![]() ![]() |
2010.02. 03. - 20:25:10
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hát pont azért vagyok itt, hogy gondolatba kiéljem magam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ha te mondod.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk én azt se tudom milyen a romantikus..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gyertyának lehet, hogy még örülnék, meg esetleg egy kis sötétségnek..vagy hát olyan..nem tudom na szóval annak, hogy a gyertyák világítsanak, más ne. Ja, ja a félhomály, az ideális. Dehogy nem tudod: legyen veled kedves, törődjön az érzéseiddel (is), egy-két kedves szó, gesztus, figyeljen rád ilyesmi. És jól DUGJON MEG! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 20:25:24
Létrehozva:
|
|
|
csövi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) alan pestre jön (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mode93 azt most mondom, . te kiskorú vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) így alan közelébe sem mehetsz... |
|
|
|
2010.02. 03. - 20:26:34
Létrehozva:
|
|
|
csövi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) alan pestre jön (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mode93 azt most mondom, . te kiskorú vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) így alan közelébe sem mehetsz... Szia! Kiskorú, kiskorú. Jól van! De azért Neki is legyen már jó. |
|
|
|
2010.02. 03. - 20:26:52
Létrehozva:
|
|
|
Ja, ja a félhomály, az ideális. Dehogy nem tudod: legyen veled kedves, törődjön az érzéseiddel (is), egy-két kedves szó, gesztus, figyeljen rád ilyesmi. És jól DUGJON MEG! trixx drága (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) --> de mode93 még kiskorú (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) így én fogok alan-nal kavarni pesten... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 20:27:06
Létrehozva:
|
|
|
Hát ilyet én sem mondtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy-úgy! Hallgass Vicusra! Ő már tud valamit! Trixx akkor az első alkalom ezek szerint neked sem volt egy sétagalopp. Nehogy azt hidd,hogy tudok valamit.Csak nekem is tetszett volna egy kis romantika anno és ha már Mode még előtte áll akkor legalább neki legyen igazából jó és szép.Azért adom itt a tippeket neki. |
|
|
|
2010.02. 03. - 20:27:59
Létrehozva:
|
|
|
mode93 szerintem fantáziálni fantáziálhaszt róla, de a közelébe sem foglak engedni csak esetleg 5 0 méterről nézheted (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 03. - 20:29:10
Létrehozva:
|
|
|
trixx drága (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) --> de mode93 még kiskorú (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) így én fogok alan-nal kavarni pesten... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Épp ezért hagy tanuljon a kicsike. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Felőlem mindketten kavarhattok. Bár ott lesz Valics is, szóval szerintem sorszámot kell húznotok! Remélm Alan bírja majd az iramot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 20:30:34
Létrehozva:
|
|
|
mode93 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
valics edó barinője? ha igen valcsival megosztozunk rajta mode93at pedig megverjük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 20:30:40
Létrehozva:
|
|
|
Trixx akkor az első alkalom ezek szerint neked sem volt egy sétagalopp. Nehogy azt hidd,hogy tudok valamit.Csak nekem is tetszett volna egy kis romantika anno és ha már Mode még előtte áll akkor legalább neki legyen igazából jó és szép.Azért adom itt a tippeket neki. Persze, pontosan értettelek. Dehogy nem tudsz. A tapasztalt és figyelmes férfi naggggggggyon jó, főleg elsőnek. Ha ezt tudod, már fél siker. |
|
|
|
2010.02. 03. - 20:32:15
Létrehozva:
|
|
|
mode93 ne vedd komolyan csak vicc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
holnap megint hideg lesz nagyon szeretem a telet |
|
|
|
2010.02. 03. - 20:32:25
Létrehozva:
|
|
|
mode93 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) valics edó barinője? ha igen valcsival megosztozunk rajta mode93at pedig megverjük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ejjjjjjjjj de szép is a barátság!!!!!!!!!!!!!!!! Nem is magad felé hajlik a kezed! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imádom mikor ilyen vagy! Úgy tudom Ange barátnéja. |
|
|
|
2010.02. 03. - 20:32:28
Létrehozva:
|
|
|
Ja, ja a félhomály, az ideális. Dehogy nem tudod: legyen veled kedves, törődjön az érzéseiddel (is), egy-két kedves szó, gesztus, figyeljen rád ilyesmi. És jól DUGJON MEG! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jól mondod asszonypajtás. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 20:33:07
Létrehozva:
|
|
|
jantar!!!
Alan az ENYÉM!!!!!!! Nem adom mert szeretem és az ENYÉM!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, ja a félhomály, az ideális. Dehogy nem tudod: legyen veled kedves, törődjön az érzéseiddel (is), egy-két kedves szó, gesztus, figyeljen rád ilyesmi. És jól DUGJON MEG! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ohh igeeen XDD |
|
|
|
2010.02. 03. - 20:33:19
Létrehozva:
|
|
|
különben itt még kinek jön be alan? mode93, én?????
|
|
|
|
2010.02. 03. - 20:34:17
Létrehozva:
|
|
|
na pont azért jut nekem Alan, mert ti már tudjátok milyen a dolog, meg stb, én viszont szart se tudok róla, így nekem jár az élvezet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 03. - 20:34:19
Létrehozva:
|
|
|
na jó mode egy lopott csókot engedek de többet nem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.02. 03. - 20:35:40
Létrehozva:
|
|
|
nektek lesznek a jövőben családjatiok, férjeitek, nekem viszont nem, mert nekem CSAK ALAN lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 03. - 20:35:42
Létrehozva:
|
|
|
na pont azért jut nekem Alan, mert ti már tudjátok milyen a dolog, meg stb, én viszont szart se tudok róla, így nekem jár az élvezet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de alan kiskorúakkal nem foglalkozik 16 vagy kb. alan meg elmúlt ötven (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) --> jó téged húzni mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 20:36:06
Létrehozva:
|
|
|
na jó mode egy lopott csókot engedek de többet nem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ott majd én döntöm el, hogy kinek engedek és mit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 20:36:16
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ejjjjjjjjj de szép is a barátság!!!!!!!!!!!!!!!! Nem is magad felé hajlik a kezed! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imádom mikor ilyen vagy! Úgy tudom Ange barátnéja. rosszul tudod Valics Edó barátnője (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |