2400 Oldal V  « < 954 955 956 957 958 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.02. 04. - 23:17:31
Létrehozva: #19101

devotee

Capri: király az aláírásod!

Na közben megérkezett a macsek, azért se voltam, mert most fedezgeti fel a lakást. Szilvi itt volt még egy kicsit, hogy szokja vele együtt az új helyet. Most még rohangál össze-vissza amolyan lányosan felfedezve a helyet, de érzem, hogy jól megleszünk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 04. - 23:26:33
Létrehozva: #19102

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 04. - 23:17:31) *
Capri: király az aláírásod!

Na közben megérkezett a macsek, azért se voltam, mert most fedezgeti fel a lakást. Szilvi itt volt még egy kicsit, hogy szokja vele együtt az új helyet. Most még rohangál össze-vissza amolyan lányosan felfedezve a helyet, de érzem, hogy jól megleszünk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nyak nyújtogat... fül jár.. riadtan.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) finom mancsokkal lépked, puhán.. jajjjj.. de imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 04. - 23:34:57
Létrehozva: #19103

devotee

Edó: vmi olyasmi. bár volt pár vadászkutyás beállása is XD meg néha nyávog - de most már kevesebbet. meg kajcizik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

asszem megvan a kedvenc helye: az egyik szekrény teteje XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 04. - 23:37:05
Létrehozva: #19104

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 04. - 23:33:51) *
Edó: vmi olyasmi. bár volt pár vadászkutyás beállása is XD meg néha nyávog - de most már kevesebbet. meg kajcizik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Megvan ijedve a lelkem.. simi-simi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg kaja.. meg lazuljon, dobj neki valami játékot.. valami galacsint (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy egy cipőfűző is megteszi... imádom..olyan kis majmok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nekem Bercinél az volt, hogy az össze kilincsre felakasztottam madzagra alufólia galacsinokat.. hát az akkora játék volt, hogy csak na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg a kinderes doboz.. na az is!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 04. - 23:41:09
Létrehozva: #19105

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 04. - 23:37:05) *
Megvan ijedve a lelkem.. simi-simi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg kaja.. meg lazuljon, dobj neki valami játékot.. valami galacsint (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy egy cipőfűző is megteszi... imádom..olyan kis majmok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nekem Bercinél az volt, hogy az össze kilincsre felakasztottam madzagra alufólia galacsinokat.. hát az akkora játék volt, hogy csak na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg a kinderes doboz.. na az is!

Edó mi a helyzet a menhelyes bannercserével?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 04. - 23:41:46
Létrehozva: #19106

devotee

Sziasztok, csak beköszönök!

A Chris Rea nagyon jó volt, anyám... 67 évesen nagyon odatette magát a pasi meg a zenekara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi, ari a cicád, Capri, neked meg az új aláírásod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode, nagyon szurkolok a jeggyel kapcsolatban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edó, egy nagy kalappal Shadownak, csak ilyen jól bírja végig. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jö8 csajok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 04. - 23:47:30
Létrehozva: #19107

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 04. - 23:41:09) *
Edó mi a helyzet a menhelyes bannercserével?

Még mindig nincs kész az új honlapunk.. sajna... a régihez nem tudunk hozzányúlni, ezért nem megoldható ezzel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Én most ebből kimaradtam teljesen, mivel nincs időm semmire a kutyám miatt... állandó ügyeletben vagyok, ha meg éppen van 2 órám du, mert apu bevállalja, és épp nem dolgozik, akkor megpróbálok aludni egyet, nem tudok most kijárni. Bár pont holnap jön Andi hozzám, aki ezt a mostanit frissiti, úgyhogy megkérdem tőle. Nagyon nekifeküdtek most a lányok az 1 %-os kampánynak, tudom, hogy azzal dolgoznak, hétvégén forgatnak valami vidit!

Bocs Capri, kicsit akadozva megy csak, de nem rajtam múlik, hanem aki csinálja az oldalt. fog sincs hol tart (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.02. 04. - 23:41:46) *
Sziasztok, csak beköszönök!

A Chris Rea nagyon jó volt, anyám... 67 évesen nagyon odatette magát a pasi meg a zenekara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi, ari a cicád, Capri, neked meg az új aláírásod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode, nagyon szurkolok a jeggyel kapcsolatban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edó, egy nagy kalappal Shadownak, csak ilyen jól bírja végig. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jö8 csajok!

Chris Rea-n voltál Angie?
On the beaaaach... vagy valahogy igy van az a dal.. azt nagyon szeretem a mai napig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pusza, jóccakát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hehehheee,,,,, én most akkorát röhögtem.. jesszusisten. Kutyám aludt itt a kanapé előtt, és álmában elpukkantotta magát.. de jó nagyot szólt.. akkorát, hogy ő is megijedt, és felpattant, és csak nézett, hogy mi volt ez a hang.. annyira röhögök... ez egy idióta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 04. - 23:55:27
Létrehozva: #19108

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 04. - 23:47:30) *
Még mindig nincs kész az új honlapunk.. sajna... a régihez nem tudunk hozzányúlni, ezért nem megoldható ezzel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Én most ebből kimaradtam teljesen, mivel nincs időm semmire a kutyám miatt... állandó ügyeletben vagyok, ha meg éppen van 2 órám du, mert apu bevállalja, és épp nem dolgozik, akkor megpróbálok aludni egyet, nem tudok most kijárni. Bár pont holnap jön Andi hozzám, aki ezt a mostanit frissiti, úgyhogy megkérdem tőle. Nagyon nekifeküdtek most a lányok az 1 %-os kampánynak, tudom, hogy azzal dolgoznak, hétvégén forgatnak valami vidit!

Bocs Capri, kicsit akadozva megy csak, de nem rajtam múlik, hanem aki csinálja az oldalt. fog sincs hol tart (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Chris Rea-n voltál Angie?
On the beaaaach... vagy valahogy igy van az a dal.. azt nagyon szeretem a mai napig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pusza, jóccakát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hehehheee,,,,, én most akkorát röhögtem.. jesszusisten. Kutyám aludt itt a kanapé előtt, és álmában elpukkantotta magát.. de jó nagyot szólt.. akkorát, hogy ő is megijedt, és felpattant, és csak nézett, hogy mi volt ez a hang.. annyira röhögök... ez egy idióta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

oersze, semmi gond, csak gondotlam, megérdeklődöm, hol tartotok XD

éljen Chris Rea! Már 67 éves??? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 05. - 00:06:11
Létrehozva: #19109

devotee

Angie: örülök, hogy jól érezted magad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edó: már a mellettem lévő fotelban szundizik összekuporodva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hétvégén amúgy itt alszik vele Szilvi míg én Pesten leszek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 05. - 00:08:29
Létrehozva: #19110

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 05. - 00:06:11) *
Angie: örülök, hogy jól érezted magad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edó: már a mellettem lévő fotelban szundizik összekuporodva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hétvégén amúgy itt alszik vele Szilvi míg én Pesten leszek.

Effáradt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a stresszben
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 05. - 00:17:39
Létrehozva: #19111

devotee

CSajok, asszem elmegyek olvasni, már semmi dolgom itt a neten, vizszintesbe helyezem magam
Puszi mindenkinek, minggyááá szombat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 05. - 00:22:13
Létrehozva: #19112

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 05. - 00:17:39) *
CSajok, asszem elmegyek olvasni, már semmi dolgom itt a neten, vizszintesbe helyezem magam
Puszi mindenkinek, minggyááá szombat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jóéjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 05. - 01:01:45
Létrehozva: #19113

devotee

jóccakát Edó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jaja!!! szombaaat! és holnap megyek fel Angie-hez!!!!!!!! JEEEEEEE!!!
szóval Angie, a 15:45-össel megyek, az elméletileg 18:07-re van fenn Pesten. A retúr vasárnap is jó még, ugye? Ehh, min. két vonaljegyet is kell vennem akkor. Tali a West End előtt? Vagy hol?

Na én is léptem! Éccakát drágáim!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 05. - 06:34:12
Létrehozva: #19114

devotee

Jó reggelt hölgyek! (és urak, ha vannak)

Igen, a Chris Reán volam, húúú, olyan gitár szólók meg jammelések voltak, hogy jujj... és a pasi végignyomta a két órát megállás nélkül. 3 gitárral játszott felváltva és rajta kívül még volt 3 gitáros, egy dobos és egy szintis. Na most a feka basszgitáros pas is elmúlt már szerintem 60, de olyan jácci könnyedséggel csinálta a bulit, hogy ha mesélik, akkor el sem hiszem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na, majd írok beszámolót a blogra! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Edó, volt az On the beach meg a Looking for the summer, és csomó állat szám (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Capri, bizony, a jó, öreg Chris már 67 éves! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

Usi, tökéletes, majd még kicsit elleszek a Westendbe, de addig veszek valami tápot, kiflit, kenyeret, mert ezek elfogytak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, a retúr jegy 1 hónapig jó!

Pusszantom a cicmicet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 05. - 07:53:13
Létrehozva: #19115

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 04. - 20:25:35) *
vica: NAGYON husi Petra!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó reggelt.

Usi köszi.
jaj nagyon ari a cica akire vigyázol. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie örülök,hogy jól érezted magad a koncerten. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fent van a kép a Petráról.954.oldal

Capri jó az aláírásod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edóka a kutyusnak továbbra ia szurk,hogy jól bírja a megpróbáltatásokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 05. - 08:29:58
Létrehozva: #19116

devotee

Szia Vica!

De édi a Mini Móder (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj, zabbantom!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Onix
post 2010.02. 05. - 08:34:27
Létrehozva: #19117

Painkiller

ÜDV A SEREG MINDEN TAGJÁNAK!
ÚJRA VISSZATÉRTEM AZ ÉKSZERÉSZ SZAKMÁMHOZ.HA BÁRMELYIKŐTÖK SZERETNE VALAMI SZÉPET,EGYEDIT,ŐRÜLTET EZÜSTBŐL,AZ OSTROMOLHAT AZ ÖTLETEIVEL!TERVEKET AZ orsi.vargane@gmail.com E-MAIL CÍMRE VÁROK.AKI FENT VAN FACEBOOKON,AZ TALÁL EGY VÁLOGATÁST KORÁBBI MUNKÁIMBÓL.ANGIE,VICUS,EDÓKA ISMERŐSEI KÖZÖTT MEGTALÁLTOK VARGÁNÉ NÉMETH ORSOLYA NÉVEN.

Bocsánat,hogy hanyagolom a Csapatot,de nincs időm fórumozni!Ettől függetlenül változatlanul nagyon bírlak Benneteket! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Vicus,Petra nagyon kis tündér azon a táncikálós fotón! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy gmail címedre ment tegnap este egy meglepi. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Usi, a cicád nagyon ari!!!!!!
Mode,hajrá Recoil!Remélem sikerül jegyet szerezned!

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 05. - 08:39:03
Létrehozva: #19118

devotee

Szia Onix drága (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

EZ TÖK JÓ!!! Na, akkor asszem majd ezerrel kapod a megrendeléseket, és mode-os dolgokat is gyárthatod szalagon (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jut eszembe, nővérem szeretne valamit, majd mindjárt írok ezzel kapcsolatban!

Recoil, asszem én is befizetek rá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 05. - 08:39:15
Létrehozva: #19119

devotee

Jó Reggelt Drágák!

Vicus: Petra egy tündér baba! Gyönyörű kislány, annyira édes! Jó a DM lpakát a konyhádban! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Én még nem kaktam ki a TOTU-s koncert plakátot, még nem tudom hol legyen. Lehet hogy le kellene lamonáltatnom, hogy tartósabb legyen.

Capri szép az aláírásod! Én szeretem a rózsaszínt is, kéket is, lilát is. Martint is. Nekem bejön Martin dj set-je. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Tényleg Usi, nem igérted régebben hogy dobsz nekem linket erről? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Usi, de édi ez a cica! Úgy megsimizném! Imádom a cicákat.

Ange! Ma elkapom a postást, behoztam a tourbook-ot lefényképezem velem. Ha hagyja magát... He-he
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 05. - 08:44:42
Létrehozva: #19120

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 05. - 08:29:58) *
Szia Vica!

De édi a Mini Móder (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj, zabbantom!

Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 954 955 956 957 958 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
57 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (57 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: