![]() ![]() |
2010.02. 05. - 10:01:02
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sziasztok! hú de lelombozott ez az órám! gigadurva szóbeli lett volna a félév végén belőle, úgyhogy gyorsan le is adtam. így a csütörtököm teljesen szabad lesz - ez viszont jó hír! most épp Babó-várásban vagyok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vica: NAGYON husi Petra!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode: bocsi, de szerintem én már nem tudtam volna lakatot tenni a számra a nagyi előtt! elég fura felfogás ez a "csak Dave a fontos"... :S szurk, hogy legyen jegyed! Na asszem ő itt Babó még régebbről a táskámban. (Azért nem tom eldönteni, hogy ő-e, mert van a tesója Bibi, aki Szilvi cicája és ő is tökre így néz ki. Babó meg egy Ádám nevű srácé, aki elméletileg jövő héten jön a kis drágáért.) (IMG:http://fc02.deviantart.net/fs40/f/2009/039/3/4/Who__s_in_my_bag__by_Useless_girl.jpg) Mode: pedig SP még viszonylag jó zenét nyom a mai felhozatalhoz képest. Nekem szimpatikus, mert ő szerzi a zenéjét és a dalszövegeket is. Nem tűnik egy elszállt vkinek. Hjaj de nincs kitartásotok, hogy ilyen hamar leléptek! Részemről a sok órám miatt vagyok kevesebbet. Hát Én is majdnem összevesztem vele :S Nem szoktam veszekedni mamámmal, de könyörgöm, ha a Mode-tól akarnak elválasztani akkor mérges tudok lenni nagyon. Én nem bírom SP-t, nálam az ilyen tinikedvencek már alapból fuj...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Mode. Köszi cejintem is szép. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) legalább akkora büszkeséggel fogom hordani mint a korona medált. Szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Helyes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is hordom a korona medált, a DM betűimmel együtt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 10:02:31
Létrehozva:
|
|
|
Hát igen a korona a közös jelkép. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.02. 05. - 10:04:24
Létrehozva:
|
|
|
Fú szép lesz? A rózsa ki fog emelkedni? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem, a rózsa az véset lesz a DM betűkkel együtt. de széééép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Mode (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Korona medált már többen kérdezték honnan van, ki csinálta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És persze mindenki szeretne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 10:04:37
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem, a rózsa az véset lesz a DM betűkkel együtt. Szia Mode (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na, igen ez lett volna a második tippem, hogy vésett lesz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 10:05:42
Létrehozva:
|
|
|
az jutott az eszembe,hogy rólunk nem a fekete ruháról fogják látni,hogy Mode-osok vagyunk hanem az ékszereinkről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 05. - 10:07:41
Létrehozva:
|
|
|
Edó Imádlak!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
az jutott az eszembe,hogy rólunk nem a fekete ruháról fogják látni,hogy Mode-osok vagyunk hanem az ékszereinkről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lehet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe XD |
|
|
|
2010.02. 05. - 10:08:04
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem, a rózsa az véset lesz a DM betűkkel együtt. Szia Mode (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Korona medált már többen kérdezték honnan van, ki csinálta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És persze mindenki szeretne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak,hogy a korona különleges számunkra és jelentése van csak úgy nem kaphat ám mindenki minimum sereg tagnak kell lennie igaz Angie? |
|
|
|
2010.02. 05. - 10:10:59
Létrehozva:
|
|
|
Valicskát is imádom Edó!!! Osztozunk Alanen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez a minimum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Köszi Valics!!!!!!!!!!! remélem visszaolvassátok!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 10:13:20
Létrehozva:
|
|
|
Mode ma úgy látom imádós napod van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 05. - 10:14:53
Létrehozva:
|
|
|
Mode ma úgy látom imádós napod van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igeen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imádlak titeket is!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg Kesiket, meg Dave-et, meg Alant meg mindenkit!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 10:25:06
Létrehozva:
|
|
|
Mode mi is imádunk kiscsaj (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
2010.02. 05. - 10:27:53
Létrehozva:
|
|
|
Mode mi is imádunk kiscsaj (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Egyébként azért vagyok ilyen jó kedvemben, mert Valics intézett nekem jegyet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És most itt őrjöngök informatika órán XD ÁÁÁ!!!!! |
|
|
|
2010.02. 05. - 10:29:33
Létrehozva:
|
|
|
naaaaa van jegyed?Király (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 05. - 10:36:23
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Mode, átadtam VAlicsnak az üdvözleted, puszil téged (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 10:48:33
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Mode, átadtam VAlicsnak az üdvözleted, puszil téged (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi Köszi Köszi Köszi Köszi Köszi Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! El sem tudjátok képzelni, mennyire örülök most (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 10:52:35
Létrehozva:
|
|
|
Közben én meg elkalandoztam kint az 1993.06.07. Roma Olaszország topicba.Elbeszélgetünk Precivel ketten. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a téma mondjuk nem olyan vicces amivel kapcsolatban eszmét cserélünk. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Köszi Köszi Köszi Köszi Köszi Köszi Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! El sem tudjátok képzelni, mennyire örülök most (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Min meg annak örülünk,hogy örülsz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 10:58:16
Létrehozva:
|
|
|
Közben én meg elkalandoztam kint az 1993.06.07. Roma Olaszország topicba.Elbeszélgetünk Precivel ketten. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a téma mondjuk nem olyan vicces amivel kapcsolatban eszmét cserélünk. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Min meg annak örülünk,hogy örülsz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megnéztem, mit írogattok, hozzá is szóltam. Tényleg van valami abban amit Preci mond. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 10:59:45
Létrehozva:
|
|
|
Vica, így van a koronás medállal kapcsolatban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Trixx, gondolatolvasó lettem és válaszoltam a fel nem tett kérdésedre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode, mehetsz a Recoil buliba? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 10:59:46
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Köszi Köszi Köszi Köszi Köszi Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! El sem tudjátok képzelni, mennyire örülök most (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hurrrrrrrrrrrá Mode! Nagyon örülök hogy mész a szerelmedhez!!!!!!! |
|
|
|
2010.02. 05. - 11:02:08
Létrehozva:
|
|
|
Na akkor én meg a te hozzászólásodat nézem meg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |