![]() ![]() |
2010.02. 04. - 17:44:02
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
optimista gondolkodás:lesz jegy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) téged az fog motiválni,hogy legyen jegyed,hogy látnod KELL Alant (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Igen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként mamám tuti nem fog támogatni ebben az egészben sehogyan sem, mert ma volt itt nálunk, és kérdezi hogy "Ugye lemondtál erről, mert nem mehetsz el" Hát mondom ha nem mehetek el, akkor sem fogok lemondani róla. Állandóan Dave-et hozza fel, mert hogy az a lényeg, hogy Dave legyen, ha nincs akkor nekem már ott se kell lennem. Persze a szerelmemet ne láthassam olyan közelről... Nem érti meg, hogy nem csak Dave fontos.. |
|
|
|
2010.02. 04. - 17:51:50
Létrehozva:
|
|
|
Íme a lányom mai táncprodukciójából egy momentum. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Amit a telefonommal csináltam az fos.
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.02. 04. - 17:53:49
Létrehozva:
|
|
|
Íme a lányom mai táncprodukciójából egy momentum. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amit a telefonommal csináltam az fos. Jajj de édes (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) A kis Dave rajongó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 04. - 17:56:31
Létrehozva:
|
|
|
Igen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként mamám tuti nem fog támogatni ebben az egészben sehogyan sem, mert ma volt itt nálunk, és kérdezi hogy "Ugye lemondtál erről, mert nem mehetsz el" Hát mondom ha nem mehetek el, akkor sem fogok lemondani róla. Állandóan Dave-et hozza fel, mert hogy az a lényeg, hogy Dave legyen, ha nincs akkor nekem már ott se kell lennem. Persze a szerelmemet ne láthassam olyan közelről... Nem érti meg, hogy nem csak Dave fontos.. Most nem azért de a mamád miért szól ebbe bele? (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Jajj de édes (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) A kis Dave rajongó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 04. - 18:00:50
Létrehozva:
|
|
|
Fogalmam sincs, miért szól bele. Anyámnak is elege van kicsit, hogy mindenbe beleszól, de teljesen mindegy, mert nem választhat el sem Alan-től, sem pedig Dave-től. Elvileg majd mondani fogja anyukámnak, hogy ne engedjen el. DM klubba se engedett volna el mamám még anno amikor először mentem Kesikkel. Okés, mamám nem ismeri Kesiket, de anyu igen, és tudja nagyon jól, hogy vigyázna rám..
meg azt is tudja anyám, hogyha egy gyereknek nem engednek valamit, annál jobban csinálja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Magyarul, ha nem enged el, elszököm és lehet, hogy sose jövök haza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 04. - 18:17:44
Létrehozva:
|
|
|
Fogalmam sincs, miért szól bele. Anyámnak is elege van kicsit, hogy mindenbe beleszól, de teljesen mindegy, mert nem választhat el sem Alan-től, sem pedig Dave-től. Elvileg majd mondani fogja anyukámnak, hogy ne engedjen el. DM klubba se engedett volna el mamám még anno amikor először mentem Kesikkel. Okés, mamám nem ismeri Kesiket, de anyu igen, és tudja nagyon jól, hogy vigyázna rám.. meg azt is tudja anyám, hogyha egy gyereknek nem engednek valamit, annál jobban csinálja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Magyarul, ha nem enged el, elszököm és lehet, hogy sose jövök haza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jesszus azért meg ne szökj (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) anyukádnak lehet meg kéne udvariasan kérnie a mamádat,hogy ugyan ne szóljon már mindenbe bele majd ő tudja,hogy hova enged el és hova nem. |
|
|
|
2010.02. 04. - 18:20:33
Létrehozva:
|
|
|
jesszus azért meg ne szökj (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) anyukádnak lehet meg kéne udvariasan kérnie a mamádat,hogy ugyan ne szóljon már mindenbe bele majd ő tudja,hogy hova enged el és hova nem. Hát talán nem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ha nagyon kiborulós állapotomba leszek, akkor ki tudja. XD Hajnalban fölkelek, aztán távozom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alannel meg elmegyek Angliába XD Nem érdepes, ha nem értjük egymást, majd mutogatunk XD Háát, lehet, hogy azt kéne, de akkor meg fölkapná a vizet szerintem. |
|
|
|
2010.02. 04. - 18:27:50
Létrehozva:
|
|
|
Hali csajok.
|
|
|
|
2010.02. 04. - 18:35:00
Létrehozva:
|
|
|
Szia Capri
|
|
|
|
2010.02. 04. - 18:36:39
Létrehozva:
|
|
|
Szia Capri Hali Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szurkolok aj egyért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak ketten vagyunk? XD |
|
|
|
2010.02. 04. - 18:39:12
Létrehozva:
|
|
|
szia Capri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.02. 04. - 18:40:14
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 04. - 18:41:24
Létrehozva:
|
|
|
beindulsz mint egy tank,hogy jó helyről láthasd Alant és közben mondod "félre innen lusta népség itt jön Bettike a szépség" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) küldtem neked PÜ-t megkaptad? Megkaptam és válaszoltam is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok babák! Ma megint nem engedett be egész mostanáig a fórum! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.02. 04. - 18:43:13
Létrehozva:
|
|
|
Nem most már nem ketten vagyunk Capri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Köszi a szurkolást, azt hiszem jól jön (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 04. - 18:44:03
Létrehozva:
|
|
|
Íme a lányom mai táncprodukciójából egy momentum. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amit a telefonommal csináltam az fos. Kis Tündér! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 04. - 19:02:12
Létrehozva:
|
|
|
Megkaptam és válaszoltam is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok babák! Ma megint nem engedett be egész mostanáig a fórum! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én is válaszoltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként szia. |
|
|
|
2010.02. 04. - 19:03:34
Létrehozva:
|
|
|
És én újfent válaszoltam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 04. - 19:07:13
Létrehozva:
|
|
|
Kis Tündér! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszi. Mode rajongó minírozott kiadásba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És én újfent válaszoltam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megnéztem. oké a válasz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 04. - 19:08:15
Létrehozva:
|
|
|
köszi. Mode rajongó minírozott kiadásba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megnéztem. oké a válasz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mikor hozod PeCsába bulizni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 04. - 19:10:00
Létrehozva:
|
|
|
hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica bemenne Petrával a Pecsába (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem Petra még élvezné is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |