![]() ![]() |
2010.02. 04. - 11:19:09
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
csajok röhögök mint az állat....a lányom a pulton áll a konyhában és DM-re táncol...az előbb éppen az I feel you-ra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát látnotok kéne Fotót, fotót! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 04. - 11:25:12
Létrehozva:
|
|
|
Fotót, fotót! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe csinálok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 04. - 11:40:05
Létrehozva:
|
|
|
Angie csináltam telefonnal képet és el is akartam neked küldeni de azt irja ki a köcsög telefonom,hogy hiba. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
na mindegy csináltam fényképész masinával is képet de azt csak akkor tudom elküldeni ha a Gahan Géza hazaér és begépészkedi az asztali számitógépbe a képet.Én még ehhez sem értek annyira hülye vagyok. |
|
|
|
2010.02. 04. - 13:10:45
Létrehozva:
|
|
|
Angie csináltam telefonnal képet és el is akartam neked küldeni de azt irja ki a köcsög telefonom,hogy hiba. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) na mindegy csináltam fényképész masinával is képet de azt csak akkor tudom elküldeni ha a Gahan Géza hazaér és begépészkedi az asztali számitógépbe a képet.Én még ehhez sem értek annyira hülye vagyok. Nem baj, akkor majd este (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem bonyolult a gépről történő felmásolás, majd figyelj oda hogy csinálja Gahan Géza és pikk-pakk megtanulod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, nagyon várom a képeket, biztos tünci volt Petra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 04. - 13:30:43
Létrehozva:
|
|
|
Nem baj, akkor majd este (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem bonyolult a gépről történő felmásolás, majd figyelj oda hogy csinálja Gahan Géza és pikk-pakk megtanulod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, nagyon várom a képeket, biztos tünci volt Petra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már figyeltem hogy csinálja de tényleg hülye vagyok hozzá. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.02. 04. - 13:44:03
Létrehozva:
|
|
|
Slowblow ![]() ![]() |
Szilvi azt mondta, hogy nem hülye a macska meg túl hideg van neki, hogy kimenjen a teraszra XD Meg mindig is szobacica volt és csak az almába hajlandó üríteni. De persze figyelni fogok erre is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na úgy tűnik mégsem jön ébreszteni az egyik barátom. Valicsnak üzi: óvatosan azért!!! XD Angie: (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Sziasztok!!! Hát igen, teljesen elszálltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egész nap mosolygom, de majdcsak észhez térek, vagyis nagyon remélem!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mert ez így nem maradhat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edóka tisztességesen megfertőzött DMmel, ALAN a ráadás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edókának és Valicsnak meg van a jegye!!!!! Látom ALANT (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 04. - 14:28:53
Létrehozva:
|
|
|
Valics: na ez szupi!!! akkor most már TUTI a nagy találkozás!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd fotókat és sok-sok beszámolót kérünk!!!!
Capri: hát sajnálom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) vica: én is kivi leszek a képekre, a mandulád meg kezeld! nekem volt 3 hétig tüszős mandulagyuszim, fú az rettenetes volt! Nehogy neked is az legyen belőle!!! |
|
|
|
2010.02. 04. - 15:26:55
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok!
Nekem is van jegyem a Recoil-ra! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ A Valics nagyon ügyes volt! MODE: nEKED VAN JEGYED? |
|
|
|
2010.02. 04. - 15:29:33
Létrehozva:
|
|
|
De nektek honnan a pitliből van jegyetek? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.02. 04. - 15:31:04
Létrehozva:
|
|
|
Na sziasztok!
Hát még nincs jegyem, most jöttem csak géphez. Viszont tegnap beszéltem anyámmal, azt mondta elmehetek ha jól viselkedek, de még ezt sem ígéri biztosra XD Mondjuk nem tudom, honnan vehetnék most jegyet így egyszerre... |
|
|
|
2010.02. 04. - 15:31:34
Létrehozva:
|
|
|
De nektek honnan a pitliből van jegyetek? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jegyárustól ,a Valicska cimbije! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 04. - 15:31:57
Létrehozva:
|
|
|
felhívom anyámat....
|
|
|
|
2010.02. 04. - 15:32:56
Létrehozva:
|
|
|
Na sziasztok! Hát még nincs jegyem, most jöttem csak géphez. Viszont tegnap beszéltem anyámmal, azt mondta elmehetek ha jól viselkedek, de még ezt sem ígéri biztosra XD Mondjuk nem tudom, honnan vehetnék most jegyet így egyszerre... Valics tud neked éntézni ha még van és kéred (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Telefonon beszélek vele! |
|
|
|
2010.02. 04. - 15:34:52
Létrehozva:
|
|
|
Valics tud neked éntézni ha még van és kéred (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Telefonon beszélek vele! Köszi, de nem kell, felhívtam anyámat, azt mondta még alszik rá, meg most még nincs pénze. Azt mondja nem fogják elkapkodni a jegyeket. Nem persze.,...... |
|
|
|
2010.02. 04. - 15:35:17
Létrehozva:
|
|
|
sok szerencsét a jegyvadászáshoz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 04. - 15:35:55
Létrehozva:
|
|
|
Jegyárustól ,a Valicska cimbije! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Huha, de jók vagytok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor most nagy az öröm! Mennyibe fájt? |
|
|
|
2010.02. 04. - 15:37:12
Létrehozva:
|
|
|
Köszi, de nem kell, felhívtam anyámat, azt mondta még alszik rá, meg most még nincs pénze. Azt mondja nem fogják elkapkodni a jegyeket. Nem persze.,...... Szorítunk, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hogy anyud elengedjen! |
|
|
|
2010.02. 04. - 15:37:42
Létrehozva:
|
|
|
Köszi, de nem kell, felhívtam anyámat, azt mondta még alszik rá, meg most még nincs pénze. Azt mondja nem fogják elkapkodni a jegyeket. Nem persze.,...... óóóóóóóóóóóóóóóóóó (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.02. 04. - 15:38:20
Létrehozva:
|
|
|
köszi...
|
|
|
|
2010.02. 04. - 15:38:59
Létrehozva:
|
|
|
Huha, de jók vagytok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor most nagy az öröm! Mennyibe fájt? 5000 Ft volt a jegy és a Dieselben lesz április 16.-án!Vááááááááááááááááááááááááá |
|
|
|
![]() ![]() |