2400 Oldal V  « < 949 950 951 952 953 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.02. 04. - 08:32:25
Létrehozva: #19001

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 04. - 08:11:53) *
Szia!!

Ez már egy egész farm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Állatokkal, gyerekekkel, postásokkal. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mi baja van megint Petrának? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

Angie hehe farm. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Csak a szokásos.Köhög jó rondán és folyik az orra. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) azt mondta a gondozó annyira köhögött tegnap a déli alvásnál is,hogy nem győzték felültetni mert annyira fulladva köhögött.
Tegnap a csoportjába kapásból három gyereknek mértek 38 fok feletti lázat.

Edóka szegény kutya nem győz pisilni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 04. - 08:40:29
Létrehozva: #19002

devotee

Szegény blöki (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De legalább a veséje jól működik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Köszi a dicséretet Edó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 04. - 08:46:16
Létrehozva: #19003

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 04. - 08:32:25) *
Angie hehe farm. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Csak a szokásos.Köhög jó rondán és folyik az orra. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) azt mondta a gondozó annyira köhögött tegnap a déli alvásnál is,hogy nem győzték felültetni mert annyira fulladva köhögött.
Tegnap a csoportjába kapásból három gyereknek mértek 38 fok feletti lázat.

Edóka szegény kutya nem győz pisilni.

Hehe FARM (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az, nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ó szegényke, jobbulást neki!!!! Gyógypuszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 04. - 08:50:21
Létrehozva: #19004

devotee

köszi Angie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 04. - 08:50:53
Létrehozva: #19005

devotee

Jobbulást Petrának (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
És a te mandulád Vica? Fújtad?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 04. - 09:01:41
Létrehozva: #19006

devotee

Ki fújt és mit? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 04. - 09:10:07
Létrehozva: #19007

devotee

reggelt!

jobbulást a betegeskedőknek!!

Capri: ne bassz ki, hogy nem jössz szombaton!?!?! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Ehhh....

Angie: naaadddon király az új háttered! Látom megtaláltad a texturákat! ügyiiii!!! egyre jobb vagy!!! csak így tovább! ha lesz kérdésed, holnap felteheted! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 04. - 09:22:57
Létrehozva: #19008

devotee

Valics bezsongott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem bír magával (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) elbassza a munkáját is, hülyeségeket csinál, és csak vigyorog a milliók felett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ki fogják rúgni Wilder miatt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szasz Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 04. - 09:36:16
Létrehozva: #19009

devotee

Jajj, Usi, nem is gratuláltam az átmeneti cica lakódhoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádom a fekete macskákat, nekem 14 évig volt fekete cicám és végelgyengülésben halt meg 2006-ban. Utána volt a kis Idiótám, akit tavaly megöltek. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Szerintem biztos jó lesz, hogy lesz egy állatod még ha csak ideiglenesen is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszi, ez a barna textúra nagyon megtetszett, de lesznek kérdéseim (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Edó, hát azt gondoltam, hogy Valics el fog szállni ha megtudja mikor jön Alan, de azért ennyire ne lebegjen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 04. - 09:39:21
Létrehozva: #19010

devotee

Hehehee... Usi.. de jóóó.. tényleg.. kölcsön macsek.. csak majd a teraszra figyelj, nehogy kimenjen, aztán leessen.. nálam kétszer is landolt a macska, szerencsére nem lett semmi baja.. a bolond! Én azóta notórius ablak, és teraszajtó záró lettem... mert mindig kimászott mindenhol, és béna volt, ugrott a verebek után is
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 04. - 09:54:28
Létrehozva: #19011

devotee

Szilvi azt mondta, hogy nem hülye a macska meg túl hideg van neki, hogy kimenjen a teraszra XD Meg mindig is szobacica volt és csak az almába hajlandó üríteni. De persze figyelni fogok erre is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na úgy tűnik mégsem jön ébreszteni az egyik barátom.

Valicsnak üzi: óvatosan azért!!! XD

Angie: (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 04. - 10:04:05
Létrehozva: #19012

devotee

Vonaton is együtt utaztam egy cicával a múlt héten. Ilyen hálós ajtajú cicahordóban volt, olyan békésen tűrte, majdnem végig aludt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 04. - 10:11:56
Létrehozva: #19013

devotee

Angie: hát akkor mázlija volt a gazdájának, hogy ilyen nyugodt a cica! A Babót azért nem akarja Szilvi buszoztatni, mert nem bírná, nyávogna ezerrel.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 04. - 10:14:55
Létrehozva: #19014

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 04. - 08:50:53) *
Jobbulást Petrának (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
És a te mandulád Vica? Fújtad?

köszi Edóka. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A mandulám még fáj de talán már nem annyira mint tegnapelőtt.Fújtam igen.

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 04. - 09:10:07) *
reggelt!

Capri: ne bassz ki, hogy nem jössz szombaton!?!?! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Ehhh....

Angie: naaadddon király az új háttered! Látom megtaláltad a texturákat! ügyiiii!!! egyre jobb vagy!!! csak így tovább! ha lesz kérdésed, holnap felteheted! XD

Usi köszi.

jaj te meg cica felvigyázó leszel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nekem már milyen rég nincs cicám.pedig Régebben mindig volt.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 04. - 10:15:07
Létrehozva: #19015

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 04. - 10:11:56) *
Angie: hát akkor mázlija volt a gazdájának, hogy ilyen nyugodt a cica! A Babót azért nem akarja Szilvi buszoztatni, mert nem bírná, nyávogna ezerrel.

Nem minden macska szereti ha hurcolásszák, a miénket sem lehetett a cica hordó kosárba betenni, mert minden módon tiltakozott ellene (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fújt, karmolt és kitámasztotta a lábait, hogy ne tudjuk betuszkolni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 04. - 10:43:52
Létrehozva: #19016

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 04. - 08:20:49) *
Jóreggelt!!!

Az éjszakám.. baszkiiiii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) másfél óránként kellett kivinnem a kutyum, szegény úgy pisilt, hogy közben ő is aludt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És ez még igy lesz egy hétig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Capri... komoly, hogy nem jössz? Hááát... ilyet... fel vagyok háborodva.. én a pecsát hanyagolom, asszem, több okból is. Viszont ,a bejelölö Petyát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ANgie.. egyre ügyesebb vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na.. meginat vissza kell olvasnom, mert mindig elfelejtem mit akarok még irni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ja komoly.

Angie, télleg mondtad XD

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 04. - 09:10:07) *
reggelt!

Ehhh....

nem megyek és retro-ba pl nem is fogok menni (legalább is nem sűrűn), mert nekem nem jött be annyira. Majd leszek a falka hírmondója pecsában XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 04. - 10:47:30
Létrehozva: #19017

devotee

Capri, ez a buli nem a RetroPolisban lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 04. - 10:59:59
Létrehozva: #19018

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 04. - 10:47:30) *
Capri, ez a buli nem a RetroPolisban lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

ez a pincehelységes, igaz? majd meséljétek el, milyen volt, aztán legközelebb lehet, h elmegyek veletek, de most nincs hangulatom és energiám egy bulihoz. Szombathely nem most lesz, nem?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 04. - 11:03:31
Létrehozva: #19019

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 04. - 10:59:59) *
ez a pincehelységes, igaz? majd meséljétek el, milyen volt, aztán legközelebb lehet, h elmegyek veletek, de most nincs hangulatom és energiám egy bulihoz. Szombathely nem most lesz, nem?

Igen, az. Majd mesélünk.
Szombathely tavasszal lesz csak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 04. - 11:05:49
Létrehozva: #19020

devotee

csajok röhögök mint az állat....a lányom a pulton áll a konyhában és DM-re táncol...az előbb éppen az I feel you-ra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát látnotok kéne
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 949 950 951 952 953 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
48 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (48 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: