2400 Oldal V  « < 940 941 942 943 944 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Mode93
post 2010.02. 03. - 18:22:41
Létrehozva: #18821

devotee

IGEEEEN!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Készüljünk az esküvőre XDDD
Na ha most az lesz, hogy anyám választásra kényszerít, hogy 16-án Alan, vagy 17-én DM buli akkor lesz baj XD

És pénteki nap...suli szempontjából tökéletes lenne.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 03. - 18:28:35
Létrehozva: #18822

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 03. - 18:22:41) *
IGEEEEN!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Készüljünk az esküvőre XDDD
Na ha most az lesz, hogy anyám választásra kényszerít, hogy 16-án Alan, vagy 17-én DM buli akkor lesz baj XD

És pénteki nap...suli szempontjából tökéletes lenne.

hehe akkor varratom a koszorúslány ruhám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Alan koncertet ad majd április 16.-án?

nem kell választani az egyik nap Alan a másik nap meg buli...tök jó
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 03. - 18:30:54
Létrehozva: #18823

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 03. - 18:26:46) *
hehe akkor varratom a koszorúslány ruhám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Alan koncertet ad majd április 16.-án?

hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát ez jó kérdés, kérdeztem már Faith-et, de még nem válaszolt rá. Én arra is kíváncsi vagyok, hogy hol lesz. Ha ilyen Sportaréna meg ilyenek akkor tuti állóm lesz.. Persze ha elengednek. Nem nagyon akarom beleélni magam..
Fogalmam sincs, lehet hogy odaáll majd középre a színpadon azokkal a kütyükkel amikkel a zenét csinálja aztán nyomatja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen jó is lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd anyám eldönti, a buli nekem nem kerül pénzbe....
Csak ha busszal mennénk, másnap hazaérnénk pl. 9-kor, érdepes lenne még este buliba is menni..
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 03. - 18:37:24
Létrehozva: #18824

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 03. - 18:30:54) *

Hát ez jó kérdés, kérdeztem már Faith-et, de még nem válaszolt rá. Én arra is kíváncsi vagyok, hogy hol lesz. Ha ilyen Sportaréna meg ilyenek akkor tuti állóm lesz.. Persze ha elengednek. Nem nagyon akarom beleélni magam..
Fogalmam sincs, lehet hogy odaáll majd középre a színpadon azokkal a kütyükkel amikkel a zenét csinálja aztán nyomatja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen jó is lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd anyám eldönti, a buli nekem nem kerül pénzbe....
Csak ha busszal mennénk, másnap hazaérnénk pl. 9-kor, érdepes lenne még este buliba is menni..

hehe beirhatod a naptáradba
április 16. Alan Wilder koncert
április 17. Dm buli
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) orgazmushegyek számodra

Ha jól látom már itt tartózkodik az egyes számú Falka kan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Neo
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 03. - 18:44:39
Létrehozva: #18825

devotee

Jéé hát ott van XD
Diesel Club...hát az meg hol a jó istenbe van? XD

Idézet (vicuska @ 2010.02. 03. - 18:37:24) *
hehe beirhatod a naptáradba
április 16. Alan Wilder koncert
április 17. Dm buli
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) orgazmushegyek számodra

Ha jól látom már itt tartózkodik az egyes számú Falka kan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Neo

veheheheee (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

http://www.dieselclub.hu/?p=1

Ez lenne az? És ilyen közel lesz????? Vííííííhhhh
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 03. - 18:50:00
Létrehozva: #18826

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 03. - 18:44:39) *
Jéé hát ott van XD
Diesel Club...hát az meg hol a jó istenbe van? XD

veheheheee (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

http://www.dieselclub.hu/?p=1

Ez lenne az? És ilyen közel lesz????? Vííííííhhhh

hát ha azt irták,hogy ott lesz akkor biztos

na azt hiszem lesz tömeg majd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 03. - 18:50:02
Létrehozva: #18827

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 03. - 18:48:34) *
hát ha azt irták,hogy ott lesz akkor biztos

na azt hiszem lesz tömeg majd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

óó az nem számít XD Letarolok ott mindent XD
Te jó ég...megőrülteeem XDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.02. 03. - 18:52:47
Létrehozva: #18828

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 03. - 15:47:57) *
Kaptam béremelést (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na akkor mégse akkora a baj? Maradt még erre is mani? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 03. - 18:56:04
Létrehozva: #18829

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 03. - 18:50:02) *
óó az nem számít XD Letarolok ott mindent XD
Te jó ég...megőrülteeem XDD

beindulsz mint egy tank,hogy jó helyről láthasd Alant és közben mondod "félre innen lusta népség itt jön Bettike a szépség" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Neo71 @ 2010.02. 03. - 18:52:47) *
Na akkor mégse akkora a baj? Maradt még erre is mani? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

küldtem neked PÜ-t megkaptad?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 03. - 18:58:31
Létrehozva: #18830

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 03. - 18:53:57) *
beindulsz mint egy tank,hogy jó helyről láthasd Alant és közben mondod "félre innen lusta népség itt jön Bettike a szépség" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Fúú, nem tudom hogy lesz ha el tudok menni. Még Kesik se mondta, hogy így mi lesz. Mondjuk valószínűleg így is mennénk Alanhez, de így, hogy ilyen közel lesz..így nem hagyhatom ki. Majd megpuhítom mamámat, holnap úgyis találkozok vele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg szólok ma anyámnak. Ha már Dave sose lehet olyan közel amennyire szeretném, legalább Alan legyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ahogy nézem a képeket erről a klubról, akkor se leszek túl messze ha leghátra kerülök. Szóval látni látnám mindenképp. de ha az első sorba jutna hely...úristen XD fölugrok a színpadra aztán hadd szóljon (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) XD

Valami olyasmit mondanék inkább, hogy "Vigyázat, itt jön a menyasszony" XDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 03. - 19:02:32
Létrehozva: #18831

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 03. - 18:58:31) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Fúú, nem tudom hogy lesz ha el tudok menni. Még Kesik se mondta, hogy így mi lesz. Mondjuk valószínűleg így is mennénk Alanhez, de így, hogy ilyen közel lesz..így nem hagyhatom ki. Majd megpuhítom mamámat, holnap úgyis találkozok vele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg szólok ma anyámnak. Ha már Dave sose lehet olyan közel amennyire szeretném, legalább Alan legyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ahogy nézem a képeket erről a klubról, akkor se leszek túl messze ha leghátra kerülök. Szóval látni látnám mindenképp. de ha az első sorba jutna hely...úristen XD fölugrok a színpadra aztán hadd szóljon (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) XD

Valami olyasmit mondanék inkább, hogy "Vigyázat, itt jön a menyasszony" XDDDD

Na hát majd kérünk élménybeszámolót és képeket is.

Vagy azt is mondhatnád "engedjenek a vőlegényemhez különben is gyerekkel vagyok" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

felugranál a szinpadra és egyből lesmárolnád (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 03. - 19:07:06
Létrehozva: #18832

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 03. - 19:02:32) *
Na hát majd kérünk élménybeszámolót és képeket is.

Vagy azt is mondhatnád "engedjenek a vőlegényemhez különben is gyerekkel vagyok" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

felugranál a szinpadra és egyből lesmárolnád (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát ha sikerül eljutnom, mindenképpen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hehe majd elviszem az unokahúgomat hogy hiteles is legyen XDDD

Uhh Vica...vizuális típus vagyok..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most ezt elképzeltem...ohh mami XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 03. - 19:09:56
Létrehozva: #18833

devotee

Mode aztán berángatnád a szinfalak mögé és letepernéd.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vagy majd a koncert után felkeresnéd a hotelszobájában... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 03. - 19:17:27
Létrehozva: #18834

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 03. - 19:09:56) *
Mode aztán berángatnád a szinfalak mögé és letepernéd.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vagy majd a koncert után felkeresnéd a hotelszobájában... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jézusoooom... ebből az első verziót jobban tudom elképzelni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Végülis a színfalak mögül is lehet szobára menni XD Óh te jó anyám...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 03. - 19:18:29
Létrehozva: #18835

devotee

Hol vannak a többiek? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 03. - 19:20:08
Létrehozva: #18836

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 03. - 19:18:29) *
Hol vannak a többiek? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Hát jó kérdés, az előbb én is ezen gondolkoztam (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Csak betoppannak valamikor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 03. - 19:27:37
Létrehozva: #18837

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 03. - 19:17:27) *
Jézusoooom... ebből az első verziót jobban tudom elképzelni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Végülis a színfalak mögül is lehet szobára menni XD Óh te jó anyám...

igen de a hotelszobába legalább nyugodtan kettesben tudnátok lenni és csak hotel személyzete hallaná a nyögéseiteket ellenben ha a szinfalak mögött izélnétek azt az egész közönség hallaná (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
csak nem tennél ki szivesen annyi embert annak,hogy a nemi életedet fülelje (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixx-et már látom,hogy itt van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 03. - 19:29:09
Létrehozva: #18838

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 03. - 19:22:55) *
igen de a hotelszobába legalább nyugodtan kettesben tudnátok lenni és csak hotel személyzete hallaná a nyögéseiteket ellenben ha a szinfalak mögött izélnétek azt az egész közönség hallaná (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
csak nem tennél ki szivesen annyi embert annak,hogy a nemi életedet fülelje (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ehhh Vica elképesztő vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd halkan csináljuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy pedig hátramegyünk a színfalak mögé, aztán utána egyből irány a hotel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ott kirakjuk a "Kérem, ne zavarjanak" táblát a kilincsre aztán hajrá XD

Szia Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 03. - 19:33:23
Létrehozva: #18839

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 03. - 18:56:04) *

Na Mode most aztán készülődhetsz!!! Örülsz mi? Meg is őrültél már igaz? Megvan a nászéjszaka dátuma!!!!! Jipijééééééééééé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja igen, hazaértem. Sziaszatok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 03. - 19:33:49
Létrehozva: #18840

devotee

whehe Mode inkább a hotel szoba romantikusabb is és szép emlékként maradna meg neked a nász éjszakád (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hajrá?neem inkább lassabban úgy több az élvezet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 940 941 942 943 944 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
73 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (73 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: