![]() ![]() |
2010.02. 04. - 19:18:08
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica bemenne Petrával a Pecsába (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem Petra még élvezné is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sztár lenne a Kis Tündér egy pillanat alatt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 04. - 19:20:37
Létrehozva:
|
|
|
Sztár lenne a Kis Tündér egy pillanat alatt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az biztos! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindenki csodálná a legfiatalabb táncosnőt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 04. - 19:43:13
Létrehozva:
|
|
|
Hova tűnt már megint mindenki???
nem él valami aktív életet a fórum mostanában (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Na jólvan, ha nincs senki, akkor megyek én is. Holnap informatika órán jövök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (remélem..) Pápá, jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 04. - 19:48:35
Létrehozva:
|
|
|
Na akkor én is lépek! Persze éjjel majd megint telenyomtok 10 oldalt is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó éjt Babák! Pusszancs! |
|
|
|
2010.02. 04. - 19:50:22
Létrehozva:
|
|
|
Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehe...viszont egy beszélgetést b.nőmmel még meg kell osztanom veletek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pontosabban egy elköszönést. Látom, hogy b.nőm SP-t hallgat. Tudjátok hogy ki az? Egy ilyen soproni parasztgyerek XD """""énekes"""" Utálom.. Na szóval mondom neki : "Fuj SP" b.nőm erre : "Fuj Alan" Én: "Hát ajánlom is hogy neked fuj legyen" XDDD |
|
|
|
2010.02. 04. - 19:56:58
Létrehozva:
|
|
|
Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe...viszont egy beszélgetést b.nőmmel még meg kell osztanom veletek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pontosabban egy elköszönést. Látom, hogy b.nőm SP-t hallgat. Tudjátok hogy ki az? Egy ilyen soproni parasztgyerek XD """""énekes"""" Utálom.. Na szóval mondom neki : "Fuj SP" b.nőm erre : "Fuj Alan" Én: "Hát ajánlom is hogy neked fuj legyen" XDDD hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mikor hozod PeCsába bulizni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) még nem tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica bemenne Petrával a Pecsába (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem Petra még élvezné is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hátha meghallaná a DM-et tuti élvezné. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sztár lenne a Kis Tündér egy pillanat alatt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hacsak meg nem ilyedne a tömegtől és sírva nem fakadna.hihi |
|
|
|
2010.02. 04. - 19:59:34
Létrehozva:
|
|
|
csövike mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=iKgpMOokSoQ...ed-->bírom mikor mindig csak martint mutatja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/6/pcAk-xmmvSc |
|
|
|
2010.02. 04. - 20:01:15
Létrehozva:
|
|
|
Na ha elmentetek csicsikálni és úgy tűnik egyedül maradtam akkor én is jó éjszakát kívánok mindenkinek.
Az biztos! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindenki csodálná a legfiatalabb táncosnőt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe meg vigyorognának rajta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csövike mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=iKgpMOokSoQ...ed-->bírom mikor mindig csak martint mutatja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/6/pcAk-xmmvSc szia Jantar és egyben pá Jantar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 04. - 20:25:35
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!
hú de lelombozott ez az órám! gigadurva szóbeli lett volna a félév végén belőle, úgyhogy gyorsan le is adtam. így a csütörtököm teljesen szabad lesz - ez viszont jó hír! most épp Babó-várásban vagyok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vica: NAGYON husi Petra!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode: bocsi, de szerintem én már nem tudtam volna lakatot tenni a számra a nagyi előtt! elég fura felfogás ez a "csak Dave a fontos"... :S szurk, hogy legyen jegyed! Na asszem ő itt Babó még régebbről a táskámban. (Azért nem tom eldönteni, hogy ő-e, mert van a tesója Bibi, aki Szilvi cicája és ő is tökre így néz ki. Babó meg egy Ádám nevű srácé, aki elméletileg jövő héten jön a kis drágáért.) (IMG:http://fc02.deviantart.net/fs40/f/2009/039/3/4/Who__s_in_my_bag__by_Useless_girl.jpg) Mode: pedig SP még viszonylag jó zenét nyom a mai felhozatalhoz képest. Nekem szimpatikus, mert ő szerzi a zenéjét és a dalszövegeket is. Nem tűnik egy elszállt vkinek. Hjaj de nincs kitartásotok, hogy ilyen hamar leléptek! Részemről a sok órám miatt vagyok kevesebbet. |
|
|
|
2010.02. 04. - 21:14:34
Létrehozva:
|
|
|
Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe...viszont egy beszélgetést b.nőmmel még meg kell osztanom veletek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pontosabban egy elköszönést. Látom, hogy b.nőm SP-t hallgat. Tudjátok hogy ki az? Egy ilyen soproni parasztgyerek XD """""énekes"""" Utálom.. Na szóval mondom neki : "Fuj SP" b.nőm erre : "Fuj Alan" Én: "Hát ajánlom is hogy neked fuj legyen" XDDD ha elvárod azt másoktól, h ne fikázzák a Mode-ot, akkor te miért fikázod azt, ami másoknak tetszik? bnőm mást szeret, megmutatta, mondtam, h nekem nem jön be. meghallgatta a mode-ot, neki meg az nem jött be. ennyi. kulturáltan elintéztük, azóta nem került szóba a zenei ízlés, mert ebből miért legyen probléma? |
|
|
|
2010.02. 04. - 21:48:59
Létrehozva:
|
|
|
Jóestét, csajok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hát én nem megyek el gyorsan, egész iccaka itt lehetek..c sak mindig ti tűntök el villángyorsan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem is bejön ez a kis SP gyerek..... arra a dalra, amivel befutott, rögtön felfigyeltem, és úgy is gondoltam, hogy érettebb, mint amilyennek látszik... szerintem! Mode-tól akartam még kérdezni.. ha lenne jegye, elengedné-e anyukája... mert valics azt mondta, hogy nagyon sajnálja őt, ha nem tud eljönni, tudja, milyen fontos ez neki, és akkor megvesszük, aztán majd kifzeti... De már nincs itt. mindegy.. holnap reagálj erre Mode!!!!! Hátha még lesz jegy! Huhhh... Usi... ettől a Hourglass dvd-től kivagyok.. nem kicsit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Főleg itt a végén az ENdlesstől! |
|
|
|
2010.02. 04. - 21:59:22
Létrehozva:
|
|
|
Jóestét, csajok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát én nem megyek el gyorsan, egész iccaka itt lehetek..c sak mindig ti tűntök el villángyorsan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem is bejön ez a kis SP gyerek..... arra a dalra, amivel befutott, rögtön felfigyeltem, és úgy is gondoltam, hogy érettebb, mint amilyennek látszik... szerintem! Mode-tól akartam még kérdezni.. ha lenne jegye, elengedné-e anyukája... mert valics azt mondta, hogy nagyon sajnálja őt, ha nem tud eljönni, tudja, milyen fontos ez neki, és akkor megvesszük, aztán majd kifzeti... De már nincs itt. mindegy.. holnap reagálj erre Mode!!!!! Hátha még lesz jegy! Huhhh... Usi... ettől a Hourglass dvd-től kivagyok.. nem kicsit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Főleg itt a végén az ENdlesstől! írj neki pü-t (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt tuti megkapja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy dobj neki SMS-t, már megvan a száma, nem?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ahhh, Martin mikor akar hozzánk eljönni? még a DJ - setjét is elviselném!!!! XD |
|
|
|
2010.02. 04. - 22:07:08
Létrehozva:
|
|
|
írj neki pü-t (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt tuti megkapja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy dobj neki SMS-t, már megvan a száma, nem?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ahhh, Martin mikor akar hozzánk eljönni? még a DJ - setjét is elviselném!!!! XD Hehehehee.. nem is olyan rossz az... simán viselhető.. én el nem tudom pl képzelni milyen ez a recoil-os buláj... de menni kell (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na mindjárt irok neki sms-t, hátha tud beszélni anyukával (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Capri ma nem csináltál titokzatos rajzot? Usi.. az a macsek tök édi.. mondjuk nekem mindegyik az, imádom őket. Fura is, hogy most nincs, de ide nem hozhatok, mert a vendégek miatt nem lehet, apuék meg nem akarnak mégegyszer (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig lesz egy.. egy kopasz... majd.. mivel nagyon erős a macsek szőr allergiám, egy ilyen kopaszt simán bevállalok!!!! |
|
|
|
2010.02. 04. - 22:32:02
Létrehozva:
|
|
|
Nahhh... hát már megint senki... ejej... valóban, ahogy Usi mondja.. kitartás semmi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) virrasszatok velem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.02. 04. - 22:35:43
Létrehozva:
|
|
|
Hehehehee.. nem is olyan rossz az... simán viselhető.. én el nem tudom pl képzelni milyen ez a recoil-os buláj... de menni kell (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na mindjárt irok neki sms-t, hátha tud beszélni anyukával (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Capri ma nem csináltál titokzatos rajzot? Usi.. az a macsek tök édi.. mondjuk nekem mindegyik az, imádom őket. Fura is, hogy most nincs, de ide nem hozhatok, mert a vendégek miatt nem lehet, apuék meg nem akarnak mégegyszer (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig lesz egy.. egy kopasz... majd.. mivel nagyon erős a macsek szőr allergiám, egy ilyen kopaszt simán bevállalok!!!! most fejeztem be egy szösszenetet aláírásomba. rózsaszín XD pedig nem csípem a rózsaszínt, de ez bejön. majd meglátjuk, h mutat itt. holnap fogok tutorialozni, ma nem volt energiám hozzá, meg fel akarok építeni egy újabb template-et. nekem nem jön be Mart dj setje sem ,de őérte bármit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "calm down people, it's just a little lie..." Nekem bejön az új aláírásom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sajnálatotokra, mert ezt fogjátok nézni egy darabig XD |
|
|
|
2010.02. 04. - 22:39:05
Létrehozva:
|
|
|
Huhhh,,. ez nekem is bejön.. én sem vagyok rózsaszin párti, de ez nagyon finom.. mint egy fagyi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mondod itt ezeket a tutorial- meg template-eket.. azt sem tudom, eszik-e vagy isszák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De amit csinálsz, az jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egyébként mi a faki ez? elárulja végre valaki? Néha olyan, mint a végtelenre állitott fényképezőgép! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na megszáritom a hajam, és kiviszem az ebet a héz elé.... csuritime van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 04. - 22:49:29
Létrehozva:
|
|
|
Huhhh,,. ez nekem is bejön.. én sem vagyok rózsaszin párti, de ez nagyon finom.. mint egy fagyi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondod itt ezeket a tutorial- meg template-eket.. azt sem tudom, eszik-e vagy isszák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De amit csinálsz, az jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egyébként mi a faki ez? elárulja végre valaki? Néha olyan, mint a végtelenre állitott fényképezőgép! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na megszáritom a hajam, és kiviszem az ebet a héz elé.... csuritime van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tutorial az egy "lecke" ps-hez, aminek segítségével megtanulsz egy grafikai módszert. a template meg egy oldalkinézet csak egyelőre tartalom nélkül. a jobbakat meg lehet venni, egyeseket le lehet ingyen tölteni. de örülök, h bejön, amit csinálok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezek még kis lépések. |
|
|
|
2010.02. 04. - 23:00:14
Létrehozva:
|
|
|
tutorial az egy "lecke" ps-hez, aminek segítségével megtanulsz egy grafikai módszert. a template meg egy oldalkinézet csak egyelőre tartalom nélkül. a jobbakat meg lehet venni, egyeseket le lehet ingyen tölteni. de örülök, h bejön, amit csinálok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezek még kis lépések. Ahaaaa... egyszer mutattál is egy ilyen template-et... ugye? |
|
|
|
2010.02. 04. - 23:05:15
Létrehozva:
|
|
|
Ahaaaa... egyszer mutattál is egy ilyen template-et... ugye? ha a farkasosra gondolsz, ja az az volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 04. - 23:07:22
Létrehozva:
|
|
|
ha a farkasosra gondolsz, ja az az volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aham.. arra |
|
|
|
![]() ![]() |