![]() ![]() |
2010.02. 05. - 12:29:40
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miért? Tejberizs nyami, kakaóval. A tarhonya leves is fincsi. Ja tejberizs kakaóval úgy ettem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 12:41:24
Létrehozva:
|
|
|
Milyen kutyát Angie?
Valics te már voltál kint megetetni a kóbort? |
|
|
|
2010.02. 05. - 12:42:22
Létrehozva:
|
|
|
Igen, van egy kutya itt a cégnél, olyan édi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most éli a túrós korszakát, tiszta sár, de reggel azért kaptam pacsit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hú, grízes tészta, nagyon szeretem! Tejberizst is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 12:48:04
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 05. - 12:53:25
Létrehozva:
|
|
|
Ange vagy még? Perceken belül megy a Mode-os postás!
F__nyk__pek_0060.jpg ( 446.15K )
Letöltések száma: 19Szóval! Ő a postásunk, "mikor" kézbesíti a tourbook-ot! A kedvetekért újra eljátszottuk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon jó fej. Kicsit meg volt illetődve. He-he. |
|
|
|
2010.02. 05. - 13:00:38
Létrehozva:
|
|
|
Letöltések száma: 19Szóval! Ő a postásunk, "mikor" kézbesíti a tourbook-ot! A kedvetekért újra eljátszottuk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon jó fej. Kicsit meg volt illetődve. He-he. Igen, vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tök jó fej, pusszantom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó lett a kép is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 13:02:13
Létrehozva:
|
|
|
Igen, vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tök jó fej, pusszantom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó lett a kép is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és természetesen a háttérben látható cd lejátszóban a PTA van! |
|
|
|
2010.02. 05. - 13:03:49
Létrehozva:
|
|
|
és természetesen a háttérben látható cd lejátszóban a PTA van! Na, azt nem tudtam ki silabizálni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 13:09:30
Létrehozva:
|
|
|
Angie Mode-nak lehetne olyan medálja,hogy sziv és benne A.W. monogramm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megjöttem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Remek ötlet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg szeretnék majd valami Dave szerűséget is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ange vagy még? Perceken belül megy a Mode-os postás!
Letöltések száma: 19Szóval! Ő a postásunk, "mikor" kézbesíti a tourbook-ot! A kedvetekért újra eljátszottuk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon jó fej. Kicsit meg volt illetődve. He-he. Jajj de szép az a tourbook a kezében (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 13:09:39
Létrehozva:
|
|
|
Na, azt nem tudtam ki silabizálni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát igen, kicsit homályosat fényképeztem, telefonnal nem a legjobb fényviszonyok között, meg aztán sietni is kellett mert jött a főnök.... |
|
|
|
2010.02. 05. - 13:10:09
Létrehozva:
|
|
|
Megjöttem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Remek ötlet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg szeretnék majd valami Dave szerűséget is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe én ezt megint csak poénnak szántam mint a koronát de addig addig ,hogy ebből is lesz valami (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 13:10:32
Létrehozva:
|
|
|
Megjöttem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Remek ötlet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg szeretnék majd valami Dave szerűséget is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj de szép az a tourbook a kezében (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Naddon szép! Hát még benne Martin. Na az naddddddddddddddon szép! Nyamika! |
|
|
|
2010.02. 05. - 13:11:30
Létrehozva:
|
|
|
Letöltések száma: 19Szóval! Ő a postásunk, "mikor" kézbesíti a tourbook-ot! A kedvetekért újra eljátszottuk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon jó fej. Kicsit meg volt illetődve. He-he. szimpi a postásunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 13:11:45
Létrehozva:
|
|
|
hehe én ezt megint csak poénnak szántam mint a koronát de addig addig ,hogy ebből is lesz valami (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor vigyázz mivel poénkodsz, mert valóra válik! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 13:12:23
Létrehozva:
|
|
|
Vadászkutya, de nem tudom milyen, olyan vizslás, de foltos a szőre. most már értem a kutyás dolgot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 13:14:06
Létrehozva:
|
|
|
szimpi a postásunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rendes csákó, meg tudod, aki a Mode-ot szereti rossz ember nem lehet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ő hozta nekem a Freestate pólót is. Meg letöltötte nekem a pesti koncertet is, pedig nem is kértem. Szóval nagyon jó fej! Akkor vigyázz mivel poénkodsz, mert valóra válik! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Vicus! Én egy kapucínert kérnék! De csak egy bizonyosat! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 13:14:53
Létrehozva:
|
|
|
Akkor vigyázz mivel poénkodsz, mert valóra válik! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) akkor most azzal poénkodom,hogy találkozni fogunk a fiúkkal...hátha valóra válik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 13:15:52
Létrehozva:
|
|
|
akkor most azzal poénkodom,hogy találkozni fogunk a fiúkkal...hátha valóra válik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valami ilyesmire gondoltam! Szerintem akkor ez április 16-án valóra válik! Már akit Mode a közelébe enged. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 13:15:59
Létrehozva:
|
|
|
hehe én ezt megint csak poénnak szántam mint a koronát de addig addig ,hogy ebből is lesz valami (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 13:16:16
Létrehozva:
|
|
|
Rendes csákó, meg tudod, aki a Mode-ot szereti rossz ember nem lehet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ő hozta nekem a Freestate pólót is. Meg letöltötte nekem a pesti koncertet is, pedig nem is kértem. Szóval nagyon jó fej! Vicus! Én egy kapucínert kérnék! De csak egy bizonyosat! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) hehe azt Martintól kérd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a január 11.-ei koncertet töltötte le?neked is megvan?jó neked |
|
|
|
![]() ![]() |