![]() ![]() |
2010.02. 03. - 00:58:44
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.02. 03. - 06:20:42
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Capri, nagyon tetszenek ezek a kis PS szösszenetek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gratulálok! Edó, szerintem nem lesz baj, hogy valaki kimaradt, mert csak körülbelüli létszámot adtam meg. Elvileg rajta leszek a vendég listán és én fogok bevinni X embert, szóval szurkoljatok, hogy ma kapjak erről visszajelzést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, milyen édi vagy, ahogy be tudsz csavarodni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jantarr, a vidik szuperek!!! Trixx, Sori, jó munkát nektek mára, aztán jelentkezzetek ám szabad időtökben (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) JAAAAA, ezt meg most találtam, így korán reggel különösen hatott, már a video címe sem semmi: "Dave Gahan és az ő mocskos álmai (és az enyémek is persze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))" Nagyon szexi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=maFQ2UaYvU8...feature=related |
|
|
|
2010.02. 03. - 06:29:27
Létrehozva:
|
|
|
Szép reggelt mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie? te már ilyenkor mindig kukorékolsz.. meg Vicus is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.02. 03. - 06:31:04
Létrehozva:
|
|
|
Szép reggelt mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie? te már ilyenkor mindig kukorékolsz.. meg Vicus is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia! 6-kor kelek, 7-kor indulok dolgozni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem ez jutott... egyelőre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicát meg költi a Petra, aztán viszi a bölcsibe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ti éjjeli baglyok vagytok, mi meg korán kelő fecskék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 06:31:25
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt! Capri, nagyon tetszenek ezek a kis PS szösszenetek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gratulálok! Edó, szerintem nem lesz baj, hogy valaki kimaradt, mert csak körülbelüli létszámot adtam meg. Elvileg rajta leszek a vendég listán és én fogok bevinni X embert, szóval szurkoljatok, hogy ma kapjak erről visszajelzést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, milyen édi vagy, ahogy be tudsz csavarodni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jantarr, a vidik szuperek!!! Trixx, Sori, jó munkát nektek mára, aztán jelentkezzetek ám szabad időtökben (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) JAAAAA, ezt meg most találtam, így korán reggel különösen hatott, már a video címe sem semmi: "Dave Gahan és az ő mocskos álmai (és az enyémek is persze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))" Nagyon szexi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=maFQ2UaYvU8...feature=related HEheeehe Mucur (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És mekkora a zene is... jujjj... köszi Angie, ez nagyon jó kis ébresztő volt!!!! |
|
|
|
2010.02. 03. - 06:37:26
Létrehozva:
|
|
|
Capri, nekem is bejövős ezek a képek... vagy mik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez valami új tehnolódzsi, amit most tanultál? Szépek nagyon... az a jó, hogy nem csicsásak,...
Jujjj... de álmos vagyok.. na puszi mindenkinek, megyek viszem a kuttyot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 06:52:27
Létrehozva:
|
|
|
Örülök, hogy tetszett a vidi, Edó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szorítok a kuttyodnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem jól fogja viselni!! Én is megyek dolgozni. pááááááááá |
|
|
|
2010.02. 03. - 07:36:58
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt! Capri nálam ez a nyerő! Nagyon- nagyon ügyi vagy. Az emberem már letöltötte nekem a PS-t (amit Ange ajánlott) a hétvégén felrakom, és meglátom mit tudok vele kezdeni. Ange, neked is jó munkát, remélem nem lesz uncsi napod, vagy igen, ha azt szereted. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó, az első cemo nap miatt nagyon szorítok. Remélem nem lesz nagyon ki a kutyikád. |
|
|
|
2010.02. 03. - 07:42:03
Létrehozva:
|
|
|
Ange, jó ez a vidi. 0:52-nél van Dave ről egy csukott szemes kép profilból, az nagyon szép kép. Nekem az egyik legszebb amit valaha láttam.
A végén a leányzó (takemedave (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) azért berakta magát Dave mellé. A kis dárga. Jót mosolyogtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 08:19:54
Létrehozva:
|
|
|
Szia! 6-kor kelek, 7-kor indulok dolgozni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem ez jutott... egyelőre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicát meg költi a Petra, aztán viszi a bölcsibe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ti éjjeli baglyok vagytok, mi meg korán kelő fecskék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez így van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár inkább én szoktam kelteni a kiscsajt. Ja és jó reggelt mindenkinek. |
|
|
|
2010.02. 03. - 08:22:30
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt!
Na kicsit végre kialudtam magam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie vidijét mindjárt megnézem. Edó: drukk nektek! Amúgy igen, ez egy új tutorial/módszer, amit Capri kipróbált. Trixx: a PS-hez a titok nyitja, hogy időt kell rá szánni - főleg az elején míg kitapasztalod hogy mi merre van - illetve a tutorialokból lehet sokat tanulni. Nekem van egy magyar nyelvű könyv a PS képmanipulációról, ha gondolod, átküldöm mailben, csak adj egy címet! (Angie neked is elküldöm ha kell) |
|
|
|
2010.02. 03. - 08:27:09
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica, gyógyuljon meg a mandulád! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi Mode az jó lenne. Jobbulást a torkodnak! árnyék neked is köszi. |
|
|
|
2010.02. 03. - 08:28:40
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt! Na kicsit végre kialudtam magam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie vidijét mindjárt megnézem. Edó: drukk nektek! Amúgy igen, ez egy új tutorial/módszer, amit Capri kipróbált. Trixx: a PS-hez a titok nyitja, hogy időt kell rá szánni - főleg az elején míg kitapasztalod hogy mi merre van - illetve a tutorialokból lehet sokat tanulni. Nekem van egy magyar nyelvű könyv a PS képmanipulációról, ha gondolod, átküldöm mailben, csak adj egy címet! (Angie neked is elküldöm ha kell) Köszi Usi, az nagy segítség lenne: trix.24@hotmail.com Hát igen, az idő. Nekem abból mindig kevés van. Munka, háztartás, főzés, a párom, torna, szülők, testvér látogatása, és ezek mellett nagyon be kell osztanom azt a kevés szabad időt. Pedig ilyenkor annyi mindent szeretnék csináni. De bepréselem a PS-t valahogy. |
|
|
|
2010.02. 03. - 09:26:04
Létrehozva:
|
|
|
Angie: nem rossz vidi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj és hogy én mennyire imádom ezt a "More" (Még többet) című számot a Sisters of mercytől, ami alatt megy!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (Ha kell vkinek, elküldöm azt is!)
Trixx: Nem elég nagy a hotmailed, hogy fogadhassa a PS könyvet (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nincs másik mailcímed? Na rohanok órára, majd délután leszek! pááá |
|
|
|
2010.02. 03. - 10:13:53
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Ha már PS akkor nekem is van egy pdf magyar nyelvű könyvem hozzá, amit elküldtem Ildi.dm lányának is. És igaz, időt kell rá szánni, hogy kitapasztald mi merre van, mert hogy ezer funkciója van, és némely nagyon el van dugva. De az alap, hogy a réteg technikát alkalmazni kell, mert úgy lehet igazán jó kompozíciókat csinálni, ha az adott végeredmény alapjait (minden képet, textúrát, effektet) külön rétegre teszel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, a képes effektek érdekelnek, jöhet a mélcímemre! Vica, hogy kitaláltam miért kelsz korán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És jó, hogy tetszett a vidi, nekem is bejött, jót mosolyogtam reggel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 10:15:55
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Usi, az nagy segítség lenne: trix.24@hotmail.com Hát igen, az idő. Nekem abból mindig kevés van. Munka, háztartás, főzés, a párom, torna, szülők, testvér látogatása, és ezek mellett nagyon be kell osztanom azt a kevés szabad időt. Pedig ilyenkor annyi mindent szeretnék csináni. De bepréselem a PS-t valahogy. örülök, h tetszenek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaja, ezek csak próbák voltak, de nagyon bejövősek, lehet a módszerrel vmit kezdeni. tény, h sok időt felemészt a PS - sztem tegnap is összejött előtte vagy 3 óra, de volt, hogy egy fél délutánt dolgoztam egy képen. repül vele az idő. arra emlékszem, mikor először megszereztem, felraktam és megnyitottam... megijedtem tőle! XD mondom úristen, mi ez a 86 millió opció és beállítás??? XD de csak sikerült kiismerni magam benne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tutorialok, tutorialok, tutorialok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 10:26:33
Létrehozva:
|
|
|
Edó, szurkolok a kutyusnak!!!
|
|
|
|
2010.02. 03. - 10:50:43
Létrehozva:
|
|
|
Angie: nem rossz vidi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj és hogy én mennyire imádom ezt a "More" (Még többet) című számot a Sisters of mercytől, ami alatt megy!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (Ha kell vkinek, elküldöm azt is!) Trixx: Nem elég nagy a hotmailed, hogy fogadhassa a PS könyvet (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nincs másik mailcímed? Na rohanok órára, majd délután leszek! pááá Akkor emilben küldöm Neked a cégeset! Köszi! Remélem az jó lesz. Ha nem akkor esetleg zip, rar, arj vagy valami. |
|
|
|
2010.02. 03. - 10:51:18
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pusszancs mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neked külön Neo! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) írtam levélt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hogy vagytok? picit eltűntem... sorry érte.. Ment a válasz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon tetszik ez a kis szójáték: sori írta hogy sorry (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 11:04:23
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|