![]() ![]() |
2010.02. 05. - 16:10:54
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mode látom belendültél az apucis képek felpakolásába (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ÓÓÓÓ az a kép ahol meztelen a felsőteste....nyami...most elképzeltem,hogy ha az ágyamba lenne mit csinálnék ezzel csodás pasival (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 16:12:47
Létrehozva:
|
|
|
Vannak az előző oldalon is még (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Meg még pakolok fel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És mit csinálnál apucival? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 16:13:51
Létrehozva:
|
|
|
Mode látom belendültél az apucis képek felpakolásába (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÓÓÓÓ az a kép ahol meztelen a felsőteste....nyami...most elképzeltem,hogy ha az ágyamba lenne mit csinálnék ezzel csodás pasival (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) És mikor nem ezen jár az eszed? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül. az a kép tényleg jó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogy dudorodik az anakonda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode, örülök, hogy szereztem neked egy jó pillanatot! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És kösz, h bírsz, mert én is téged (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 16:15:57
Létrehozva:
|
|
|
Engem is több helyen (főleg DeviantArton) faggatnak róla! XDDD Nagyon kiri Vica a medálod!!! Angie, neked meg király lesz a gyűrű! Majd még én is megálmodom, hogy mit szeretnék! XD Gyűrűn én is erősen gondolkodom, de nekem olyan kéne, ami nem színeződik el. Mert a nyaklánc is kétszer volt rajtam és már az első után foltos lett - vizsgadrukk=izzadtság hehe, Nikinek biztos DM-es tiara! XDDDD Usi köszi. hehe na ezen felröhögtem "Nikinek DM-es tiara" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 16:17:03
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 05. - 16:20:46
Létrehozva:
|
|
|
És mikor nem ezen jár az eszed? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül. az a kép tényleg jó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogy dudorodik az anakonda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode, örülök, hogy szereztem neked egy jó pillanatot! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És kösz, h bírsz, mert én is téged (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem mindig jár AZON az eszem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az anacondát most éppen nem néztem. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Vannak az előző oldalon is még (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg még pakolok fel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És mit csinálnál apucival? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) láttam az előző oldaliakat is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogy mit csinálnék apáddal?Ha én azt elmesélném.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 16:25:19
Létrehozva:
|
|
|
Örülök neki Angie, ha te is bírsz engem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hehe már megint az anakondát lesitek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Új neve van Alannek: Kívánatos habos kosár XDDD (IMG:http://i1007.photobucket.com/albums/af193/Dz0_album/25.jpg) |
|
|
|
2010.02. 05. - 16:25:37
Létrehozva:
|
|
|
hát, remélem Onix sűrűn jelentkezik be, mert ide írtam neki XD igen, nagyon szeretem őket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg ez olyan lesz, mint egy kutyabiléta....olyat is fogok beszerezni, egy komplett nyakörvet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Capri szerintem jobban járnál ha irnál Onix-nak e-mailt.Azt hamarabb elolvassa mint ahogy erre jár. orsi.vargane@gmail.com egyébként kiváncsi leszek a patis medálodra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 16:27:41
Létrehozva:
|
|
|
Nem mindig jár AZON az eszem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az anacondát most éppen nem néztem. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) láttam az előző oldaliakat is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogy mit csinálnék apáddal?Ha én azt elmesélném.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na meséld !!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i1007.photobucket.com/albums/af193/Dz0_album/nb_davegahan_05_g.jpg) |
|
|
|
2010.02. 05. - 16:30:43
Létrehozva:
|
|
|
Örülök neki Angie, ha te is bírsz engem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe már megint az anakondát lesitek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Új neve van Alannek: Kívánatos habos kosár XDDD (IMG:http://i1007.photobucket.com/albums/af193/Dz0_album/25.jpg) mondtam,hogy nem néztem az anacondát....a gyönyörű tetovált mellkasát nézte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kivánatos habos kosár....hehehe ezt meg hol hallottad? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na meséld !!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i1007.photobucket.com/albums/af193/Dz0_album/nb_davegahan_05_g.jpg) uh....anyám borogass de végig nyalnám a.......mellbimbóit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kiváncsi vagy mi? |
|
|
|
2010.02. 05. - 16:38:18
Létrehozva:
|
|
|
Kezd forrósodni a helyzet úgy látom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Lassan mék haza, vagyis vásárolni aztán Usit összeszedni és úgy haza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 16:38:23
Létrehozva:
|
|
|
itt meg biztos megnézte, hogy megvan-e még az anakonda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://i1007.photobucket.com/albums/af193/Dz0_album/Dave%20Gahan%20Gif%20Images/forSirLefty.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 16:46:35
Létrehozva:
|
|
|
Beterepszemlézett apád a gyatyába Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pá Angie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 16:51:17
Létrehozva:
|
|
|
Beterepszemlézett apád a gyatyába Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pá Angie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Be bizony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Közben meg biztos arra gondolt, hogy "Megnézem, megvan-e még a szerszám, mert koncert után randim van valami Vica nevű rajongómmal" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 16:59:47
Létrehozva:
|
|
|
Mode hehehe Dave-nek randi Velem?de jó lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 05. - 17:04:43
Létrehozva:
|
|
|
Capri szerintem jobban járnál ha irnál Onix-nak e-mailt.Azt hamarabb elolvassa mint ahogy erre jár. orsi.vargane@gmail.com egyébként kiváncsi leszek a patis medálodra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 17:08:24
Létrehozva:
|
|
|
köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon szivesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 17:08:48
Létrehozva:
|
|
|
Mode hehehe Dave-nek randi Velem?de jó lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bezony ám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |