![]() ![]() |
2010.02. 03. - 21:50:24
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Edó, akkor Shadow a Sereg Kutya (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Juhéééé.
Hát elég rejtélyes választ kaptam, nem nagyon tudom hová tenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De szerintem ingyen belépő lesz ebből (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgyis hamarosan kiderül! Tényleg, a Sereg postásáról még nem kaptunk fotót! Trixx, ugye nem felejtetted el? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sori hol jár már megint? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na lassan megyek én is, negyed órám van arra, hogy összeszedjem a gondolataimat, anyámmal tudatni kell a hírt, hogy a kedves veje mikor érkezik. Legyetek jók és aludjatok! Álmodjatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pápá! Jó éjt Mode, Alanes álmokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sok Magnumot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 21:50:34
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 03. - 21:56:17
Létrehozva:
|
|
|
Hétvégén én is elkezdem a ps-t. Usi már átküldött egy kb 250 oldalas okító anyagot, plusz a te linked... Fő Gorettke! Te ismered ezt "The mind behind the mode". Ezt én úgy imádom. Mikor először olvastam, akkor fogott meg Mart. Mode: "A lélek/szellem a Mode mögött". Szóval Mart a Mode lelke! Nekem meg az Istenem! nem erről még nem hallottam. mesélj csak erről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó: örülök, h a kutyid ennyire jól bírja a kezelést! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 22:02:09
Létrehozva:
|
|
|
Ezt én sem hallottam még, azt sem tudom mijez
|
|
|
|
2010.02. 03. - 22:02:53
Létrehozva:
|
|
|
Én is csatlakozom az alvók táborához (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jó8, reggel visszaolvasok ám! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) páááááááááá |
|
|
|
2010.02. 03. - 22:03:29
Létrehozva:
|
|
|
nem erről még nem hallottam. mesélj csak erről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó: örülök, h a kutyid ennyire jól bírja a kezelést! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ennek én is nagyon örülök, fél óra, és megyünk a pisi körünkre.... csak áll, és hugyozik, mint a lovak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) semmi lábemelés.. csak ereszti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is csatlakozom az alvók táborához (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó8, reggel visszaolvasok ám! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) páááááááááá Jóccak Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 22:23:22
Létrehozva:
|
|
|
Capri hátteret gyártott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 22:31:13
Létrehozva:
|
|
|
Capri hátteret gyártott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És kész? Én meg teljesen belefeledkeztem itt a farmville-be.. ez milyen mááár. teljesen leköt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 22:35:16
Létrehozva:
|
|
|
És kész? Én meg teljesen belefeledkeztem itt a farmville-be.. ez milyen mááár. teljesen leköt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) igen, kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mutassam? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mutatom XD
bc.png ( 1015.13K )
Letöltések száma: 9ja, Petyát is megfertőztem XD mindig szapult, h hülye virtuális farm, meg stb... hát nem beleépült ő is??? XD |
|
|
|
2010.02. 03. - 22:42:30
Létrehozva:
|
|
|
igen, kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mutassam? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mutatom XD
bc.png ( 1015.13K )
Letöltések száma: 9ja, Petyát is megfertőztem XD mindig szapult, h hülye virtuális farm, meg stb... hát nem beleépült ő is??? XD Ez is de csodás Capri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehhee... Petyának is annyi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mintha láttam volna is.... nem olyan rég, hogy már az ismerősöd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 03. - 22:50:51
Létrehozva:
|
|
|
Ez is de csodás Capri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehhee... Petyának is annyi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mintha láttam volna is.... nem olyan rég, hogy már az ismerősöd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaja, felveheted szomszédnak, ha gondolod, majd jól megtrágyázzátok egymást XD köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 04. - 00:00:28
Létrehozva:
|
|
|
Nekem ideje lenne már venni egy jó kis Martenst (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sziasztok! Angie: én a közeljövőben tervezem, hogy veszek új bakancsot mert szegény kettes számú bakancsom már az utolsókat rúgja, már kilátszik itt-ott a zoknim (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szóval ha gondolod, elmehetünk majd együtt venni!! (a Blahánál kell leszállni a bolthoz, azt tudom, meg azt is, hogy merre kell indulni. abban a boltban Martensek is vannak, noha én a Shelleys' -re esküszöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Grat a fizuemelésért! Nicsak mit találtam... Hallgassátok csak! Nem ismerős? http://www.youtube.com/watch?v=90H9-QikFMs&feature=email Haj-téma: a lányoknál a hosszú hajra voksolok én is! (persze vannak, akiknek a rövid áll jobban.) Capri: grat a vizsgához! Jujj ez az I live in my dreams-es kép is kirrrálllyyy!!! Mode és akik mennek: jó Alan-becserkészést majd áprilisban! XDDD Edó: nagy fülvakarás a drága Sereg Kutyusnak!!!!! (na ez tetszik! most már van kutyusunk is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Ha már az állatoknál tartunk... Úgy volt, hogy ma hozza át Szilvi barátnőm a fekete macskáját ideiglenes megőrzésre hozzám kb. egy hétre, de majd csak holnap tudja elhozni onnan, ahol jelenleg állomásozik, most csak az almot meg a kajáját hozta el. Szóval lesz egy macsek csajom kb. egy-két hétre! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De pszt! Apáméknak egy szót se, mert kiakadtak a telefonba mikor pár napja említettem nekik, hogy lehet befogadom kicsit a macskát, amíg a régi/eredeti gazdája eljön érte. Basszus, hogy lehetnek ilyenek anyámék? Sosem volt háziállatom miattuk! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Most legalább meglátom, hogy milyen macskát tartani, aztán vagy megerősíti, hogy majd akarok egyet a jövőben, vagy nem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj és Babó fekete és cukorborsó!!! Már várom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pontosítás (bocs, angol szakom hatása XD): "The mind behind the mode" = "Az elme/agy a Mode mögött" Ma sms-eztünk, meg gmailen kersztül csevegtünk kicsit Lolával - jóóóó lesz a novija! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szegényt szintén kicsináltuk az IDM-mel! XD |
|
|
|
2010.02. 04. - 01:07:16
Létrehozva:
|
|
|
tényleg Capri, te ugye jössz szombaton?!?!?!?
(mert én evidensnek vettem eddig, hogy jössz, de nem emlékszem, hogy említetted volna!) |
|
|
|
2010.02. 04. - 02:02:10
Létrehozva:
|
|
|
tényleg Capri, te ugye jössz szombaton?!?!?!? (mert én evidensnek vettem eddig, hogy jössz, de nem emlékszem, hogy említetted volna!) Szombaton? Mi lesz akkor? Bármi is, nem tudok róla és nem megyek XD Én valószínűleg Pecsába megyek, ez tőletek függ XD Én msn-eztem Lolával, behozta az IDM lemaradását és meghalt XD (ja, h ezt mondtad XD nembaj, bennehagyom, h én is közöljek vmi infót XD) Haj: nekem ugye rövid, mert a hosszú nem fekszik XD A rövid meg állítólag jó, nekem bajom nincs vele, majd, ha megunom, csinálok vele vmit XD Megnéztem a jégkorigálát és ennyit mondhatok: Dave-et a jégre! AZONNAL!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megnézném, h úgy mit tud XD Ja, Zsó örülök, h tetszik a wallpaper XD |
|
|
|
2010.02. 04. - 06:24:03
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Capri, említettem neked msn-en a szombatot, szóval tudsz róla (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Direkt megkérdeztem jössz-e, azt mondtad, hogy nem. A háttered tök klassz, tetszenek ezek a csillogások meg vonalak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi, ok, elmehetünk megnézni a kínálatot. Tudom, hogy a mostani bakancsod már tropa, múltkor mondtad, hogy a koncert az kicsit betett neki, mert tovább repedt egyes helyeken (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szegény... komoly strapát kell kiállnia az ember lábán. Sereg Kutya (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 04. - 06:32:44
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 04. - 07:41:52
Létrehozva:
|
|
|
Pusszantás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Van itt már minden.. sereg mini mode-osa.. Vicus kislánya, Sereg postása, és most már a sereg kutyája is... hivatalosan is megveregettem a vállát.. örült neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sziasztok. Ezen a mondaton mosolyogtam egy jót de csak csöndben mert a lányom itthon van és alszik ugyanis a változatosság kedvéért megint beteg és du. vihetem az orvoshoz. El lehet mondani,hogy van itt már minden mint a jó boltban:ifjú rajongó,sereg postás és most már kutya is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edóka én is örülök ám,hogy a kutyus ilyen jól viselte a kezelést. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tegnap csináltam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ügyi vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szép lett. |
|
|
|
2010.02. 04. - 07:47:14
Létrehozva:
|
|
|
igen, kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mutassam? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mutatom XD
bc.png ( 1015.13K )
Letöltések száma: 9ja, Petyát is megfertőztem XD mindig szapult, h hülye virtuális farm, meg stb... hát nem beleépült ő is??? XD Capri kiri lett ez a háttér.Tec a szín is(kék a kedvenc színem) és a forma is.Te is ügyi vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 04. - 08:11:53
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok. Ezen a mondaton mosolyogtam egy jót de csak csöndben mert a lányom itthon van és alszik ugyanis a változatosság kedvéért megint beteg és du. vihetem az orvoshoz. El lehet mondani,hogy van itt már minden mint a jó boltban:ifjú rajongó,sereg postás és most már kutya is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edóka én is örülök ám,hogy a kutyus ilyen jól viselte a kezelést. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ügyi vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szép lett. Szia!! Ez már egy egész farm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Állatokkal, gyerekekkel, postásokkal. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi baja van megint Petrának? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
2010.02. 04. - 08:20:49
Létrehozva:
|
|
|
Jóreggelt!!!
Az éjszakám.. baszkiiiii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) másfél óránként kellett kivinnem a kutyum, szegény úgy pisilt, hogy közben ő is aludt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És ez még igy lesz egy hétig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Capri... komoly, hogy nem jössz? Hááát... ilyet... fel vagyok háborodva.. én a pecsát hanyagolom, asszem, több okból is. Viszont ,a bejelölö Petyát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ANgie.. egyre ügyesebb vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na.. meginat vissza kell olvasnom, mert mindig elfelejtem mit akarok még irni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |