![]() ![]() |
2010.02. 03. - 20:36:20
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tatu Drága! Mint egyetlen férfiember! Írjál máááááá egy kis bíztatást a másik oldalról is Mode-nak!
Vagy már nem vagy itt? |
|
|
|
2010.02. 03. - 20:36:31
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Kicsit lemaradtam, mi történt? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Valami életbevágó? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vásárolni voltam, közben elkezdett ömleni a hó, hát nagyon csúszik, többször majdnem balettoztam, apum meg szimplán seggre esett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgyhogy a szibériai viszonyok nem sokat változtak. Bár tán nincs olyan hideg... A béremelést még nem igazán fogtam fel, pedig már pénteken az új összeggel kapja mindenki a bért. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Juhéééééééééééééééééééééé! Ma nagyon szar volt a cégnél a net, ezért nem voltam csak nagyon szakaszosan! Holnap este meg nem leszek, jön Chris Rea én meg megyek és jól megnézem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 20:36:34
Létrehozva:
|
|
|
de alan kiskorúakkal nem foglalkozik 16 vagy kb. alan meg elmúlt ötven (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) --> jó téged húzni mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pont azért leszek jó neki mert még fiatal vagyok és friss (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt elhiszem XDDD |
|
|
|
2010.02. 03. - 20:36:59
Létrehozva:
|
|
|
na oke töltsetek el egy éjszakát és ha véletlenül terhes leszel tőle mi lesz veled? londonba költözöl abba szép házába?
|
|
|
|
2010.02. 03. - 20:37:24
Létrehozva:
|
|
|
de alan kiskorúakkal nem foglalkozik 16 vagy kb. alan meg elmúlt ötven (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) --> jó téged húzni mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) --> nekem meg jó olvasni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 20:37:31
Létrehozva:
|
|
|
szegény paris (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.02. 03. - 20:37:35
Létrehozva:
|
|
|
na oke töltsetek el egy éjszakát és ha véletlenül terhes leszel tőle mi lesz veled? londonba költözöl abba szép házába? Egy egész életet fogunk eltölteni, és nem leszek terhes mert védekezni fogunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 20:38:15
Létrehozva:
|
|
|
alan-nek milye is van? magnum ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 03. - 20:38:17
Létrehozva:
|
|
|
Szia Angie! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 03. - 20:38:38
Létrehozva:
|
|
|
rosszul tudod Valics Edó barátnője (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oke, akkor Edó. Pedig mintha tegnap Ange akart volna lefogni. Na mindegy lukas a fejem. |
|
|
|
2010.02. 03. - 20:38:45
Létrehozva:
|
|
|
alan-nek milye is van? magnum ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A kedvenc jégkrémem évek óta a Magnum Caramel Nuts (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 20:39:15
Létrehozva:
|
|
|
Persze, pontosan értettelek. Dehogy nem tudsz. A tapasztalt és figyelmes férfi naggggggggyon jó, főleg elsőnek. Ha ezt tudod, már fél siker. pontosan. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 20:40:35
Létrehozva:
|
|
|
Tatu Drága! Mint egyetlen férfiember! Írjál máááááá egy kis bíztatást a másik oldalról is Mode-nak! Vagy már nem vagy itt? Igen tatu, olyan aktív voltál a buszon a Live In Hamburg -nál, itt is tessék megmondani hogy Alan az én barátom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 20:41:42
Létrehozva:
|
|
|
Szia Angie! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Mode! Na mi van, jön szívszerelmed, megvan a pontos dátum? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 20:42:25
Létrehozva:
|
|
|
akkor leírom mi lesz alam megérkezik pestre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a reptéren vannak pilóta ismerőseim és nekem megmodnják mikor ér ide pont alan valcsival kimegyünk elé mode93 ha odajönne hozzánk a biztosnságiak eltávolítanánk mi pedig alan-nal varázsport itatnánk, és kb. visszafiatalítaná akkorra mikor a 101et filmezték.. és elmókáznék vele aztán valcsinak adnám... ?D
|
|
|
|
2010.02. 03. - 20:42:46
Létrehozva:
|
|
|
Szia Mode! Na mi van, jön szívszerelmed, megvan a pontos dátum? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szívszerelmem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 20:43:02
Létrehozva:
|
|
|
alan-nek milye is van? magnum ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) IGEN! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 20:44:13
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 03. - 20:44:27
Létrehozva:
|
|
|
akkor leírom mi lesz alam megérkezik pestre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a reptéren vannak pilóta ismerőseim és nekem megmodnják mikor ér ide pont alan valcsival kimegyünk elé mode93 ha odajönne hozzánk a biztosnságiak eltávolítanánk mi pedig alan-nal varázsport itatnánk, és kb. visszafiatalítaná akkorra mikor a 101et filmezték.. és elmókáznék vele aztán valcsinak adnám... ?D A biztonságiak nem fognak eltávolítani, mert az apámmal fogok érkezni, aki meg majd ráparancsol a biztonságiakar, hogy szálljanak le a kislányáról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apuci bemutat majd Alannek, onnantól pedig minden magától megy majd. És nekem nem kell, hogy olyan legyen, mint a 101-ben, nekem Ő kell és ez a lényeg. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mivel apuci együtt zenélt vele több, mint 20 évet, és jól ismeri. |
|
|
|
2010.02. 03. - 20:44:28
Létrehozva:
|
|
|
akkor leírom mi lesz alam megérkezik pestre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a reptéren vannak pilóta ismerőseim és nekem megmodnják mikor ér ide pont alan valcsival kimegyünk elé mode93 ha odajönne hozzánk a biztosnságiak eltávolítanánk mi pedig alan-nal varázsport itatnánk, és kb. visszafiatalítaná akkorra mikor a 101et filmezték.. és elmókáznék vele aztán valcsinak adnám... ?D Ejjjjjjjjjjj de rafkós csajszi vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól kifundáltad! Csak ezt nem értem, hogy akkor már Valiccsal minek osztozol? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |