![]() ![]() |
2010.02. 03. - 18:22:41
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IGEEEEN!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Készüljünk az esküvőre XDDD
Na ha most az lesz, hogy anyám választásra kényszerít, hogy 16-án Alan, vagy 17-én DM buli akkor lesz baj XD És pénteki nap...suli szempontjából tökéletes lenne. |
|
|
|
2010.02. 03. - 18:28:35
Létrehozva:
|
|
|
IGEEEEN!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Készüljünk az esküvőre XDDD Na ha most az lesz, hogy anyám választásra kényszerít, hogy 16-án Alan, vagy 17-én DM buli akkor lesz baj XD És pénteki nap...suli szempontjából tökéletes lenne. hehe akkor varratom a koszorúslány ruhám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan koncertet ad majd április 16.-án? nem kell választani az egyik nap Alan a másik nap meg buli...tök jó |
|
|
|
2010.02. 03. - 18:30:54
Létrehozva:
|
|
|
hehe akkor varratom a koszorúslány ruhám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan koncertet ad majd április 16.-án? hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ez jó kérdés, kérdeztem már Faith-et, de még nem válaszolt rá. Én arra is kíváncsi vagyok, hogy hol lesz. Ha ilyen Sportaréna meg ilyenek akkor tuti állóm lesz.. Persze ha elengednek. Nem nagyon akarom beleélni magam.. Fogalmam sincs, lehet hogy odaáll majd középre a színpadon azokkal a kütyükkel amikkel a zenét csinálja aztán nyomatja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen jó is lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd anyám eldönti, a buli nekem nem kerül pénzbe.... Csak ha busszal mennénk, másnap hazaérnénk pl. 9-kor, érdepes lenne még este buliba is menni.. |
|
|
|
2010.02. 03. - 18:37:24
Létrehozva:
|
|
|
hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ez jó kérdés, kérdeztem már Faith-et, de még nem válaszolt rá. Én arra is kíváncsi vagyok, hogy hol lesz. Ha ilyen Sportaréna meg ilyenek akkor tuti állóm lesz.. Persze ha elengednek. Nem nagyon akarom beleélni magam.. Fogalmam sincs, lehet hogy odaáll majd középre a színpadon azokkal a kütyükkel amikkel a zenét csinálja aztán nyomatja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen jó is lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd anyám eldönti, a buli nekem nem kerül pénzbe.... Csak ha busszal mennénk, másnap hazaérnénk pl. 9-kor, érdepes lenne még este buliba is menni.. hehe beirhatod a naptáradba április 16. Alan Wilder koncert április 17. Dm buli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) orgazmushegyek számodra Ha jól látom már itt tartózkodik az egyes számú Falka kan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Neo |
|
|
|
2010.02. 03. - 18:44:39
Létrehozva:
|
|
|
Jéé hát ott van XD
Diesel Club...hát az meg hol a jó istenbe van? XD hehe beirhatod a naptáradba április 16. Alan Wilder koncert április 17. Dm buli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) orgazmushegyek számodra Ha jól látom már itt tartózkodik az egyes számú Falka kan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Neo veheheheee (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) http://www.dieselclub.hu/?p=1 Ez lenne az? És ilyen közel lesz????? Vííííííhhhh |
|
|
|
2010.02. 03. - 18:50:00
Létrehozva:
|
|
|
Jéé hát ott van XD Diesel Club...hát az meg hol a jó istenbe van? XD veheheheee (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) http://www.dieselclub.hu/?p=1 Ez lenne az? És ilyen közel lesz????? Vííííííhhhh hát ha azt irták,hogy ott lesz akkor biztos na azt hiszem lesz tömeg majd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 18:50:02
Létrehozva:
|
|
|
hát ha azt irták,hogy ott lesz akkor biztos na azt hiszem lesz tömeg majd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) óó az nem számít XD Letarolok ott mindent XD Te jó ég...megőrülteeem XDD |
|
|
|
2010.02. 03. - 18:52:47
Létrehozva:
|
|
|
Kaptam béremelést (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na akkor mégse akkora a baj? Maradt még erre is mani? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 18:56:04
Létrehozva:
|
|
|
óó az nem számít XD Letarolok ott mindent XD Te jó ég...megőrülteeem XDD beindulsz mint egy tank,hogy jó helyről láthasd Alant és közben mondod "félre innen lusta népség itt jön Bettike a szépség" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na akkor mégse akkora a baj? Maradt még erre is mani? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) küldtem neked PÜ-t megkaptad? |
|
|
|
2010.02. 03. - 18:58:31
Létrehozva:
|
|
|
beindulsz mint egy tank,hogy jó helyről láthasd Alant és közben mondod "félre innen lusta népség itt jön Bettike a szépség" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fúú, nem tudom hogy lesz ha el tudok menni. Még Kesik se mondta, hogy így mi lesz. Mondjuk valószínűleg így is mennénk Alanhez, de így, hogy ilyen közel lesz..így nem hagyhatom ki. Majd megpuhítom mamámat, holnap úgyis találkozok vele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg szólok ma anyámnak. Ha már Dave sose lehet olyan közel amennyire szeretném, legalább Alan legyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ahogy nézem a képeket erről a klubról, akkor se leszek túl messze ha leghátra kerülök. Szóval látni látnám mindenképp. de ha az első sorba jutna hely...úristen XD fölugrok a színpadra aztán hadd szóljon (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) XD Valami olyasmit mondanék inkább, hogy "Vigyázat, itt jön a menyasszony" XDDDD |
|
|
|
2010.02. 03. - 19:02:32
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fúú, nem tudom hogy lesz ha el tudok menni. Még Kesik se mondta, hogy így mi lesz. Mondjuk valószínűleg így is mennénk Alanhez, de így, hogy ilyen közel lesz..így nem hagyhatom ki. Majd megpuhítom mamámat, holnap úgyis találkozok vele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg szólok ma anyámnak. Ha már Dave sose lehet olyan közel amennyire szeretném, legalább Alan legyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ahogy nézem a képeket erről a klubról, akkor se leszek túl messze ha leghátra kerülök. Szóval látni látnám mindenképp. de ha az első sorba jutna hely...úristen XD fölugrok a színpadra aztán hadd szóljon (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) XD Valami olyasmit mondanék inkább, hogy "Vigyázat, itt jön a menyasszony" XDDDD Na hát majd kérünk élménybeszámolót és képeket is. Vagy azt is mondhatnád "engedjenek a vőlegényemhez különben is gyerekkel vagyok" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) felugranál a szinpadra és egyből lesmárolnád (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 19:07:06
Létrehozva:
|
|
|
Na hát majd kérünk élménybeszámolót és képeket is. Vagy azt is mondhatnád "engedjenek a vőlegényemhez különben is gyerekkel vagyok" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) felugranál a szinpadra és egyből lesmárolnád (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ha sikerül eljutnom, mindenképpen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe majd elviszem az unokahúgomat hogy hiteles is legyen XDDD Uhh Vica...vizuális típus vagyok..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most ezt elképzeltem...ohh mami XD |
|
|
|
2010.02. 03. - 19:09:56
Létrehozva:
|
|
|
Mode aztán berángatnád a szinfalak mögé és letepernéd.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vagy majd a koncert után felkeresnéd a hotelszobájában... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 19:17:27
Létrehozva:
|
|
|
Mode aztán berángatnád a szinfalak mögé és letepernéd.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy majd a koncert után felkeresnéd a hotelszobájában... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jézusoooom... ebből az első verziót jobban tudom elképzelni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Végülis a színfalak mögül is lehet szobára menni XD Óh te jó anyám... |
|
|
|
2010.02. 03. - 19:18:29
Létrehozva:
|
|
|
Hol vannak a többiek? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
|
|
|
|
2010.02. 03. - 19:20:08
Létrehozva:
|
|
|
Hol vannak a többiek? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Hát jó kérdés, az előbb én is ezen gondolkoztam (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Csak betoppannak valamikor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 19:27:37
Létrehozva:
|
|
|
Jézusoooom... ebből az első verziót jobban tudom elképzelni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Végülis a színfalak mögül is lehet szobára menni XD Óh te jó anyám... igen de a hotelszobába legalább nyugodtan kettesben tudnátok lenni és csak hotel személyzete hallaná a nyögéseiteket ellenben ha a szinfalak mögött izélnétek azt az egész közönség hallaná (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak nem tennél ki szivesen annyi embert annak,hogy a nemi életedet fülelje (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx-et már látom,hogy itt van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 19:29:09
Létrehozva:
|
|
|
igen de a hotelszobába legalább nyugodtan kettesben tudnátok lenni és csak hotel személyzete hallaná a nyögéseiteket ellenben ha a szinfalak mögött izélnétek azt az egész közönség hallaná (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak nem tennél ki szivesen annyi embert annak,hogy a nemi életedet fülelje (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ehhh Vica elképesztő vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd halkan csináljuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy pedig hátramegyünk a színfalak mögé, aztán utána egyből irány a hotel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ott kirakjuk a "Kérem, ne zavarjanak" táblát a kilincsre aztán hajrá XD Szia Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 19:33:23
Létrehozva:
|
|
|
beindulsz mint egy tank,hogy jó helyről láthasd Alant és közben mondod "félre innen lusta népség itt jön Bettike a szépség" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na Mode most aztán készülődhetsz!!! Örülsz mi? Meg is őrültél már igaz? Megvan a nászéjszaka dátuma!!!!! Jipijééééééééééé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja igen, hazaértem. Sziaszatok! |
|
|
|
2010.02. 03. - 19:33:49
Létrehozva:
|
|
|
whehe Mode inkább a hotel szoba romantikusabb is és szép emlékként maradna meg neked a nász éjszakád (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hajrá?neem inkább lassabban úgy több az élvezet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |