket! He-he, akkor még én jártam a legjobban.

Köszi Trixx, örülök, hogy tetszett!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 02. - 20:33:30
Létrehozva: #18652

devotee

Szia Vica, gyógyuljon meg a mandulád! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 02. - 20:33:56
Létrehozva: #18653

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 02. - 20:29:36) *
Angie: NA MONDD MÁR MI VAN!!! Juhhéééé, Kesik is jön tőled? Szuper!!! Végre tudok vele személyesen is beszélni, mert a buszon nem sok kommunikációra volt lehetőség az éneklésen és az ordításokon kívül! XD
Lola mikor is tér vissza (basszus de hiányzik innen!!!)?? Ő jön szombaton??? UGYE IGEN?!?!?!?!

Na az van, hogy kaptam levelet a szervezőktől - mármint a szombati buli szervezőitől - hogy oda megyünk-e a Józan Géza bulijába a Club Coolba, mert ha igen, akkor írja meg hányan megyünk, gondolom kapunk ingyen belépőt vagy ilyesmi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na, mindenkinek spórolás, ha jól tippelek.

Igen, Kesik besírta magát szombatra egy fürdésre, mert hogy ő egy másik buliból jön fel Pestre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola szombaton tér vissza, jön ő is természetesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.02. 02. - 20:37:00
Létrehozva: #18654

devotee

Na asszem én is elhúzok aludni! Jó éjt Babák! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 02. - 20:38:40
Létrehozva: #18655

devotee

Angie: ez FANTÖRPIKUS lenne, illetve LESZ!!!!!!!!!!! Hallod, rendesen épülnek itt a kapcsolatok! XDDDD

jóccakát az alvóknak! (ma már nem írom ezt le még egyszer, osszátok be! XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
árnyék
post 2010.02. 02. - 20:39:01
Létrehozva: #18656

Violator

[quote name='vicuska' date='2010.02. 02. - 20:19:00' post='21518']
hehe árnyék ez aranyos tőled (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
[/quo
Jobbulást a torkodnak!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 02. - 20:42:43
Létrehozva: #18657

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 02. - 20:38:40) *
Angie: ez FANTÖRPIKUS lenne, illetve LESZ!!!!!!!!!!! Hallod, rendesen épülnek itt a kapcsolatok! XDDDD

jóccakát az alvóknak! (ma már nem írom ezt le még egyszer, osszátok be! XD)

Csak tipp, hogy ezért kérdezték (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na de mi másért? Idehozzák nekünk a Mode-ot? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na az mekkorát ütne... HÁHÁ, igen, épülnek, épülgetnek, most valami fénysebességgel. Ikszdé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Értettem, beosszuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
árnyék
post 2010.02. 02. - 20:43:24
Létrehozva: #18658

Violator

Én is elmegyek alfába!Jó éjt mindenkinek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.02. 02. - 20:47:01
Létrehozva: #18659

devotee

sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

pusszancs mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Neked külön Neo! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) írtam levélt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hogy vagytok? picit eltűntem... sorry érte..
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 02. - 20:54:21
Létrehozva: #18660

devotee

Jó éjt Árnyék!

szia Sori!! Írtam csomó megjegyzést a Facebookra, fura volt, hogy nem válaszoltál. Mi történt? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 931 932 933 934 935 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
18 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (18 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: