![]() ![]() |
2010.02. 03. - 20:55:09
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
De Martinról se álmodj, mert Ő az enyém! Most és mindörökké, ámen! Igen Martin Trixx-é és kész ennyi slussz-passz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na jó, Capri is kaphat belőle picit részemről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 20:56:02
Létrehozva:
|
|
|
Igen Martin Trixx-é és kész ennyi slussz-passz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na jó, Capri is kaphat belőle picit részemről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A levágott körmét! He-he. |
|
|
|
2010.02. 03. - 20:56:24
Létrehozva:
|
|
|
Ne aggódj Vica, garantálom, hogy Dave csak a Tied! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Andy is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aludj jól (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx XDD köszi Mode drága vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De Andy nem csak az enyém hanem Angie-é és árnyéké is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 20:57:58
Létrehozva:
|
|
|
mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szép dolog a szerelem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 03. - 20:58:10
Létrehozva:
|
|
|
Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezaz, harcoljatok tik is XDDDDDD tik xD
Vica : Rendben, ahogy gondoljátok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 20:58:11
Létrehozva:
|
|
|
élőben van tőlük nekem szebb kékszem és sötétbarna hajú (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) martin nekem olyan mint vmi unokatesó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Élőben nekem is van egy nagyon szép! Nekem a legszebb. Barna haj és barna szem, érzéki száj, vékony izmos test. Vááááá mindjárt átmegyek a hálóba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 20:58:14
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok lányok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szasz Jantar-om (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát látom, kiálltál Valicsom mellett, ez igy helyes.. ne akarjon senki senkit kitúrni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaaajjj... de jó, hogy jön.. igaz, én nem vagyok egyáltalán Alan fan, de kötelességem ott lenni Valiccsal, mire való a barátság.. nemigaz? Viszont ez a recoil dolog kemény eléggé.. rendesn hallgatnom kell addig, mert nehezen veszem be... no mindegy, csak megszokom valahogy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode... Faith még nem válaszolt? Mert abban a szent minutumban mennem kell jegyet venni, nehogy lemaradjon a barátném valamiről Egyébként túl vagyunk az első kemón, semmi gond nem volt, majd mesélek milyen hős volt az én eben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most kimegyek, és elszivok egy cigit a nagy izgalomra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 20:58:51
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 03. - 21:00:26
Létrehozva:
|
|
|
mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szép dolog a szerelem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na látod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vehehe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Majd akkor lesz igazán szerelem, ha ott áll előttem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok lányok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szasz Jantar-om (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát látom, kiálltál Valicsom mellett, ez igy helyes.. ne akarjon senki senkit kitúrni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaaajjj... de jó, hogy jön.. igaz, én nem vagyok egyáltalán Alan fan, de kötelességem ott lenni Valiccsal, mire való a barátság.. nemigaz? Viszont ez a recoil dolog kemény eléggé.. rendesn hallgatnom kell addig, mert nehezen veszem be... no mindegy, csak megszokom valahogy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode... Faith még nem válaszolt? Mert abban a szent minutumban mennem kell jegyet venni, nehogy lemaradjon a barátném valamiről Egyébként túl vagyunk az első kemón, semmi gond nem volt, majd mesélek milyen hős volt az én eben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most kimegyek, és elszivok egy cigit a nagy izgalomra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát egyelőre csak azt kérdeztem, hogy milyen lesz, mert fogalmam sincs róla, hogy zajlik. Illetve fogalmam van, de ki tudja... |
|
|
|
2010.02. 03. - 21:00:51
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok lányok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szasz Jantar-om (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát látom, kiálltál Valicsom mellett, ez igy helyes.. ne akarjon senki senkit kitúrni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaaajjj... de jó, hogy jön.. igaz, én nem vagyok egyáltalán Alan fan, de kötelességem ott lenni Valiccsal, mire való a barátság.. nemigaz? Viszont ez a recoil dolog kemény eléggé.. rendesn hallgatnom kell addig, mert nehezen veszem be... no mindegy, csak megszokom valahogy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode... Faith még nem válaszolt? Mert abban a szent minutumban mennem kell jegyet venni, nehogy lemaradjon a barátném valamiről Egyébként túl vagyunk az első kemón, semmi gond nem volt, majd mesélek milyen hős volt az én eben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most kimegyek, és elszivok egy cigit a nagy izgalomra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) edó-m (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tök jó lenne, ha itt laknál a közlemben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az ebednek szorítunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 21:01:36
Létrehozva:
|
|
|
jajj szegény kutyus... úgy tudom sajnálni, amikor egy kutyus beteg, tv-be is amikor mutatják, a szívem megszakad értük..
|
|
|
|
2010.02. 03. - 21:01:37
Létrehozva:
|
|
|
Na látod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vehehe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Majd akkor lesz igazán szerelem, ha ott áll előttem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát egyelőre csak azt kérdeztem, hogy milyen lesz, mert fogalmam sincs róla, hogy zajlik. Illetve fogalmam van, de ki tudja... Heehehee.. a te fogalmad tuti más lenne, mint a valóság (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 21:02:17
Létrehozva:
|
|
|
Váááááá akadozik a netem. Pedig ennek a gdmfannak jó kis Martin központú videói vannak! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 21:02:36
Létrehozva:
|
|
|
Na látod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vehehe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Majd akkor lesz igazán szerelem, ha ott áll előttem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát egyelőre csak azt kérdeztem, hogy milyen lesz, mert fogalmam sincs róla, hogy zajlik. Illetve fogalmam van, de ki tudja... http://www.youtube.com/watch?v=YdjKex8kpLM--> milyen pogót vmit levág martin és dave (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 21:04:13
Létrehozva:
|
|
|
Heehehee.. a te fogalmad tuti más lenne, mint a valóság (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem, ez most kivételesen nem perverzió (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tényleg van elképzelésem, hogy bejön, szól pár szót aztán utána nem tudom mit csinál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 21:04:53
Létrehozva:
|
|
|
ma kiderült az egyik barátnőmről, h. akiről azt hittem h. tényleg az mégsem az hanem egy dög... :S, (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.02. 03. - 21:05:50
Létrehozva:
|
|
|
ma kiderült az egyik barátnőmről, h. akiről azt hittem h. tényleg az mégsem az hanem egy dög... :S, (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hát ez nagy szívás! Nekem is volt ilyen, csak 13 után derült ki! Visszahallotál valamit? |
|
|
|
2010.02. 03. - 21:06:39
Létrehozva:
|
|
|
lolával mi van ?
edó valcsid tényleg odaköltözik? |
|
|
|
2010.02. 03. - 21:06:47
Létrehozva:
|
|
|
jajj szegény kutyus... úgy tudom sajnálni, amikor egy kutyus beteg, tv-be is amikor mutatják, a szívem megszakad értük.. Édes vagy Mode... rajta nem látszik szerencsére semmi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 21:07:32
Létrehozva:
|
|
|
Édes vagy Mode... rajta nem látszik szerencsére semmi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |