![]() ![]() |
2010.02. 05. - 08:46:04
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szia Onix drága (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) EZ TÖK JÓ!!! Na, akkor asszem majd ezerrel kapod a megrendeléseket, és mode-os dolgokat is gyárthatod szalagon (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jut eszembe, nővérem szeretne valamit, majd mindjárt írok ezzel kapcsolatban! Szió Angie!Remélem kapok egypár mode-os megrendelést!Várom őket sok szeretettel!Lépek is,mert vár a gyűrűd! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nővéreddel kapcsolatban e-mailt írj légyszi,mert fórumra nem tudom,mikor jövök legközelebb. Pusszantás Mindenkinek!Szép napot!!!!!! |
|
|
|
2010.02. 05. - 08:48:55
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ÜDV A SEREG MINDEN TAGJÁNAK! ÚJRA VISSZATÉRTEM AZ ÉKSZERÉSZ SZAKMÁMHOZ.HA BÁRMELYIKŐTÖK SZERETNE VALAMI SZÉPET,EGYEDIT,ŐRÜLTET EZÜSTBŐL,AZ OSTROMOLHAT AZ ÖTLETEIVEL!TERVEKET AZ orsi.vargane@gmail.com E-MAIL CÍMRE VÁROK.AKI FENT VAN FACEBOOKON,AZ TALÁL EGY VÁLOGATÁST KORÁBBI MUNKÁIMBÓL.ANGIE,VICUS,EDÓKA ISMERŐSEI KÖZÖTT MEGTALÁLTOK VARGÁNÉ NÉMETH ORSOLYA NÉVEN. Bocsánat,hogy hanyagolom a Csapatot,de nincs időm fórumozni!Ettől függetlenül változatlanul nagyon bírlak Benneteket! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Vicus,Petra nagyon kis tündér azon a táncikálós fotón! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy gmail címedre ment tegnap este egy meglepi. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Usi, a cicád nagyon ari!!!!!! Mode,hajrá Recoil!Remélem sikerül jegyet szerezned! Szia Onix. Örülök,hogy bokros teendőid mellett egy kicsit bekukkantottál ide is.Annak meg külön örülök,hogy vissza mentél a szakmádba.Már csak azért is mert mi külön jól járunk,hogy tudsz nekünk csinálni gyönyörűséges ékszereket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt hiszem hamarosan elözönlenek a megrendelések a csapat részéről.Pláne ami a korona medált illeti. Köszi neked is a Perta dicséretét. Oké megnézem a gmail-t. |
|
|
|
2010.02. 05. - 08:49:16
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok! bocs, csak fél kézzel megy a gépelés mert Babó itt dorombol az ölemben miközben simogatom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg közben szétdagasztja a lábam XD csináltam már pár képet, de majd még fogok, aztán felteszem netre.
Angie: remek! akkor negyed 7 körül a West end főbejárata előtt kint tali! Onix: sijja béb! na majd körbenézek nálad és ha úgy lesz pénzem, rendelek. hogyhogy visszatértél a szakmához? egyébként nagyon örülök neki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hiányzott, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ANNYIRA ÉDES EZ A MACSKA!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDD Éjjel csak 1x-2x ébredtem fel rá. Most az erkélyajtón bambul kifele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és csak az almába hajlandó piszkítani - arra ébredtem fel egyszer, hogy épp ássa el a cuccot benne. XD |
|
|
|
2010.02. 05. - 08:51:54
Létrehozva:
|
|
|
Trixx, hehe, kapd csak el a postást!!! Előlünk nem menekülhet a drága, ha tudná, hogy itt már mekkora hírneve van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A posztert ne lamináltasd, inkább vegyél hozzá képkeretet, az enyémek ilyen IKEA képkeretben vannak, aminek kemény műanyag az eleje, és úgy kell oldalról belecsúsztatni a posztert (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Láttad róla a képeket? Egyszer betettem ide. Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez a kiscsaj vérbeli rajongó lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Onix, jajj, készül a gyűrűm (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Mindjárt írok mélt!! |
|
|
|
2010.02. 05. - 08:54:19
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt Drágák! Vicus: Petra egy tündér baba! Gyönyörű kislány, annyira édes! Jó a DM lpakát a konyhádban! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Én még nem kaktam ki a TOTU-s koncert plakátot, még nem tudom hol legyen. Lehet hogy le kellene lamonáltatnom, hogy tartósabb legyen. Capri szép az aláírásod! Én szeretem a rózsaszínt is, kéket is, lilát is. Martint is. Nekem bejön Martin dj set-je. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tényleg Usi, nem igérted régebben hogy dobsz nekem linket erről? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Usi, de édi ez a cica! Úgy megsimizném! Imádom a cicákat. Ange! Ma elkapom a postást, behoztam a tourbook-ot lefényképezem velem. Ha hagyja magát... He-he Szia trixx. Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szeretem azt a plakátot a konyhában. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaj még nem is meséltem:úgy néz ki sikerül hozzájutnom egy olyan plakáthoz amit azokba a henger alakú hirdető üveges oszlopokon hirdette a DM koncertet. Gyussznak köszönhetem .Vele és a feleségével együtt jöttünk haza a koncertről és akkor mondta talán tud nekem is szerezni plakátot.Tök jó,nagyon örülök neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 08:54:34
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok! bocs, csak fél kézzel megy a gépelés mert Babó itt dorombol az ölemben miközben simogatom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg közben szétdagasztja a lábam XD csináltam már pár képet, de majd még fogok, aztán felteszem netre. Angie: remek! akkor negyed 7 körül a West end főbejárata előtt kint tali! Onix: sijja béb! na majd körbenézek nálad és ha úgy lesz pénzem, rendelek. hogyhogy visszatértél a szakmához? egyébként nagyon örülök neki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hiányzott, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ANNYIRA ÉDES EZ A MACSKA!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDD Éjjel csak 1x-2x ébredtem fel rá. Most az erkélyajtón bambul kifele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és csak az almába hajlandó piszkítani - arra ébredtem fel egyszer, hogy épp ássa el a cuccot benne. XD Szia! Olyan cukkerek, amikor dagasztanak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak legyen rajtad vastag nadrág, mert különben elég fájdalmas dolog 10 perc után elviselni a karmocskákat a bőrön (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látom, ti nagyon-nagyon jó haverok lesztek ezzel a ciccel! Igen, negyed 7, West End főbejárat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 08:55:37
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok! bocs, csak fél kézzel megy a gépelés mert Babó itt dorombol az ölemben miközben simogatom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg közben szétdagasztja a lábam XD csináltam már pár képet, de majd még fogok, aztán felteszem netre. Angie: remek! akkor negyed 7 körül a West end főbejárata előtt kint tali! Onix: sijja béb! na majd körbenézek nálad és ha úgy lesz pénzem, rendelek. hogyhogy visszatértél a szakmához? egyébként nagyon örülök neki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hiányzott, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ANNYIRA ÉDES EZ A MACSKA!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDD Éjjel csak 1x-2x ébredtem fel rá. Most az erkélyajtón bambul kifele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és csak az almába hajlandó piszkítani - arra ébredtem fel egyszer, hogy épp ássa el a cuccot benne. XD Szia Usi. Cuki az a cica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie hehe tegnap tanítgattam a kiscsajt,hogy kell az I feel you-ra tomboldázni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 09:01:32
Létrehozva:
|
|
|
Szia trixx. Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szeretem azt a plakátot a konyhában. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaj még nem is meséltem:úgy néz ki sikerül hozzájutnom egy olyan plakáthoz amit azokba a henger alakú hirdető üveges oszlopokon hirdette a DM koncertet. Gyussznak köszönhetem .Vele és a feleségével együtt jöttünk haza a koncertről és akkor mondta talán tud nekem is szerezni plakátot.Tök jó,nagyon örülök neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor sikerült összeszedni a koncert után a kecskeméti párt, akik fuvart kerestek? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát ez tök jó!!! Gratulálok a plakátodhoz (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Szia Usi. Cuki az a cica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie hehe tegnap tanítgattam a kiscsajt,hogy kell az I feel you-ra tomboldázni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 09:08:23
Létrehozva:
|
|
|
Jó akkor nem lamináltatom. Majd megnézem az IKEA-t a net-en.
Bár van egy pattitott képkeretem, megnézem jó-e. A hálóba szeretném kitenni, így este és reggel is Őket látnám. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicus, nekem is olyan plakátom van, csak a kisebb változata. |
|
|
|
2010.02. 05. - 09:10:43
Létrehozva:
|
|
|
Akkor sikerült összeszedni a koncert után a kecskeméti párt, akik fuvart kerestek? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát ez tök jó!!! Gratulálok a plakátodhoz (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen sikerült.Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaj ezt meg kell mutatnom. A medálom amit Onix készített nekem.Szerintem gyönyörű. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jó akkor nem lamináltatom. Majd megnézem az IKEA-t a net-en. Bár van egy pattitott képkeretem, megnézem jó-e. A hálóba szeretném kitenni, így este és reggel is Őket látnám. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicus, nekem is olyan plakátom van, csak a kisebb változata. Az tök jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.02. 05. - 09:19:12
Létrehozva:
|
|
|
Vica, ez nagyon szép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egészséggel viseld Dave tetkóját (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2010.02. 05. - 09:21:20
Létrehozva:
|
|
|
Ange! Most volt itt a postás és kész a fotó! Este otthonról felrakom!
|
|
|
|
2010.02. 05. - 09:24:36
Létrehozva:
|
|
|
Vica, ez nagyon szép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egészséggel viseld Dave tetkóját (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ugye?Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 09:25:50
Létrehozva:
|
|
|
Ange! Most volt itt a postás és kész a fotó! Este otthonról felrakom! Wáááhaáá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon várom!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Este nálam lesz majd Usi, de felnézünk mindenképpen. Ugye?Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szuper! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem Violator rózsás gyűrűm lesz. |
|
|
|
2010.02. 05. - 09:37:13
Létrehozva:
|
|
|
Wáááhaáá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon várom!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Este nálam lesz majd Usi, de felnézünk mindenképpen. Szuper! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem Violator rózsás gyűrűm lesz. Akkor jó szórakozást és rosszalkodást a hétvégére Usival! Van már terved hogy milyen lesz a gyűrű? Vicus, szép nagyon a medálod! |
|
|
|
2010.02. 05. - 09:42:08
Létrehozva:
|
|
|
Akkor jó szórakozást és rosszalkodást a hétvégére Usival! Van már terved hogy milyen lesz a gyűrű? Vicus, szép nagyon a medálod! Köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szombaton buli!!!! Igen, van, Onixnak lerajzoltam és ő meg pontosan megszerkesztette miliméter papírra. 3 változatot csinált és az enyém ez lesz:
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.02. 05. - 09:47:44
Létrehozva:
|
|
|
Akkor jó szórakozást és rosszalkodást a hétvégére Usival! Van már terved hogy milyen lesz a gyűrű? Vicus, szép nagyon a medálod! köszi,nekem is nagyon tetszik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szombaton buli!!!! Igen, van, Onixnak lerajzoltam és ő meg pontosan megszerkesztette miliméter papírra. 3 változatot csinált és az enyém ez lesz: Angie a te gyűrűd is nagyon kiri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgy tűnik nekem Onix nagyon tud. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 09:56:36
Létrehozva:
|
|
|
Igen sikerült.Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaj ezt meg kell mutatnom. A medálom amit Onix készített nekem.Szerintem gyönyörű. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Az tök jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de széééép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 09:56:56
Létrehozva:
|
|
|
Köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szombaton buli!!!! Igen, van, Onixnak lerajzoltam és ő meg pontosan megszerkesztette miliméter papírra. 3 változatot csinált és az enyém ez lesz: Fú szép lesz! A rózsa ki fog emelkedni? |
|
|
|
2010.02. 05. - 09:58:36
Létrehozva:
|
|
|
Szia Mode.
Köszi cejintem is szép. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) legalább akkora büszkeséggel fogom hordani mint a korona medált. |
|
|
|
![]() ![]() |