![]() ![]() |
2010.02. 04. - 15:39:00
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nem tudja valaki, hogy ebből mennyi jegy van? Mármint amit eladnak.
|
|
|
|
2010.02. 04. - 15:39:40
Létrehozva:
|
|
|
Ticketexpressnél 4800 a jegy.
Asszem a hely olyan 1000 férőhelyes. |
|
|
|
2010.02. 04. - 15:40:51
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 04. - 15:43:44
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Most van egy kis időm írni, sok meló volt ma. Ange: a postás azt mondta, hogy előbb fogyózik egy kicsit, de én mondtam neki, hogy hétfőn mindenképp lefotózom, úgy készüljön. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Igen Usi, az a helyes kifejezés, csak én nem találtam a helyes szavakat. Szóval Martin maga a DM. http://www.martinleegore.com/ Ange: nagyon jó lett a Mart-Dave háttérképed. Nekem nagy kedvencem mikor háttal egymásnak feszülnek. Vicus: nekem is a kék a kedvenc színem. Petrának gyógycupp! Estére várom a fotót! Jajjjjjjj Mode! Nagyon szurkolok Neked, hogy legyen jegyed! Jegyet Mode-nak!!!!!!!! |
|
|
|
2010.02. 04. - 15:44:40
Létrehozva:
|
|
|
Köszönöm Trixx
|
|
|
|
2010.02. 04. - 15:48:32
Létrehozva:
|
|
|
He-he Mode! Kesik meg szekál odakinn?
|
|
|
|
2010.02. 04. - 15:54:39
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 04. - 15:59:52
Létrehozva:
|
|
|
Mint mindig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De mi ez az Elvis? Honnan jön ez? Szereted? Vagy csak irigykedik, mert a DM-ben nincs csaj akit imádhatna! Na jól van lépek! Megyek csizmát venni! Bár nincs sok remény, túl vékony a lábam, és nem kapok rá csimmmmmmmmát! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Pusssz! |
|
|
|
2010.02. 04. - 16:01:33
Létrehozva:
|
|
|
De mi ez az Elvis? Honnan jön ez? Szereted? Vagy csak irigykedik, mert a DM-ben nincs csaj akit imádhatna! Na jól van lépek! Megyek csizmát venni! Bár nincs sok remény, túl vékony a lábam, és nem kapok rá csimmmmmmmmát! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Pusssz! Azért szekál Elvissel meg Jacksonnal, mert Jackson a másik kedvencem, Elvist pedig múltkor hallgattam és MSN-en látja amit hallgatok. Aztán most azzal szekál, hogy Ők a szerelmeim nem Alan |
|
|
|
2010.02. 04. - 16:39:46
Létrehozva:
|
|
|
Tuti lesz olyan, aki majd meggondolja magát Mode, vagy nem tud elmenni, és árulja a neten a jegyet. Ezeket szerintem most nagyon gyorsan elkapkodják, Valics valami olyasmit mondott, hogy mikor ő vette meg délután, és délelőtt rakatta el, szóval akkor már csak 90 jegyet mutatott a csajnak. Úgyhogy vitték, mint a cukrot. Nem értem miért ilyen kicsit helyre szervezték. Akartunk hivni téged Valiccsal, de sajna a te számod nem volt meg.. mert akkor vettünk volna neked is. Miért nincs meg a számod? Nem adtad meg? ne is értettem.. kerestelek itt is, de sajna itt sem voltál (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.02. 04. - 16:42:05
Létrehozva:
|
|
|
Tuti lesz olyan, aki majd meggondolja magát Mode, vagy nem tud elmenni, és árulja a neten a jegyet. Ezeket szerintem most nagyon gyorsan elkapkodják, Valics valami olyasmit mondott, hogy mikor ő vette meg délután, és délelőtt rakatta el, szóval akkor már csak 90 jegyet mutatott a csajnak. Úgyhogy vitték, mint a cukrot. Nem értem miért ilyen kicsit helyre szervezték. Akartunk hivni téged Valiccsal, de sajna a te számod nem volt meg.. mert akkor vettünk volna neked is. Miért nincs meg a számod? Nem adtad meg? ne is értettem.. kerestelek itt is, de sajna itt sem voltál (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hát a számomat nem adtam meg amikor volt ez a számcsere, mert fölöslegesnek tartottam, de ha gondolod, megírom privátba. Meg ma sajnos sokáig voltam suliban is. |
|
|
|
2010.02. 04. - 16:57:13
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 04. - 17:01:47
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 04. - 17:04:04
Létrehozva:
|
|
|
Valics: na ez szupi!!! akkor most már TUTI a nagy találkozás!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd fotókat és sok-sok beszámolót kérünk!!!! Capri: hát sajnálom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) vica: én is kivi leszek a képekre, a mandulád meg kezeld! nekem volt 3 hétig tüszős mandulagyuszim, fú az rettenetes volt! Nehogy neked is az legyen belőle!!! Sziasztok. Usi,Trixx ha férjem és a sógorom abbahagyják a gépészkedést az asztali masinánál akkor megkérem a Gizót,hogy csinálja fel a képet a gépre és akkor megmutitom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De van egy kis problémám ide gőzőm sincs,hogy kell felrámolni.Felvilágositana valaki?Please (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Valics,Marcsi,Edóka örülök,hogy sikerült a jegy vásásrlás. Mode neked pedig szurkolok,hogy legyen jegyed. Trixx jó csizma vásárlást. Usi oké kezelgetem a mandulám.Bár már nem fáj annyira. |
|
|
|
2010.02. 04. - 17:06:51
Létrehozva:
|
|
|
Kesik szerint annyira ne aggódjak, biztos lesz jegy
Szia Vica! Ide úgy kell felrakni, hogy válasz -> aktuális csatolmányok kezelése -> tallózás -> kiválasztod a képet, és akkor feltöltés. Aztán válasz hozzáadása vagy mi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 04. - 17:10:50
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Mode. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Biztos lesz még jegy de azért gondolom nem árt igyekezni. |
|
|
|
2010.02. 04. - 17:19:36
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Mode. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Biztos lesz még jegy de azért gondolom nem árt igyekezni. Igen, én is aggódom emiatt. Kesik azt mondta, hogy majd csak áprilisban vesz jegyet ő is. És ha mást nem, iwiw-en lesznek akik árulják, vagy itt Freestate-en. Ez nem DM koncert, de DM koncert előtt is szoktak sokan árulni. |
|
|
|
2010.02. 04. - 17:23:14
Létrehozva:
|
|
|
Igen, én is aggódom emiatt. Kesik azt mondta, hogy majd csak áprilisban vesz jegyet ő is. És ha mást nem, iwiw-en lesznek akik árulják, vagy itt Freestate-en. Ez nem DM koncert, de DM koncert előtt is szoktak sokan árulni. hát létszámilag azért ez kisebb koncert lesz úgyhogy szerintem hamar elkelnek a jegyek de hát lehet lesz olyan akinek közbe jön valami és eladja a jegyét. |
|
|
|
2010.02. 04. - 17:23:59
Létrehozva:
|
|
|
hát létszámilag azért ez kisebb koncert lesz úgyhogy szerintem hamar elkelnek a jegyek de hát lehet lesz olyan akinek közbe jön valami és eladja a jegyét. Remélem, hogy lesz (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.02. 04. - 17:36:55
Létrehozva:
|
|
|
Remélem, hogy lesz (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) optimista gondolkodás:lesz jegy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) téged az fog motiválni,hogy legyen jegyed,hogy látnod KELL Alant (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |