2400 Oldal V  « < 955 956 957 958 959 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Onix
post 2010.02. 05. - 08:46:04
Létrehozva: #19121

Painkiller

Idézet (Angelus @ 2010.02. 05. - 08:39:03) *
Szia Onix drága (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

EZ TÖK JÓ!!! Na, akkor asszem majd ezerrel kapod a megrendeléseket, és mode-os dolgokat is gyárthatod szalagon (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jut eszembe, nővérem szeretne valamit, majd mindjárt írok ezzel kapcsolatban!

Szió Angie!Remélem kapok egypár mode-os megrendelést!Várom őket sok szeretettel!Lépek is,mert vár a gyűrűd! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nővéreddel kapcsolatban e-mailt írj légyszi,mert fórumra nem tudom,mikor jövök legközelebb.

Pusszantás Mindenkinek!Szép napot!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 05. - 08:48:55
Létrehozva: #19122

devotee

Idézet (Onix @ 2010.02. 05. - 08:34:27) *
ÜDV A SEREG MINDEN TAGJÁNAK!
ÚJRA VISSZATÉRTEM AZ ÉKSZERÉSZ SZAKMÁMHOZ.HA BÁRMELYIKŐTÖK SZERETNE VALAMI SZÉPET,EGYEDIT,ŐRÜLTET EZÜSTBŐL,AZ OSTROMOLHAT AZ ÖTLETEIVEL!TERVEKET AZ orsi.vargane@gmail.com E-MAIL CÍMRE VÁROK.AKI FENT VAN FACEBOOKON,AZ TALÁL EGY VÁLOGATÁST KORÁBBI MUNKÁIMBÓL.ANGIE,VICUS,EDÓKA ISMERŐSEI KÖZÖTT MEGTALÁLTOK VARGÁNÉ NÉMETH ORSOLYA NÉVEN.

Bocsánat,hogy hanyagolom a Csapatot,de nincs időm fórumozni!Ettől függetlenül változatlanul nagyon bírlak Benneteket! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Vicus,Petra nagyon kis tündér azon a táncikálós fotón! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy gmail címedre ment tegnap este egy meglepi. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Usi, a cicád nagyon ari!!!!!!
Mode,hajrá Recoil!Remélem sikerül jegyet szerezned!

Szia Onix.

Örülök,hogy bokros teendőid mellett egy kicsit bekukkantottál ide is.Annak meg külön örülök,hogy vissza mentél a szakmádba.Már csak azért is mert mi külön jól járunk,hogy tudsz nekünk csinálni gyönyörűséges ékszereket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azt hiszem hamarosan elözönlenek a megrendelések a csapat részéről.Pláne ami a korona medált illeti.

Köszi neked is a Perta dicséretét.
Oké megnézem a gmail-t.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 05. - 08:49:16
Létrehozva: #19123

devotee

sziasztok! bocs, csak fél kézzel megy a gépelés mert Babó itt dorombol az ölemben miközben simogatom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg közben szétdagasztja a lábam XD csináltam már pár képet, de majd még fogok, aztán felteszem netre.

Angie: remek! akkor negyed 7 körül a West end főbejárata előtt kint tali!

Onix: sijja béb! na majd körbenézek nálad és ha úgy lesz pénzem, rendelek. hogyhogy visszatértél a szakmához? egyébként nagyon örülök neki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hiányzott, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ANNYIRA ÉDES EZ A MACSKA!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDD Éjjel csak 1x-2x ébredtem fel rá. Most az erkélyajtón bambul kifele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és csak az almába hajlandó piszkítani - arra ébredtem fel egyszer, hogy épp ássa el a cuccot benne. XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 05. - 08:51:54
Létrehozva: #19124

devotee

Trixx, hehe, kapd csak el a postást!!! Előlünk nem menekülhet a drága, ha tudná, hogy itt már mekkora hírneve van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A posztert ne lamináltasd, inkább vegyél hozzá képkeretet, az enyémek ilyen IKEA képkeretben vannak, aminek kemény műanyag az eleje, és úgy kell oldalról belecsúsztatni a posztert (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Láttad róla a képeket? Egyszer betettem ide.

Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez a kiscsaj vérbeli rajongó lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Onix, jajj, készül a gyűrűm (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Mindjárt írok mélt!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 05. - 08:54:19
Létrehozva: #19125

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 05. - 08:39:15) *
Jó Reggelt Drágák!

Vicus: Petra egy tündér baba! Gyönyörű kislány, annyira édes! Jó a DM lpakát a konyhádban! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Én még nem kaktam ki a TOTU-s koncert plakátot, még nem tudom hol legyen. Lehet hogy le kellene lamonáltatnom, hogy tartósabb legyen.

Capri szép az aláírásod! Én szeretem a rózsaszínt is, kéket is, lilát is. Martint is. Nekem bejön Martin dj set-je. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Tényleg Usi, nem igérted régebben hogy dobsz nekem linket erről? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Usi, de édi ez a cica! Úgy megsimizném! Imádom a cicákat.

Ange! Ma elkapom a postást, behoztam a tourbook-ot lefényképezem velem. Ha hagyja magát... He-he

Szia trixx.

Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szeretem azt a plakátot a konyhában. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jaj még nem is meséltem:úgy néz ki sikerül hozzájutnom egy olyan plakáthoz amit azokba a henger alakú hirdető üveges oszlopokon hirdette a DM koncertet.
Gyussznak köszönhetem .Vele és a feleségével együtt jöttünk haza a koncertről és akkor mondta talán tud nekem is szerezni plakátot.Tök jó,nagyon örülök neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 05. - 08:54:34
Létrehozva: #19126

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 05. - 08:49:16) *
sziasztok! bocs, csak fél kézzel megy a gépelés mert Babó itt dorombol az ölemben miközben simogatom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg közben szétdagasztja a lábam XD csináltam már pár képet, de majd még fogok, aztán felteszem netre.

Onix: sijja béb! na majd körbenézek nálad és ha úgy lesz pénzem, rendelek. hogyhogy visszatértél a szakmához? egyébként nagyon örülök neki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hiányzott, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ANNYIRA ÉDES EZ A MACSKA!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDD Éjjel csak 1x-2x ébredtem fel rá. Most az erkélyajtón bambul kifele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és csak az almába hajlandó piszkítani - arra ébredtem fel egyszer, hogy épp ássa el a cuccot benne. XD

Szia!

Olyan cukkerek, amikor dagasztanak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak legyen rajtad vastag nadrág, mert különben elég fájdalmas dolog 10 perc után elviselni a karmocskákat a bőrön (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látom, ti nagyon-nagyon jó haverok lesztek ezzel a ciccel!

Igen, negyed 7, West End főbejárat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 05. - 08:55:37
Létrehozva: #19127

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 05. - 08:49:16) *

Szia Usi.

Cuki az a cica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie hehe tegnap tanítgattam a kiscsajt,hogy kell az I feel you-ra tomboldázni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 05. - 09:01:32
Létrehozva: #19128

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 05. - 08:54:19) *
Szia trixx.

Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szeretem azt a plakátot a konyhában. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jaj még nem is meséltem:úgy néz ki sikerül hozzájutnom egy olyan plakáthoz amit azokba a henger alakú hirdető üveges oszlopokon hirdette a DM koncertet.
Gyussznak köszönhetem .Vele és a feleségével együtt jöttünk haza a koncertről és akkor mondta talán tud nekem is szerezni plakátot.Tök jó,nagyon örülök neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Akkor sikerült összeszedni a koncert után a kecskeméti párt, akik fuvart kerestek? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát ez tök jó!!! Gratulálok a plakátodhoz (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.02. 05. - 08:55:37) *
Szia Usi.

Cuki az a cica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie hehe tegnap tanítgattam a kiscsajt,hogy kell az I feel you-ra tomboldázni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 05. - 09:08:23
Létrehozva: #19129

devotee

Jó akkor nem lamináltatom. Majd megnézem az IKEA-t a net-en.
Bár van egy pattitott képkeretem, megnézem jó-e.
A hálóba szeretném kitenni, így este és reggel is Őket látnám. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vicus, nekem is olyan plakátom van, csak a kisebb változata.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 05. - 09:10:43
Létrehozva: #19130

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 05. - 09:01:32) *
Akkor sikerült összeszedni a koncert után a kecskeméti párt, akik fuvart kerestek? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát ez tök jó!!! Gratulálok a plakátodhoz (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen sikerült.Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jaj ezt meg kell mutatnom. A medálom amit Onix készített nekem.Szerintem gyönyörű. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.02. 05. - 09:08:23) *
Jó akkor nem lamináltatom. Majd megnézem az IKEA-t a net-en.
Bár van egy pattitott képkeretem, megnézem jó-e.
A hálóba szeretném kitenni, így este és reggel is Őket látnám. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vicus, nekem is olyan plakátom van, csak a kisebb változata.

Az tök jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  Vica_med___lja.jpg ( 40.06K ) Letöltések száma: 14

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 05. - 09:19:12
Létrehozva: #19131

devotee

Vica, ez nagyon szép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egészséggel viseld Dave tetkóját (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 05. - 09:21:20
Létrehozva: #19132

devotee

Ange! Most volt itt a postás és kész a fotó! Este otthonról felrakom!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 05. - 09:24:36
Létrehozva: #19133

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 05. - 09:19:12) *
Vica, ez nagyon szép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egészséggel viseld Dave tetkóját (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Ugye?Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 05. - 09:25:50
Létrehozva: #19134

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 05. - 09:21:20) *
Ange! Most volt itt a postás és kész a fotó! Este otthonról felrakom!

Wáááhaáá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon várom!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Este nálam lesz majd Usi, de felnézünk mindenképpen.

Idézet (vicuska @ 2010.02. 05. - 09:24:36) *

Szuper! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem Violator rózsás gyűrűm lesz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 05. - 09:37:13
Létrehozva: #19135

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 05. - 09:25:50) *
Wáááhaáá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon várom!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Este nálam lesz majd Usi, de felnézünk mindenképpen.

Szuper! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem Violator rózsás gyűrűm lesz.

Akkor jó szórakozást és rosszalkodást a hétvégére Usival!
Van már terved hogy milyen lesz a gyűrű?

Vicus, szép nagyon a medálod!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 05. - 09:42:08
Létrehozva: #19136

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 05. - 09:37:13) *

Köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szombaton buli!!!!
Igen, van, Onixnak lerajzoltam és ő meg pontosan megszerkesztette miliméter papírra. 3 változatot csinált és az enyém ez lesz:

Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  gy__r___3..jpg ( 21.85K ) Letöltések száma: 7

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 05. - 09:47:44
Létrehozva: #19137

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 05. - 09:37:13) *

köszi,nekem is nagyon tetszik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.02. 05. - 09:42:08) *
Igen, van, Onixnak lerajzoltam és ő meg pontosan megszerkesztette miliméter papírra. 3 változatot csinált és az enyém ez lesz:

Angie a te gyűrűd is nagyon kiri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Úgy tűnik nekem Onix nagyon tud. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 05. - 09:56:36
Létrehozva: #19138

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 05. - 09:10:43) *
Igen sikerült.Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jaj ezt meg kell mutatnom. A medálom amit Onix készített nekem.Szerintem gyönyörű. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Az tök jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

de széééép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 05. - 09:56:56
Létrehozva: #19139

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 05. - 09:42:08) *

Fú szép lesz! A rózsa ki fog emelkedni?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 05. - 09:58:36
Létrehozva: #19140

devotee

Szia Mode.

Köszi cejintem is szép. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
legalább akkora büszkeséggel fogom hordani mint a korona medált.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 955 956 957 958 959 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
63 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (63 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: